• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
btd08 canım sizde gelişme var mı bu arada bir şey yapıyor musunuz, benim eşime hadi ara doktoru hadi diye diye dilimde tüy bitti .. varikosel ameliyatı olması lazım benim gittiğim doktor eşin kesinlikle hemen ameliyat olsun dedi benim ki bir kaç haftaya olurum şimdi şu işim var bu işim var deyip hep ilerki tarihlere atıyor, çok moralim bozuk birşey de soylenmiyor olmazsa boşarsın beni diyor trip atarak, sinirlenip bağırıyor ..ALLAHIM ben napıcam diyorum kendi kendime stresten sıkıntıdan bende yumurtlama takibi yaptırıyorum doktor senin yumurtlaman nasıl diye aldı ama benim de yumurtam buyumuyor 13mm de kaldı cuma gunu tekrar gıdeceğim uff ya nolcak bilmiyorum, azcık hevesli olsa azcık o da bişeler yapalım dese koştursa gam yemicem. stresten benim de yumurtam buyumuyor iste.
daha 2 gun önce kayınvaldem bak tv de ne duydum aslan pencesi otu çocugu olmayan kadınlara iyi geliyormuş al iç diyo inanmıyorum ya ben herkesin şunu yap bunu yap deyip bana kısır gözüyle bakmasına katlanıyorum o bir doktora gidip en erken ne zaman ameliyat olabilirim neler yapmam gerekir demiyor :( çok üzülüyorum çokkk , beni anlayan bir annem de yokki derdimi anlatayım azcık acılayım , ona desem yaaa bak bak bak şimdi eşin kısır mı deyip iyice beni zıvanadan çıkartacak. ALLAHIM nolur sen bizlere, tum isteyenlere yardım et.
valla ekndimi zayıflamaya kilo vermeye verdim biraz kafamı dagıtır diye.. belki kilo verirsem o beni mutlu eder azcık.

Canim yaa kiyamam uzuldum okuyunca konusan cok oluyo bilirim.Erkekler kadinlar kadar onemsemiyor malesef.Benim esimde pek lafini ettirmez oyle bagirmaz ama gecistirir cevaplarimi oyle hamilelikmis hastalikmis cocukmus oyle konulari pek konusmayiz hos normalde de cok konusan biri degil zaten:85::97: Hatta ilk varikoseli ogrendigimizde butun gun boyunca agladim deliler gibi ben aglayinca sinirlenir hep bende isterim ki moral versin,bana demesin mi aglamayi kes artik diye bende ben senin gibi rahat olamiyyorum uzuluyorum napiim dedigimde bana ''napiim yani senin gibi huuu diye aglayayim mi'' dedi inanabiliyomusun.Sonrasinda bana acik acik dedi olmazsa olmaz napim uzulunce bisey degiscek mi dedi.Hatirladikca sinir oluyorum ama iste bazen ayilasiyorlar.Kendisi belki benden bile cok istiyor ama iste boyle davranmasi konusmasi cekilmez oluyor.Belli ederse duygularini aman alcalir beyimiz:41:

btd08 canım sizde gelişme var mı bu arada bir şey yapıyor musunuz, benim eşime hadi ara doktoru hadi diye diye dilimde tüy bitti .. varikosel ameliyatı olması lazım benim gittiğim doktor eşin kesinlikle hemen ameliyat olsun dedi benim ki bir kaç haftaya olurum şimdi şu işim var bu işim var deyip hep ilerki tarihlere atıyor, çok moralim bozuk birşey de soylenmiyor olmazsa boşarsın beni diyor trip atarak, sinirlenip bağırıyor ..ALLAHIM ben napıcam diyorum kendi kendime stresten sıkıntıdan bende yumurtlama takibi yaptırıyorum doktor senin yumurtlaman nasıl diye aldı ama benim de yumurtam buyumuyor 13mm de kaldı cuma gunu tekrar gıdeceğim uff ya nolcak bilmiyorum, azcık hevesli olsa azcık o da bişeler yapalım dese koştursa gam yemicem. stresten benim de yumurtam buyumuyor iste.
daha 2 gun önce kayınvaldem bak tv de ne duydum aslan pencesi otu çocugu olmayan kadınlara iyi geliyormuş al iç diyo inanmıyorum ya ben herkesin şunu yap bunu yap deyip bana kısır gözüyle bakmasına katlanıyorum o bir doktora gidip en erken ne zaman ameliyat olabilirim neler yapmam gerekir demiyor :( çok üzülüyorum çokkk , beni anlayan bir annem de yokki derdimi anlatayım azcık acılayım , ona desem yaaa bak bak bak şimdi eşin kısır mı deyip iyice beni zıvanadan çıkartacak. ALLAHIM nolur sen bizlere, tum isteyenlere yardım et.
valla ekndimi zayıflamaya kilo vermeye verdim biraz kafamı dagıtır diye.. belki kilo verirsem o beni mutlu eder azcık.

Canim yaa kiyamam uzuldum okuyunca konusan cok oluyo bilirim.Erkekler kadinlar kadar onemsemiyor malesef.Benim esimde pek lafini ettirmez oyle bagirmaz ama gecistirir cevaplarimi oyle hamilelikmis hastalikmis cocukmus oyle konulari pek konusmayiz hos normalde de cok konusan biri degil zaten:85::97: Hatta ilk varikoseli ogrendigimizde butun gun boyunca agladim deliler gibi ben aglayinca sinirlenir hep bende isterim ki moral versin,bana demesin mi aglamayi kes artik diye bende ben senin gibi rahat olamiyyorum uzuluyorum napiim dedigimde bana ''napiim yani senin gibi huuu diye aglayayim mi'' dedi inanabiliyomusun.Sonrasinda bana acik acik dedi olmazsa olmaz napim uzulunce bisey degiscek mi dedi.Hatirladikca sinir oluyorum ama iste bazen ayilasiyorlar.Kendisi belki benden bile cok istiyor ama iste boyle davranmasi konusmasi cekilmez oluyor.Belli ederse duygularini aman alcalir beyimiz:41:

Bana da kaynanam dun demesin mi asilama yaptir o da kendi cocugun oluyo diye.HADI CANIIIMM sanki bilmiyoruz tobe tobe.Ameliyattan sonra 1 sene daha beklicem hem olmuyo oyle dedim herseferinde anlatiyorum ama kafa basmiyo karinin yine anlatiyorum.Ya zaten bu sorun yetiyo bana bi de bu tarz insanlar yokmu daha da can skiyorlar:41:

canım kaynana yonunden rahatım.. oglunu elinden almısım dıye beni pek istemez kıskanıyormus.. normal olarak da cocuk yapmamıda ıstemıyor tek kelıme etmez bu konuda :)))))) durumu bılmıyor ama sorgulamıyor da onun ısıne geliyor bı gun benı bırakıp ogluşu ona donecek diye :))))

kızlar bızde varıkosel oldugunu ve degerlerını ogrenınce cok agladım.. esımde tv ızlerdı agzını acıp bıey demezdı.. ara sıra aglama bak sıkılıdım cıkcam evden dıyordu daha da cok aglıyordum.. hıc umrunda deılmıs gıbıydı.. durumu kabullendıkten sonra sakayla takılıyodum sen defolusun dıye kazıkladınız benı dıyordum guluyorduk.. ama degerlerınde cok artıs olunca cıddı cıddı bana dıyo kı artık duzeldım defolu deılım deılmı dıye.. ayyy cok uzuldum sonra demekki. kendıde uzuluor diye :(( bıde sorunumuzu bılmeyen arkadaslarına bıle ben 6 ay once ameliyat oldum spermlerım cok azdı cocugum olmuyordu ama sımdı 150 mılyon spermım var dıye anlatıyor manyak :))))))

benim eşimde oldu varikosel ameliyatı kaç kere ameliyattan ne zaman sonra kaç kere tahlil yaptırdık bilmiyorum ama ameliyattan 7 ay sonra hamile kaldım .şimdi bebeğim bir yaşında Allah herkesin yardımcısı olsun .ameliyattan sonra ilaç olarak evicap ve trental kullandı eşim .

merbaha canım..senin adına çok sevindim...inşALH BİZİM DE EMEKLERİMİZ BOŞUNA GİTMEZ..AMELİYATTAN ÖNCE NE KADR SÜRE ÇOCUK BKLEDİĞİNZ...

arkadaşlar merhaba
bende durumdan haberdar edeyim dedim
eşim bugün ameliyat oldu hastaneden çıktık evimizdyiz şükür
çok şükür atlattık bugünü bakalım inşallah hayırlı sonuçlar meydana gelir
üçlü ilaç başlıcam demiştti doktor canlar
bu şuymuş
e vitamini
klomen ve birde trental diye bir ilaç
3 ay sonra test yaptır dedi işte
faydasını göreceksin dedi
bakalım nasip artık
eşi klomen kullanan varmı bu arada erkeklere verildiğini bilmiyordum ben

arkadaşlar merhaba
bu şuymuş
e vitamini
bakalım nasip artık

canm bılıyosun benm esımde salı gunu gunu amelıyat oldu ben bu kadar yoruldugumu bılmyorum sanırm cok naz yapıyo ya yururken bıle elını tutuyorum o derece allaha sukur agrısı hıc olmadı ama kıpırdamaya korkuyo bıseyde dıyemıyorm sonucta bende istedım amelıyat olmasını sende durumlar nasıl merak etm

canm bılıyosun benm esımde salı gunu gunu amelıyat oldu ben bu kadar yoruldugumu bılmyorum sanırm cok naz yapıyo ya yururken bıle elını tutuyorum o derece allaha sukur agrısı hıc olmadı ama kıpırdamaya korkuyo bıseyde dıyemıyorm sonucta bende istedım amelıyat olmasını sende durumlar nasıl merak etm

kızlar cok gecmış olsun.. hemen atlatırsınız.. Insallah sonucları guzel olur bı an once kavusursunuz bebeklerınıze.. tabii bizde :)))

canım allah şifa versin başarılı bi ameliyat olur inşallah... canım benim eşim sabah saat 11 de ameliyat oldu akşama kadar yattı çok geç de değil akşam 4 gibi çıktık ne kadar ısrar etsemde arabayı da kendisi kullandı 1 saatlik yolu o kullandı çok şükür bi sorun yaşamadık. ertesi gün okuluna gitti fazla kendini yormamak şartıyla fazla ayakta kalmamaya çalıştı.. inşallah sizde sorunsuz atlatırsınız

canm amelıyatımız sukur ıyı gectı bı gece hastanede kaldık serum verdıler hızmet superdı ya senn esın nasıl araba kullandı benmkını tuvalete bıle zor goturdum gercekten hayretler ıcersndeym bıde okula gıtti ama esımı kan tutar bası doner ondan sanırım bu hassasiyeti

arkadaşlar merhaba
bu şuymuş
e vitamini
bakalım nasip artık

tatlım gecmış olsun... klomen erkeklerde sperm artırıcı olarak da kullanılıyor.. trentali ise bize hızı artsın dıye vermıstı..

canım eşim ilk kalkmada bile elimi tutmak istemedi
nazlı değildir benimki
ancak akıllı hemşire ağrı kesici yapmayı unutmuş ağrısı başladı eşimin
sora vurdurdm hemen ama başlayınca zor oluyor
şimdide ömründe hiç uyumamış gibi uyuyor
yıprandı oda canım ya ameliyat sırası bekledik çok

canım eşim ilk kalkmada bile elimi tutmak istemedi
nazlı değildir benimki
ancak akıllı hemşire ağrı kesici yapmayı unutmuş ağrısı başladı eşimin
sora vurdurdm hemen ama başlayınca zor oluyor
şimdide ömründe hiç uyumamış gibi uyuyor
yıprandı oda canım ya ameliyat sırası bekledik çok
cnm geçmiş olsun şimdidennnn nasıl geçti ameliyat eşin nasıl

cnm geçmiş olsun şimdidennnn nasıl geçti ameliyat eşin nasıl

ayy canım çok sağol ya eşim için çok üzüldüm nedense bugün o yüzden allak pullak kafam
kusura bakma haber ederim dedim ama daha yazmadımda
iyi şükür şimdi canım uyuyor eve geldiğinden beri

ayy canım çok sağol ya eşim için çok üzüldüm nedense bugün o yüzden allak pullak kafam
kusura bakma haber ederim dedim ama daha yazmadımda
iyi şükür şimdi canım uyuyor eve geldiğinden beri
olsun unutursun tabii kolay değil ameliyat bu iyi olsun da eşin uyusun demekki rahatladı ki uyuyo
sende dinlen cnm bu gün zor bi gündü senin içinde

bizde elimizdeki ilaçlar bitmeden test vermemeye karar verdik aralık sonuna kadar ilaçlara devam ondan sonra bakıcaz testte bari çoğalır o zaman kadar belki...:26:

arkadaşlar merhaba
bu şuymuş
e vitamini
bakalım nasip artık

Geçmiş olsun canım. Allah en kısa zamanda normale dönmeyi nasip etsin.

canım kaynana yonunden rahatım.. oglunu elinden almısım dıye beni pek istemez kıskanıyormus.. normal olarak da cocuk yapmamıda ıstemıyor tek kelıme etmez bu konuda :)))))) durumu bılmıyor ama sorgulamıyor da onun ısıne geliyor bı gun benı bırakıp ogluşu ona donecek diye :))))

Tobe tobe yaa nasil bir anne boyle birsey isteyebilir ki.Ne fesat insanlar var daha oglunun mutlulugunu isteyecegine:47: Allah bizi bunlarin eline dusurmesin

kızlar bızde varıkosel oldugunu ve degerlerını ogrenınce cok agladım.. esımde tv ızlerdı agzını acıp bıey demezdı.. ara sıra aglama bak sıkılıdım cıkcam evden dıyordu daha da cok aglıyordum.. hıc umrunda deılmıs gıbıydı.. durumu kabullendıkten sonra sakayla takılıyodum sen defolusun dıye kazıkladınız benı dıyordum guluyorduk.. ama degerlerınde cok artıs olunca cıddı cıddı bana dıyo kı artık duzeldım defolu deılım deılmı dıye.. ayyy cok uzuldum sonra demekki. kendıde uzuluor diye :(( bıde sorunumuzu bılmeyen arkadaslarına bıle ben 6 ay once ameliyat oldum spermlerım cok azdı cocugum olmuyordu ama sımdı 150 mılyon spermım var dıye anlatıyor manyak :))))))

Erkekler malesef cogu ayni.:9:Bir de artti diye dalga mi geciyor hosuna gidiyor demekki kiz napsinlar onlarda uzuluyo aslinda da edeceklerini bize ediyolar.Cani skliyosa gelsin konussun sarilsin bana diye bekliyorum bende ama benimki tas kalpli iste:31:

Gecmis olsun canim:nazar: Tez vakitte guzel haberi alirsiniz insallah:49:

arkadaşlar merhaba
bu şuymuş
e vitamini
bakalım nasip artık

geçmiş olsun canım...inşALLAH EMEKLERİNİZ BOŞA GİTMEZ..HAAYIRLLI İLE FAZLA BKLEMEDEN BEBEĞİNE DE KAVUŞURSUN...

]Varikosel ameliyat tarihleri

delinefsim= 14 eylül 2013:nazar:

jonguil= 16 temmuz 2013:nazar:

jade86= 27 temmuz 2013:nazar:

minel= 29 temmuz 2013:nazar:=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...:emir_bebek:

adzeynep= 12 kasım 2012:nazar:

kelam= 25 Mayıs 2013:nazar: ======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..:emir_bebek:

ayseeem= 29 eylül 2012:nazar:

merinos1= 4 şubat 2013:nazar:

hykd = 15 nisan 2013 :nazar:

mariel= 30 temmuz 2013:nazar:

gupse34 =24 Eylül 2013:nazar:

su828 = 25 eylül:nazar:

eyican06= 5 nisan:nazar:======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..:emir_bebek:

dildildem=30 nisan 2013:nazar:

nurerdem= 17 temmuz 2013:nazar:

leman24= 15 ekim 2013.:nazar:

EsRa1982 =14 Kasım 2013:nazar:

nazende88 =12 kasım 2013