• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
üzülme canım. benimde eşimin annesi oğlunda bir şey çıkacak diye aklı çıktı.bana diyor ki ''çok ilaç kullanıyorsun sende kist yapmıştır,senin muayenelerin ne ki erkeklerin ki daha zor,oğlum hassatır üzülür,alt tarafı alttan ultrason bakarlar sana.''. sonra özel hastaneden sipermiogram sonuçlarını almayı bekliyorduk, bana dedi ki ''sonucu kötü çıkarsa ben asla inanmam güvenmem hastanelere, benim oğlumda hiç bir şey yok'' dedi.''çocuğum üzülmesin ben üzülürüm onun yerine'' dedi. o kadar incindim ki anlatamam. ben de bir insan evladıyım dedim içimden. onun annesi her şeyde yanımızda ona destekti ama ben hep tek başıma hissediyordum kendimi.
diyorum ki Rabbim hepimiz bir insandan geldik dünyaya. neden evladı yerine koyup büyüklük edemiyorlar. ben eşimin sonucu çok iyi olmasa bile kayınvalideme oğlunun sonuçlarının gayet iyi olduğunu söyledim.

Merhaba canım;
Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim.Yazdıklarını okuyunca dayanamadım resmen. :) Aşağı yukarı aynı şeyleri duyuyorum bende.Geçen yıl olumsuz bir hamilelik yaşadım sonrasında eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu beklemedeyiz.Tabi eşimin ailesi ameliyattan habersiz.Geçen yıl yaşadığım hamilelikten beri kayınvalidem sürekli benim kusurumu arıyor.Sürekli soruyor sende şu olmasın bu olmasın diye.Yapılan testlerde hiçbirşey çıkmadı diyorum ama yok sürekli beni doktora götürme derdinde yalan söylüyorum ya.En son eşimin testlerinde düşüklük olduğundan falan bahsetmeye başladık hani belki beni rahat bırakır diye ama hiç etkilenmedi çünkü inanmıyor.Tabi ben sorunlu ve hasta olabilirim ama onun biricik evladının sorunu olamaz.Kesinlikle kondurmuyor üzülmesin diye aklı çıkıyor nasıl olsa ben üzülsem sorun olmaz.Ya yazsam neler çıkar yazarken bile yaşıyorum sanki cümleler kopuk oluyor yazamıyorum.Diyeceğim yani seni çok iyi anlıyorum canım.Aslında bende çok iyi cevap veririm ama eşim incinsin istemiyorum zira pek sevgili kayınvalidem kırılmasın diye uğraştığı oğlunu en mahremimize soktuğu burnunla fazlasıyla kırıyor.Allah herkese inşallah gönlündekini nasip etsin.Rabbimden şifa diliyorum tüm bekleyenlere...

Merhaba canım;
Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim.Yazdıklarını okuyunca dayanamadım resmen. :) Aşağı yukarı aynı şeyleri duyuyorum bende.Geçen yıl olumsuz bir hamilelik yaşadım sonrasında eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu beklemedeyiz.Tabi eşimin ailesi ameliyattan habersiz.Geçen yıl yaşadığım hamilelikten beri kayınvalidem sürekli benim kusurumu arıyor.Sürekli soruyor sende şu olmasın bu olmasın diye.Yapılan testlerde hiçbirşey çıkmadı diyorum ama yok sürekli beni doktora götürme derdinde yalan söylüyorum ya.En son eşimin testlerinde düşüklük olduğundan falan bahsetmeye başladık hani belki beni rahat bırakır diye ama hiç etkilenmedi çünkü inanmıyor.Tabi ben sorunlu ve hasta olabilirim ama onun biricik evladının sorunu olamaz.Kesinlikle kondurmuyor üzülmesin diye aklı çıkıyor nasıl olsa ben üzülsem sorun olmaz.Ya yazsam neler çıkar yazarken bile yaşıyorum sanki cümleler kopuk oluyor yazamıyorum.Diyeceğim yani seni çok iyi anlıyorum canım.Aslında bende çok iyi cevap veririm ama eşim incinsin istemiyorum zira pek sevgili kayınvalidem kırılmasın diye uğraştığı oğlunu en mahremimize soktuğu burnunla fazlasıyla kırıyor.Allah herkese inşallah gönlündekini nasip etsin.Rabbimden şifa diliyorum tüm bekleyenlere...

Çok üzüldüm canım. Sizlere destek olup umut vereceğine her şeyi daha da zorlaştırıyorlar. Allah herkese vicdan nasip etmemiş işte. Onlara en kısa zamanda merhamet ihsan etsin.

merhaba kızlar ben 2,5 yıllk evliyim bursalıyım eşim 1 yıl önce varikoselden ameliyt oldu 2 .derecedeydi ameliyt öncesi değerler sayı 4 mlyondu morfoloji 1 ve haraket %15 lerdeydi ameliyt oldu 1 sene geçti aradan sayı yükseldi 25 milyon oldu ama morfoloji 2 ve hareket %15 yani aslında ameliytın pekte faydası olmadı bize o zamnlarda bu değerlerle tüpbebek olur demişlerdi şimdide öyle ..doktorumuz aşılama için sayı iyi dedi morfoloji 4 olması ve haraketin %45 olması gerekiomuş aşılama için .. ama sayımız iyi diye deneyebilirsiniz dedi doktor aşılamanında şansı az ama denemede fayda var... beklemek o kadar cok zor ki artık 1 senedir br umutla bekliyoruz ama hala yok :( çok yoruldum bu ayda olmazsa eğer aşılamaya başlıcaz biz

merhaba cnm...moralini yüksek tut...sayınız gzl yükselmi..hangi ilaçları kllndınız...kürlerde denedin mi. işallah ne aşılamaya ne tüp gerek klamadan hamile klırsın...

Kizlarr az once labaratuardan esimi aramislar.. toplam sayi 15 milyondan 50 milyona, ileri hizli % 2 den % de 15 e cikmis. Test kagidini yarin alacam detaylari yazarim yarin.. ameliyatttan sonra ilk testimizde pek bir artis yoktu ama son 2 aydir esime gnc arginmax gunde 6 tane ve gnc pycnogenol gunde 1 tane veriyordum.. cok etkili olmus mutlaka deneyin.. proxxed plus i 3 ay kullanmistik ama hic ise yaramamamisti bizde..

aa çok sevndim canm... inşallah mutluluğun bu AY sana bir süprizle devam edr ...gnc arginmax ilacıı doktor mu verdi ...kür olark ne kuldn..

sadece varikoselde degil diger taraftada gec indirilmis testis mevcut ben ondan kestim umidi zaten..varikosel degerleri surekli alcalip yukseliyor ml de 10 mil olduguda oldu 5 te yada 1.600 de..surekli degisiyor insallah tup bebek olacagi zaman biraz guzel cikar ama varikosel morfolojiyi bozuyor gibi geliyor bana:(

vrikosel illeti her şeyi bozuyor..hızıda morfolojıyı de sayıyıda...hakkınızda hayırlısı olsun cnm..

Canim tesekkur ederim.. insallah bebek de fazla bekletmez bizi... ama onerdigim takviye vitamini mutlaka deneyin.. insallah hepimiz cok beklemeden kavusuruz meleklerimize...

canım sen o vitamini doktor tavsiyesiylemi kullandın yoksa kendin biyerde okudunda filan öylemi başladınız

Tatlim bu deger dusmesini ameliyattan once doktora sormustum. Eger bu dusukluk varikoselden kaynaklaniyorsa ameliyattan sonra dusme olmaz en kotu ihtimal ayni kalir demisti.. canim sizde bir an once yaptirin insallh cok daha iyi sonuclar yazarsin bize.. ama bu gnc arginmax i siddetle tavsiye ederim.. biz kullanmaya devam edecegiz.. test kagidini yarin alip doktorlarimiza gidecem onlarin yorumlarini da yazarim size canim..

canım senin eşin sigara içiyormu bu kınuda bi sorun filan oldumu sizde
benim eşim çok içiyor ne yapcam bilmiyorum beni hiç dinlemiyor ya

Merhaba arkadaşlar, biz de bu hafta emin olabilmek için 2. sperm testini yaptıracağız. bu arada önerdiğiniz gnc vitaminlerini de almayı planlıyorum . bunların fiyatı ne kadar bilgi verebilir misiniz.
bir de çakşır suyu kullanan arkadaşlar aktardan nasıl almak daha faydalı olur otunu mu suyunu mu ? otunu alsam nasıl kullanılıyor ? suyu kimyasal işlem görmüş yazanlar var o zaman bunun faydası yok mu kafam çok karıştı bana yardımcı olur musunuz?
bir de bu hafta sonu ahmet marankinin kürünü de yapmayı istiyorum.

Canim ben yine forumlarda okudum ve doktora danistim kullanin bitkisel vitamindir ve hic bi zarari olmaz demisti..

hımm anladım canım eczanedemi satılıyor
benim eşim önümüzdeki hafta sonu ameliyat olcak sence bende başlamalımıyım
başka ilaçlarda vercekmiş doktor

canım senin eşin sigara içiyormu bu kınuda bi sorun filan oldumu sizde
benim eşim çok içiyor ne yapcam bilmiyorum beni hiç dinlemiyor ya

Tatlim benim esim gunde 6-7 tane sarma sigara iciyordu.. icme dedikce de daha cok iciyordu.. bu arada esimin toplam sayisi 15 milyondan 150 milyona cikmis.. detaylari eve gidince yazarim..

Merhaba arkadaşlar, biz de bu hafta emin olabilmek için 2. sperm testini yaptıracağız. bu arada önerdiğiniz gnc vitaminlerini de almayı planlıyorum . bunların fiyatı ne kadar bilgi verebilir misiniz.
bir de çakşır suyu kullanan arkadaşlar aktardan nasıl almak daha faydalı olur otunu mu suyunu mu ? otunu alsam nasıl kullanılıyor ? suyu kimyasal işlem görmüş yazanlar var o zaman bunun faydası yok mu kafam çok karıştı bana yardımcı olur musunuz?
bir de bu hafta sonu ahmet marankinin kürünü de yapmayı istiyorum.
merhaba canm.siz daha ameliyat olmamıştınız sanırım..ameliyattan olmayı düşünüyorsaız olduktan herşeyi deneyin bnce..çünkü biz ameliayyttan önce ne kadr kür ilaç kulandıysak fayda etmedi..pek kimsede de fayda etmiyor sanırım...

Tatlim benim esim gunde 6-7 tane sarma sigara iciyordu.. icme dedikce de daha cok iciyordu.. bu arada esimin toplam sayisi 15 milyondan 150 milyona cikmis.. detaylari eve gidince yazarim..

içiyordu derken canım ameliyattan sonra ya da öncesinde bıraktımı onu merak ettim
bizim sayı 25 milyon ancak morfoloji yüzde 5 canım ya

hımm anladım canım eczanedemi satılıyor
benim eşim önümüzdeki hafta sonu ameliyat olcak sence bende başlamalımıyım
başka ilaçlarda vercekmiş doktor

Canim doktor esimede ilac vermisti.. trental evicap.. ama arginmax ilac deil vitamindir.. mutalaka kullanin gnc lerde bulursun canim.. gnc de yetkili bayana durumumuzu anlattigimda gunde 6 tane kullanin 1 ayda etki eder testinizi yapip yanima gelin dedi.. gercektende oyle oldu sayi 10 kat artti..

150 milyona mı çıkmış..50 yazmıştın daha önce..çok sevnimm.. :)

merhaba canm.siz daha ameliyat olmamıştınız sanırım..ameliyattan olmayı düşünüyorsaız olduktan herşeyi deneyin bnce..çünkü biz ameliayyttan önce ne kadr kür ilaç kulandıysak fayda etmedi..pek kimsede de fayda etmiyor sanırım...

yok canım henüz olmadık ameliyat, 2. testi bekliyoruz bizde hiç sperm çıkmadı azosperm ve ileri derecede varikosel solda 3 sağda 2 yada 1 di. bende geçen hafta keçi boynuzu kürüne başladım. bu hafta da bişeyler denemek istiyorum çok geç olmadan başlayalım 3 ay sonra etkisini gösteriyor diye. ben 1-2 hafta içinde ameliyat olmasını istiyorum eşimin , o biraz çekiniyor aslında ama benim üzüldüğümü görünce çok fazla kızamıyor normalde çok asabidir. bazen sinirleniyor içmicem yapmıcam ameliyat olmicam diyor ama ben çok istiyorum bebek :(

Canim doktor esimede ilac vermisti.. trental evicap.. ama arginmax ilac deil vitamindir.. mutalaka kullanin gnc lerde bulursun canim.. gnc de yetkili bayana durumumuzu anlattigimda gunde 6 tane kullanin 1 ayda etki eder testinizi yapip yanima gelin dedi.. gercektende oyle oldu sayi 10 kat artti..

Yok tatlim hala iciyor :)) hic birakmadi.. morfolojiniz de cok kotu deil ki ama arginmax ile oda yukseldi bizde..

anladım canım kusura bakma bişey daha sorcam sana
nette satılan bu arginmax lar orjinalmi sence
ben senin dediğin gibi gnc diye bir yer görmedim çünkü

yok canım henüz olmadık ameliyat, 2. testi bekliyoruz bizde hiç sperm çıkmadı azosperm ve ileri derecede varikosel solda 3 sağda 2 yada 1 di. bende geçen hafta keçi boynuzu kürüne başladım. bu hafta da bişeyler denemek istiyorum çok geç olmadan başlayalım 3 ay sonra etkisini gösteriyor diye. ben 1-2 hafta içinde ameliyat olmasını istiyorum eşimin , o biraz çekiniyor aslında ama benim üzüldüğümü görünce çok fazla kızamıyor normalde çok asabidir. bazen sinirleniyor içmicem yapmıcam ameliyat olmicam diyor ama ben çok istiyorum bebek :(

inşALLAH OLUR CANM..KÜRLERE FALAN BAŞLAMIŞSAN AMELİYATI DA BİRAN ÖNCE OLUN..ÇÜNKÜ AMELİYAT OLMADAN KÜRLER İLAÇALR PEK İŞE YARAMIYR..

Back
X