canım valla ben de tek başıma yapmaya kalktığım zaman gece karar veriyorum "tamam artık bu kilolardan kurtulacağım" diye. sabah kalkıyorum herşeyden yiyip tıka basa doyduktan sonra aklıma geliyor ben bugün zayıflama kararı almıştım tüh diye... böyle böyle kaç ay geçti. cuma yarışmalarından sonra 10 kilo geçen sene verdim hamile kalınca ayrıldım(düştü) bu sene tekrar başladım gruba. çok iyi gidiyorum maşallah
55 kilo olmak niyetindeyim. 77 den 66yı gördüm grup sayesinde.spora da günde yarım saat olsun ayırman lazım. koşu bandı varsa o olur yoksa netten izleyip yapabileceğimiz videolar var tv karşısında. spor bizim için ayrıca önemli diye düşünüyorum. takımların da kuralı zaten genelde spor haftada 4 gün olsun olmalı.
sigara malesef ben de kullanıyorum canım
bıraktım kilo aldım bir de inanılmaz duygusal oldum her akşam ağlıyodum. sigara duyarsızlaştırıyor sanki biraz diyerekten saçma bahanelerle şu an hala kullanıyorum
cuma zayıflama yarışması diye aratırsan çıkar. hatta ben 7. takımdayım kaptan seni alırsa süper olur. yoldaş oluruz birbirimize miniğimizi beklerken kilolarımızdan da birlikte kurtuluruz.
diyetisyene gittim ben de öncelikle. diyet listesini grubun kurallarına göre modifiye ettim. salata yoğurt sebze yemeği süt falan kaşık saymadan doyasıya yiyorum ekmeği listeden daha az tüketiyorum. hem sağlıklı besleniyorum hem de kilolar gidiyor. bir göz at gruplara canım. girer ve azmedersen pişman olmayacağına eminim