- 1 Şubat 2015
- 495
- 714
- 36
-
- Konu Sahibi delinefsim
- #9.901
Canım seni erken hamilelik belirtileri topiğinden hatırladım çok sevindim güzel haber vermene! İnşallah sağlıkla kucağına alırsın!!Benim eşim Temmuz ayında ameliyat oldu 3 ay sonra kontrolumuz vardı ama ben 2ci ayda hamile kaldım umudunuzu kaybetmeyin.. Bizim morjolojimiz 2ydi kontrol tarihimiz daha gelmedi kaça yükseldi bilmiyorum ama ben hamileyim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş..
Evet hafif imiş canım Grade 2 sizinki. Grade 3-4 é ameliyat öneriliyor. Siz gıda takviyeleri vitamin ile toparlayabilir. Grade 2 ye ameliyata gerek duymuyorlar çünkü.Arkadaşlar merhaba 2 yildir bebek istiyoruz olmuyor.. Eşimin sperm sayisi çok iyi ama hareketli sayisi az bugün Dr a gittik solda hafif varikosel dedi sonucu yüklerin bir bilgi verebilecek olaniniz varmi Dr yoktu yarin gostercegiz ama solda hafif varmis sizce nasıl?
İleri hizlisi ve morfoloji kac? Biz kisa birsurede kurlerle morfolojiyi biraz artirabilmistik ameliyat olunca tekrar düstü ve ameliyattan sonra toparlanmasida 5 6 ayi buluyor kimisinde 1 yili..yani degerleriniz sinira yakinsa kür vitaminle 3ay deneyin derimArkadaşlar merhaba 2 yildir bebek istiyoruz olmuyor.. Eşimin sperm sayisi çok iyi ama hareketli sayisi az bugün Dr a gittik solda hafif varikosel dedi sonucu yüklerin bir bilgi verebilecek olaniniz varmi Dr yoktu yarin gostercegiz ama solda hafif varmis sizce nasıl?
Canım seni erken hamilelik belirtileri topiğinden hatırladım çok sevindim güzel haber vermene! İnşallah sağlıkla kucağına alırsın!!
Ne güzel bir süpriz olmuş 3 ay dolmadan maşallah... Bizim 3 ay bitti.. 4. Ayda nasip olur inşallah
Neden düşük oldu belirtilerin nelerdi? Bende yeni hamile kaldım ve çok korkuyorum.mrb bayanlar benım esım tek taraflı varıkosel oldu bır yıl sonra hamıle kldım oda dusukle sonuclandı beklıyorum 3 aydır hersey nasıp
hayırlısı olsun canım allah tamamına erdırsın...bastan yazayım forumda yasadıklarımda var zaten detaylı...yas 25 eşim 31 vs..amelNeden düşük oldu belirtilerin nelerdi? Bende yeni hamile kaldım ve çok korkuyorum.
hayırlısı olsun canım rabbım tamamına erdırsınemelıyat olduksan sonra ve oncesı esımın ılerı hızı 0 ile 1 arasında gıdıp geldı...derken tam bır yıl snra hamıle kaldım...dr gttıgımde kese mınıcık 4 haftalık dedıler... degerler guzel cıktı..progesteron kullanıyordum her hafta tahlıl derken...kese buyudu yolk sac kesesı gorundu dr erken sımdılık vs derken...7 haftalıga dogru bos gebelık vs dedı....baska dr lara gttım degerlerım beta yanı cok duzenlıyken ıkı kat artmamaya basladı...snra kurtaj dedıler...yıne baska dr gttım bukez fasulye kadar bebek gorundu....derken 9 haftalık olmustum...anlayacagın arkadasım bır var bır yok yasadım....sonuc kalp atısı yok ve uc aylıga yakın bebek buyuk vs olması gerekırken fasulye kadar ıdı...oda kurtjdan bır hafta once gorundu...dr ılk gebelıklerle olur dedı...benım esımde oldu dedı...sordum esım amelıyat oldu vs sperm kalıtesı vs etkıler mı ondan olmus olabılır mı vs hayır asla olmaz dedıNeden düşük oldu belirtilerin nelerdi? Bende yeni hamile kaldım ve çok korkuyorum.
Ayy canım hayırlı olsun ya! Ne güzel umut oldun bana bilemezsin! 10. Ayda hamile kaldın demek.. Ben çok sabırsızmışım ya.3. Ayda olmuyo diye oturup ağladım. Eşim tüp bebek önerdi. Biraz sabretmeliyim sanırım 1 sene bitmeli olumsuz demek için değil mi?Kızlar merhaba. Esim 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu. morfoloji %3 ileri hareket %15 ti. Suan morfoloji %18 harekette %65. Kadın doğum uzmani gerek yok işe yaramaz demisti ama kaan aydos önerdi ve ise yaradi. Bunun yanında keciboynuzu kürü ve bal polen ari sütü karısımı içti. Sonuçta hamile olduģumu ögrendim:)))
Evet evet hatta bizimde artik ümidimiz bitmisti asılama sonraki ayda yani 1 yil dolunca tüpbebek demistik. Doktorumda dediki ekimi bekelyin bana güvenin ben pek ihtimal vermedim. Hatta günüm 10 gun geçti ve hala test yapmamistim. Normalde 2 gün önceden başlardim. Bence zamanı var insaallah sağlıklida olur. 3 ay gercekten erken bizim 6 ayda degerler normale yaklaşti 9 aydada en yüksek haldeydi zaten 9. Ayda hamile kalip 10. Ayda ogrendimAyy canım hayırlı olsun ya! Ne güzel umut oldun bana bilemezsin! 10. Ayda hamile kaldın demek.. Ben çok sabırsızmışım ya.3. Ayda olmuyo diye oturup ağladım. Eşim tüp bebek önerdi. Biraz sabretmeliyim sanırım 1 sene bitmeli olumsuz demek için değil mi?
Çoook gecmis olsun. Ben çok endiseliyim. Bakalim bugün ne olacak umarım yolunda gider hersey. Sadece hamile kalmakta yetmiyor tabi.. zor seyler atlatmissin umarim en yakin zamanda saglıkla gelir bebeğin.hayırlısı olsun canım allah tamamına erdırsın...bastan yazayım forumda yasadıklarımda var zaten detaylı...yas 25 eşim 31 vs..amel
hayırlısı olsun canım rabbım tamamına erdırsınemelıyat olduksan sonra ve oncesı esımın ılerı hızı 0 ile 1 arasında gıdıp geldı...derken tam bır yıl snra hamıle kaldım...dr gttıgımde kese mınıcık 4 haftalık dedıler... degerler guzel cıktı..progesteron kullanıyordum her hafta tahlıl derken...kese buyudu yolk sac kesesı gorundu dr erken sımdılık vs derken...7 haftalıga dogru bos gebelık vs dedı....baska dr lara gttım degerlerım beta yanı cok duzenlıyken ıkı kat artmamaya basladı...snra kurtaj dedıler...yıne baska dr gttım bukez fasulye kadar bebek gorundu....derken 9 haftalık olmustum...anlayacagın arkadasım bır var bır yok yasadım....sonuc kalp atısı yok ve uc aylıga yakın bebek buyuk vs olması gerekırken fasulye kadar ıdı...oda kurtjdan bır hafta once gorundu...dr ılk gebelıklerle olur dedı...benım esımde oldu dedı...sordum esım amelıyat oldu vs sperm kalıtesı vs etkıler mı ondan olmus olabılır mı vs hayır asla olmaz dedı
Canim ameliyattan sonra 3. ayda yada 6. ayda tahlil verdinizmi.yazdigin degerler 10.aydaki degerlermi.biz 3.ayda tahlil vermistik,cok kotuyduKızlar merhaba. Esim 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu. morfoloji %3 ileri hareket %15 ti. Suan morfoloji %18 harekette %65. Kadın doğum uzmani gerek yok işe yaramaz demisti ama kaan aydos önerdi ve ise yaradi. Bunun yanında keciboynuzu kürü ve bal polen ari sütü karısımı içti. Sonuçta hamile olduģumu ögrendim:)))
Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah! Hemen sorularımı sıralıyorum tek taraflı mı çift taraflı mı oldu eşin? Grade kaçtı? Ameliyat sonrası bir ilaç kullandı mı? En Son degerleriniz kaç olmuştu? Sen de pco falan var mı idi?Evet evet hatta bizimde artik ümidimiz bitmisti asılama sonraki ayda yani 1 yil dolunca tüpbebek demistik. Doktorumda dediki ekimi bekelyin bana güvenin ben pek ihtimal vermedim. Hatta günüm 10 gun geçti ve hala test yapmamistim. Normalde 2 gün önceden başlardim. Bence zamanı var insaallah sağlıklida olur. 3 ay gercekten erken bizim 6 ayda degerler normale yaklaşti 9 aydada en yüksek haldeydi zaten 9. Ayda hamile kalip 10. Ayda ogrendim
Canım yazmışsın zaten yeniden gördüm. Tşk ederim ya sakinleşip 1 seneye yoğunlaşacağım artıkKızlar merhaba. Esim 10 ay önce varikosel ameliyatı oldu. morfoloji %3 ileri hareket %15 ti. Suan morfoloji %18 harekette %65. Kadın doğum uzmani gerek yok işe yaramaz demisti ama kaan aydos önerdi ve ise yaradi. Bunun yanında keciboynuzu kürü ve bal polen ari sütü karısımı içti. Sonuçta hamile olduģumu ögrendim:)))
Odaklan tabiki. Doktora gittim bugün keseyi gördüm şükür ki. Bende bir sorun yoktu ama esimin ileri derecedeydi. Birde 3 ay once rahim filmi çektirmistim.Canım yazmışsın zaten yeniden gördüm. Tşk ederim ya sakinleşip 1 seneye yoğunlaşacağım artık
Verdim tabi verdik. 3. Ayda eskisinden bile düşüktü. Ama sonrasinda duzelme oldu. 6. Ayda morfoloji yüzde 10 olmustu. ileri Harekette 40 lara cıkmisti. Sonrada 9. Ayda bu sonuclari aldik zaten o zmaan yeni hamile kalmışım.Canim ameliyattan sonra 3. ayda yada 6. ayda tahlil verdinizmi.yazdigin degerler 10.aydaki degerlermi.biz 3.ayda tahlil vermistik,cok kotuydu
Simdi 5.aydayiz kürlere devam ama ümidimizde yavas yavas azaliyor
Evett bizimde 3.ayda eskisinden bile dusuk cikti şok olmustuk! Yazdiklarin beni coookk mutlu ettiVerdim tabi verdik. 3. Ayda eskisinden bile düşüktü. Ama sonrasinda duzelme oldu. 6. Ayda morfoloji yüzde 10 olmustu. ileri Harekette 40 lara cıkmisti. Sonrada 9. Ayda bu sonuclari aldik zaten o zmaan yeni hamile kalmışım.