Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar ben geldiiiiim guzel haberlerle döndüm Rabbime şükürler olsun
toplam 7 milyon olan sayımız 72 milyona yükselmiş. mlde 2 mlken 40 milyon olmuş, %2 morfoloji %75 olmuş
ileri hız %20 yavaş hareketli %15 yerinde hrketli %10(bunlar aynı)
kısaca sayı ve morfolojide düzelme var cok sukur.pazartesi sonucları dra göstereceğiz.ileri hız için tedavi gerekiyor sanırım.

hikayemi bilmeyenler için tekrar yazıyorum eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu.3 ve 2 grade.
test için dra sorduk.77.günde yaptırdık spermiyogramı.bu arada eşim dr un tavsiyesi uzerine hiçbir ilaç kullanmadı.kendi kendine toparlasın 3 ay sonra duzelme olmazsa ilaç yazıcam dedi.
bu arada drmuz gercekten cok çok iyi özelde doçente yaptırdık ameliyatı.isim isteyenlere özelden yazabilirim.
eşimin arkadaşınında 4 yıldır cocugu olmuyormus bu dr tek bir ilaç yazmış ve eşi o ay hamile kalmış.yani tavsiye uzerine gitmiştik.
Çok sevindim harekette sinirda bence vitaminlerle o da hallolur gibi

merhaba kızlar benım esımde sol varıkosel var ılerı hız %5 a+b=44 diğer degerler normal hıcbı dr amelıyat onermedı 1 yıldır bebısımz gelmedı hala çok kararsızm acaba amelıyat olsa daha mı kotu olur eşim desen hiç oralı deıl kafam cok karısık durumu benım gıbı olan var mı aranzda sizce napayım :KK43:

Deneyimli arkadaşlar eşim 1 hafta sonra ameliyat olacak.Hastaneye neler götürmeliyim ,neler lazım oldu sizlere yardımcı olur musunuz? Teşekkürler

Deneyimli arkadaşlar eşim 1 hafta sonra ameliyat olacak.Hastaneye neler götürmeliyim ,neler lazım oldu sizlere yardımcı olur musunuz? Teşekkürler
iç çamaşırı aldım bikaç tane yanıma yine bikaç atlet, bol lastikli bir pijama takımı, terlik(refakatçi kalaaksan kendine de al ben unutmuştum her defasında ayakkabı giydim), peçete, ameliyattan sonrası için yine bol lastikli bir eşofman alabilirsin çıkışta giymesi için. ameliyattan sonra sıvı gıdalarla yemeğe başlanıyor bize ziyarete gelenler hep eli boş gelmişti ben çıkıp çorba, sütlaç, ayran, meyve falan almıştım. başka da bişeye ihtiyaç olmadı. tuvalet kağıdı , sabun, havlu,çarşaf ,yastık, pike falan hastanede vardı zaten. bir de can sıkıntısı için tlf , kitap yada tablet falan alırsın yanına. bu kadar, şimdiden geçmiş olsun:KK52:

iç çamaşırı aldım bikaç tane yanıma yine bikaç atlet, bol lastikli bir pijama takımı, terlik(refakatçi kalaaksan kendine de al ben unutmuştum her defasında ayakkabı giydim), peçete, ameliyattan sonrası için yine bol lastikli bir eşofman alabilirsin çıkışta giymesi için. ameliyattan sonra sıvı gıdalarla yemeğe başlanıyor bize ziyarete gelenler hep eli boş gelmişti ben çıkıp çorba, sütlaç, ayran, meyve falan almıştım. başka da bişeye ihtiyaç olmadı. tuvalet kağıdı , sabun, havlu,çarşaf ,yastık, pike falan hastanede vardı zaten. bir de can sıkıntısı için tlf , kitap yada tablet falan alırsın yanına. bu kadar, şimdiden geçmiş olsun:KK52:
Teşekkür ederim canım.Extra birşeye ihtiyaç olmuyor değil mi hasta bezi özel yapılmış kilot filan

malesef canim hicbisey yok.Evdeyim hep iside biraktim vucudum dinlensin kafa dinleyeyeim diye ama evde daha da cok kafaya takiyorum yanliz olunca o yuzden artik is aramaya karar verdim oylede olmuyor boylede olmuyor en iyisi calismak
aynen canım bende evdeyim ve yalnızım kafayı yememe ramak kaldı komşunun camından ses geliyo ne güzel ses var diyorum başka zaman olsa susmadılar yaa derdim çocukların sokakta oynamalarına dayanamazddım şimdi onları seyrediyorum değişik duygular içerisindeyimmm:KK51::KK51::KK51:

Teşekkür ederim canım.Extra birşeye ihtiyaç olmuyor değil mi hasta bezi özel yapılmış kilot filan
arkadaş çok güzel yazmış slip alırsanız yanınıza ameliyat sonrası faydalı oluyor ve doktorlarda öneriyor eşim daha önce boxer giyerdi oda varikosele sebep oluyomuş slip ile ağrıları azalıyo bilginize yatarken değil ama eve çıkacağınız zaman giymesini tavsiye ederim inş şifa bulursunuz bizde pek bi işe yaramadı iyice düştü sayımız

arkadaş çok güzel yazmış slip alırsanız yanınıza ameliyat sonrası faydalı oluyor ve doktorlarda öneriyor eşim daha önce boxer giyerdi oda varikosele sebep oluyomuş slip ile ağrıları azalıyo bilginize yatarken değil ama eve çıkacağınız zaman giymesini tavsiye ederim inş şifa bulursunuz bizde pek bi işe yaramadı iyice düştü sayımız

Hadi ya neden düştü ki :KK43:

Hadi ya neden düştü ki :KK43:
evet cnm onu belirtmemişim ben. ameliyattan sonra testislerin sarkması ağrı yapıyordu eşime. slip giyince daha rahat etti bi 20 gün. ama sonrasında slip kullanmaması gerekiyor spermlerin vücut ısısından soğukta kalması için aşağıda olması gerekiyor testislerin. o yüzden slip, dar pantalon falan giymemesi gerekiyor(ameliyattan sonra tamamen toparladıktan sonra)

ben de bugün aranıza katıldım
Aylardır gebe kalamıyorum
varikoselmiş
%0 ileri hareketli sperm sayısı
::KK43:

Merhaba kizlar nasilsinix ...uzun zamandır yazmıyorum belki artık yorukdum..yeni gelen arkadaşlar üzülerek hoş geldiniz kizlar..Rabbim hepimiz in yardımcısı olsun..inşallah birgün bu günleri gülümseyerek hatırlarız..Buna pek de inanmıyorum ama umarım hersey yoluna girer...

Merhaba canim nasilsjn..durumunuz nasıl gidiyor..sayınız düşmüş çok uzuldum ..nasıl bir sınav içerisindeyiz rabbim yardımcımız olsun..esin ilaç falan bişey kullanıyor mu..şimdi neler yapiyorsunuz
evet canım hiç yükselmedi bide testosteronu sınırda olduğu için klomen verdi o yükseldi spermleride mahvetti şuan hiç bişe kullanmıyo amin canım hayırlısı olsun cuma aşılama olcam nasipse Rabbim hayırlsını yazsın hepimiz için inş sen nasılsın neler yapıyosun

Merhaba kizlar nasilsinix ...uzun zamandır yazmıyorum belki artık yorukdum..yeni gelen arkadaşlar üzülerek hoş geldiniz kizlar..Rabbim hepimiz in yardımcısı olsun..inşallah birgün bu günleri gülümseyerek hatırlarız..Buna pek de inanmıyorum ama umarım hersey yoluna girer...
inş herşey güzel olacak canım canımız sağolsun napalı dünyanın sonu değil yaa

Anladım canim insaalh asilama sonucu n güzel olur.biz Mayıs da tup bebek yaptık tekrar ama tranfer bile gerceklesmedi..eşimde sprem dna hasarı çıktı bir bu eksikti zaten şimdi onu dUelmtek için ilaç kullanıyor eşim o duElincde tekrar tuo bebek yapacağız

X