- Konu Sahibi delinefsim
-
- #9.741
Haklısın canım hasretini yaşarken sen acısını da gordun...inşallah en kisa zaman da atlatirisn..
Haklısın canım hasretini yaşarken sen acısını da gordun...inşallah en kisa zaman da atlatirisn..
. Sagolun canlarim halimden anlayan kardeslerim beni en iyi sizler anlarsiniz kimsenjn anlamasini beklemiyorum zaten cok zormus cok ama size sunu diyecegim bu sitede hatirladigim simdi bilmem epeydir girmedim ama en dusuk degerlilerden biri bizdik tavsiyem bizim bile olduysa hepinizin olur hep size Dua ettim inanin kizlarada ver Allahim diye.sizde inanin kendimde Dua ettim Allahim yeterki ver deidm ama eksik Dua ettim iste demekki hatam o duanizi tam guzel yapin.ustelik sakin bebek olayini dusunme yin o olcak diye iliskiye girmeyin sadece bi kisi degil cift bedenen ruhen rahat olmali dedigim gibi biz ev derdine Dustuk bebek dusuncesinj cikardik oyle oldu sizde buna inanin ben inanmaz dim Buna ama cidden oyleymis.haa rabbim geri aldi o ayri ama Insallah isteyen herkes kavusur meleklerineCanim benim once sen iyi ol eşin iyi olsun. Uzulme diyemiyorum.. aglama diyemiyorum. Dusunme diyemiyorum. Allah sabir versin. Ama sakin isyan etme nolur. Belkide rabbim söyle diyordur. Bu acilari sana daha guzelini vermek icin seni sinamak icin verdim. Dayanirsan mukafatini alırsın. Boyle düşün ve daha sagliklisinin gelmesini bekle. Ben kurtaj oldum rabbim bir daha yasatmasin. Oda cok zor. Dualarim seninle sikilinca bunalinca yaz dertleselim.aeo...
ben de tüp bebekle hamile kalmıştım 10. haftada daha 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim.tüm anlattıklarını aynen yaşadım umarım sabredip imtihanı geçmişizdir ve inşalah rabbim tez zamanda nasip ederCok fena oldum canim benim. Aglamaktan bende 8 haftalik kaybettim yavrumu. Kalp atışını duymaya gitmiştim. Dr hic buyumemisggelisimi durmuş haftaya gel kürtaj yapayım dedi. Benimki tüp bebekti. Ben o 8 haftada o kadar alismisim ki tüm dünyam olmuş benim. O kadar iyi besleniyordum ki bebegime zarari olacak herseyden uzak duruyordum. Neden ben dedim. O kdar ddogurup çöpe atan varken neden ben. o kadar çok aci çekmiştim ki onun icin. Benim esimde sert mizaclidir. Aglamaz sandigim adam hüngür hüngür aglayinca acisi nasil ikiye katlanır insanin iyi bilirim. Kurtaja gittigimde bebegumin kesesi bile bozulmamisti ki on gun sonra dogum gunumde gittim.dusunsene digum gunumde hayatimda sahip oldugum en kiymetli hediyeden oldum. Sadece dra kalbi durmus mu diyebildim. Oteki turlu hala bir umut vardi. Bebegimi diri diri aldirmaktansa olmeyi tercih ederdim.ki durmustu. Cok zor sahip oldugum yavrum cennete uctu.sonsuLukta bekleyecek beni.Tatlim seni cani gönülden anlayan bebeğini kaybetmiş biri olarak söylüyorum. Bebegimi kkaybedeli iki ay oldu. Artik onun icin üzulmuyorum.adini koydum yavrumun. Dunyanin tüm kotuluklerinden uzak sonsuza kadar cennette olacak. Cennete giden ve anne babasi icin duaci olan evlattan daha hayırlı hir evlat yoktur bu dunyada. Seni almadan cennete gitmeyecek olan bir evlat. Onun için üzülme artik inan bna onun gittigi yer bizim şefkatli kollarimizdan daha sefkatli ve guzel. Tum acilardan uzak. Bana ozelden de yazabilirsin. Sana yardimci olmak isterim bu surecte. hoşçakal
inşallah kardeşim inşallah. rabbim hediyemizi tez göndersınben de tüp bebekle hamile kalmıştım 10. haftada daha 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim.tüm anlattıklarını aynen yaşadım umarım sabredip imtihanı geçmişizdir ve inşalah rabbim tez zamanda nasip eder
siz nezaman kaybettiniz bebeginizi.Allah sabir versin cok zor ben dogmamis cocuga bukadar uzuldum dogupta kaybetmek cok cok daha zor olsa gerek.Allah o insanlara da sabir versin.Insallah tez vakitte yine hamile kaliriz saglicakla.ben de tüp bebekle hamile kalmıştım 10. haftada daha 7 haftalıkken kalbinin durduğunu öğrendim.tüm anlattıklarını aynen yaşadım umarım sabredip imtihanı geçmişizdir ve inşalah rabbim tez zamanda nasip eder
Bende bioestron dhea kullaniyorum cnm.ilk kutu daha.kutu bitince regli olucam zaten.bakalim sayi ne durumda olacak.insallah bu ay baslayabiliriz.Anladim canim..benim esimde 150 merional kullaniyor..az önce doktora konuştum ahmet hocayla yanında ek olarak vitamin takviye kullansın mi dedim..kullansın dedi arınmax kullana daha iyi dedi..hadi hayirlis....bana da bio steron kullan dedi.mufit hocanın teli varsa bana msj olarak atarmisn....
mart başıydı sanırım. hayatımda hiç üzülmemişim bebek ölünce onu anladım .elden bir şey gelmiyor ama denemelere devam edicez inş normal yollarla olursiz nezaman kaybettiniz bebeginizi.Allah sabir versin cok zor ben dogmamis cocuga bukadar uzuldum dogupta kaybetmek cok cok daha zor olsa gerek.Allah o insanlara da sabir versin.Insallah tez vakitte yine hamile kaliriz saglicakla.
Size ne dediler hı dollenmeyince...ve ne yapmayı önerdi dojtorunuz..
Yaşananları anlatmak bile zor geliyor ki biz bunları yadiyoruz..allahım hepimizin yardımcısı olsun..
Bugün Bülent tıraş in yazısını okudum döllenme olmasi ve kalitesiz olmasi %80 yumurtaya %20 sprem e bagliymis..ewet yumurtalar gözle bakılınca kaliteli gorunuyor..sprem de zaten imsi ile srcikiyor..
Allahım yardımcımız olsun..
Çok ÇOK AMA çok üzüldüm ya.........Canlarim kader arkadaslarim hepiniz dert ortagim kardesim oldunuz 12 martta hamile oldugumu ogrendim tesaduf eseri oyle dalgasina bir test yapmistim tek cizgi cikti cope atim zaten umursamamistim butun hafta adet olacagim diye ortalikta gezindim aksam copten cikardim baktim inanamadim agladim guldum ayni anda bidaha yaptim yine pozitif sonra gittik en iyi testi aldik yine pzotif sevincten delirdik evdeki herkesi kaldirdik hamileyim diye 2 hafta, rahat gecti kusmalarim bulantilarim oldu ama yinede o bile hosuma giidiyordu ev aldik bebegimizde geldi hersey guzeldi.Ama sonra gunlerim kabusa donmeye basladi kanamalarim basladi 1 hafta cikolata gibi geldi bana hep bebek yerlesiyorduk yerlesme kanamasidir dediler birgun isten geldim kanamam bianda cogaldi kaynanami aradim acil gel diye geldi acile gittik ordada bisey yapmadilar nefret ediyorum burdan da buranin doktorlarinda da ilgilenmiyorlar kan tahlili oldu 5 saat bkledik kan tahlilim iyiydi sonra ultason kapali sabah gel dediler inanabiliyormusunz sabah gittik ilk bizi aldilar kalp atsi 97 dusuk tehlikesi var dedi bekliceksin dua et dedi doktor arabaya bindik esimde bende aglastik hic esim aglamaz sert yapili umursamaz tanirdim megersem ne kadar duygusalmis hep icine atiyormus belkide beni uzmemek icin aile doktrouna falan gittik kan tahliim yine iyi cikti ultrasn yapti kadin bosey gorunmuyor dedi 1 hafta sonra yine gittik tabi bana hep allttan baktilar gozukmuyor diye kalp atisi 49 dusmus riskin cok yuksek dediler ben agla agla mahfoldum herkes bana bakti bagira bagira agladim hep.doktorda uzulme bi kapi kapanir biri acilir dedi dr cok iyi biri bizi sever arkadasina rica etti gor diye burda doktoru oyle hemen goremezsin cunku ertesi gun gittik sadece konustu buraya hamile kalamiyorum diye gelmistin dussede dedi bak bu gyzel haber dedi ama riskin evet cok yuksek dedi bana yuzde 60 dedi ama megersem 100 beni kandirmis umutlu olayim diye yinede umudumu yitirmedim hergun adet agrisi gibi agrilar kanamalarcektim.2 hafta yataktan cikmadim wc yemek ihtiyaci disinda ama nafile paza gunune kadar gun gun kanamam artti ta ki o aksama kadar gece cok sancilandim wcye gittim ve 8-10 parca buyuk el gibi pihtilarim dustu canim cok yandi kalkamadim tuvaletten bagirisima aglaysima esim kostu geldi gordu oda sok oldu acile gitcez dedi gittik yine ayni ilgilenen yok eve gidelim dedik geldim biraz gecer gibi oldu agrim yine cildirdi yataklari tirmaladim cok aci cektim esimde bende artik ne olacaksa olsun artik bitsin bu iskence dedik cok canimiz yandi cunku.esim agri kesici getirdi bana icmicem dedim icimde yine bir umit ama nafileymis ictim ictigim gibi uyumusum gece yarisi uyandim hic bi agri bir his yok bombos hissettim kendimi kalkamadim korkumdan tuvalete anladim cunku sabah mecbur kalktim pihti gibide degil agrim yoktu artik ama bisey buyuk dusmeye calisiyor tuvaletin icine dustu anladim elimle cikardim pecetenin uzerine koydum baktim bebek esim halen inanmak istemedi yari n gtcez kontrolun var zaten bebe degildir dedi erkenden cikti ise panik oldu o gitti bagira bagira agladim evde kendimden gectim aglamaktan ama nafile bebegim beni annesini birakti gitti melegim beni istemedi gun yuzu gormeden gitti.Cok zormus evlat imtihani.Allah insallah daha fazla bekletmez ama psikolojim cok bzuk size hep 3 ay dolsun haber vereyim diyordum hergun gizlice bakiyordum buraya o kadar cok sevinmistik ki baglanmstik odasini bile boyadk ne hayallerr kurduk esimle birlikte o aciya sancilara ragmen cok guzel bir duyguydu ama gitti melegim birakti beni.Dayanamiyorum ben bu aciya Allahim yardim et cok kotuyum.Malesef sonu husran yine umutuzluk yine kalp kirikligi.Kaynanamda diyor allttan baktirdin ondan oldu anlatayorum kadina resmen.ben cok rahattim ama o yuzden hamile kaldigima inaniyorum esimde bende unutmustuk artik eve odaklanmistik bu degerlerle biim olduysa sizin hayli hayli oldur ozaellikle jonguil delinefsim isterinanisterinanma ve digerleri hersey rahat olmaktan geciyormus illakki birimiz stress oluyoruz simdi biz nasil toparlanacagi bilmiyoruz esimde bende inanilmaz uzgunuz.Herkes agladi evde ve kendi anneme diyemedim bile daha nasil diyecegim biilmiyorum Kalbim sikisiyor nefes alamiyorum icim aciyor icim bombos megersem nasilda hissetmisim 8 haftalik olmasina ragmen govdesi herseyi belli kaynanama dememe ragmem oraya yapma diye bahceye gomdu bu ev bana mezarlik gibi geliyr simdi dayanamiyorum artik goumun onunden gotmiyor goruntusu cok kotu Alllahim yardim et bana aratma nolursun Allah herkesn yardimcisi olsn
mart başıydı sanırım. hayatımda hiç üzülmemişim bebek ölünce onu anladım .elden bir şey gelmiyor ama denemelere devam edicez inş normal yollarla olur
Hayirlsi olsun insalah..yan etkisi çok fazla diyorlar..Genartta n memnun musun..Bende bioestron dhea kullaniyorum cnm.ilk kutu daha.kutu bitince regli olucam zaten.bakalim sayi ne durumda olacak.insallah bu ay baslayabiliriz.
esim ignenin yaninda proxeed plus ve keciboynuzu pekmezi kullaniyor.ignenin yaninda ne alsin diye mufit beyede sor bence cnm.insallah sizde guzel gelismeler gosterirsiniz.
Mufit beyin nosu 05337110040
grsrz cnm.
mart başıydı sanırım. hayatımda hiç üzülmemişim bebek ölünce onu anladım .elden bir şey gelmiyor ama denemelere devam edicez inş normal yollarla olur
Allah sabir versin ve aratmadan bekletmeden herkese bebegini kucagina versin Insallah tesekkur ederim kizlar destekleriniz dilekleriniz icin .evet malesef yurtdisinda oyle bugun git haftaya gorebilirsen iyi 2 hafta sonra gel o da seni ultrasona baska yere yollar kendi de yapmaz burdaki doktorlar be yapiyor Ben anlamiyorum acile gidiyorsun ol geber Yani kimsenjn umrunda degil ahh gozunu sevdigim vatanimAynen Allah yardımcımız olsun zor bir süreç ve dönem hepimiz için şaka maka 2 senedir tanıyoruz artık hepimiz birbirini.
Çok ÇOK AMA çok üzüldüm ya.........
Geçemlerde başak bir topikte okudum yurtdışında bu bebek olaylarında bugün git yarın gel mantığı var nedense ...
gerçi belkide konuşuyorum sadece .........
Allahım tez zamanda normal yolla tekrar nasip etsin..
Sizin içinde üzüldüm canım.
Allahım tez zamanda nasip etsin acınızı dindirip sabır versin.
Evet cnm hayirlisi valla.Hayirlsi olsun insalah..yan etkisi çok fazla diyorlar..Genartta n memnun musun..
Merhaba canim..sagol canım allah razı olsun..bebeğini Rabbim analı babalı buyursun canim.acisini gortermesin..Merhaba arkadaşlar...
Beni hatırlarsınız sanırım. Şöyle bi göz atayım dedim belki bi gelişme vardır diye. Feelcrying cook üzüldüm ağlayarak okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı bebekle güldürsün yüzünü inşallah. Delinefsim, jongoul, isterseninanma, herseyguzelolacak daha yazamadigim diğer arkadaşlarım; Dualarım da olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Yeter ki O 'OL' desin...
Merhaba arkadaşlar...
Beni hatırlarsınız sanırım. Şöyle bi göz atayım dedim belki bi gelişme vardır diye. Feelcrying cook üzüldüm ağlayarak okudum. Rabbim tez vakitte sağlıklı bebekle güldürsün yüzünü inşallah. Delinefsim, jongoul, isterseninanma, herseyguzelolacak daha yazamadigim diğer arkadaşlarım; Dualarım da olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Yeter ki O 'OL' desin...
okurken güldüm yaşlı neneler vallaha oldk yaaa :):):)Merhaba canim..sagol canım allah razı olsun..bebeğini Rabbim analı babalı buyursun canim.acisini gortermesin..
Biz bu topigi yaşlı nene leri olduk..inşallah en kisa hepimiz in yüzü guler..kendine ve minik bebegine iyi bak..optum..
Aynen öyle olduk kiz...resmen kendimi topigi n en büyüğü gibi hissediyorum..sen isterinanisterinanma. Jonguil btd08 ve bir kaç kişi daha kardesimsiniz...Diğer arkadaşlarım da torunları m...vayyyyyyyy yaaaa kimleri görüyorum..
oy doğdu mu yaa...
Allahım sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Arada gelin tek umudumuzu özleriz.
okurken güldüm yaşlı neneler vallaha oldk yaaa :):):)
Merhaba canjm..eşinin değerleri düşük ..ama tek doktor lafı ile hemen hareket etmeyin ..tekrar sprem testi versin esin..başka doktora tekrar muayne olsun..kızlar yardımıcı olabilir misiniz. benim yaşım 30 eşim 35. eşimde özel bi hastanede çit taraflı varikosel tespit edildi. ameliyat dendi. sperm testi sonuçları şöyle:
sperm sayısı :5,1 milyon
ileri hreketlilik 0sıfır
yavaş hareketlilik 18
yerinde hareketlilik 10
hareketsiz 72
morfoloji
normal yapıda 2
baş anomalisi 61
boyun anomalisi 22
kuyruk anomalisi 15
Canim unuturmuyuz seni hic.Cok tesekkur ederim malesef basimiza bu talihsiz olay geldi kendiliginden oldu diye dunya bizim olmustu sanki de Dunyam karardi suan okadar psikolojim kotuHepimiz yikildik resmen durup durup aglama krizine giriyorumaklimdan gozumun onunden gitmiyor cok alismistik ama gitti yavrum minik kalbi 8 hafta 5 gun dayanabildi rabbim kimseyi bu dertle sinamasin annem bile diyorki kocaman cocugun olmus gibi hissediyorum diyoryapacak bisey yok malesef takdiri ilahi.sebebini de bilmiyorum Neden dustu bende Mi sorun spermdemiydi dedim doktor hicbiseye bakmadan olur normal %30 yasAniyor diyor bilelim varsa tedavi olalim diyorum umrunda degil kimseninkanamam vardi surekli kalp atislari da dusuktu hep ama iste sebebini bilseydim keske.simdi icimde hep bu korku olacak.birde bu eklendisen nasilsin bebek nasil ne kadarlik suan?Merhaba arkadaşlar...
Amin canım Rabbim sizinde güldürsün yüzünüzü inşallahMerhaba canim..sagol canım allah razı olsun..bebeğini Rabbim analı babalı buyursun canim.acisini gortermesin..
Biz bu topigi yaşlı nene leri olduk..inşallah en kisa hepimiz in yüzü guler..kendine ve minik bebegine iyi bak..optum..
vayyyyyyyy yaaaa kimleri görüyorum..
oy doğdu mu yaa...
Allahım sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin.
Arada gelin tek umudumuzu özleriz.
5 aylık oldu bile☺ zaman çabuk geciyor canım. İnşallah sizinde müjdeli haberiniz i okurum takipteyim☺
okurken güldüm yaşlı neneler vallaha oldk yaaa :):):)
ahh canım seni anlıyorum insan kahrolur aklına geldikçe ağlamadan duramaz. Rabbim sabır versin tez vakitte sagliklisiyla yüzünü güldürsün inşallah.Canim unuturmuyuz seni hic.Cok tesekkur ederim malesef basimiza bu talihsiz olay geldi kendiliginden oldu diye dunya bizim olmustu sanki de Dunyam karardi suan okadar psikolojim kotuHepimiz yikildik resmen durup durup aglama krizine giriyorumaklimdan gozumun onunden gitmiyor cok alismistik ama gitti yavrum minik kalbi 8 hafta 5 gun dayanabildi rabbim kimseyi bu dertle sinamasin annem bile diyorki kocaman cocugun olmus gibi hissediyorum diyoryapacak bisey yok malesef takdiri ilahi.sebebini de bilmiyorum Neden dustu bende Mi sorun spermdemiydi dedim doktor hicbiseye bakmadan olur normal %30 yasAniyor diyor bilelim varsa tedavi olalim diyorum umrunda degil kimseninkanamam vardi surekli kalp atislari da dusuktu hep ama iste sebebini bilseydim keske.simdi icimde hep bu korku olacak.birde bu eklendisen nasilsin bebek nasil ne kadarlik suan?
canım benim hoşgeldin bebğini sağlıkla güzel günlerde büyüt iniaAllah darısı başımızaMerhaba arkadaşlar...
geçmiş olsun canım üzülme yine olur inşaAllahCanim unuturmuyuz seni hic.Cok tesekkur ederim malesef basimiza bu talihsiz olay geldi kendiliginden oldu diye dunya bizim olmustu sanki de Dunyam karardi suan okadar psikolojim kotuHepimiz yikildik resmen durup durup aglama krizine giriyorumaklimdan gozumun onunden gitmiyor cok alismistik ama gitti yavrum minik kalbi 8 hafta 5 gun dayanabildi rabbim kimseyi bu dertle sinamasin annem bile diyorki kocaman cocugun olmus gibi hissediyorum diyoryapacak bisey yok malesef takdiri ilahi.sebebini de bilmiyorum Neden dustu bende Mi sorun spermdemiydi dedim doktor hicbiseye bakmadan olur normal %30 yasAniyor diyor bilelim varsa tedavi olalim diyorum umrunda degil kimseninkanamam vardi surekli kalp atislari da dusuktu hep ama iste sebebini bilseydim keske.simdi icimde hep bu korku olacak.birde bu eklendisen nasilsin bebek nasil ne kadarlik suan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?