- 11 Eylül 2014
- 160
- 73
- 43
- 43
- Konu Sahibi delinefsim
- #9.681
canım öncelikle yanıtladığın için çok teşekkür ederim.gittiğimiz 2 ürolog yani devlet hastnesinin doktoru söylediğimiz halde muayene etmedi bir sorun yok diyip gönderdiler.sperm sayımız ve hareketlilik için biraz düşük ama hamile kalmaya engel dğil demişlerdi.sigarayı bırakırsa düzelir diyip bizi gönderdi.ben de kafama taktım acaba varikosel olabilirmi diemerhaba canım.Neden eşinin varikosel olduğunu düşünüyorsun?İlişki olmadığı zaman ağrı olduğunu söylemesi ilk önce bahanesi olabilir :) yada belkide tabi bilmiyorum ama meni üretimi fazladır onunla alakalı olabilir yada başka bir sebebi vardır doktora gittiğinizde hergün boşalma olmadığında ağrı olduğunu söylerseniz daha doğru bir yanıt alabilirsiniz.Ayrıca varikosel endişesi rahatsız ediyorsa doktora özellikle bu yönde muayene talep ederseniz tabiki gerekeni yaparlar.Ama eğer testinizdeki tüm değerler sorunsuzsa varikoselinde çok bir önemi olmaz belkide sadece zamandır ihtiyacınız olan bazen sabretmek gerekiyor çünkü ameliyatta kimine göre çok kolay ve çare olsada kimine görede üzüntü oldu çünkü herkesin sonucu birbirinden farklı.Bence sperm değerleriniz olması gerekenden çok düşük değilse beslenme düzeninize dikkat edip durumu allahın takdirine bırakırsanız inşallah rabbim en kısa sürede gönlünüzdekini sağlıkla sıhhatle size nasip eder.Üzmeyin kendinizi Allah gönlünüze göre versin.