bozma moralini diyeceğim ama biz de zorluk zorluk üstüne yaşadık, çok sıkıntılar çektik bilirim insana nasıl zor geliyor. eşimin spermlerini 52 milyona kadar çıkardık, aşılama yaptıracaktık, ilaçlarımı aldım, adetimi bekliyordum, 1 hafta önce bir test yaptırdık ki sayı 1 milyona düşmüş. yıkama sonrası sayamadılar bile. başımdan kaynar sular inmişti. yeniden doktorlara gittik. aşılama raporunu tüp raporuna çevirmek için bütün testlerim bir daha yapıldı. tam raporu çıkardık, kliniği seçtik, doktorumuz ne olur ne olmaz genetik testleri yaptırın dedi. eşimde bir sorun çıkmadı ama bende pıhtılaşma sorunu çıktı. yumurta toplama günü eşimden sadece 30bin sperm bulundu. imciyle şükür sağlamını iyisini buldular. kendimde de yaşımdan dolayı rezerv azalması vardı, ama bak yine de hamile kaldım. hatta 2 de donmuş embriyomuz oldu. hamileyken aylarca kan sulandırıcı iğne yaptım. kollarım, bacaklarım, karnım delik deşikti, son haftamda yüz felci oldum, yüzümün bir tarafı çarpıldı. her anne doğum fotoğraflarında güler ben gülümseyemiyordum. ama heeepsi geçti gitti unutuldu. gör bak senin de unutulacak bitecek.