kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr bu benim mucizemmm, bu benim gerçeğim, öyle mutluyum öyle mutluyum, Allahım sana inanmayan taş olsun taş. beni hatırlayanlar vardır belki. eşim geçen sene ekim ayında varikosel ameliyatı oldu bir ay iki ay bekle bekle olmayınca 2 de aşılama yapılınca, dayanadım 6 ay sonra mart ayında tüp bebek yaptık, 2 tane iyi kalite embiryo verildi sonuç 2,25 çıktı, olmadı yine bekledik, bu sene aralık sonu adetimle başlayacaktım tedaviye. ama görümcemin düğün tarihini ileriye ocak sonuna alınca tedavim riske girdi, eşimle tartıştık o dedi düğünden sonra, ben dedim önce yaptırıcaz diye, sonra iki gündür bende vazgeçmiştim düğünden sonra sağlam kafa yaptırayım, şubat adetimle başlayayım diyordum, çalışıyorum, işten hem düğün hem tedavi için izin almak zor olacaktı, normalde 26-28-30 günde bir adet oluyorum iki ay 26 günde oldum ama geçen ay 30. günde hala adet olmayınca heyecandan üç buçuk atmıştım, ancak tuvalette bi sildim hasta olmuştum 4 gün gecikmeyle
dünde 30. gündü, kaç kez tuvalete gittim , 26. günden beri tuvalet yollarında geçti saatlerim, 30. günde geçti, karın ağrısı falan hepsi var, bide biraz yanma var enfeksiyon mu oldu falan diye düşündüm, sabah umutsuz umutsuz testi bi yaptım çift çizgi :) arkadaşımla koştuk kan vermeye gittik, eşim şehir dışında yarın sabah gelecek sonuç 1015 çıktı, tüp bebekte bile 2,25 gören ben 1015 ne demek :) Allahım rabbim hep okurdum da benim başıma mı gelecek gelmiyor işte diyordum, 3 buçuk senelik evlilik iki aşılama bir tüp negatifim var, hiç hamile kalmamıştım hemde hiç, arkadaşımla sonucu aldık dedim acaba arada virgül mü var 1,015 mi yazıyor diye sordum hayırlı olsun hamilesin dedi :) salya sümük ağla ağla arkadaşımla, hala da süzülüyor gözlerimden, ağlarken hastanede Allahım her isteyene bizim topikteki kızlara da bebek isteyen herkesede nasip et diye haykırdım, gittik emzik aldık, pasta aldım üstüne ben geldim babacığım yazdırdım, sabah erkenden eşim gelecek erken kalkıp yatak odasına hazırlayacam kızlar Allah sizede nasip etsin, banada da keseyi görmeyi kalp atışını duymayı kucağıma almayı nasip etsin, çok mutmuyum ama ağlıyorum şuanda evde tek başıma :) UMUT OLAYIM SİZE UNUTMAYIN ALLAH BÜYÜK, ONUN DEDİĞİNDE HAMİLE KALDIM, BENİM DEDİĞİMDE DEĞİL, inşallah devamı da böyle güzel gider.