Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

merbaha canımm senin eşin 12 kasım da mı ameliyat oldu demi..seni listeye ekliyorum....

Son düzenleme:
canım sende gelişmeler neler..hala umut var mı...

canım çoookkkk geçmiş olsunnn...
hayırlı sonuçlar olsun, en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah...

gerçekten mi yaa ? eşin bu konuda birşey demiyor mu?annesi resmen ilgilenmiyor.bu normalli mi?
canım yargılama gibi anlama ben kaynana şaşırıyorum ondan.yanlış anlama sakın.

Merhaba Canım;

Hadi gözünzü aydın.Çok geçmiş olsun.
inşh güzel bir 3 aylık süreç hatta daha erken bile gelir inşh.:)
klomen ni eşime yazmıştı doktor.bende bayanların kullandığını öğrenince şaşırmıştım.Gayette etkisi oldu bizde.inşh sizde de olur.
hadi bakalım güzel haberlerini tez zamanda alalım.

çok geçmiş olsun sizede...
inşh güzel sonuçları tez zamanda alırsınız.

haftaya cumada benim eşim olacak nasipse...

inşh cemrem çoğalacak bak görürsün deli gibi sevincez gene bir yazacaksın topik hareketlenecek :)

hadi kızlar yaa

vitaminlere eşlere ovulasyon günlerine DİKKAT

hepsinin kenarı dolacak hepsinin

çok sağol canım bakalım eşimede iyi gelir umarım
tekrar teşekkür ederim caım bu arada

gerçekten mi yaa ? eşin bu konuda birşey demiyor mu?annesi resmen ilgilenmiyor.bu normalli mi?
canım yargılama gibi anlama ben kaynana şaşırıyorum ondan.yanlış anlama sakın.

tatlımmm yok nıye yanlıs anlayım :))) bende cok saskındım ılk zamanlar gercı hala aynıyım :))) hıc alıskın deilm boyle seylere bızde herseyden onde evladının mutlulugudur ama işte kaynana da oyle deil :) dugunden 2 hafta once esıme ben ıstemıyorum vazgectım dedi yanımda oyurmayacaksınız madem dedi :)) bı de bız kıbrıstayız ve arabayla 5 dk mesafemız.. bende ailem bana ev almıs dayamıs dosemıs nıye beraber oturalım dedım. bız kıbrıslıyız canım bızde aileyle oturma olmaz ama işte kaynanam cıns bıraz :))) ama cok sukur kı bı ığnelerı yok evımızde hanı lafını ederler sonra :))) ne de nısanımda ne de dugunumde benım aılem saolsun :)) aman benden uzak olsun madem ıstemıyo :) eşimde ana kuzusudur bısey deyıp kırmaz ama benıde kırmaz ezdırmez cok sukur bayramlarda gıdıyorum sadece..

merbaha canım..senin adına çok sevindim...inşALH BİZİM DE EMEKLERİMİZ BOŞUNA GİTMEZ..AMELİYATTAN ÖNCE NE KADR SÜRE ÇOCUK BKLEDİĞİNZ...
10 ay bekledik biz problem bende olabilir diye düşünüyordum .varikosel hakkında bir bilgimiz yoktu çünkü kadın doğumcu tahlil isteyince anladık.bende de sağ yumurtalıkta kist ve enfeksiyon varmış iki ay doğum kontrol hapı ile rahim içine konulan bi hap kulandım o 10 tane falandı herhalde.

Kızlar lütfen bana yardım edin eşim tamam dedi sonunda bu hafta varikosel ameliyatı olacak ama Medica na da4500 lira istediler.cok fazla geldi istanbul Anadolu yakasında onerebileceginiz hastane var mı sizler nerde ne kadar fiyatla ameliyat oldunuz lütfen bana birseyler onerin

Çok sabırlar diliyorum sana
Çok şasırmadım aslında kız ailesi herzaman her konuda bir adım öndedir.
Sizin mutlulugunuz daım olsun.

ben 1600 e çok diyordum 4500 ne ya sanki organ nakli yapacaklar ne kadar insafsız bu özel hastaneler.istanbulda bir sürü hastane var inşallah kesene uygun bulursun cnm

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bizde bebek düşünüyorduk kontrollerde eşimde varikosel çıktı ameliyat istendi düşünmeden ameliyat oldu ,ameliyattan önceki ve sonraki değerleri yazıyorum birde siz değerlendirirseniz sevinirim;

ameliyattan önce;
hacim 3 cc , görünüm: normal , vizkosite: normal , Likefaksiyon süresi :25dk, Sperm konsantrasyonu (mil/ml):10
Prog.mot: 30 , nonprog mot: 30 , immotilite:40 , normal:%2 , Baş anom:%92 , Boyun anom:%3 , Kuyruk:%5 , yuvarlak hücre yok, Lökosit yok, Yıkama sonrası Sperm kons.(mil/ml):2 prograsif mot:50 nonprog:0 immot:50 TPMSS (mil):3

ameliyat sonrası;
hacim 4 cc , görünüm: normal , vizkosite: normal , Likefaksiyon süresi :25dk, Sperm konsantrasyonu (mil/ml):19.000.000 ,
Prog.mot: 40 , nonprog mot: 13 , immotilite:47 , normal:%2 , Baş anom:%88 , Boyun anom:%2 , Kuyruk:%10 , yuvarlak hücre yok, Lökosit yok, Yıkama sonrası Sperm kons.(mil/ml):8.000,000 prograsif mot:70 nonprog:0 immot:30 TPMMS (mil):22

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…