- 5 Temmuz 2013
- 3.946
- 1.333
- 373
- Konu Sahibi delinefsim
-
canm bılıyosun benm esımde salı gunu gunu amelıyat oldu ben bu kadar yoruldugumu bılmyorum sanırm cok naz yapıyo ya yururken bıle elını tutuyorum o derece allaha sukur agrısı hıc olmadı ama kıpırdamaya korkuyo bıseyde dıyemıyorm sonucta bende istedım amelıyat olmasını sende durumlar nasıl merak etm
canım sende gelişmeler neler..hala umut var mı...kızlar ben hala adet olmadım gecikmede 7.gün göğüslerimde şiddetli bi ağrı var ve şişlik ara ara da beyaz koyu akıntım oluyor kasıklarda ver karnımda hiç bi şey hissetmiyorum ve ilk defa bende sivilce çıkmada normalde her ay 1 ya da 2 tane sivilce olurdu adet yaklaşınca geç yumurtlama olmuşmudur acaba zaten çok düzenli değil adetlerim 3 gün önce kan değerim 0.02 çıkmıştı acaba diyorum yaaaa umut ediyorum yaa inşallah olmuştur hem eskiye göre eşimin sonucunda az da olsa düzelme artış var
arkadaşlar merhaba
bende durumdan haberdar edeyim dedim
eşim bugün ameliyat oldu hastaneden çıktık evimizdyiz şükür
çok şükür atlattık bugünü bakalım inşallah hayırlı sonuçlar meydana gelir
üçlü ilaç başlıcam demiştti doktor canlar
bu şuymuş
e vitamini
klomen ve birde trental diye bir ilaç
3 ay sonra test yaptır dedi işte
faydasını göreceksin dedi
bakalım nasip artık
eşi klomen kullanan varmı bu arada erkeklere verildiğini bilmiyordum ben
canım çoookkkk geçmiş olsunnn...
hayırlı sonuçlar olsun, en kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah...
canım kaynana yonunden rahatım.. oglunu elinden almısım dıye beni pek istemez kıskanıyormus.. normal olarak da cocuk yapmamıda ıstemıyor tek kelıme etmez bu konuda :)))))) durumu bılmıyor ama sorgulamıyor da onun ısıne geliyor bı gun benı bırakıp ogluşu ona donecek diye :))))
Günaydınnn anne adayları...sizlerde son durumlar nedir...
arkadaşlar merhaba
bende durumdan haberdar edeyim dedim
eşim bugün ameliyat oldu hastaneden çıktık evimizdyiz şükür
çok şükür atlattık bugünü bakalım inşallah hayırlı sonuçlar meydana gelir
üçlü ilaç başlıcam demiştti doktor canlar
bu şuymuş
e vitamini
klomen ve birde trental diye bir ilaç
3 ay sonra test yaptır dedi işte
faydasını göreceksin dedi
bakalım nasip artık
eşi klomen kullanan varmı bu arada erkeklere verildiğini bilmiyordum ben
canm bılıyosun benm esımde salı gunu gunu amelıyat oldu ben bu kadar yoruldugumu bılmyorum sanırm cok naz yapıyo ya yururken bıle elını tutuyorum o derece allaha sukur agrısı hıc olmadı ama kıpırdamaya korkuyo bıseyde dıyemıyorm sonucta bende istedım amelıyat olmasını sende durumlar nasıl merak etm
olsun unutursun tabii kolay değil ameliyat bu iyi olsun da eşin uyusun demekki rahatladı ki uyuyo
sende dinlen cnm bu gün zor bi gündü senin içinde
bizde elimizdeki ilaçlar bitmeden test vermemeye karar verdik aralık sonuna kadar ilaçlara devam ondan sonra bakıcaz testte bari çoğalır o zaman kadar belki...:26:
]Varikosel ameliyat tarihleri
delinefsim= 14 eylül 2013
jonguil= 16 temmuz 2013
jade86= 27 temmuz 2013
minel= 29 temmuz 2013=======*******Hamilee... YAKLAŞIK 2 AY SONRA...
adzeynep= 12 kasım 2012
kelam= 25 Mayıs 2013======**********Hamilee....YAKLAŞIK 4 AY SONRA..
ayseeem= 29 eylül 2012
merinos1= 4 şubat 2013
hykd = 15 nisan 2013
mariel= 30 temmuz 2013
gupse34 =24 Eylül 2013
su828 = 25 eylül
eyican06= 5 nisan======********Hamilee...YAKLAŞIK 3 AY..
dildildem=30 nisan 2013
nurerdem= 17 temmuz 2013
leman24= 15 ekim 2013.
EsRa1982 =14 Kasım 2013
nazende88 =12 kasım 2013
Merhaba Canım;
Hadi gözünzü aydın.Çok geçmiş olsun.
inşh güzel bir 3 aylık süreç hatta daha erken bile gelir inşh.:)
klomen ni eşime yazmıştı doktor.bende bayanların kullandığını öğrenince şaşırmıştım.Gayette etkisi oldu bizde.inşh sizde de olur.
hadi bakalım güzel haberlerini tez zamanda alalım.
gerçekten mi yaa ? eşin bu konuda birşey demiyor mu?annesi resmen ilgilenmiyor.bu normalli mi?
canım yargılama gibi anlama ben kaynana şaşırıyorum ondan.yanlış anlama sakın.
10 ay bekledik biz problem bende olabilir diye düşünüyordum .varikosel hakkında bir bilgimiz yoktu çünkü kadın doğumcu tahlil isteyince anladık.bende de sağ yumurtalıkta kist ve enfeksiyon varmış iki ay doğum kontrol hapı ile rahim içine konulan bi hap kulandım o 10 tane falandı herhalde.merbaha canım..senin adına çok sevindim...inşALH BİZİM DE EMEKLERİMİZ BOŞUNA GİTMEZ..AMELİYATTAN ÖNCE NE KADR SÜRE ÇOCUK BKLEDİĞİNZ...
tatlımmm yok nıye yanlıs anlayım :))) bende cok saskındım ılk zamanlar gercı hala aynıyım :))) hıc alıskın deilm boyle seylere bızde herseyden onde evladının mutlulugudur ama işte kaynana da oyle deil :) dugunden 2 hafta once esıme ben ıstemıyorum vazgectım dedi yanımda oyurmayacaksınız madem dedi :)) bı de bız kıbrıstayız ve arabayla 5 dk mesafemız.. bende ailem bana ev almıs dayamıs dosemıs nıye beraber oturalım dedım. bız kıbrıslıyız canım bızde aileyle oturma olmaz ama işte kaynanam cıns bıraz :))) ama cok sukur kı bı ığnelerı yok evımızde hanı lafını ederler sonra :))) ne de nısanımda ne de dugunumde benım aılem saolsun :)) aman benden uzak olsun madem ıstemıyo :) eşimde ana kuzusudur bısey deyıp kırmaz ama benıde kırmaz ezdırmez cok sukur bayramlarda gıdıyorum sadece..
Kızlar lütfen bana yardım edin eşim tamam dedi sonunda bu hafta varikosel ameliyatı olacak ama Medica na da4500 lira istediler.cok fazla geldiistanbul Anadolu yakasında onerebileceginiz hastane var mı sizler nerde ne kadar fiyatla ameliyat oldunuz lütfen bana birseyler onerin
ben 1600 e çok diyordum 4500 ne ya sanki organ nakli yapacaklar ne kadar insafsız bu özel hastaneler.istanbulda bir sürü hastane var inşallah kesene uygun bulursun cnm
Çok sabırlar diliyorum sana
Çok şasırmadım aslında kız ailesi herzaman her konuda bir adım öndedir.
Sizin mutlulugunuz daım olsun.
Merhaba canım;
ameliyatımız ertelendi biraz bozuktum ama geçti...
haftaya cumaya olcak inşh.
sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?