- Konu Sahibi delinefsim
ayyy canım yaaa...demek aynı şeyleri yaşıyoruz.
valla bende hep sorun bende sandım.çünkü benim teyzemin de çocuğu olmadı.herhalde bendede bi sorun var dedim.biçok tetkik yapıldı bende bi sorun çıkmayınca doktor eşin sperm testi yaptırsın sonucundan beni haberdar et dedi.sonuç bu şeklide çıkınca aradım doktoru.seninle ilgili tedaviyi sonlandırıyorum.artık bir ürologla iletişe geçmeniz lazım bu şekilde normal yolla çok zor tüp bebeğe doğru gidebilir olay deyince sesim gitmiş telefonda.dünyam yıkıldı resmen.eşimin halini tarif bile edemem.o haline kelimeler yatmez.
ama şimdi topladık kendimizi ağlamakla, uykusuz gecelerle olmayacak bu iş dedik.hemen doktor araştırmaya kalktık.allahtan ankarada yaşıyoruz.imkanlarımız daha geniş.şimdi koyulduk iş başına.
bizimde hormon sonuçlarımız iyi.kromozon analızini istedi.onun sonuçlarını bekliyoruz ikinci muayene için.
benim eşimde ayak bileğinde ve bacağında damar genişlemesi ve varis var.aynı zamanda kanda pıhtılaşma var.pıhlaşmanın sebebi genetik çıktı.heterezigot mutasyonu rahatsızlığı.ve en son 3 ay önce akciğer ve karın boşluğuna pıhtı attı.bunlarıda anlattık belkide ondan istedi kromozon analizini.
daha bu rahatsızlıklarını yeni atlatmaya çalışırken birde bu çıkınca ve bundan dolayı anne baba olamayışımızdan dolayı yıkıldı eşim.
keçi boynuzunu duymuştum daha önce, bugün alayım olmazsa bende.
ayyy çok uzun yazdım.sıktım seni.ama aynı dertten birini bulunca içimi dökeyim dedim.birde bizim ailelerimiz hatta hiç kimse bilmiyor.sadece eşimin erkek kardeşiyle benim kız kardeşim.hal böyle olunca ikizimz birlikte savaşıyoruz biz.karar aldık kimseyede söylemicez.
rabbim yardımcımız olsun...sanada kolaylıklar.
amin canım inş. RABBİM yardımcımız olur bugün cuma ve mübarek günlerdeyiz bu günler yüzü suyu hürmetine inş. RABBİM hepimize kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir. biz de kimseye soylemedik, aslında bu kararı ben aldım eşime hiç kimseye söylemeyelim beraber atlatalım tedavi olalım kimse sorarsa da 2 mizde de sorun yok doktor denemeye devam edin dedi dicez napalım vallahi inş. daha uzun süre yalan sölemek zorunda kalmayız bizim çocuğumuz olmuyor demek çok ağır geliyor bana eşim dik durmaya çalışıyor ama inan o benden daha kötü , bende onun yanında ağlamamaya çalışıyorum beni sürekli teselli ediyor ALLAH isterse nasip etmişse 1 tane spermden bile olur diyor sen şimdi üzme kendini benimki düzelince bir de senin yumurtlama sorununla erken menapozunla ugrasmayalım diyor bana gonlunu ferah tut diyor. ama geçen gün baktım kendi kendine konuşuyor vay be kısırmışımda haberim yokmuş demek ben kısırmışım diyor. çok zoruma gitti bunları ondan duyunca bana diyorki ilerde seni çok sıkıştırırlarsa deki eşim kısır bende sorun yok. ama olur mu öyle şey ölürüm de onu mahcup etmem sorun bende derim olmuyor derim onu üzmek istemem.
sürekli aklımda nolcak acaba sürekli dua ediyorum çok merak ediyorum. etrafımdaki her hamileyi görüşümde gözlerim doluyor ben bu duyguyu ya yaşayamazsam diye

işin kötü tarafı daha yeni öğrendik ilerde evlilik hayatımızı etkiler diye de korkuyorum, herşeyi deneyip de olmazsa eşimin kendine güveni sarsılırsa kendini suçlamaya ezmeye başlarsa benden uzaklaşırsa diye de korkuyorum.. onu kaybetmek istemiyorum

zaten biz aşk evliliği yaptık biliyordum bir yerde bir sorun çıkacağını çünkü her zaman mutlu mesut yaşanmıyor, hep bir sorun çıkıyor.