• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel ile mücadelemiz başlıyor.eşi varikosel olup tedavi olan ve olmayı düşünenl

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ayyy canım yaaa...demek aynı şeyleri yaşıyoruz.
valla bende hep sorun bende sandım.çünkü benim teyzemin de çocuğu olmadı.herhalde bendede bi sorun var dedim.biçok tetkik yapıldı bende bi sorun çıkmayınca doktor eşin sperm testi yaptırsın sonucundan beni haberdar et dedi.sonuç bu şeklide çıkınca aradım doktoru.seninle ilgili tedaviyi sonlandırıyorum.artık bir ürologla iletişe geçmeniz lazım bu şekilde normal yolla çok zor tüp bebeğe doğru gidebilir olay deyince sesim gitmiş telefonda.dünyam yıkıldı resmen.eşimin halini tarif bile edemem.o haline kelimeler yatmez.

ama şimdi topladık kendimizi ağlamakla, uykusuz gecelerle olmayacak bu iş dedik.hemen doktor araştırmaya kalktık.allahtan ankarada yaşıyoruz.imkanlarımız daha geniş.şimdi koyulduk iş başına.

bizimde hormon sonuçlarımız iyi.kromozon analızini istedi.onun sonuçlarını bekliyoruz ikinci muayene için.
benim eşimde ayak bileğinde ve bacağında damar genişlemesi ve varis var.aynı zamanda kanda pıhtılaşma var.pıhlaşmanın sebebi genetik çıktı.heterezigot mutasyonu rahatsızlığı.ve en son 3 ay önce akciğer ve karın boşluğuna pıhtı attı.bunlarıda anlattık belkide ondan istedi kromozon analizini.

daha bu rahatsızlıklarını yeni atlatmaya çalışırken birde bu çıkınca ve bundan dolayı anne baba olamayışımızdan dolayı yıkıldı eşim.

keçi boynuzunu duymuştum daha önce, bugün alayım olmazsa bende.

ayyy çok uzun yazdım.sıktım seni.ama aynı dertten birini bulunca içimi dökeyim dedim.birde bizim ailelerimiz hatta hiç kimse bilmiyor.sadece eşimin erkek kardeşiyle benim kız kardeşim.hal böyle olunca ikizimz birlikte savaşıyoruz biz.karar aldık kimseyede söylemicez.

rabbim yardımcımız olsun...sanada kolaylıklar.

amin canım inş. RABBİM yardımcımız olur bugün cuma ve mübarek günlerdeyiz bu günler yüzü suyu hürmetine inş. RABBİM hepimize kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir. biz de kimseye soylemedik, aslında bu kararı ben aldım eşime hiç kimseye söylemeyelim beraber atlatalım tedavi olalım kimse sorarsa da 2 mizde de sorun yok doktor denemeye devam edin dedi dicez napalım vallahi inş. daha uzun süre yalan sölemek zorunda kalmayız bizim çocuğumuz olmuyor demek çok ağır geliyor bana eşim dik durmaya çalışıyor ama inan o benden daha kötü , bende onun yanında ağlamamaya çalışıyorum beni sürekli teselli ediyor ALLAH isterse nasip etmişse 1 tane spermden bile olur diyor sen şimdi üzme kendini benimki düzelince bir de senin yumurtlama sorununla erken menapozunla ugrasmayalım diyor bana gonlunu ferah tut diyor. ama geçen gün baktım kendi kendine konuşuyor vay be kısırmışımda haberim yokmuş demek ben kısırmışım diyor. çok zoruma gitti bunları ondan duyunca bana diyorki ilerde seni çok sıkıştırırlarsa deki eşim kısır bende sorun yok. ama olur mu öyle şey ölürüm de onu mahcup etmem sorun bende derim olmuyor derim onu üzmek istemem.
sürekli aklımda nolcak acaba sürekli dua ediyorum çok merak ediyorum. etrafımdaki her hamileyi görüşümde gözlerim doluyor ben bu duyguyu ya yaşayamazsam diye :(
işin kötü tarafı daha yeni öğrendik ilerde evlilik hayatımızı etkiler diye de korkuyorum, herşeyi deneyip de olmazsa eşimin kendine güveni sarsılırsa kendini suçlamaya ezmeye başlarsa benden uzaklaşırsa diye de korkuyorum.. onu kaybetmek istemiyorum :(

zaten biz aşk evliliği yaptık biliyordum bir yerde bir sorun çıkacağını çünkü her zaman mutlu mesut yaşanmıyor, hep bir sorun çıkıyor.

ne kadar iyisin, ben boyle karsilayamazdim dogrusu! icinden gecenler cok guzel dusunceler bunlari yuzune soylemeyi denesen eminim faydali olacaktir, ne demek ya benim oglum uzulmesin falan..siz bizim buyugumuzsunuz derdimize ortak olup uzntumuzu sikintimizi paylasacaginiza kutuplasma yaratiyorsunuz..hic geregi yok zaten stresliyiz hepimiz!! kusura bakma ben de gerginim biraz:) ama boyle kayinvalideleri gorunce hic dayanamiyorum!!
canım eşimin annesine eşimi kırmamak için bir şey söylemem. ve bende yengelerim benim annemi üzsünler istemem. bu yüzden ben hep kayınvalideme yaklaşırken anneme yapılsa ben ne hissederdim derim. tabi annemin kayınvalideliğiyle onun ki arasında dağlar kadar fark olsa da.. :9:
Merhaba canım;
Uzun zamandır yazamıyorum ama takipteyim.Yazdıklarını okuyunca dayanamadım resmen. :) Aşağı yukarı aynı şeyleri duyuyorum bende.Geçen yıl olumsuz bir hamilelik yaşadım sonrasında eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu beklemedeyiz.Tabi eşimin ailesi ameliyattan habersiz.Geçen yıl yaşadığım hamilelikten beri kayınvalidem sürekli benim kusurumu arıyor.Sürekli soruyor sende şu olmasın bu olmasın diye.Yapılan testlerde hiçbirşey çıkmadı diyorum ama yok sürekli beni doktora götürme derdinde yalan söylüyorum ya.En son eşimin testlerinde düşüklük olduğundan falan bahsetmeye başladık hani belki beni rahat bırakır diye ama hiç etkilenmedi çünkü inanmıyor.Tabi ben sorunlu ve hasta olabilirim ama onun biricik evladının sorunu olamaz.Kesinlikle kondurmuyor üzülmesin diye aklı çıkıyor nasıl olsa ben üzülsem sorun olmaz.Ya yazsam neler çıkar yazarken bile yaşıyorum sanki cümleler kopuk oluyor yazamıyorum.Diyeceğim yani seni çok iyi anlıyorum canım.Aslında bende çok iyi cevap veririm ama eşim incinsin istemiyorum zira pek sevgili kayınvalidem kırılmasın diye uğraştığı oğlunu en mahremimize soktuğu burnunla fazlasıyla kırıyor.Allah herkese inşallah gönlündekini nasip etsin.Rabbimden şifa diliyorum tüm bekleyenlere...

aynı şeyleri yaşadığımızdan birbirimizi anlıyoruz canım... tek dileğim kendi kızları gibi sevemeselerde bu kızda ana kuzusu, üstelik kız çocuğu incinir üzülür diyebilsinler... Rabbim herkesin derdine derman olsun da evlerinde kimsenin tadı tuzu kaçmasın. güzel kuzucuklarla şen şakrak yuvalarda tüm dertlerimizi unuttursun... :16:

amin canım inş. RABBİM yardımcımız olur bugün cuma ve mübarek günlerdeyiz bu günler yüzü suyu hürmetine inş. RABBİM hepimize kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar verir. biz de kimseye soylemedik, aslında bu kararı ben aldım eşime hiç kimseye söylemeyelim beraber atlatalım tedavi olalım kimse sorarsa da 2 mizde de sorun yok doktor denemeye devam edin dedi dicez napalım vallahi inş. daha uzun süre yalan sölemek zorunda kalmayız bizim çocuğumuz olmuyor demek çok ağır geliyor bana eşim dik durmaya çalışıyor ama inan o benden daha kötü , bende onun yanında ağlamamaya çalışıyorum beni sürekli teselli ediyor ALLAH isterse nasip etmişse 1 tane spermden bile olur diyor sen şimdi üzme kendini benimki düzelince bir de senin yumurtlama sorununla erken menapozunla ugrasmayalım diyor bana gonlunu ferah tut diyor. ama geçen gün baktım kendi kendine konuşuyor vay be kısırmışımda haberim yokmuş demek ben kısırmışım diyor. çok zoruma gitti bunları ondan duyunca bana diyorki ilerde seni çok sıkıştırırlarsa deki eşim kısır bende sorun yok. ama olur mu öyle şey ölürüm de onu mahcup etmem sorun bende derim olmuyor derim onu üzmek istemem.
sürekli aklımda nolcak acaba sürekli dua ediyorum çok merak ediyorum. etrafımdaki her hamileyi görüşümde gözlerim doluyor ben bu duyguyu ya yaşayamazsam diye :(
işin kötü tarafı daha yeni öğrendik ilerde evlilik hayatımızı etkiler diye de korkuyorum, herşeyi deneyip de olmazsa eşimin kendine güveni sarsılırsa kendini suçlamaya ezmeye başlarsa benden uzaklaşırsa diye de korkuyorum.. onu kaybetmek istemiyorum :(

zaten biz aşk evliliği yaptık biliyordum bir yerde bir sorun çıkacağını çünkü her zaman mutlu mesut yaşanmıyor, hep bir sorun çıkıyor.

ayyy kıyamam yaaa...inşallah aşk evliliğiniz çocuklarınızla pekişecek daha çok severek birbirinizi yaşayacaksınız.sakın öyle düşünme.
bak biz 5,5 yıllık evliyiz.eee hadi artık bi bebek falan diyo herkes.hiç birşey söylemediğim halde tedavi oluyomusun diye soranlar var.çok zor.bende ağlıyorum üzülüyorum ama şöyle düşün: gerçekten biz seçilmiş insanlarız.rabbim bizi çok seviyor.çok zor elde etcez ama sonrasında çok mutlu olcaz inşallah.

sakın onu kaybederim diye düşünme.ikiniz savaşırken aşkınız daha da büyüyecek.ben 30 yaşındayım.en büyük hayalim 30 yaşındayken 2,3 yaşlarında çocuğumun olmasıydı ama olmadı.bunu öğrenince eşim sordu bana hiç olmazsa ne olcak diye.hiçbir zaman allah seni başımdan ayırmasın dedim.bu senin sorunun değil ikimizin sorunu.sakın öyle yaklaşma.ikimizde nasibimizi alın yazımızı yaşıyoruz.birlikte elimizden geleni yapcaz.sakın pes etme o bana yeter dedim.sarıldı bana ağladı.ama şimdi daha güçlüyüz.

haftaya gidicez doktora biz.bakalım ne dicek.her değerlendirmeyi paylaşım birbirimizle.siz ilaç mı kullanıyosunuz ameliyat falan dedimi mesela.ankarada değilsin değilmi?ben çok doktor araştırdım.istanbulda bi doktora mailde attım.sonuçlar çıksın yine atıcam.elimizden gelen herşeyi yapıcaz.gerisi allaha kalmış.inşallah bizde nasip eder.

amin..canm inşallah ya dualarımdasınzz..sizlerde duarınızdan beni eksik etmeyin nolur...çok farklı bişeyy o spermleri eksik yada hiç börmemek yaşamadan bilinmezz çok iyi biliyorum...ALLAHIMM EN KISA ZAMNDANASIP EDR İNŞ..

inşallah canım.dua edelim birbirimize...rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın...

kimseye söymemekle iyi yapmışsınzz..eşinin psiolojı açısından iyi bişey..bizimki de eşimin ailsi biliyor..bnm ailemde tahmin ediyor sonuçta bnde bişey olmadıgı biliyor...inşallah kimse duymadan hamile kalırsın cnm..

inşallah canım yaa, ailelerimiz bişey sormadan, anlamadan çözeriz.
sırf o yüzden aceleciyiz.ama sperm çıkışı olurda kısa zamanda tüp bebek yaptırabilirsek onu bile söylemicem.
çok duygusal bi insanın hemen paylaşmak isterim herşeyi ailemle, yanımda olsunlar isterim ama bu kez farklı bi güç geldi.derdi veren allah gücünüde dermanını da veriyor işte.kimseyi üzmek istemiyorum.eşimin üzülmesini hiç istemiyorum.

hepimiz hamile kalcaz inşallah...bu mübarek günde herkesin duaları kabul olsun.

merhaba arkadaşlar...

bikaç gündür takip ediyorum sizleri, okumaya çalışıyorum yazdıklarınızı...öncelikle rabbim hepinize yardım etsim.inşallah en kısa zamanda anne olcağınız haberlerinizi de duyarız...

kısaca hikayemizi yazsam, yardımcı olurmusunuz? biz daha yeni öğrendik ve ilk defa gittik doktora.biçoğunuz daha bilgili bu konuda.

yaklaşık 5,5 yıldır evliyim ama daha 10-11 aydır bebek sahibi olmak istiyoruz.olmayınca önce ben gittim doktora.bi sorun çıkmayınca doktorum eşimin gitmesini istedi.ilk defa 17 eylülde bi özel hastaneye gitti eşim doktora.ve sperm testinde ölü yada canlı hiç sperm bulunamadı.:-((( 3 ekimde bidaha gel demişti doktor.test yeniden yapldı.sonuç yine aynı.bide ultrasonla baktılar.2,5 mm sol varikosel çıktı ama bu çok öenmli değil bundan değildir demiş doktor.

sonra bu işte uzman bi doktor bulalım dedik.ankarada yaşıyoruz biz.genart tüp bebek merkezine gittik.ordaki üroloji doktoru muayede varikosel 2,5 mm den daha fazla.nasıl bir ultrason bu ele bile geliyor dedi.kan tahlilleri, kromozon analizi ve sperm testi istedi tekrar.OLUMSUZ HİÇBİŞEY SÖYLEMEDİ.ÇOK SEVİNDİK MUAYENEDEN ÇIKINCA.

sonuçlar şöyle,
fsh:7,72 testosteron:3,18
kromozon analizi daha belli değil (onun sonucunu bekliyoruz zaten, 15 gün sonra hepsini birlikte değerlendirelim dedi doktor.)
sperm testi yine 1 tane bile sperm bulunamadı.

haftaya gidicez doktora.ama ben öldüm meraktan.

durumumuz ile ilgili ne düşündünüz okuyunca, yardımcı olursanız sevinirim.NASIL SİZCE UMUT VARMI???

canım arkadaşlarında deiği gibi eşin azosperm senin
ama umut işine gelirse umut çok canım
ben azosperm topiğindeki birçok kişiyle çok iyi arkadaşım ve şu anda iki tanesi hamile
biri tüp bebek biri doğal yoldan
demek istediğim üzülme ancak tedavinizi ve hatta gerkirse ameliyatlarınızı olun ve sakin olun
bi bak o topiğe isretsen link vercem sana
bir sürü arkadaş hamile hatta geçen hafta 1 tanesi doğum yaptı
sana link vereyim dur yeni üyesin belki bulamassın canım

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-faktoru-erkek-infertilitesi/160345-esi-azospermi-olanlar-burada-dertleselim.html

canım arkadaşlarında deiği gibi eşin azosperm senin
ama umut işine gelirse umut çok canım
ben azosperm topiğindeki birçok kişiyle çok iyi arkadaşım ve şu anda iki tanesi hamile
biri tüp bebek biri doğal yoldan
demek istediğim üzülme ancak tedavinizi ve hatta gerkirse ameliyatlarınızı olun ve sakin olun
bi bak o topiğe isretsen link vercem sana
bir sürü arkadaş hamile hatta geçen hafta 1 tanesi doğum yaptı
sana link vereyim dur yeni üyesin belki bulamassın canım

http://www.kadinlarkulubu.com/erkek-faktoru-erkek-infertilitesi/160345-esi-azospermi-olanlar-burada-dertleselim.html

saol canım yaaa...inşallah evlatlarımıza kavuşuruz en kısa zamanda...
o topiği de takip ediyorum.yazıyorum yardım alıyorum.saolsun onlarda çok ilgili, yardımcı.doğum yapan arkadaşı da okudum yazdıklarını.ayyyy bizde yaşayalım inşallah.

ayyy kıyamam yaaa...inşallah aşk evliliğiniz çocuklarınızla pekişecek daha çok severek birbirinizi yaşayacaksınız.sakın öyle düşünme.
bak biz 5,5 yıllık evliyiz.eee hadi artık bi bebek falan diyo herkes.hiç birşey söylemediğim halde tedavi oluyomusun diye soranlar var.çok zor.bende ağlıyorum üzülüyorum ama şöyle düşün: gerçekten biz seçilmiş insanlarız.rabbim bizi çok seviyor.çok zor elde etcez ama sonrasında çok mutlu olcaz inşallah.

sakın onu kaybederim diye düşünme.ikiniz savaşırken aşkınız daha da büyüyecek.ben 30 yaşındayım.en büyük hayalim 30 yaşındayken 2,3 yaşlarında çocuğumun olmasıydı ama olmadı.bunu öğrenince eşim sordu bana hiç olmazsa ne olcak diye.hiçbir zaman allah seni başımdan ayırmasın dedim.bu senin sorunun değil ikimizin sorunu.sakın öyle yaklaşma.ikimizde nasibimizi alın yazımızı yaşıyoruz.birlikte elimizden geleni yapcaz.sakın pes etme o bana yeter dedim.sarıldı bana ağladı.ama şimdi daha güçlüyüz.

haftaya gidicez doktora biz.bakalım ne dicek.her değerlendirmeyi paylaşım birbirimizle.siz ilaç mı kullanıyosunuz ameliyat falan dedimi mesela.ankarada değilsin değilmi?ben çok doktor araştırdım.istanbulda bi doktora mailde attım.sonuçlar çıksın yine atıcam.elimizden gelen herşeyi yapıcaz.gerisi allaha kalmış.inşallah bizde nasip eder.
merhaba...
yazılanları okuyunca sessiz kalmak istemedim.Ankara'da Kaan AYDOS diye bir ürolog var şiddetle tavsiye ediyorum.kadınlar kulübü sayesinde duydum methini.bir çok ürolog tedavi etmeden direk tüp bebek derken kendisi tedavi edip doğal yolla hamile kalınılmasından yana.bende mail atmıştım kendisine yanına çağırdı fakat,eşimin işleri dolayısıyla gidemedik Ankara'ya.
benim eşimde geçen sene kasım ayında ameliyat oldu,henüz gebelik elde edemedik tam 1 yıl oldu beklemedeyizz bakalım.
inşallah siz bizim kadar beklemeden,aşkınızın meyvesini çar çabuk alırsınız kucağınıza:)

bende murat bey e gidiyorum canım :):) aşılama yaptırcam ben bu ay sen hanmgi aşamadasın neler yaptınız

aslında anladım 1000 tl deyince :1::1: biz aralıkda başlayacağız daha 14 kasımda görüşmeye gideceğiz orda rahim filmi ve sis die birşey cektrdm bi kaç muayenem oldu aslında cok samimi değil kndsi ama ben işinin ehli olmasını tercih edrim ki kendisi öle :)

merhaba...
yazılanları okuyunca sessiz kalmak istemedim.Ankara'da Kaan AYDOS diye bir ürolog var şiddetle tavsiye ediyorum.kadınlar kulübü sayesinde duydum methini.bir çok ürolog tedavi etmeden direk tüp bebek derken kendisi tedavi edip doğal yolla hamile kalınılmasından yana.bende mail atmıştım kendisine yanına çağırdı fakat,eşimin işleri dolayısıyla gidemedik Ankara'ya.
benim eşimde geçen sene kasım ayında ameliyat oldu,henüz gebelik elde edemedik tam 1 yıl oldu beklemedeyizz bakalım.
inşallah siz bizim kadar beklemeden,aşkınızın meyvesini çar çabuk alırsınız kucağınıza:)

canım giitiğimiz tüp bebek merkezindeki üroloji doktorunu araştırdım bayağı iyi diyolar.zaten biz bi gidelim tahlilleri falan yaptıralım.sebebini öğrenelim.ona göre hareket edelim dedik.kaan hocayı duydum.evet çok iyi olduğunu, yurt dışından bile hastaları olduğunu biliyorum.istanbulda emre bakırcıoğluna da mail attım.o da ankarada kaan hocayı önerdi.şu sonuçlarımız falan çıksın.ona göre bir kaç doktora daha gitcez.biz 5,5 yıllık evliyiz ben 30, eşim 33 yaşında. o yüzden bikaç tane sperm bulabilirsek tüp bebek olur derlerse hemen yaptırcaz.bi tanıdığımız 5 tane spermle yaptırdılar, üstelik kızın te yumurtalığı ameliyatla alınmıştı.tüp bebek yaptırdılar emre bakırcıoğluydu doktoru.ve geçen ay doğdu bebekleri.çokta sağlıklı.

sizin sperm testi sonuçlarınız nasıl?bizimkinde suan 1 tane bile yok.bakalım ameiyat falan dicekmi doktor???

canım giitiğimiz tüp bebek merkezindeki üroloji doktorunu araştırdım bayağı iyi diyolar.zaten biz bi gidelim tahlilleri falan yaptıralım.sebebini öğrenelim.ona göre hareket edelim dedik.kaan hocayı duydum.evet çok iyi olduğunu, yurt dışından bile hastaları olduğunu biliyorum.istanbulda emre bakırcıoğluna da mail attım.o da ankarada kaan hocayı önerdi.şu sonuçlarımız falan çıksın.ona göre bir kaç doktora daha gitcez.biz 5,5 yıllık evliyiz ben 30, eşim 33 yaşında. o yüzden bikaç tane sperm bulabilirsek tüp bebek olur derlerse hemen yaptırcaz.bi tanıdığımız 5 tane spermle yaptırdılar, üstelik kızın te yumurtalığı ameliyatla alınmıştı.tüp bebek yaptırdılar emre bakırcıoğluydu doktoru.ve geçen ay doğdu bebekleri.çokta sağlıklı.

sizin sperm testi sonuçlarınız nasıl?bizimkinde suan 1 tane bile yok.bakalım ameiyat falan dicekmi doktor???
herşey gönlünüzce olsun inşallah.benim bi arkadaşımın eşinde hiç sperm yoktu ve tese yoluyla kasıktan sperm buldular şuan ikizleri var bi kız biri erkek :)yeter ki Rabbim ol desin:) hiç sıkıntı yapmayın stres herşeyn düşmanı.
biz 6 ay önce yaptırdık sperm tahlilmizi 35 milyon çıktı.ameliyattan önce 9 milyondu.bidahaki hafta bi test daha yaptırıcz bakalım sonucu yazıcam inşallah:)

herşey gönlünüzce olsun inşallah.benim bi arkadaşımın eşinde hiç sperm yoktu ve tese yoluyla kasıktan sperm buldular şuan ikizleri var bi kız biri erkek :)yeter ki Rabbim ol desin:) hiç sıkıntı yapmayın stres herşeyn düşmanı.
biz 6 ay önce yaptırdık sperm tahlilmizi 35 milyon çıktı.ameliyattan önce 9 milyondu.bidahaki hafta bi test daha yaptırıcz bakalım sonucu yazıcam inşallah:)

ne güzel ne şanslılar...

yaşasınnn, süperrr...milyonlar şimdilik hayal bizim için.haftaya test sonucunu yaz bizede...sevinelim beraber inşallah.sonrada hamile olduğunun haberini...hadi inşallah...hayırlısı...

ne güzel ne şanslılar...

yaşasınnn, süperrr...milyonlar şimdilik hayal bizim için.haftaya test sonucunu yaz bizede...sevinelim beraber inşallah.sonrada hamile olduğunun haberini...hadi inşallah...hayırlısı...
yeterli gelmiyo maalesef hala tüp bebek diyo doktorlar.inşallah haftaya müjdeli haberle gelir umut olurum sizlere.
bu arada eşine keçi boynuzu kürü yapmanı tavsiye ediyorum inanılmaz faydası oluyo.bizim ameliyatın 3. ayında 13 milyon çıktı sonuç. 6. ayda keçi boynuzu kürü sayesinde 35 milyona yükseldi.şimdi yine başladık yapmaya.

yeterli gelmiyo maalesef hala tüp bebek diyo doktorlar.inşallah haftaya müjdeli haberle gelir umut olurum sizlere.
bu arada eşine keçi boynuzu kürü yapmanı tavsiye ediyorum inanılmaz faydası oluyo.bizim ameliyatın 3. ayında 13 milyon çıktı sonuç. 6. ayda keçi boynuzu kürü sayesinde 35 milyona yükseldi.şimdi yine başladık yapmaya.

Canim esim dun test yapti ameliyattan sonraki 6 . Ay yani.. son 3 ayda 15 milyondan 150 milyona cikti gnc arginmax kullandi son 2 ay ve cok etkili oldu... kurlerden cok daha etkili ve kisa surede iyilesme oldu.. bi de onu deneyin isterseniz..

inan yinede çok sanşlısın.biz bulalım bikaç tane hemen yaptırcaz tüp bebek.

keçi boynuzunu çok duydum.denicem bende.

bide merak ettim ameliyat zor oluyomu?hastanede kalmaya gerek oluyomu ameliyattan sonra?kaç gün yattı evde eşin? bu ameliyattanda korkuyorum, bakalım tabi derse doktor.

Canim esim dun test yapti ameliyattan sonraki 6 . Ay yani.. son 3 ayda 15 milyondan 150 milyona cikti gnc arginmax kullandi son 2 ay ve cok etkili oldu... kurlerden cok daha etkili ve kisa surede iyilesme oldu.. bi de onu deneyin isterseniz..
hayatım biz şuanda İbrahim Adnan Saraçoğlu nun tedavisindeyiz vitamin olarak sadece evicap tavsiye ediyo. arginmax duydum fakat yan etki yapabilir belki diye almadım.
sizin değerler tavan yapmış maşallah.bu gidişle bebek yakındır:)

inan yinede çok sanşlısın.biz bulalım bikaç tane hemen yaptırcaz tüp bebek.

keçi boynuzunu çok duydum.denicem bende.

bide merak ettim ameliyat zor oluyomu?hastanede kalmaya gerek oluyomu ameliyattan sonra?kaç gün yattı evde eşin? bu ameliyattanda korkuyorum, bakalım tabi derse doktor.

hayır hiç zor bişey değil çok basit bi ameliyat.1 akşam yattı eşim hastanede tedbir amaçlı.ağrı sızı olmadı ertesi gün ayağa kalkabildi.
10 gün rapor aldı gezdi durdu:)hiç korkmaya gerek yok.

aslında anladım 1000 tl deyince :1::1: biz aralıkda başlayacağız daha 14 kasımda görüşmeye gideceğiz orda rahim filmi ve sis die birşey cektrdm bi kaç muayenem oldu aslında cok samimi değil kndsi ama ben işinin ehli olmasını tercih edrim ki kendisi öle :)

bende orda rahim filmi çekildim ve sonrasında görüştük güvendm onun için orda devam etmeye karar verdim 2 ay yumurta takibi yaptık daha bişey olmadı bu ay da kendiliğine bıraktk

oooo canım çok iyi artmış diğer değerleriniz nasıl hız, hareketlilik, morfoloji kaçtan kaça yükseldi peki?

Back
X