• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Aynı bizim hikayeye dönmüş sen için bu çayı 5 gunck icti amelîyt yeri agriyo dedi içmedi bnde ısrar etmedm demk ki damar açıldıkça agrimis diyorum smdi :)
canım bakalım inşallah onuda alıp denerim yazık kocam yaaa,,,neler neler içiriyom :D inşallah bu ay şifayı gönderir rabbim de artık uğraşmasın ya o da günah

Kızlar bugün konturole gittim yumurta sayısı üç olmuş yarın saabah 10 da çatlama iğnesini koldan yaptıracagim inşallah bana dua edermisiniz hayırlı sonuclar alayım Allah emekleeerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizin yardımcısı olsun
insallah her sey gonlunce olur canimmm rabbim kucagini doldursunnnn minik minik ikiz versin hattaaaaa

Adete 2 gun kala test yaptim ve yine negatif ... Moralim berbat aglaya aglaya incir ve havuc kurune baslicam hic kendimi yiptatmadim bu zamana kadar dimdik durdum ama bugun canim cok skildi nedense .s

kızlar benim eşimede varikosel dedi doktor ameliyat olması gerekiyormuş sperm değerlerimiz çok düşük ileri hareketli sıfır hatta bu süre nasıl işliyor ameliyat olanlar ilk öğrendiğinizde naptınız lütfen benide bilgilendirin. ameliyattan sonra hamile kalanlar yada bitkisel kürler neler gerekiyor bendede sorun var zaten yumurtalıklarım yavaş 1.5 senedir bebek istiyoruz olmuyo

kızlar İbrahim saraçoğlunun tavsiye ettiği l arginin ve e vitamini birlikte kullanılsa olurmu sizce

Kızlar bugün konturole gittim yumurta sayısı üç olmuş yarın saabah 10 da çatlama iğnesini koldan yaptıracagim inşallah bana dua edermisiniz hayırlı sonuclar alayım Allah emekleeerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizin yardımcısı olsun
Canım merhaba seninle yumurtalar aynı gün gidiyor sanırım bende pazartesi gittim 13. Günümdü doktorun yüzü düştü:( yumurta büyümemiş bir kaç tane büyümüş ancak istenen düzryde değil birinin baskın olup büyümesini isteriz dedi klomen bu ay etkili olmadı bende bir daha çağırmadı ama cumadan salıya ilişki olsun dedi pek umutlu değildi yumurtalardan bence...:( adetin 3. Günü gel dedi.... bir daha ki ay iğneyle yumurtaları büyütelim klomen çok sonuç veren bir ilaç değildir dedi.... ayrıca bana yumurtalıklarında polikistik over görünümü var dedi ancak sendromu yok hormonlar iyi adetin düzenli her 5 kadından 1inde olur bu görünüm dedi..önemli değil dedi... zaman geçtikçe işler zorlaşıyormuş yaşım 31 inşallah bebişlerimize kavuşuruz artık

Canım merhaba seninle yumurtalar aynı gün gidiyor sanırım bende pazartesi gittim 13. Günümdü doktorun yüzü düştü:KK43: yumurta büyümemiş bir kaç tane büyümüş ancak istenen düzryde değil birinin baskın olup büyümesini isteriz dedi klomen bu ay etkili olmadı bende bir daha çağırmadı ama cumadan salıya ilişki olsun dedi pek umutlu değildi yumurtalardan bence...:KK43: adetin 3. Günü gel dedi.... bir daha ki ay iğneyle yumurtaları büyütelim klomen çok sonuç veren bir ilaç değildir dedi.... ayrıca bana yumurtalıklarında polikistik over görünümü var dedi ancak sendromu yok hormonlar iyi adetin düzenli her 5 kadından 1inde olur bu görünüm dedi..önemli değil dedi... zaman geçtikçe işler zorlaşıyormuş yaşım 31 inşallah bebişlerimize kavuşuruz artık
Canim cok uzuldum valla ama umudubu kaybetme gelecek ay baska ilac verir yumurtlarinda buyur ınşallah icini ferah tut bn dun yaptrdm catlama ignesini bugun iliski dedi dun sabah 10 da yaptrdm bugun gece 10 da iliski olck dedi esim stres yapti sanrm 10 u 20 gece oldu iliski bole cok taktkca olmuyor onu bugun dha iyi anladm planla programla olmuyo Allah hepimize en kisa zamanda anne baba olmayi nasip etsn ins

Canim cok uzuldum valla ama umudubu kaybetme gelecek ay baska ilac verir yumurtlarinda buyur ınşallah icini ferah tut bn dun yaptrdm catlama ignesini bugun iliski dedi dun sabah 10 da yaptrdm bugun gece 10 da iliski olck dedi esim stres yapti sanrm 10 u 20 gece oldu iliski bole cok taktkca olmuyor onu bugun dha iyi anladm planla programla olmuyo Allah hepimize en kisa zamanda anne baba olmayi nasip etsn ins
amiiiinnnn insallaaah rabbim yardimvimiz olsun canim

Siz yine yapabilmişsiniz böyle saat verince dr eşim stresten sertleşemedi ve biz kaçırdık o günü:( Bu ayda eşim iyi durumda benim yumurtalar geç büyücek gibi bi türlü şartlar denk gelmiyor ya :(

Siz yine yapabilmişsiniz böyle saat verince dr eşim stresten sertleşemedi ve biz kaçırdık o günü:KK43: Bu ayda eşim iyi durumda benim yumurtalar geç büyücek gibi bi türlü şartlar denk gelmiyor ya :KK43:
Canim doktor bizede saat verdi dun gece 10 da esimde stresten yapamadi 10 nu 20 gece yapabildik yani cidden zor oluyo bole seyler olsun yumurtalar gec buyusunde baska sorun cikmasin

Kizlar iyi geceler catlama ignesini ayin 23 unde oldum iki uc gundur karnimda adet olcakmisim gbi agri var bide fazla ayakta kalinca kasiklarimda agri belimde agri oluyor ins bebisin habercisidir bu bnim ablamda 3 ay once klomen ve catlatma iğnesi ile hamile kaldı ins bizlerde bu ay guzel haberlrr alirz boyle agrsi olan varmi catlama ignesinden snra

Kizlar iyi geceler catlama ignesini ayin 23 unde oldum iki uc gundur karnimda adet olcakmisim gbi agri var bide fazla ayakta kalinca kasiklarimda agri belimde agri oluyor ins bebisin habercisidir bu bnim ablamda 3 ay once klomen ve catlatma iğnesi ile hamile kaldı ins bizlerde bu ay guzel haberlrr alirz boyle agrsi olan varmi catlama ignesinden snra
bu ay bnde kullancammm banada yaz mutlaka degisiklikleri

Catlama ignesi baya agri yapmisti bende ama sonuc negatif :(

Selam canım seninle yumurtalar aynı gidiyordu geçen ay ama benim bu ay klomen çok büyütmedi yumurtaları dolayısıyla dr iğne vermedi haftasonunu değerlendirin dedi, bende perşembe akıntı, cuma kasık ağrısı+ilişki,pazar kasık ağrısı+ilişki, ptesi kasık ağrısı,salı kasık ağrısı + ilişki,,, bugünde azaldı ağrı... şimdi benim ovulasyon ne zaman oldu çözemiyorum denk getirdim mi çok merak ediyorum:eek::eek::eek::eek::eek:

Selam canım seninle yumurtalar aynı gidiyordu geçen ay ama benim bu ay klomen çok büyütmedi yumurtaları dolayısıyla dr iğne vermedi haftasonunu değerlendirin dedi, bende perşembe akıntı, cuma kasık ağrısı+ilişki,pazar kasık ağrısı+ilişki, ptesi kasık ağrısı,salı kasık ağrısı + ilişki,,, bugünde azaldı ağrı... şimdi benim ovulasyon ne zaman oldu çözemiyorum denk getirdim mi çok merak ediyorum:eek::eek::eek::eek::eek:
As cnm bende cok merak ediyorum valla ama benim göğüslermde hassasiyet artti cok sistiler ve agri var uclarindada agri var karin agrim adet olcakmisim gibi devam ediyor bakalim nolcak sonuc

Back