• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
günlük bi adet gecikmesi tab,i
seni korkutmak istemem canım ama klomenin adını duyunca bile midem kalkıyo ya,bende sene önce kullandım ya nasıl bişeydi hep halsizlik,hep bulantı bi baş ağrısı kasıkta şiddetli batmalar daha neler neler,sonrasında 9 günlük bi adet gecikmesi,tabi tüm bunları bende kesin hamileyim ondan böyle oluyorum diyordum,,sonuç feci bi şekilde sancılarla geçen bi adet dönemi,,,sana yaramıyo ondan öyle oluyorsun..ha bide arabaya binince nasıl bi adet sancısı tutuyordu anlatamam,yürürkende aynı şekilde tabi
Anladım cnm haklısın belki banada yaramamiştir nebilim beklicem mecbur ayın 20 sinde görcez bakalım işe yaramis mi

Kızlar merhabalar nasılsınız ? Bişey soracagim bilen cevaplarsa sevinirim klomen kullanıyorum bugün 3. Gün mide bulantım oluyor arada bide halsizlık var az bi iş yapsam yoruluyorum sizce ilaç iyi yönde mi etki ediyor bi iki defada kasıkta batma oldu bunları yaşayan varmi
Bende kullanıyırum canım ama bi şikayetim yok

kızlar benim eşimde varikosalden ameliyat oldu 6 ay önce..3 ay sonra test için çağırmıştı pek yükselme olmadı 3 milyondan 8 milyona çıktı şuan hareketlilikte az..bu arada 6 aydır yemesine çok özen gösteriyorum keçi boynuzu havuç kürü proxeed plus içiyor..bir aydır sigarayı da bıraktı doktor kızınca..
bu ayın sonunda tekrar teste gidecek..bu sonuçlarla şansımız az mı kızlar sizce sizin ameliyattan sonra sayı yükselmesi nasıl oldu..:KK43:

kızlar benim eşimde varikosalden ameliyat oldu 6 ay önce..3 ay sonra test için çağırmıştı pek yükselme olmadı 3 milyondan 8 milyona çıktı şuan hareketlilikte az..bu arada 6 aydır yemesine çok özen gösteriyorum keçi boynuzu havuç kürü proxeed plus içiyor..bir aydır sigarayı da bıraktı doktor kızınca..
bu ayın sonunda tekrar teste gidecek..bu sonuçlarla şansımız az mı kızlar sizce sizin ameliyattan sonra sayı yükselmesi nasıl oldu..:KK43:
Canım benim eşimde 9 ay önce oldu ameliyat hep sayısıda hareketliliğide cok düşüktü 2 bucuk ay önce test yaptırdık aşiri kötüydü ama bende beslenmesine dikkat ediyrdum hep her aksam bir bardak portakal suyu içiriyordum bide arısütü bal polen karişimi yediriyordum sayımız biraz arttı ama hareketliliğimiz düşüktü işte 2 bucuk ay öce doktor progeny m diye bir ilaç verdi o cok şükür hareketliliği arttırmıs doktor sperm sayısıda hareketliliği de normal bu şekilde gebe kalabilirsin dedi bu ilaç eşime iyi geldi bnce 3 ay kullancaktı zaten bu ay son ayımız ilaçta çok şükür benimde yumurtam catlamıyor diye tedaviye basladık bakalım inş hepimiz güzel haberler alırız

Canım benim eşimde 9 ay önce oldu ameliyat hep sayısıda hareketliliğide cok düşüktü 2 bucuk ay önce test yaptırdık aşiri kötüydü ama bende beslenmesine dikkat ediyrdum hep her aksam bir bardak portakal suyu içiriyordum bide arısütü bal polen karişimi yediriyordum sayımız biraz arttı ama hareketliliğimiz düşüktü işte 2 bucuk ay öce doktor progeny m diye bir ilaç verdi o cok şükür hareketliliği arttırmıs doktor sperm sayısıda hareketliliği de normal bu şekilde gebe kalabilirsin dedi bu ilaç eşime iyi geldi bnce 3 ay kullancaktı zaten bu ay son ayımız ilaçta çok şükür benimde yumurtam catlamıyor diye tedaviye basladık bakalım inş hepimiz güzel haberler alırız

bu ilacı hiç duymamıştım teşekkürler eşime diyim de doktoruna bi sorsun..belki bizde de işe yarar..
bu ay sonundaki testten umutluyum bakalım inş iyi çıkar..bende de yumurtlama tembelliği var bende aynı zmanda tedavi oluyorum bilmiyorum işimiz zor gibi geliyor ama Allah büyük elimizden geleni yapalım da..

Kizlar doktor prolaktin ve e2 hormonuma bakti ve gayet iyi degerler adetini bekleyelim dedi ne demek oluyor bu yani hamile olma olasiligimi var bilgisi olan varmi

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum. Geçen ay aşılama yaptırmıştık tutmadı bu ay doktorum ara verdi. Tekrar adet olunca ikinci aşılama için gel dedi. Dün öylesine test yaptım ve ikinci çizgi çıktı. Artık beklemekten ameliyat olumlu oldu mu olmadı mı demekten yorulduğum anda ikinci çizgi belirmesi beni çok şaşırttı. Daha çizgi silik düne göre bugun biraz daha pembe sanırım bi şeyler var :eek: yarın kan vereceğim bugün adet günüm. Umarım dualarim kabul olur bu kez. Mutlaka yazacağım umutsuzluğa kapilmayalim bir gün biz de anne olacağız.

Merhaba kızlar uzun zamandır yazmıyorum. Geçen ay aşılama yaptırmıştık tutmadı bu ay doktorum ara verdi. Tekrar adet olunca ikinci aşılama için gel dedi. Dün öylesine test yaptım ve ikinci çizgi çıktı. Artık beklemekten ameliyat olumlu oldu mu olmadı mı demekten yorulduğum anda ikinci çizgi belirmesi beni çok şaşırttı. Daha çizgi silik düne göre bugun biraz daha pembe sanırım bi şeyler var :eek: yarın kan vereceğim bugün adet günüm. Umarım dualarim kabul olur bu kez. Mutlaka yazacağım umutsuzluğa kapilmayalim bir gün biz de anne olacağız.
ne guzel bi haber hemen haber verin . Bu arada ameliyattan kac ay sonra yaptirdiniz asilamayi . Bu arada hep duyuyorm asilamayi yaptirip diger ay kendiliginden hamile kalanlari sizde onlardan birisinizdir insallah

ne guzel bi haber hemen haber verin . Bu arada ameliyattan kac ay sonra yaptirdiniz asilamayi . Bu arada hep duyuyorm asilamayi yaptirip diger ay kendiliginden hamile kalanlari sizde onlardan birisinizdir insallah

Yarın öğlen kan testi çıkmış olur inşallah haber vereceğim. Eşim 2015 aralık ayında ameliyat oldu doktorum bir yılı tamamlayalim öyle tedaviye başlayalım dedi ben istemedim geçen ay aşılama oldum. Biz Mayıs 2016 dan beri korunmuyoruz, ben de aşılama sonrası olasılık biraz daha yüksek diye duymuştum inşallah olmuştur bu ay. İki düsügüm var korkuyorum aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Umarım isteyen herkes kavuşur isteklerine

Yarın öğlen kan testi çıkmış olur inşallah haber vereceğim. Eşim 2015 aralık ayında ameliyat oldu doktorum bir yılı tamamlayalim öyle tedaviye başlayalım dedi ben istemedim geçen ay aşılama oldum. Biz Mayıs 2016 dan beri korunmuyoruz, ben de aşılama sonrası olasılık biraz daha yüksek diye duymuştum inşallah olmuştur bu ay. İki düsügüm var korkuyorum aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışıyorum. Umarım isteyen herkes kavuşur isteklerine
amin.insallaaaah canim gonlunce olsun her sey bizde hala tedavi asamasindayiz esim ameliyat sonrasi ilac kullaniyo benim kontrollerim yapiliyo

gözün aydın canım...inşallah sağ salim kucağınada alırsın bak böyle güzel haberler bizi motive ediyor :KK70: ameliyattan sonraki ilk boş gebeliğin ameliyatın kaçıncı ayında oldu
Sanırm gözümden kaçmış topige girince gördüm canm. 5.ayda hamile kaldm sonuçlar çokta duzelmemisti 8 haftalıkken kürtaj oldm sonra 4 ay sonra tekrar hamile kaldm çok şükür sayının duzeldigi ikinci ay ameliyatn 11.ayı .. Suan 11 haftalk olduk smdilk br sıkıntı yok yarn kontrole gidicem bakalm nasılms bebis. Darısı size olsn inslh.

slm kızlar epeydir yoktum,,,taşınmayla uğraştım çok şükür yerleştik,,,neyse asıl konuya geleyim benim eşim 2 aralıkta varikosel ameliyatı olmuştu hatırlarsanız,bi arkadaş daha vardı hatta da ismini hatırlayamadım aynı dönemde olmuştu eşlerimiz,neyse 3 ay doldu eşim kontrole gitti ileri doğru hareketlilik değişmemiş ama maşallahımız var sayı 10 milyondan 47 milyona yükselmiş maşallah,,dr çok iyi ilerleme var git 3 ay sonra yine gel demiş..de benim aklıma takılan bişey var dr niye eşime hiç vitamin vermiyo ya...bide sizin eşlerinizde ameliyatlı tarafta böyle küçücük sert boncuğa benzeyen bi iki şey var mı?bizde var o...cvp verin noluuuuurrrr
Kuzm ilk 3 ay hc biri vermiyor zaten ama bu kez vermesi gerekti o sertliğe gelince ameliyat çizgisinde mi? Umarm ameliyat i başarıli gecmistr başarısız ameliyat tan cektk bz çok uğraştım duzelmese 2.ameliyti olacakti eşim yda sırayla aşılama ve tüp bebek.

amin.insallaaaah canim gonlunce olsun her sey bizde hala tedavi asamasindayiz esim ameliyat sonrasi ilac kullaniyo benim kontrollerim yapiliyo

inşallah olur canım. Eşime ilaç vermediler ameliyat sonrasında. Ben sadece ona keçiboynuzu pekmezi falan yedirdim arada E vitamini içiyordu. Ne yaparsak yapalım kısmetten öteye gidilmiyor sonuçta, Allah çok bekletmez umarım hiçbirimizi

Sanırm gözümden kaçmış topige girince gördüm canm. 5.ayda hamile kaldm sonuçlar çokta duzelmemisti 8 haftalıkken kürtaj oldm sonra 4 ay sonra tekrar hamile kaldm çok şükür sayının duzeldigi ikinci ay ameliyatn 11.ayı .. Suan 11 haftalk olduk smdilk br sıkıntı yok yarn kontrole gidicem bakalm nasılms bebis. Darısı size olsn inslh.
ne guzel seyler yazmissin hamile kalanlari duydukca umutlaniyorummm bende .s bizde 4. Ayimizi bitirdik 5 e gircez insallah bizede nasip olur bi minik el bi minik bebis rabbim.kimsenin kucagini bos birakmasin

Amiiinnn Rabbim tüm isteyenlere nasip etsn inslh seninde 5.ayda olur ve sağlıkli br şekilde devam eder Rabbim korusun bebisleri. Allahım kimsenin kucağıni boş koymasn inslh sizde ugraslarinizn mukafatini alırsınız en yakın zamanda bn Rabbim e şükürler ediyorum sabah aksm
ne guzel seyler yazmissin hamile kalanlari duydukca umutlaniyorummm bende .s bizde 4. Ayimizi bitirdik 5 e gircez insallah bizede nasip olur bi minik el bi minik bebis rabbim.kimsenin kucagini bos birakmasin

değerim 35 çıktı daha çok yeni sanırım. Bikaç gün sonra yine kan vereceğim insallah yükselir. bugünü görmüş olmak bile beni çok mutlu etti

değerim 35 çıktı daha çok yeni sanırım. Bikaç gün sonra yine kan vereceğim insallah yükselir. bugünü görmüş olmak bile beni çok mutlu etti
Maşallah rabbim sağlıkla devam ettirsin çok sevindim :) adetin geçmemişti sanırım demi? Gün aşırı takip et bu arada.

Back