• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Selam kızlar. Benim eşim de 23 Mart'ta varlıklarla ameliyatı oldu. Ondan iki ay önce benim dr um eşim için ilaç vermişti spermler için( promotil veya proxeed) ikisi de 150 lira civarında. Onlar fayda etmeyince ürolojiye gittik sonrasında da ameliyat işte şimdi biz de beklemedeyiz. Bende bu ilaçlardan bir tanesini yine alıcam.
İnşallah hepimiz için Allah hayırlısını verir.

Kizlar yarın dr kontrolu var eşimin 3 doldu ameliyat olali benimde yarin ragli günüm
Normalde hastalanmadan 1 hafta once göğüs ağrım çok olurdu üstüne yatamazdım şiserdi bu sefer hiç ağrım yok belim agriyo sadece bide hafif hafif kasıklarimda kramp şeklinde agri hissediyorum bide bu ay ki 3. Ilişkide pembe sulu şekilde kan geldi acaba hamile olabilirmiyim 1 yıldan beri deniyoruz husranla sonuclandi test yapmaya korkuyom artik bilenler yardimci olabilirmi

Son düzenleme:
Selam kızlar. Benim eşim de 23 Mart'ta varlıklarla ameliyatı oldu. Ondan iki ay önce benim dr um eşim için ilaç vermişti spermler için( promotil veya proxeed) ikisi de 150 lira civarında. Onlar fayda etmeyince ürolojiye gittik sonrasında da ameliyat işte şimdi biz de beklemedeyiz. Bende bu ilaçlardan bir tanesini yine alıcam.
İnşallah hepimiz için Allah hayırlısını verir.

Gecmis olsun bizde promotil forte kullaniyoruz 8 tane kaldi ameliyattan sonra verdi dr bize bakalim yarin 3 ay kontrolumuz var sonuclar ne yonde gelisti merak ediyoruz çok dikkat ettim yemesine icmesine keci boynuzu kuru yaptim sende dene portal suyu taze sıkilmis taze sut yumurtasina hergun 1 tabak salata yedi badem ceviz findik incir surekli tuketti havuc kattim salataya bide kerevizle sarimsak salatasini yaptim 3 ay icerisinde fikir olsun çok arastirdim bunlar cikti katsima denedim

Gecmis olsun bizde promotil forte kullaniyoruz 8 tane kaldi ameliyattan sonra verdi dr bize bakalim yarin 3 ay kontrolumuz var sonuclar ne yonde gelisti merak ediyoruz çok dikkat ettim yemesine icmesine keci boynuzu kuru yaptim sende dene portal suyu taze sıkilmis taze sut yumurtasina hergun 1 tabak salata yedi badem ceviz findik incir surekli tuketti havuc kattim salataya bide kerevizle sarimsak salatasini yaptim 3 ay icerisinde fikir olsun çok arastirdim bunlar cikti katsima denedim
Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun aslında ben senin yerinde olsam kesin test yapardım☺️ Keçi boynuzu pekmezi yedi bitti incir fındık fıstık bağdem yiyor sürekli ama kaynatmadım keçiboynuzunu. Denicem bende ama çok ta ısrar edemiyorum artık bi süre akışına bırakıcam sanırım. O ilac içsin bakalım semen testine kadar

Teşekkür ederim canım size de geçmiş olsun aslında ben senin yerinde olsam kesin test yapardım☺️ Keçi boynuzu pekmezi yedi bitti incir fındık fıstık bağdem yiyor sürekli ama kaynatmadım keçiboynuzunu. Denicem bende ama çok ta ısrar edemiyorum artık bi süre akışına bırakıcam sanırım. O ilac içsin bakalım semen testine kadar

Sagol canim tek cizgi girmeye okadar alistim ki korkuyom görmeye o yuzden bekliyom bilmiyom artik hayirlisi keco boynuzu özü de kullandi canim 3. Şişedeyiz şuan onuda kullanabilirsiniz.insallah hepimiz icin hayirlisi olur en kisa zamanda benim bi kizim var 5 yasinda 2. Yi istiyoz

cani
Sagol canim tek cizgi girmeye okadar alistim ki korkuyom görmeye o yuzden bekliyom bilmiyom artik hayirlisi keco boynuzu özü de kullandi canim 3. Şişedeyiz şuan onuda kullanabilirsiniz.insallah hepimiz icin hayirlisi olur en kisa zamanda benim bi kizim var 5 yasinda 2. Yi istiyoz
m ne oldu sonic nedir 3 ay kontrolunuzde ve adet oldun mu

cani

m ne oldu sonic nedir 3 ay kontrolunuzde ve adet oldun mu

Adet olmadim daha 1 gün gecti bakalim bekliyorum test aldim dün pazartesiye kadar gelmesse yapicam esim dun hastaneye gitti sali veye persembe tahliller yapiliyomus geri geldi malesef bekliyoruz tekrar gidicek heycanliyim ama ümitlenmek istemiyorum beynimin bana oynadigi oyun olabilirmi acaba diyorym gecen sene tam bu ay basladim ve nisanda hic hastalanmadim hic şaşmayan adetim o ay hic gelmedi o yuzden korkuyorum piskolojik olarak dendi o yuzden yinemi ayni oluyo acaba diyorum

Adet olmadim daha 1 gün gecti bakalim bekliyorum test aldim dün pazartesiye kadar gelmesse yapicam esim dun hastaneye gitti sali veye persembe tahliller yapiliyomus geri geldi malesef bekliyoruz tekrar gidicek heycanliyim ama ümitlenmek istemiyorum beynimin bana oynadigi oyun olabilirmi acaba diyorym gecen sene tam bu ay basladim ve nisanda hic hastalanmadim hic şaşmayan adetim o ay hic gelmedi o yuzden korkuyorum piskolojik olarak dendi o yuzden yinemi ayni oluyo acaba diyorum
ayy canım insallah bebiş vardir bu sefer

Adetim 2 gün geçti 3. Gün bugün yarın yapicam testi net çıkarmı acaba iliskiden sonra karnimda cok agri oldu sag tarafim belim çok agriyo

selam arkadaşlar, buraya uzun süredir yazamadım. yeni simalar gördüm, inşallah Rabbim herkesin şifasını ve duasını çok bekletmeden hayırlısıyla verir. varikosel ameliyatından bir yıl sonra tüp tedavisiyle ilk denemede bebeğimiz geldi çok şükür. ameliyattan sonraki süreçte burada bebek bekleyenleri görünce çok mutlu olurdum, inşallah size de umut olur bizim bebiş :KK46: süreç uzadıkça insan hiç olmayacakmış hissine kapılıyor (özellikle ben çok kapıldım), bunu taaa içinde hissedenlerden biri olarak umudunuzu yitirmeyin derim. yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa çekinmeden yazabilirsiniz arkadaşlarım Hoppa

Gün aşırı iki kat artması gerekiyor ya ondan sordum canım. Bugünkü tahlilinle bir sonrakini gün aşırı yaptır emi. Benimki tam iki kat artmadı yüzde 60 larda seyretti. Bi de tüp bebek olunca sürekli yaptırdım. Önceki tedavim de düşük olunca daha temkinli davranıyor insan.
selam canım nasılsın, sayfada gezerken gördüm seni, maşallah doğumun yaklaşmış, oğlun geliyor sanırım, bizimki de erkek :KK46: Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin :dua:

selam arkadaşlar, buraya uzun süredir yazamadım. yeni simalar gördüm, inşallah Rabbim herkesin şifasını ve duasını çok bekletmeden hayırlısıyla verir. varikosel ameliyatından bir yıl sonra tüp tedavisiyle ilk denemede bebeğimiz geldi çok şükür. ameliyattan sonraki süreçte burada bebek bekleyenleri görünce çok mutlu olurdum, inşallah size de umut olur bizim bebiş :KK46: süreç uzadıkça insan hiç olmayacakmış hissine kapılıyor (özellikle ben çok kapıldım), bunu taaa içinde hissedenlerden biri olarak umudunuzu yitirmeyin derim. yardımcı olabileceğim herhangi bir şey olursa çekinmeden yazabilirsiniz arkadaşlarım Hoppa
Canım öncelikle hayırlı olsun .Tüp bebek öncesi eşinin değerlerini hatırlıyor musun canım ?

Canım öncelikle hayırlı olsun .Tüp bebek öncesi eşinin değerlerini hatırlıyor musun canım ?
canım buldum birkaç test sonucumuzu,
1. test: sayı 24 milyon, hareketlilik a+b %25, morfoloji %3 (testin bekleme süresi 30 dk) (ameliyattan 6 ay sonra)
2. test (10 gün sonrası): sayı 70 milyon, hareketlilik a+b %60, morfoloji yazmıyor (testin bekleme süresi 20 dakika) bu 1 ve 2. testler aşılama tedavimiz için yapılmıştı.
iki test de aynı merkezde yapıldı, ameliyattan üç ay sonra yapılan ilk testimizde sıfır çıkmıştı bütün değerler, sonra testi aynı hafta tekrarlayınca sayı 250 milyon, hareketlilik %52 çıkmıştı.
3. test Hareketlilik %54 , sayı 278 milyon (ameliyattan tam bir yıl sonra, tüp denediğimiz ay)

Merhaba arkadaşlar, bende yaklaşık 4 yıllık evliyim. 3 yıldır çocuk için uğraşıyorum. ilk tedaviye başladığımızda eşimin sper değerleri 18 milyondu. denedik normal yolla olmadı. Sonra 9 milyona düştü ve hemen aşılamaya karar verdik oda tutmadı. bu defa 8 milyonla tüp denemsi yaptık oda negatif sonuçlandı. eşime varikosal testleri yapıldı ancak yok denildi. bu defa biz ikinci tüp denemesine başladık. Tutttu ancak kimyasal la sonlandı 3 ay ara verip dondurulmuşlarla tekrar denedik oda tuttu fakat yine kimyasal sonuçlandı ve biz PES ettik. takii yılbaşına kadar. eşim tesadüfen düzen labaratuarına gidip bi test yaptırmış, değerler dahada kötü olmuş.

12 ARALIK 2016
Miktar: 2,4 ml
Ph: 8,0
Likefikasyon süresi: 15 dakika
Viskosite: Normal
Görünüm: Gri opak
1. Saatte toplam hareketli sperm yüzdesi: %35
1. Saatte İleri hareketli sperm yüzdesi: % 25
Toplam sperm sayısı: 5.280.000
Sperm yoğunluğu: 2.200.000
Normal morfoloji sperm yüzdesi: % Ektedir (SANIRIM YOK DEMEK)
Yuvarlak hücre: 1,000,000 ml
Lökosit: 1,000,000

VARİKOSAL AMELİYATI SONRASI (3 AY SONRA)

24 MART 2017
Miktar: 1,9 ml
Ph: 8,0
Likefikasyon süresi: 15 dakika
Viskosite: Normal
Görünüm: Gri opak
1. Saatte toplam hareketli sperm yüzdesi: %50
1. Saatte İleri hareketli sperm yüzdesi: % 40
Toplam sperm sayısı: 5.320.000
Sperm yoğunluğu: 2.800.000
Normal morfoloji sperm yüzdesi: % Ektedir (SANIRIM YOK DEMEK)
Yuvarlak hücre: 1,000,000 ml
Lökosit: 1,000,000

Normal olarak 28 günde bir adet oluyorum. bu ay 30 gün oldu reglim gelmedi. 2 gün gecikti bu değerlerle mümkünmü ki? HİÇ DENK GELDİNİZMİ :KK17:

selam canım nasılsın, sayfada gezerken gördüm seni, maşallah doğumun yaklaşmış, oğlun geliyor sanırım, bizimki de erkek :KK46: Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin :dua:
Selam canııım...
İyim hamd oldun sen nasılsın? Evet oğlum geliyo teyzesi❤️❤️
Anneler yoldaş ama oğullarımız dertsiz tasasız büyüsün inşallah. Sen nasılsın nasıl gidiyo?yolunda mı her şey?
Bu arada Doğum hiç yaklaşmış gibi gelmiyo anacım hiç doğurmıcam hep orda kalacak gibi hissediyorum. Rabbim bi sakinlik serinlik veriyo sanırım:dua:

canım buldum birkaç test sonucumuzu,
1. test: sayı 24 milyon, hareketlilik a+b %25, morfoloji %3 (testin bekleme süresi 30 dk) (ameliyattan 6 ay sonra)
2. test (10 gün sonrası): sayı 70 milyon, hareketlilik a+b %60, morfoloji yazmıyor (testin bekleme süresi 20 dakika) bu 1 ve 2. testler aşılama tedavimiz için yapılmıştı.
iki test de aynı merkezde yapıldı, ameliyattan üç ay sonra yapılan ilk testimizde sıfır çıkmıştı bütün değerler, sonra testi aynı hafta tekrarlayınca sayı 250 milyon, hareketlilik %52 çıkmıştı.
3. test Hareketlilik %54 , sayı 278 milyon (ameliyattan tam bir yıl sonra, tüp denediğimiz ay)
benim esim de de varikosel var ama degerler iyi denebilir ama 2 yil oldu bizim:KK51:
neden tüp denediniz degerleriniz duzelmisde bayagi o_O ameliyati öneriyor musunuz

Kizlar iyi geceler catlama ignesini ayin 23 unde oldum iki uc gundur karnimda adet olcakmisim gbi agri var bide fazla ayakta kalinca kasiklarimda agri belimde agri oluyor ins bebisin habercisidir bu bnim ablamda 3 ay once klomen ve catlatma iğnesi ile hamile kaldı ins bizlerde bu ay guzel haberlrr alirz boyle agrsi olan varmi catlama ignesinden snra
Canım nasılsın seni izlemeye aldım ovulasyon zamanımız aynıydı inşallah bu ay bebişimiz tutunmuştur düşünmeyin rahat olun diyor herkes ama ben meraktayım haftasonu sanırım regl olmam gerekiyor şuan halsizlik filan var inşallah güzel haberlerini alırım

Canım nasılsın seni izlemeye aldım ovulasyon zamanımız aynıydı inşallah bu ay bebişimiz tutunmuştur düşünmeyin rahat olun diyor herkes ama ben meraktayım haftasonu sanırım regl olmam gerekiyor şuan halsizlik filan var inşallah güzel haberlerini alırım
İyiyim cnm saol sen naslsn ewet bnde merak ediyorm sonucu ama sanırım bn adet olcm çünkü sabah uyanonca terlemiş oluyorum bikac gündür böle olunca hep adet oluyorım inş bebişlerimiz bizimledir ama bnm bu ay umudum yok malesef cünkü adet olcm belli vücudum sinyalleri veriyor

Back