• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
değerim 35 çıktı daha çok yeni sanırım. Bikaç gün sonra yine kan vereceğim insallah yükselir. bugünü görmüş olmak bile beni çok mutlu etti
cok sevindimmm canimmmmm ne guzel valla rabbim iyice yukselip kucagina almayi nasip etsinnnn insallah

Kızlar bugün konturole gittim iki tane yumurta oluşmuş çok şükür ama doktor istedigim büyüklükte degil suan dedi çarsamba yeniden konturole gitcem bakalım ozaman büyümüşse çatlama iğnesi yapcak bu arada salıgünü yarın ilişki mutlaka dedi konturolden bir gün önce yani bakalım nolcak

inşallah olur canım. Eşime ilaç vermediler ameliyat sonrasında. Ben sadece ona keçiboynuzu pekmezi falan yedirdim arada E vitamini içiyordu. Ne yaparsak yapalım kısmetten öteye gidilmiyor sonuçta, Allah çok bekletmez umarım hiçbirimizi
Canım cok sevindim inşallah değerin düzelir böyle güzel haberler bizide umutlandırıyor inş bebegin senledir bizi haberdar et​

merhabalar arkadaşlar. iyi geceler. 15 aydik bebek deniyoruz fakat bebegimiz oluyor. ürolojidoktoruna yönlendirildigımizde esime varikosel teşhisi koyuldu ve eşim 23 kasım 2016 da ameliyat oldu. şu an ameliyatta 4. ayı doldurmuş durumdayız. ve bugün spermiyogram testi yaptırdik. aneliyat öncesı ve sonrası iki spermiyogramıda yazicam yorumlarsanız çoook memnun olurum.
VARİKOSEL AMELİYATI ÖNCESİ SPERMİYOGRAM
ph 8
miktar 3
sperm sayısi 55 milyon
total sperm sayisi 165 milyon
ileri hizlı hareketli %10
ileti yavaş hareketli %10
yerinde hareketli %10
hareketsiz %70
morfoloji
Normal yapili %75
anormal yapili %25

simdide bugün verdigimiz sonucu yazacagim
4. AYDA VERDİGIMIZ SPERMIYOGRAM

ph 8
miktar3
sperm sayısi 50 milyon/ml
total sperm sayisi 150 milyon
ileri hizli hareketli %30
ileri yavaş hareketli %5
yerinde hareketli %5
hareketsiz %60
morfoloji
normal yapili %80
anormal yapili 20
lökosit 1-2
şimdiden herkese çoook tesekkurler bebişlerimize kavuşmak dilegi ile

Maşallah rabbim sağlıkla devam ettirsin çok sevindim :) adetin geçmemişti sanırım demi? Gün aşırı takip et bu arada.
Canım cok teşekkür ederim, adetim daha dün geçti o yüzden düşüktür diye düşünüyorum yani umarım öyle olur. Allah seni de bebeğine kavuşmak nasip etsin

cok sevindimmm canimmmmm ne guzel valla rabbim iyice yukselip kucagina almayi nasip etsinnnn insallah

çok çok teşekkür ederim, tekrar gecikmeyi yaşamak bile çok mutlu etti beni bi umut doğdu içime. İnşallah böyle devaö eder. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah.

Canım cok sevindim inşallah değerin düzelir böyle güzel haberler bizide umutlandırıyor inş bebegin senledir bizi haberdar et​

teşekkürler canım haber vereceğim mutlaka. İnşaalh o kadar çile çektik bu günler de geçecek

Aminnnnn ... Benim bAta 4 gun var evde test var yapmak geliyo icimden halbuki hic bi hamilelik belirtim yok yine bi sacma duygulara burundumadet geldigi icin

Canım cok teşekkür ederim, adetim daha dün geçti o yüzden düşüktür diye düşünüyorum yani umarım öyle olur. Allah seni de bebeğine kavuşmak nasip etsin
Sağol canım hep beraber❤️
Sizin tecrübeleriniz benimki gibi uzun sürmesin inşallah. Bugün de ölçtürüyorsun demi beta? Haber bekliyorum.

Bugün gideceğim inşallah yükselmiştir. Çok teşekkür ederim. Sizin de mi yavaş yükseldi?
Gün aşırı iki kat artması gerekiyor ya ondan sordum canım. Bugünkü tahlilinle bir sonrakini gün aşırı yaptır emi. Benimki tam iki kat artmadı yüzde 60 larda seyretti. Bi de tüp bebek olunca sürekli yaptırdım. Önceki tedavim de düşük olunca daha temkinli davranıyor insan.

Gün aşırı iki kat artması gerekiyor ya ondan sordum canım. Bugünkü tahlilinle bir sonrakini gün aşırı yaptır emi. Benimki tam iki kat artmadı yüzde 60 larda seyretti. Bi de tüp bebek olunca sürekli yaptırdım. Önceki tedavim de düşük olunca daha temkinli davranıyor insan.

verdim az önce kanı ama kanamam başladı sanırım açık pembe bir lekelenmem var. Sanırım kimyasalmış zate değerin bu kadar düşük olması kafamı karıştırmıştı.

Sanırm gözümden kaçmış topige girince gördüm canm. 5.ayda hamile kaldm sonuçlar çokta duzelmemisti 8 haftalıkken kürtaj oldm sonra 4 ay sonra tekrar hamile kaldm çok şükür sayının duzeldigi ikinci ay ameliyatn 11.ayı .. Suan 11 haftalk olduk smdilk br sıkıntı yok yarn kontrole gidicem bakalm nasılms bebis. Darısı size olsn inslh.
sağol canım...inşallah bende senin gibi tez vakitte hamile kalırım...siz hangi ilaçları kullandınız canım???isimlerini yazsana ben burda bi dr'a gösterip kullanacağız...çünkü bizim dr vermedi...bide eşim test vermeye gidince kendi dr'u yokmuş başka dr'a muayene olmuş...dr pröf ya öyle hep görüşmek mümkün olmuyor,,,ameliyat yeri sert,bide bacakla testislerin birleştiği yerdede bi iki yuvarlak var böyle ufacık,dr bize demişti orada sertlik kalabilir o bağlanan damarlardır kormayın diye...sizdende yaşayan var mı diye merak ettim

sağol canım...inşallah bende senin gibi tez vakitte hamile kalırım...siz hangi ilaçları kullandınız canım???isimlerini yazsana ben burda bi dr'a gösterip kullanacağız...çünkü bizim dr vermedi...bide eşim test vermeye gidince kendi dr'u yokmuş başka dr'a muayene olmuş...dr pröf ya öyle hep görüşmek mümkün olmuyor,,,ameliyat yeri sert,bide bacakla testislerin birleştiği yerdede bi iki yuvarlak var böyle ufacık,dr bize demişti orada sertlik kalabilir o bağlanan damarlardır kormayın diye...sizdende yaşayan var mı diye merak ettim
Hc dikkat etmedik o sertliğe canm ama bizim ameliyat sonrası bağlayan damar vardı düzelmedi değerler. Baya br zamn.

Ne kullandığına gelince ilk 3 ay sadece antibiyotik ve trentilin diye ilaç kullandı . Sonra kontrole gtti sayı da düzelme vardı hareketlilik gene ayniydi keçi boynuzu pekmezi ve kürü ictti, klomen kullandı 6 kutu sanırım br vitamin vardı içinde çinko faln vardı adını unuttum onu ve trentilini tekrar kullandı sayı braz düzelmişti hamile kaldm boş gebelik ti kurtaj oldum 2 ay sonra ekimde gene gitti doktora devlet hastanesine sayı hareketlilk düsmus ama doktor hala olur diyordu. özele gittik başarısız ameliyat dedi o doktor senen dolunca tekrar ederz demişti proxeed plus vermişti ama eşim içmedi bnde gene keçi boynuzu kürü yaptm verdm 1 kilo pekmez yedi ve br macun yaptm 1 haftada onu yedi kasım ayı boyunca aralign başında da bn at kestanesi ni duydum varisli damarlara iyi geliyormuş diye neyse onu icirdim 5 gün sabaha aç karnına..

En son esimle konustk ameliyat istemiyorum tekrar dedi aşılama yapalm dedi kadn doğuma gittik doktor sayıları hc beğenmedi normal yolla çok zor olmasi dedi morfoloji yede bkilmams morfoloji de bozuksa asilamada tutmaz gdin test yaptırın dedi aralign 20siydi testi yaptırdık bu kez ozelde inanamazsn yani sayı 480mlyona hareketlilik toplamı da %65 e çıkmış ozeldeki doktoru daamarda kaybolmuş demsti . :) hamile kalms kadr sevindim 1 ay sonra ocak ayında da hamile kaldım. Çok karışık anlattım k.bakma canm bizim sorunumz hareketli spermdeydi ve baglanmams damar olunca duzelmemsti at kestanesi ni içince düzeldi anlayacn ..

Hc dikkat etmedik o sertliğe canm ama bizim ameliyat sonrası bağlayan damar vardı düzelmedi değerler. Baya br zamn.

Ne kullandığına gelince ilk 3 ay sadece antibiyotik ve trentilin diye ilaç kullandı . Sonra kontrole gtti sayı da düzelme vardı hareketlilik gene ayniydi keçi boynuzu pekmezi ve kürü ictti, klomen kullandı 6 kutu sanırım br vitamin vardı içinde çinko faln vardı adını unuttum onu ve trentilini tekrar kullandı sayı braz düzelmişti hamile kaldm boş gebelik ti kurtaj oldum 2 ay sonra ekimde gene gitti doktora devlet hastanesine sayı hareketlilk düsmus ama doktor hala olur diyordu. özele gittik başarısız ameliyat dedi o doktor senen dolunca tekrar ederz demişti proxeed plus vermişti ama eşim içmedi bnde gene keçi boynuzu kürü yaptm verdm 1 kilo pekmez yedi ve br macun yaptm 1 haftada onu yedi kasım ayı boyunca aralign başında da bn at kestanesi ni duydum varisli damarlara iyi geliyormuş diye neyse onu icirdim 5 gün sabaha aç karnına..

En son esimle konustk ameliyat istemiyorum tekrar dedi aşılama yapalm dedi kadn doğuma gittik doktor sayıları hc beğenmedi normal yolla çok zor olmasi dedi morfoloji yede bkilmams morfoloji de bozuksa asilamada tutmaz gdin test yaptırın dedi aralign 20siydi testi yaptırdık bu kez ozelde inanamazsn yani sayı 480mlyona hareketlilik toplamı da %65 e çıkmış ozeldeki doktoru daamarda kaybolmuş demsti . :) hamile kalms kadr sevindim 1 ay sonra ocak ayında da hamile kaldım. Çok karışık anlattım k.bakma canm bizim sorunumz hareketli spermdeydi ve baglanmams damar olunca duzelmemsti at kestanesi ni içince düzeldi anlayacn ..
tüm aktarlarda bulunur mu bu at kestanesi çayı??????????ne diyip alcam sahi canım,çayı mı yoksa sadece at kestanesi mi?tadı iyi değil ki diyorlar,olmadı bende alırım at kestanesi çayını

cv

cvp verdiğin içinde teşekkürler canım,dr eşime demiş ki tekrar ameliyat olabilirsin burda birazcık kalmış,,,ama inanmıyorum ben,çünkü kendi dr'umuz sertlik kalacağını söylemişti,,sadece 5 gün mü içti at kestanesini

tüm aktarlarda bulunur mu bu at kestanesi çayı??????????ne diyip alcam sahi canım,çayı mı yoksa sadece at kestanesi mi?tadı iyi değil ki diyorlar,olmadı bende alırım at kestanesi çayını
Bn kestaninin kendisini aldm canm içinin beyaz yerini toz haline getirip her zamn kaynamış suyu. İçine br seker kaşığı atıp aç karma icirdim. Hapı varmista bn guvenemedm dışı zehirliymis dikkat etmk gerk kendi elimle yaptm.

cv

cvp verdiğin içinde teşekkürler canım,dr eşime demiş ki tekrar ameliyat olabilirsin burda birazcık kalmış,,,ama inanmıyorum ben,çünkü kendi dr'umuz sertlik kalacağını söylemişti,,sadece 5 gün mü içti at kestanesini
Aynı bizim hikayeye dönmüş sen için bu çayı 5 gunck icti amelîyt yeri agriyo dedi içmedi bnde ısrar etmedm demk ki damar açıldıkça agrimis diyorum smdi :)

Kızlar bugün konturole gittim yumurta sayısı üç olmuş yarın saabah 10 da çatlama iğnesini koldan yaptıracagim inşallah bana dua edermisiniz hayırlı sonuclar alayım Allah emekleeerimizi boşa çıkarmasın inşallah hepimizin yardımcısı olsun

Back