Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar çok mutluyum varikosel ameliyatından 3 ay sonra cifit çizgiyi gördüm bu akşam kan testi yaptırıcam emin olmak için şükürler olsun Allahım:Saruboceq:

çok güzel yaaaaaaaa inşallah hamilesindir eminimki öyle de.darısı bizlerin başına ilk 3 ay sanırım çok önemli kızlar .arkadaşım ek şeyler yaptınız mı ameliyat dışında ilaç filan

ayh ne güzel bir sürü hamişimiz var.
bizlere de umut oluyorssunuz. hepinizi tebrik ederim,allah'ım sağlıklı kucagınıza almayı da nasip etsin..

kızlar çok mutluyum varikosel ameliyatından 3 ay sonra cifit çizgiyi gördüm bu akşam kan testi yaptırıcam emin olmak için şükürler olsun Allahım:Saruboceq:

Ramazan bereketi geldi listemize:)))))))))))))))))))
çooooook tebrik ederim inşallah sorunsuz geçirirsin darısı bizlere

kızlar 24 ünde 3 ay olucak bizim 27 si adet günüm heyecan yaptım şimdi yaaaaaaaaaaaaa

Selam kızlar bu topikte yeniyim benim eşimede üç ay önce varikosel teşhisi kondu fakat doktor başlangıç düzeyinde çok hafif dedi ve ilaç verdi üç ay sonra tekrar test istiycem ona göre ameliyata karar veririz dedi.Fakat kızlar ben bir kaç doktora sordum eğer varikosel çok ağrı yapmıyorsa ameliyatın bir faydası olmayacağını gerek olmadığını söylediler .Ameliyat sonrası değerler daha da düşebilir dediler.Bu konuda bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir mi?Bu topikte de ameliyat sonrası hemen hamile kalanları duyunca kafam karıştı .Rabbim hepimizi yüzünü güldürsün kızlar

geçmiş olsun nergis bence bikaç doktora daha görünsün eşin sperm değerlerini bozuyosa ameliyat şart die biliyorum eğer ilerlerse sperm değerleri düşebilir ama belli olmuyo bu işler Allah ol dediği zaman varikosel duramıyo karşısında.yine de bikaç doktor daha derim ben benim eşime de 1.2 arası demişlerdi ama ameliyattan sonra doktor daha da ileriymiş damar kalınlaşmış dedi çok faydasını görürsün dedi ama yine de takdiri ilahi...ayrıca tüp bebekten önce varikosel varsa halledilmeli dio doktorlar.netten araştır canım.acil şifalar dilerim inşallah gelir bebeğin

canım aynen bizim durumumuz geçmiş olsun önce. biz de bu yaz tam 4 doktor dolaştık. önce sadfece sperm testi için gitmiştik. ve sonucu görünce yıkıldık. sayı sadece 300.000di. doktor elle muayenede varikosel dedi, doppler istedi ama dopplerden varikosel çıkmadı. başka bir doktoara gittik bir hafta içinde. bu sefer sayı 3 milyon çıktı. tekrar doppler çektiler, ve bir tarafta grade 1, bir taarafta garde 2 varikosel çıktı ve doktor ameliyat önerdi.ama elle muayene yapmamıştı. yalnız ameliyatla yüzde 20 artış olur dedi, çünkü sperm sayınız çok az dedi. sonra 3. bir doktora gitme ihtiyacı hissettik. o doktor sadece daha önceki tahililelre ve dopplerlere baktı ve de kendisi elle muayene yaptı. çok hafif derecede varikosel var dedi. benim eşimde de ağrı şikayeti yoktu. ağrı şikayeti olmayan hastalarda sadece çocuk sahibi olamayan hastalarda prensip olarak ameliyat öenermiyoruz dedi. fakülte hastanesine gittik uludağın. zaten ameliyatta da her zaman düzelecek diye birşey yok dedi, düzelme ihtimali de var ama düşük ded, hatta gerileme de olabilir dedi. 3-4 ay daha deneyein olmazsa diğer bebek sahibi olma yollarını deneyein dedi. aşılama, tüp vesaire.
en sonunda nihayet randevu alabildiğimiz bir profösöre gittik. o da tekrar doppler istedi. horman da istedi. hormon sonuçları normal çıktı. dopplerde de çok hafif derecede varikosel çıktı. o kadar varikosel sperm sayısını etkileyemez dedi, hormonlar da herşey normal. baız insanların boyu uzun, bazılarının ki kısadır dedi. sperm sayısı da böyle bişey dedi. kaynağı varikosle değil dedi. ameliyat gerekmez dedi. bize de evicap ve çinko verdi. bir de günde yarım klomen.bunları kullanın aralıkta tekrar sperm sayımı isteyeceğim dedi. ona göre ne yapacağımıza karar veririz dedi, aşılama falan düşünelebilir dedi, ama ameliyat demedi.ama bu süreçte de eşiniz her an doğal yoldan hamile kalabilir dedi. 4-5 günde bir ilişkiye girin dedi, aynı numune verir gibi dedi. ağustostu işte daha bir ay oldu bakalım. bekliyoruz biz de. yumurtlama günlerimi ovulasyon testleriyle belirleyip ona göre ilişkiye giriyoruz. çok ayrıntılı yazdım ama sizin de sorun aynı bizim gibiymiş. yardımcı olmak istedim.

allah hepiniz gönlüne göre versin çok sevındım arkadaşlar darısı inşallah bizlere allah kucağınıza aldırmayı nasıp etsın canlar

ATP08 3-4 gündür nete giremedim canım kasık ağrıların bu dönemde gayet normal fakat bu ağrılar şiddetlenirse lütfen ihmal etme doktoruna git.şiddeti normal adet sancısının üstündeyse eğer....buarada doktora gidecem demişsin ama henüz senden bir haber yok güzelim bak seni yakından takip edecem bizi habersiz bırakma...kendinide sıkıntıya sokup oturup aman nerem agrıyorki diye dinlemeye başlama olmadık yerlerin ağrır canın sıkılır...lmaz:

Sağol canım ya cevabın için Allah sana tez zamanda bir evlat verir inşallah.Bizim sayımız 110 milyon çıktı sadece ileri doğru hızlı sperm sayısı sıfır çıkmıştı.Doktor eşime de klomen evicap ve pentox diye bir ağrı kesici verdi bir de biz l arginin aldık onuda içiyor bayramdansonra test yaptıracak bir daha bakalım inşallah sonuç iyi olur.Biz de mayısta gitmiştik bize de aynen blki u sürede hamile kalabilir eşin demişti.Olmazsa ameliyat dedi.Ama biz ameliyat olmasını istemiyoruz şimdilik inşallah gerek kalmaz canım ameliyata hayırlısı bakalım gelişmelerden haberdar ederim seni tekrar sağol:1hug:

Sağol canım cevabın için şimdilik doktor çok problem olmadığnı söyledieğer ameliyat derse başka doktorlara da gidicez Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün:Saruboceq:

canım seni çok tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. benim eşimde ameliya olalı yaklaşık bir ay olacak allah inşalah bize ve tü isteyenlere nasip eder.

tebrikler canım allah kucağına almayı nasip etsin.sperm sayınız kaçtı biraz bahsedermisin.

kızlaaaarrrr.....sanırım hamileyim.adetime 3 gün var.bugün test yaptım ve pozitif çıktı.birazdan başka marka testle tekrar yapacağım.yarın sabah kan tahlili vermeye gideceğim.bu ay ameliyattan sonra 8. ayımızdı...inşallah kesinleşir sonuç.hemen yazarım...

inşallaaaaaah hamilesindir kaydirigubbakcemile2kızlar bu ay noldu herkese teker teker hamile haberleri çıkıyo heralde ramazan bereketi benim de yarın adet günüm bakalım hakkımızda hayırlısıfisfisfis

bakın ramazan bereketi nasıl yansıdı listemize
ayhu tebrik ederim inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin
aycank nerdesin hadi bak liste çözüldü gidiyo sıra bizde

kızlar geceniz mübarek,dualarınız kabul olsun inşallah

kızlar çok teşekkür ederim.inşallah hamileyimdir.bundan önceki aylarda da adetimden önce test yapıyordum hep negatif çıkıyordu.şimdi diğer testi yaptım onda da silik çıktı.sonra eski testimden tekrar yaptım o da silik çıktı.ay ne yapacağımı bilmiyorum.eşime söylesem mi? aradım şimdi eve gelemezmiş.iftara ikimizin de farklı planları var.teravihten sonra da işi varmış.ablam söyle eşine diyo.acaba anneme söylesem mi yoksa yarın kan testi sonucunu mu beklesem.ay sevinemiyorum bile.ne farklı duyugu bu..allah hepinize yaşatsın...

amin canım inşallah.. Allah tüm bebek isteyenlerin dualarını kabul etsin bu mübarek gecede inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…