kızlar umudunuzu yıtırmeyın,ben hıçbır zaman yıtırnedım ve Allha sonunda nasıp etti,ama amelıyat olunması gerekıyorsa asla gecıktırmeyın..
dün gece mesajlarınıza baktım ama aleyna arkadaşımızın yazdığını okuyunca dünyam başıma yıkıldı.bu sabah test verdim saat 3 te belli olucak.biraz önce bi test daha yaptım pozitif çıktı.bugün dışarıda olacağım gece gelince yazarım sonucu.bu arada ben yanlış hesaplamışım adetime 3 gün yokmuş.dün adet günümmüş.inşallah arakadaşlar...
bu arada değerleri sormuşsunuz.ilk test 800 bin.15 gün sonra 2. test 1.200.000 , ameliyattan sonra 4 .ayda 3. test 10 milyon. son testi 3 ay önce vermiştik.bayramdan sonra 4. testi vercektik.morfolojide hiç problem yoktu.
ALLAHIM HEPİMİZE HAKKIMIZDA HAYIRLISI NEYSE ONU VERSİN.
benim eşim l-arginine denen ilacı 3 aydır kullanıyor.
aleyna ne kusuru canım ya.sonuçta tecrübeni paylaşmışsın..
kan tahlili sonucu da pozitif amma daha çok yeniymiş hemşire arkadaşım daha 1-2 günlük dedi.değerim düşükmüş.kendine dikkat et 10 gün sonra tekrar gel dedi.hayırlısı olsun hamile haberini duymak bile çok güzel.rabbim tamamına erdirsin inşallah.
biz özel bir şey uygulamadık.eşim ilacı düzenli kullandı.ha bi de hiç düzenli olmamakla beraber bal,polen,pekmez yemeye çalıştı.ama hiç düzenli yemedi bu dediklerimi.
bir de bu ay ben hergün meryem,eşim ise tebareke ve amme surelerini okuduk.oldukça düzenli bir şekilde.dualarımızın karşılığı diye düşünüyorum ben...
RABBİM SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMA ALMAYI NASİP ETSİN.DARISI SİZLERİN BAŞINA.AMİN
kızlar hepinize çok teşekkür ederim.darısı sizlerin başına...
ay o kadar tedirginim ki anlatamam.sanki bi şey olacakmış büyü bozulackmış gibi... çok dua ediyorum siz de dua edin.sürekli yatıyorum...
esinte, sorun eşimdeydi varikosel ameliyatı olmuştu 8 ay önce ve 3 aydır l-arginine denen bi ilacı kullanıyordu.
kızlaaaarrrr.....sanırım hamileyim.adetime 3 gün var.bugün test yaptım ve pozitif çıktı.birazdan başka marka testle tekrar yapacağım.yarın sabah kan tahlili vermeye gideceğim.bu ay ameliyattan sonra 8. ayımızdı...inşallah kesinleşir sonuç.hemen yazarım...
bakın ramazan bereketi nasıl yansıdı listemize
ayhu tebrik ederim inşallah sağlıklı hamilelik geçirirsin
aycank nerdesin hadi bak liste çözüldü gidiyo sıra bizde
kızlar geceniz mübarek,dualarınız kabul olsun inşallah
ayhu canım doktormu verdi ilacı bide sigorta veriyomu fiyatı nekadar
canım kaç gündür hastayım yatıyodum doktora gittim bana iltihap var dedi ve 6 ay doğum kont hapı kullanacksın dedi sanki çocuğum oluyomuş gibi bide korunacaz 6 ay azmı bekle demesi kolay 1,5 senedir bekliyorum zaten bilmiyorum karasz kaldım kullanmak konusunda hiç kullanmadım belki bana zararı olacak hiç olmayacak çocuğum nebiliyim kafam karıştı yumurtlama dönemi kullanmasam acaba yararı olurmu :uhm:
:
ayhu canım tekrar tebrikler öyle hep yatma ya bi tehliken yoksa yatma sakınan göze çöp batarmış canım rahat ol ameliyat geçeli 8 ay olmuş geçti artık sen bi anne adayısın:))))))))))))))
tadını çıkar bize de dua et
aycank ben de 2 sene önce iltihap vardı.bissürü dr a gittim geçmedi psikolojim bozulacaktı kasıklarım çok ağrıyordu.bi dr a gittim 10 tane iğne verdi ve anında kesildi.ilk önce bana da vermişlerdi doğum kontrol ama ben kullanmamıştım.6-7 aydır süren ağrılarım 4 dr dolaştıktan sonra o iğne ile geçti.ama ne iğnesi bilmiyorum.
iyi dileklerin için sağol.geçmiş olsun sana da...