- 6 Temmuz 2007
- 12.289
- 2
- 39
Tamam canım öyle yapayım ben, bakayım burada olmazsa karsıya giderim,eminönüne mısır çarsısına orada anlayan birisi mutlaka cıkar. İşin kotusu eşimin spermiogram testleri,hastane de dosyada, vermediler bize. Ekimde 3ayımız doluyor tekrar istemişti dr yaptırıcaz tekrardan. insallah duzelme olmustur.
Hemde ne nazlı varya,diyorum bazen bir bebekle böyle ugrasıyorum 2.bebekte gelirse ne yaparım ben diyorummm kaydirigubbakcemile3
Kendisi gecen gece hic bisi yokken olmazsa tüp bebek yaptıralım dedi,şok oldum ben. Daha yeni evliyiz,olur allah'ın izniyle dedim bende.Umutsuzluga kapıldı sanırım, bende moral verdim işte. nitekimde öyle daha 10aylık evliyiz,5aydır korumuyoruz zaten ameliyat olalı 2ay oldu.
sağol canım cok teşekkür ederim. eğer burada bulamazsam sana haber veririm ben opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım sanırsam eşin ameliyat olduu..
bende 18aylık evliyim ve ilkbaştanberi korunmuyoruzz fakat olmadı bebeğimiz eşim gttisora doktora varikosel oldunu öğrendik eşim korktuğu içinn ameliyata yanaşmadı bedne fazla üzerine gitmedimm şuanda kendi kendine karar verdi kasımda olucak allah nasipederseee ben şunu merak ediyorum anlatırmısın özel deilse nasıl bi süreç ameliyatı zormu hastanede yatıyomuuu sorasında acı felan oluyomu o ilişkiye başlama süreci nekadar sürüyoo anlatırmısın bana