Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Tamam canım öyle yapayım ben, bakayım burada olmazsa karsıya giderim,eminönüne mısır çarsısına orada anlayan birisi mutlaka cıkar. İşin kotusu eşimin spermiogram testleri,hastane de dosyada, vermediler bize. Ekimde 3ayımız doluyor tekrar istemişti dr yaptırıcaz tekrardan. insallah duzelme olmustur.
Hemde ne nazlı varya,diyorum bazen bir bebekle böyle ugrasıyorum 2.bebekte gelirse ne yaparım ben diyorummm kaydirigubbakcemile3
Kendisi gecen gece hic bisi yokken olmazsa tüp bebek yaptıralım dedi,şok oldum ben. Daha yeni evliyiz,olur allah'ın izniyle dedim bende.Umutsuzluga kapıldı sanırım, bende moral verdim işte. nitekimde öyle daha 10aylık evliyiz,5aydır korumuyoruz zaten ameliyat olalı 2ay oldu.
sağol canım cok teşekkür ederim. eğer burada bulamazsam sana haber veririm ben opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım sanırsam eşin ameliyat olduu..
bende 18aylık evliyim ve ilkbaştanberi korunmuyoruzz fakat olmadı bebeğimiz eşim gttisora doktora varikosel oldunu öğrendik eşim korktuğu içinn ameliyata yanaşmadı bedne fazla üzerine gitmedimm şuanda kendi kendine karar verdi kasımda olucak allah nasipederseee ben şunu merak ediyorum anlatırmısın özel deilse nasıl bi süreç ameliyatı zormu hastanede yatıyomuuu sorasında acı felan oluyomu o ilişkiye başlama süreci nekadar sürüyoo anlatırmısın bana

selam arkdaşlar geçmişi çok fazla okuyamadım benim eşimdede varikosel var kasımayında meliyatolcak bende buraya bişisormak içingirdim ve sorumun cevabı sanırsam anında karşıma çıktı atp arkadaşımız hamile hemde ameliayttan hemen 1ay sora ölemi okadar erkenmi oluyo
peki maeliyattan hemensora ilişkiye girilebiliyomu benim çokfazla bilgim yok bilgi verirsniz sevinirim..

buarad atp allah kucağına almaknasipeder inşallah canım gözünaydın

canım gecmis olsun..
3ay,6ay,1sene icerisinde düzelme oluyormuş. Bu sekilde hamile olanlarıda cok duydum. 1sene den fazla surup hamile kalamayanda var. Ne desek bos aslında,rabbim ol derse oluyor. Halamın kızının da esi varikoselden ameliyat olmustu,3ay sonra bebegi gelmişti. İnsallah bizimde öyle olur,cok beklemeyiz. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün,isteyen herkeze versinn :Saruboceq:

geçmiş olsun canım sanırsam eşin ameliyat olduu..
bende 18aylık evliyim ve ilkbaştanberi korunmuyoruzz fakat olmadı bebeğimiz eşim gttisora doktora varikosel oldunu öğrendik eşim korktuğu içinn ameliyata yanaşmadı bedne fazla üzerine gitmedimm şuanda kendi kendine karar verdi kasımda olucak allah nasipederseee ben şunu merak ediyorum anlatırmısın özel deilse nasıl bi süreç ameliyatı zormu hastanede yatıyomuuu sorasında acı felan oluyomu o ilişkiye başlama süreci nekadar sürüyoo anlatırmısın bana

sağol canım..
anlıyorum seni,bende senin gibi acayip korkuyordum.. Eşimde öyle,cok sukur oldu da kurtulduk. Aslında dr'muz degerlerimizin cok dusuk olmadıgını,bu degerler ile gbelik olusabilceni söyledi yeniyiz diye 1sene beklememizi söyledi ama beklemek isimize gelmedi. Bizim harekette azıcık bi sorunumuz vardı.
Özel hastaneye gittik çift taraflı dendi bize,güvenemedik.. Devlet'e gittik,cok sukur cok iiyi dr'a denk geldik.Tek taraflı sol dedi. Ameliya gunu geldi,bir gun oncesinden gidip yatması gerekti. Bir gun onceden yatırdılar birsey yememesi gerekiyormuş.ertesi gun girdi ameliyata,cıktıgında cok agrım var diyordu narkoz etkisiyle. dr'muz hastanede yatsın demişti cıktıgında, sonra eşim narkozun etkisinden kurtulduktan sonra akşama doğru 6gibiydi saat ayaklandı ben cıkıcam eve gidicem dedi ve cıktık evimize geldik.. evde yattı..
ilk wc cıkamıyordu zorlanıyordu ama sonrası cıkmaya basladı.. cok sukur atlattık. 1hafta da ayaga kalktı,işe basladı :nazar:

korkulcak bişi yok canım...

rabbim sizede acil sifalar versin..

AiCA canım çok saol verdiğin bilgi içinn.allahrazı olsun içimrahatladı birazda olsa aynen eşime kopyaladım yazdını çünkü kendisi acayip dert ediyoo bi arkdaşı daha olmuş fakat o yatmamış hastanede girmiş olmuş hemen çıkmışş herkeste farklıı dmekkii. bizimde sol tarafta ve doktorumuz bizede bebek sahibi olabilirsiniz dedi fakat olmadı iştee hareketliliğimiz güsel bizim fakat sperm sayısı düşükk. bi olsun bakalım nolcak allahım hepimize nasipetsin aratmadan sanada banada herkese tekrar geçmiş olsun teşekkürlerr

AiCA canım çok saol verdiğin bilgi içinn.allahrazı olsun içimrahatladı birazda olsa aynen eşime kopyaladım yazdını çünkü kendisi acayip dert ediyoo bi arkdaşı daha olmuş fakat o yatmamış hastanede girmiş olmuş hemen çıkmışş herkeste farklıı dmekkii. bizimde sol tarafta ve doktorumuz bizede bebek sahibi olabilirsiniz dedi fakat olmadı iştee hareketliliğimiz güsel bizim fakat sperm sayısı düşükk. bi olsun bakalım nolcak allahım hepimize nasipetsin aratmadan sanada banada herkese tekrar geçmiş olsun teşekkürlerr

geçmiş olsun canım ama fazla ümitlenme benim eşimde ameliyat olalı 11 ay oldu hala tık yok yani demek istediğim % 15 lik bir kısım ameliyattan hemen sonra hamile kalıyor inşallah % 15 in içindesindir

Gecmis olsun canım,.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun, en kısa zamanda bebişlerimizi almak nasip olur insallah.

bende bi aktarcıya gitsem sorunu anlatsam verirler mi acaba bize de bir karısım ?

hiç bitkisel birşey kullanmadık, keçi boynuzu kürü yaptım bir kaç kere, beğenmedi içmedi eşim :sinifsinif:

belki böyle bi karısım olursa kullanır.

canım gt bir aktarcıya anlat problemini o sana zaten öneriyo deki kendiniz özel bir karışım yapıyomusunuz onlar seninle ilgilenir

keçiboynuzunun suyunu içemeyen bu karışımları hiç kullanamaz canım eğer aynı şeylerden bahsediyorsak bizde ank da çok tanınan bi aktarcıdan yaptırdık tamamen bitkisel karışımlardan oluşuyo özellikle vucudun neye ihtiyacı varsa en çok ondan katılıyo polen pekmez bal üzüm vs. yani bir çok baharat tabi hepsi karışınca iğrenç bi şey ortaya çıkıyo ama bikaç ay içinde işe yarıyo kullanan herkes hamile kalıyomuş tabi bu vesile Rabbim istiyo ilaçlarda sebep oluyo

canım zaten problemini anlatıyon oda ona göre veriyo

arkadaşlar yıllar önceydi evlendikten sonra bir süre çocuk istemedik ve 5 yıl kadar da çocuğumuz olmadı ve iyi korunduğumuzu sandığımız için kendimizle de övünüyorduk ama hamile kalmamın zamanı geldi artık dediğimizde de bir baktık ki ... Herneyse eşimin sperm sayısı çok düşüktü ve 1 yıl kadar izmitten istanbul a bir profosöre taşındı durdu eşim. 1 yılın sonunda tedavi gördüğü profösör bize neredeyse umutlarımızı tüketen türden haberler verince psikolojimizi düşünün. Ama sonra eşimin bir büyüğü kendisine genç ama başarılı bir doktoru önerdi. Gitti ve aradan yıllar geçmesi nedeniyle tam olarak hatırlıyamıyorum ama son derece kısa süreli bir varikosel ameliyatı oldu. Aradan 2 ay bile geçmeden hamile kalmıştım ve kızım şimdi 13 yaşında. Dilerim aynı sorunu paylaşan tüm arkadaşlar en kısa sürede bizlerin tattığı mutluluğu tadar. sağlıcakla kalın.

ya ne güzel haberler alıyoruz inş bizede nasip olur böyle güzel duygular arkadaşlar esinte şu bitkiselin içerigini ögrenip bizede yazsan veyada baharatcı ya söylesende telefonda görüşüp sonuçlarımız fakslasak veya sölesek bizede yollasa bu kadar iddalı olduguna göre vardır bi sebebi bide arkadaşlar size bi sorum olcak uykularım kacıyo artık bunu düşünmekten bizim sonuçumuz 16 milyondan bir sene içide yarım milyona düştü ve tam bir hayal kırıklıgı içindeyiz normal yolla olur die yaşınız küçük biraz daha bekleyin die bizi beklettiler ve sonuç cok düştü nasipse kadıogluna bayramdan sonra için randevulaştık ama bnm korkum ameliyattan sonra sperm sayısı 0 a düşermi die gerçi dktr mutlaka yükselir dedi ama terettüt işte yardımcı olun :::::::::::::::::KK43:

ya ne güzel haberler alıyoruz inş bizede nasip olur böyle güzel duygular arkadaşlar esinte şu bitkiselin içerigini ögrenip bizede yazsan veyada baharatcı ya söylesende telefonda görüşüp sonuçlarımız fakslasak veya sölesek bizede yollasa bu kadar iddalı olduguna göre vardır bi sebebi bide arkadaşlar size bi sorum olcak uykularım kacıyo artık bunu düşünmekten bizim sonuçumuz 16 milyondan bir sene içide yarım milyona düştü ve tam bir hayal kırıklıgı içindeyiz normal yolla olur die yaşınız küçük biraz daha bekleyin die bizi beklettiler ve sonuç cok düştü nasipse kadıogluna bayramdan sonra için randevulaştık ama bnm korkum ameliyattan sonra sperm sayısı 0 a düşermi die gerçi dktr mutlaka yükselir dedi ama terettüt işte yardımcı olun :::::::::::::::::KK43:

Güzelim, varikosel yıllar içinde etkili oluyor bir yılda bu düşüş mümkün değil. Bu fark mutlaka tahlil yaptırdığın yerlerden kaynaklanıyordur. Teoman hoca bizim eski tahlillere baktı ve bunların güvenilmez olduğu rapor şeklinden bile belli dedi, ya Çapa androloji den ya da Tümlab dan bir spermiyogram görmeden kimseyi ameliyat etmem dedi. yani bence sizin sayı büyük ihtimal 16 milyon değildi bir yıl önce. Bu arada ben mail atıp sordum burada yazılanlar üzerine ve varikoselin ilaç veya bitki filanla iyileşmesi mümkün değilmiş, yapısı bozulan anatomiyi ilaç filan düzeltmez, cidarı kalınlaşan,parmak gibi genişleyen toplar damara faydası olmazmış, zaten damarları etkileyen ilaç içilse vucuttaki tüm damarları etkilermiş geçici olarak, bunlara inanmayın, karaciğeri de bozabilirsiniz diye yazdı. Arkadaşlar bu bitkileri illa verecekseniz kocanıza bari az az verin de yarar olmasa bile zarar da olmasın.

arkadaşlar merhaba,sizi ve yazılarınızı yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum,böyle bir site oluşturdukları için site yöneticilerine çok çok teşekkür ediyorum.Gelelim bizim meselemize,bizde 5 ay korunmadık daha sonra doktora gittik,doktor varikosel teşhisi koydu ve hemen ameliyat dedi.Haziran ayında ameliyat olundu ve ben temmuz ayında hamile kaldım,lütfen hiçbir zaman umudunuzu yitirmeyin...

tebrikler ayşe darısı bizim başımıza bizde haziran sonunda ameliyat olduk 3 ay olucak
saağlıklı bi hamilelik ve kolay bi doğum diliyorum

canım eşim kullanıyo suan bayramdan sonra tahlil vercek bakalım görceğiz eğer gercekten işe yarasa si mutlaka o aktarcıylan bir şekilde görüştürürüm ama eşim bu karışımdan cok emin bu sefer umutla bakıyo normalde okadar inanmazdı ama busefer bilmiom ben cok şaşaıdım eşimin düşünmesine canım bu bitkisel karışımının bir yan etkisi yok tam tersi vucudün direncini arttırıyo ben ilacların daha cok yan etkisi var zaten bu kanıtlanmış birşey

sedas9 mutlaka bi sorun var labaratuarlarda ama bilmiyorum neye kime inanıcagımızı şaşırdık ama bnm içim cok umutlu sanki bu ameliyat işe yarıcak inş allahım inş işe yarar ve bu kötü bu zor günlerim geride kalır esinte siz kullanın inş sizdede bi etki bırakır ve biz de kullanırız ii haberlerini bkliyorum ayyyse senide tebrik ediyorum ne mutlu sana cok şanslısın :)

Allah herkese nasip etsin arkadaşlar her zamn hepiniz için dua ediyorum

benim eşimde ağustosta oldu bu ay fazlasıyla mucize bekledim bugünlerde adet olmam lazım inşallah olmam da hamileyimdir olursam çok üzülcem ama umudumu kaybetmicem inşallah.bize moral verdiğin için de teşekkür ederim.

arkadaşlar yıllar önceydi evlendikten sonra bir süre çocuk istemedik ve 5 yıl kadar da çocuğumuz olmadı ve iyi korunduğumuzu sandığımız için kendimizle de övünüyorduk ama hamile kalmamın zamanı geldi artık dediğimizde de bir baktık ki ... Herneyse eşimin sperm sayısı çok düşüktü ve 1 yıl kadar izmitten istanbul a bir profosöre taşındı durdu eşim. 1 yılın sonunda tedavi gördüğü profösör bize neredeyse umutlarımızı tüketen türden haberler verince psikolojimizi düşünün. Ama sonra eşimin bir büyüğü kendisine genç ama başarılı bir doktoru önerdi. Gitti ve aradan yıllar geçmesi nedeniyle tam olarak hatırlıyamıyorum ama son derece kısa süreli bir varikosel ameliyatı oldu. Aradan 2 ay bile geçmeden hamile kalmıştım ve kızım şimdi 13 yaşında. Dilerim aynı sorunu paylaşan tüm arkadaşlar en kısa sürede bizlerin tattığı mutluluğu tadar. sağlıcakla kalın.
süperrrrrr ya maşallah peki bi şey sorcam acaba ikinci çocuk istemediniz mi yoksa bu varikosel ameliyatı sonrası 1 .çocuktan sonrası zor mu yani yine eski günlere mi dönülüyo:hulya:

kızlar çok mutluyum varikosel ameliyatından 3 ay sonra cifit çizgiyi gördüm bu akşam kan testi yaptırıcam emin olmak için şükürler olsun Allahım:Saruboceq:

X