Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar eşim yaklaşık 2,5 hafta önce sol taraflı varikosel ameliyatı oldu. Fakat kafamıza takılan birkaç problem var. Eşim ameliyattan sonra sol testisinin diğerinden biraz yukarda durduğunu farketmiş ve testisinde ağrı oluyor. Eşleri bu ameliyatı olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Sizce bunlar normalmidir?

benim eşiminde öyle doktorumuz iy yada kötüylen alakası yok dedi normalmış 1,5 sene oldu ameliyat olalı ve hala öyle spermle alakası yok sen kendini ferah tut

geçmiş olsun canım.bizde hiç öyle şikayetler olmadı.ama senin durumun normalmidir bilemem.bence bir dokorunuza danışsanız iyi olur.ihmale gelmez böyle şeyler.belkide pdikolojiktir.

canım merak etmeyin normaldir benim eşimdede olmuştu hatta sanki içerisinde su varmış gibi sarkmalar oldu onlar çok normal takma kafanı,sabırlı olun önünüzde çok uzun yol var bize 11 ay oldu hala yok bişi ALLAH yardımcınız olsun:teselli:

massive çok sevindim.mutluluğunuzu tahmin edebiliyorum.allah tamamına erdirsin hayırlı,rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah.sizin değerleriniz nasıldı ameliyattan önce ve sonra sakıncası yoksa yazbilirmisin?

tüm dualarımız sizinle canım.nereye karar verdiniz hangi hastahene ve dr. ?

dün giremedim nete eve yeni geldik ya hiçte basit bişey değilmiş bu kızlar epiduralle oldu ama sonra 3şise serum verdiler herşey normal olmasına rağmen 1 gece hastanede kaldık şimdi iyi durumu ama ben ondan daha çok zorlandım tuvalet falan sorun oldu yaptırması yani devlet hastanesinde olduk biz drlar da çok iyiydi bakalım şimdi beklemedeyiz allah tüm hastanedekilere şifa versin çok zor

haydi gözünüz aydııın opuyorumnanaktan darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Allah hepimizin gönlüne göre verir inşallah

massiye 27 cok sevindim hangi dktr tavsiye etti bu ilaçları bazı dktrlar öneriyo veriyo bazıları vermiyo bizde ne yapacagımızı şaşırdık bide sonuçları yazarsan sevnicem

kızlar ya şöyle liste güncellensin de belki bi gelişme olur da biri hamile kalır bize de umut olur yaaaaaaaaaa
tabi benim için şimdi olmaz hastayım hafta sonu yıkanıp başlıcam çalışmalara
Aycank nerelerdesin canım görünmüosun?nasıl durumlar

kızlar hayırlı cumalar.mevla herkesın kucagını cennet gullerıyle doldursun ınsallah..

canım yaa liste çok geride kalmış bulamadım arayan olursa güncellesinde ben düzeltmeleri yaparım.iim canım kpss ye hazırlanıyorum arada girip okuyorum yazıları bilmiyorum aa yeni arkadaşlarımız çok panik halindeler her duyulanı uygulayıp şifa arıyolar ama biraz sakin olmaları için sürekli yazılar yazıyorum ama hiç bi işe yaramıyo sanırım eleştiri değil ama bukadar çok düşünürlerse daha çok yıpranır ve üzülürler ama zaman herşeyin ilacı yeni oldukları için belkide böle.ben çok rahatım valla canım ya oluruna bıraktım ne hesap yapıyorum ne test kendimi üzdüğümle kalmışım okadar zaman sen nasılsın canım neler yapıyosun

aycank başarılar canım ben de ddağıttım aklımı okul başladı falan derken hayat telaşıyla bebek saplantımı azalttım hatta bugün de düşündüm ne iyi oldu diye.
kpss yi bilirim ben de 4 sene önce başımı kaldıramıyodum atandım kurtuldum çok şükür.darısı senin başına
arkadaşlar hepinize bol şanslar acil şifalar ve bebekler inşallah

kızlar ben de sizdenim. okul başlayınca kafam rahatladı. tam açılınca iyice rahatlayacak inşallah. ben de 3 sene önce girdim kpssye. tüm arkadaşlara kolay gelsin kpssye çalışanlara. görevde olan arkadaşlara da yeni dönem hayırlı olsun.

artık kafaya takmamamın bir nedeni daha var.haziranda hamile kalmayı çok istiyordum. martta doğum yapabilmek için tüm öğretmenlerin hayalidir. o ay olmayınc biz soluğu doktorda aldık ve eşimin sprem sayısının 3 milyon olduğunu öğrendik. artık ay hesabı falan kalamdı, olsun da da ne zaman olursa olsun artık. hatta bu sıralar çok isabetsiz aylar kaldı. nisanı, mayısı da kaçırdık. haziran, temmuz olursa doğum sonrası izin kaynamış oluyor.

çooooooooooooook iyi anlıyorum canım seni ben de ekim e denk getirmeye çalışmıştım:))))))1.dönemi kapatıcaktım 2.dönem hava iyi tatil çok kolay olur diodum ama kısmet değilmiş 24 ünde 3 ay biticek ameliyatta razıyım ne zaman gelirse gelsin valla temmuzda doğurup doğum iznimi harcamaya razıyım :)))))))))))))))hayırlısı artık
okul başladı ben de başka taraflara takıldım ben köy okulundayım görevlendirmeyle merkeze gelicem haftaya:)))))))))))ona stres yapıorum bu aralar
sana da başarılar yeni dönem için

ah canım evet öyle. valla normal yolla olsun da ister temmuz da ister ağustos sıcağında olsun. ay seçme lüksümüz kalmadı. sizin sorun ne canım tam olarak?kaç yıllık evlisin?

ağustosta 2 yıl bitti canım ocakta bıraktık korunmayı 2 ay sonra adet olmadım doktora gittim eşin de bi tahlil yaptırsın da size bebek yapalım dedi:))))))))))))))))
benimki ufak bi rahatsızlık çıktı eşim de de sayı ve hareket düşük sayı ml de 21 milyondu ileri hareket %15 ötekileri hatırlayamadım ama normal yola yetmiyo(((((((((((morfoloji%5
hemen o ay aşılama yaptık olmadı eşim muayne oldu varikosel:))))))))) sevindim ya varikosel olmasa da çaresiz bekleseydik haziranda ameliyat oldu beklioruz bu arada kürler vitamin derken ameliyattan önceki ay sayımız daha arttı:)))))))))k.boynuzu sayesinde incir falan yedi bol bol domates çerez arı sütü poleni adamı besiye aldım morfoloji de %6 olmuş ama ileri hareket aynı %15
ööööyle işte umutla bekliyoruz
gelecek gibi hissediorum
sabır lazım işte ama çare yok beklioruz
sen de durum ne canım Allah şifamızı ve bebişlerimizi vericek inşallah

inşallah canım. hayırlısıyla gelir hepimizin bebişleri.
bizde de hafif derece varikosel var ama doktorlar ameliyata gerek görmedi. sayımız siiznkine göre çok çok düşük. sadece 3milyon. ama hareket ve morfoloji %60. 3 aydır bebek istiyoruz bir yıldır evliyiz. bize en son doktor günde yarım klomen, evicap ve çinko verdi. eşime yani. aralığa kadar olmazsa başka yöntemler deneriz dedi, aşılama veasire. ama her an normal şekilde eşin hamile kalabilir dedi. 4-5 günde bir ilişki önerdi. daha ilaçları kullanmaya başlayalı bir ay oldu. keçiboynuzu kürü de yapıyorum. ovulasyon testi ve preseed aldım. inşallah aralığa kadar normal yoldan gelir bebişimiz. ben de umutluyum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…