- 2 Temmuz 2008
- 1.117
- 1
- 40
Arkadaşlar eşim yaklaşık 2,5 hafta önce sol taraflı varikosel ameliyatı oldu. Fakat kafamıza takılan birkaç problem var. Eşim ameliyattan sonra sol testisinin diğerinden biraz yukarda durduğunu farketmiş ve testisinde ağrı oluyor. Eşleri bu ameliyatı olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Sizce bunlar normalmidir?
Arkadaşlar eşim yaklaşık 2,5 hafta önce sol taraflı varikosel ameliyatı oldu. Fakat kafamıza takılan birkaç problem var. Eşim ameliyattan sonra sol testisinin diğerinden biraz yukarda durduğunu farketmiş ve testisinde ağrı oluyor. Eşleri bu ameliyatı olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim. Sizce bunlar normalmidir?
tüm dualarımız sizinle canım.nereye karar verdiniz hangi hastahene ve dr. ?
arkadaşlar konu geçeli bayağı olmuş girilip bakılır diye yazıyorum.eşim 1,5 yıl önce varikosel ameliyatı oldu sonra bekledik ama eşimin değerleri çok düzelmedi sonra başka bir doktora gittik ve bize ilaç tedavisi verdi l-argine ,klomen ve epinal ilaçlarını verdi eşim 6 ay bunları kullandı ve bu ay tekrar kontrole gidecekti hiç umudumuz yoktu ancak günüm geçti ve test sonucu pozitif çıktı çıldırdık ssevinçten.demek istediğim bir dr ile yetinmeyin ve ilaç tedavisi işe yarıyor düzenli kullanın. yumurtlama testi ile yumurtlama tarihinizi belirleyin ve bu tarihten sonraki 2 gün ilişkiye girin.Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah. umarım bende de bir problem çıkmadan hamileliğim iyi geçer. hep dua ediyorum herkes için.Allah herkese sabırlar verir inşallah
kızlar ya şöyle liste güncellensin de belki bi gelişme olur da biri hamile kalır bize de umut olur yaaaaaaaaaa
tabi benim için şimdi olmaz hastayım hafta sonu yıkanıp başlıcam çalışmalara
Aycank nerelerdesin canım görünmüosun?nasıl durumlar
aycank başarılar canım ben de ddağıttım aklımı okul başladı falan derken hayat telaşıyla bebek saplantımı azalttım hatta bugün de düşündüm ne iyi oldu diye.
kpss yi bilirim ben de 4 sene önce başımı kaldıramıyodum atandım kurtuldum çok şükür.darısı senin başına
arkadaşlar hepinize bol şanslar acil şifalar ve bebekler inşallah
artık kafaya takmamamın bir nedeni daha var.haziranda hamile kalmayı çok istiyordum. martta doğum yapabilmek için tüm öğretmenlerin hayalidir. o ay olmayınc biz soluğu doktorda aldık ve eşimin sprem sayısının 3 milyon olduğunu öğrendik. artık ay hesabı falan kalamdı, olsun da da ne zaman olursa olsun artık. hatta bu sıralar çok isabetsiz aylar kaldı. nisanı, mayısı da kaçırdık. haziran, temmuz olursa doğum sonrası izin kaynamış oluyor.
çooooooooooooook iyi anlıyorum canım seni ben de ekim e denk getirmeye çalışmıştım:))))))1.dönemi kapatıcaktım 2.dönem hava iyi tatil çok kolay olur diodum ama kısmet değilmiş 24 ünde 3 ay biticek ameliyatta razıyım ne zaman gelirse gelsin valla temmuzda doğurup doğum iznimi harcamaya razıyım :)))))))))))))))hayırlısı artık
okul başladı ben de başka taraflara takıldım ben köy okulundayım görevlendirmeyle merkeze gelicem haftaya:)))))))))))ona stres yapıorum bu aralar
sana da başarılar yeni dönem için
ağustosta 2 yıl bitti canım ocakta bıraktık korunmayı 2 ay sonra adet olmadım doktora gittim eşin de bi tahlil yaptırsın da size bebek yapalım dedi:))))))))))))))))
benimki ufak bi rahatsızlık çıktı eşim de de sayı ve hareket düşük sayı ml de 21 milyondu ileri hareket %15 ötekileri hatırlayamadım ama normal yola yetmiyo(((((((((((morfoloji%5
hemen o ay aşılama yaptık olmadı eşim muayne oldu varikosel:))))))))) sevindim ya varikosel olmasa da çaresiz bekleseydik haziranda ameliyat oldu beklioruz bu arada kürler vitamin derken ameliyattan önceki ay sayımız daha arttı:)))))))))k.boynuzu sayesinde incir falan yedi bol bol domates çerez arı sütü poleni adamı besiye aldım morfoloji de %6 olmuş ama ileri hareket aynı %15
ööööyle işte umutla bekliyoruz
gelecek gibi hissediorum
sabır lazım işte ama çare yok beklioruz
sen de durum ne canım Allah şifamızı ve bebişlerimizi vericek inşallah