- 28 Mart 2009
- 5.761
- 7
]
bizimde ocak ayında oldu varikosel ameliyatımız,ama bizde artışlar oldu,normal seviyeye yakın bir duruma geldik.ama tam net sonuç 6 ay ile 1.yılında yapılan tahillerde çıkıyor diyorlar.yani daha 3 ay olmuş sizin,düşme olup,sonra yükselme yapabiliyor canım.o yüzden takmayın kafanıza,tabi ihmalde etmeyin doopler tekrar çekilsin.ve 6.ayınızda testinizi yineleyin muhakkak.zaten 3 aylık periyotlarda yapılıyor.sonuç daha da iyi olur inşallah.ümitsizliğe kapılmayın.heyecanınızı ve telaşınızı anlıyorum.herşeyşn hayırlısı inşallah.
kızlar benim eşimde eylül 16 da sol varikosel sebebiyle ameliyat olacak fakat ben kendi içimde kararsızlıklar yaşıyorum...
sperm sayımız 29 milyon ilri hareket:17 yavaş ileri :29 yerinde :11
ejakülat miktarı:4.5 morfoloji(kruger)normal :10 anormal:90
1.sorumdoktor elle muayenede ne olduğunu anlayamadı sonra doppler ultrasyonla varikosel teşhisi kondu....bu ultrasyonla bakılması esnasında bir yanılma olabilirmi yoksa kesin sonuçmu verir..
2.sorum bize hormon testi yapılmadı varikosel için yapılması gerekiyormuydu?
3.sorum doktorumuz ameliyat sonrası spermlerde geçici düşüş olur fakat bu düşüş aşaması geçtikten sonra ameliyat öncesinde var olan spermi düşürmez problem varikoselse eğer varolan spermlerde artış olur dedi...yani özetle varikosel ameliyatı spermleri dahada kötü yapmaz demek istedi sizler buna ne kadar katılıyorsunuz?
son sorum sizler bu değerlerde olsaydınız kesin ameliyat olurmuydunuz?yoksa benim bir aklımda diyoki ameliyatı boşver git bir aşılama dene diyor....SİZCE NE YAPMALIYIM.....
cnm bizim ameliyat olalı 1 yıl oluyor nerdeyse ben ozaman kullandığı ilaçlar için dedim yani 1 yıl içinde hiç yükselmedi şu anda 6 7 milyon civarındaydı en son sperm değerleri ama akşam burda bi arkadaşla karşılaştım onunda eşi aynı bizim durumumuzdaymış ve karkim k9 diye bi bitkisel su kullanmış eşi (ameliyattan 2 yıl sonra değerler hala 6 milyonmuş)ve şişe bitmeden kız hamlie kalmış 2 aylık hamileydi bilmem beni çok umutlandırdı bugün alıcak eşim bakalım haberdar ederim sizi sonuçtan mutlu haberler veririm inş :teytey: cnm sende en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına inş opuyorumnanaktan
kızlar ya aşılama fiytı nekadar bide ilaçlar nekadar tutuyo
Bu konuda öz ama önemli bilgi için VARIKOSEL.INFO sayfasına herkesin bakmasını öneririm arkadaşlar, varikosel konusundaki önemli şeyler var madeler halinde.Merhaba Hanımlar,
Sizleri bir konuda uyarayım. Varikosel ameliyat sonrasında bu operasyonun bir kötü dışa vurumu var. Bu konuda lütfen eşlerinizi uyarın. Mikro cerrahi kullanılmadığı için yaklaşık 1-2 sene sonra hidrosele çevirme ihtimali var. Hidrosel nedir ? Yumurtalıklardan birinin (özellikle sol) su toplaması sonucu oluşur. Lütfen yumurtalıkta yaşanacak herhangi bir değişiklik sonrasında eşiniz hekime mutlaka başvursun.
ben 500tl ye yaprıdım.300-500 arası değişiyor.devlette olursa ücretsiz zaten.ilaçları ssk ödüyor.sadece yumurta çatlatma iğnesi oluyorsun aşılamadan 32-36 saat öncesinden.pregnly 2 kutu.oda 24 tl tutuyor.onu ödemiyor çünkü.ama iğne ile tedavi olunan durumlarda pahalıymış sanırım.benim arkadaşımın yumurtalama sorunu vardı o iğne ile tadvi oldu.iğneleri 1000tlyi buldu canım,devlet ödemiyor çünkü.kloman falan çok ucuz bir ilaç zaten
Bize bayramdan sonra özel hastanede ameliyat yapacak, Teoman hoca Eylül ayında çok doluymuş, Amerikaya falan da gidiyormuş sıra bulamadık bayram sonrasını bekliyoruz.merhaba arkadaşlar cem kadıoğluna ameliyat olan varmı
ne o suyun adı.bizde alalım bari