Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım geçmiş olsun karar senin kararın ama aşılama şansı çok düşük ben ameliyat derim o yüzden yine de bi kaç doktora sorsanız iyi olur ayrıca varikosel sperm değerlerini bozabilir zaman geçtikçe o zaman bu sayınıza da ulaşamayabilirsiniz.sayı ve hareket iyi bence varikosel ameliyatı sonrasında da ileri hareket az bişey artsa süper olur ben olsam ameliyat derdim zaten dedim de:)))))))))))))3 ay olucak 24 ünde hemen umudum yok ama ilaç takviyesi ile düzeleceğine inanıyorum bizim değerler daha düşük sizden ileri har.%15 yavaş ileri%5 falan sayı da 20 mil.nun üstünde daha da düşer die ameliyat olduk.hem tüp bebekte bile varikosel ameliyatı olun sonra deneyin diolar daha kaliteli oluomuş spermler
özet olarak bence bikaç doktor görüşü alın ve ameliyat olun derim şimdiden çok geçmiş olsun iyi haberlerini alırız inşallah

maviumutolsun ilgine teşekkürederim...aslında çok haklısın ama ne bilim ne yapacağımı şaşırdım benim bütün korkum ya durum daha kötüye giderse diye.....aslında hazır eşimde bu ameliyata razı gelmişken olup olmama konusunu fazla bulandırmamam gerekir...biz bayanların en kötü huyu bu sanırım; başımıza ufacık bir taş gelse onun nerden, nasıl, niçin vs....geldiğini soruşturmamız.... aslında tedbiri elden bırakmadan su akar yatağını bulur diyebilsek ne iyi olur öyle değil mi?

cnm bizim ameliyat olalı 1 yıl oluyor nerdeyse ben ozaman kullandığı ilaçlar için dedim yani 1 yıl içinde hiç yükselmedi şu anda 6 7 milyon civarındaydı en son sperm değerleri ama akşam burda bi arkadaşla karşılaştım onunda eşi aynı bizim durumumuzdaymış ve karkim k9 diye bi bitkisel su kullanmış eşi (ameliyattan 2 yıl sonra değerler hala 6 milyonmuş)ve şişe bitmeden kız hamlie kalmış 2 aylık hamileydi bilmem beni çok umutlandırdı bugün alıcak eşim bakalım haberdar ederim sizi sonuçtan mutlu haberler veririm inş :teytey: cnm sende en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına inş opuyorumnanaktan

yenı gelen arkadaslar hosgeldınız.tez zamanda hamıs lıstesıne gecersınız ınsallah..

hiç tereddütsiz ameliyat derim canım.varikosel varsa ve sperm üzerine etkiliyse,kesin ameliyat.çünkü zaman içinde elinizdeki bu değerleride bulamayabilirsiniz.benim eşimde ameliyat oldu.ocak ta,sayımız 630 bindi.morfoloji kötüydü tam hatırlayamadım.ileri hareket %10 du.şuan sayımız 15 milyon,morfoloji %8,ileri hareket %38.ameliyattan 3 ay sonra sayımız 38 milyon oldu.mümküm değil dedik.bu kadar artış.ama sonra düşündük dr falan saysalar ne kadar yanlış sayacaklar dedik.6.ay ki testimizde 11 mülyon çıktı sayı.dr 1 ay sonra tekrar yaptırdık 15 milyon çıktı.dr dedi rayına oturdu diye.ameliyattan sonra aşılama denersiniz.bizim 1 negatif aşılamamız var.bellimi olur doğal yoldan gelir belki bebeğin.hem ameliyat çok basit bir operasyon,microcerrahi ile yapacaklar değilmi.

ne o suyun adı.bizde alalım bari

kızlar ya aşılama fiytı nekadar bide ilaçlar nekadar tutuyo

kızlar ya aşılama fiytı nekadar bide ilaçlar nekadar tutuyo

ben 500tl ye yaprıdım.300-500 arası değişiyor.devlette olursa ücretsiz zaten.ilaçları ssk ödüyor.sadece yumurta çatlatma iğnesi oluyorsun aşılamadan 32-36 saat öncesinden.pregnly 2 kutu.oda 24 tl tutuyor.onu ödemiyor çünkü.ama iğne ile tedavi olunan durumlarda pahalıymış sanırım.benim arkadaşımın yumurtalama sorunu vardı o iğne ile tadvi oldu.iğneleri 1000tlyi buldu canım,devlet ödemiyor çünkü.kloman falan çok ucuz bir ilaç zaten

Bu konuda öz ama önemli bilgi için VARIKOSEL.INFO sayfasına herkesin bakmasını öneririm arkadaşlar, varikosel konusundaki önemli şeyler var madeler halinde.
Ben bayram sonrasını bekliyorum eşimin ameliyatı için.

yok tunacım cok şükür öyle problemim yok sadece eşimin hareket az sayısıda gayet iyi zaten ikimizin doktoru önerdi aşılamayı

kadser merhaba ben inceledim bu ürünü nette yeni bi ürünmüymüş ve nasıl kullanılcagı falanda yazmıyo sen ne zaaman kullanmaya başlıcaksın neyse sen kullan inş etkisini görürsün bizede tavsiye edersin bizde alırız

sedas9 cnm bizde bayramdan sonra teoman beye ameliyat için sözleştik ama biz özel hastanenin yerini falan sormadık ogün sperm sayımızda düşüklük oldugunu ögrenince moral bozukluguyla dogru düzgün birşey soramadım kendi hastanesi klinigi var gibi bişeyler duydum bu dogrumu bilgin varmı bide ameliyat için size verdigi fiat nedir bunu mrak ettim

Arkadaşlar dün gebelik testi yaptırdım ve pozitif çıktı. Eşim 1 ay önce ameliyat oldu ve ben şimdi hamileyim. Bu kadar erken olabileceğini tahmin etmiyordum. Çok mutluyum. Ama bi kaç konu beni düşündürüyor. Benim adet dönemlerim ağrılı geçerdi. Şuan hamile olduğum halde o kadar şiddetli olmasada kasıklarımda yine ağrılarım var. 2 gün önce eşimle birlikte olmuştum ve çok az kanamam olmuştu. Ama hamile olduğumu bilmiyordum. Sizce bunlar normalmidir? Açıkçası ben biraz korkuyorum. Allah herkesin hakkına hayırlısını nasip etsin.

tunacım sizin gibi bizimde değerlerimizin yükseleceğini garanti etse doktor büyük bir oh çekip ameliyatımızın gününü huzurla beklicem ama doktorumuz umutlandırmak istemiyor sanırım....bide sperm azlıgı vs... olayların kimi zaman varikosele bağlı olmayıp altında başka nedenler olabileceğinden bahsediyor......inşallah bizim sperm problemlerimiz tamamen varikosele bağlıdırda 3 ay sonra size hamiş haberi veririm..:CüvCüv: allah herkesin kucağını doldursun.......aslında benim bir tane kızım var 4.5 yaşında bizim olayımız sekonderinfertile....1 yıl 3 ay öncede karnımda 13 haftalık bebeğim öldü,benim yazılarımı okuyan arkadaşlar hatırlamışlardır heralde...ölü gebeliğimin nedeninin spermlerden kaynaklandığını düşünüyor doktorum.....velhasıl allah herşeyin hayırlısını versin....hiç bebeği olmayan arkadaşlarada allah sabır sabır sabır versin....

ATP08 kanaman çok hafif olup hemen kesildiyse telaşlanmana hiç gerek yok canım...3-4 saat boyunca belirgin kanama geçirirsen vakit kaybetmeden doktorunu ara.bide ilk 3 ay ilişkide pek bulunma derim ben..bebeğinin tutunabilmesi için bu 3 ay senin için çok önemli unutma.bebeğin şimdiden hayırlı olsun allah seni bebeğinden eşinide herikinizden ayırmasın....:1hug:

atp08 cnm eşinin değerleri kaçtı merak ettim ne mutlu sana allah kucağına almayı nasıp etsın lütfen cvp veririsen sevinirim cnm lütfen cvp ver değerleri kaçtı eşinin

atpo8 cnm cok mutlu oldum böyle mutlu haberlerle insan daha mtlu oluyo ve gercekten cok umutlanıyo bigün bende verebilcekmiyim böle mutlu haberler die neyse ama sana sormak istedigim bişeyler var sperm sayınız hareketleri ve morfoloi nasıldı aslında bu kadar cabuk etki ettigine cok şaşırdım genelde 3 veya 6 aydan sonra etki edicegini duyuyoruz hep bizimde kısmetse bayramdan sonra ameliyat allahım inş bende senin gibi 1 ay gecince hemen hamile kalırım.amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…