kızlar ameliyattan sonraki 7. ayımızdayız...veee 10 dk. önce hamile olduğumu öğrendim..listemiz vardı bizim,nasıl ekleyebilirim kendimi...2 ay önceki sonuca göre tüp bebek yolu görünürken,şuan hamileyim..inanılır gibi değil.......
kızlar ameliyattan sonraki 7. ayımızdayız...veee 10 dk. önce hamile olduğumu öğrendim..listemiz vardı bizim,nasıl ekleyebilirim kendimi...2 ay önceki sonuca göre tüp bebek yolu görünürken,şuan hamileyim..inanılır gibi değil.......
merhaba daha önceden gittiğimiz hastahanede eşimin varikoselinin 3 üncü derecede olduğunu söylemişlerdi. biz birde başka bir hastahanede yaptırmak istedik orada doktor varikoselin çift taraflı olduğunu söyledi ama ameliyat kesinlikle olmanız gerekmiyo gibi bişeyler söyledi anlamadım spermiyogram testini tekrardan istediler ama sadece özel kişiler bunu yaptığı için o hastahanede yaptıramadık.(yapan kişi sadece pazartesi ile perşembe saat 3 e kadar orada oluyorlarmış. çokda pahalıya yaptırdık renkli dopple için 350 ytl ödedik. sperm testi yaptırmadan ameliyat olacak galiba eşim çünkü şirketinden izin alamıyo fazla vaktimiz yok onun için bir an önce ameliyat olması lazım. ama doktorda bizi muallakta bıraktı. size bir önerim var güvendiğiniz hastahanelerde yaptırmanız çünkü sonuçlar 10 gün ara ile çok farklı çıktı.
kafamda çok karıştı ameliyat olmalı mı bilemiyorum. inşallah doğru karar verip hepimiz hayırlı sonuçlara ulaşırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?