Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yumurtlama günlerine dikkat ettik,hani içimiz rahat etsin diye,yoksa bişey olmasını beklemiyorduk..çünkü 2 ay önce doktor bu sonuçlarla aşılama dahi mümkün değil,boşuna para verip umutlanmayın dedi..2 aylık tedavi verdi,ağustos sonunda kontrole gel dedi..klomen+L argının+evicap bu iki ayda ilaçlar dışında hiçbirşey kullanmadık..sadece doktor bol balık ye dedi,ama haşlama yada buharda pişmiş,yani kızartma olmayacak..şimdi eşimin sonuçlarını yazayım size kısaca..
toplam sayı 21 mly
ml deki sperm sayısı 8 milyon
ileri hareketli %1
ilerleyici,daha az hızlı %17
orta zayıf hareketli %21
yerinde hareketli %20
hareketsiz % 40
yani işe yarar sperm sayısı % 18..............
normal morfolojiye sahip sperm sayısı %14...gerisi bozuk..
ve teşhis olıgoastenoteratozoospermıa
sonuç böyleydi kızlar..artık ilaçlar mı işe yaradı,ameliyatın 7. ayındayız değerler kendiliğinden mi düzeldi,ya da allahın mucizesi midir bilmiyorum...umudumuzun bittiği yerdeydik..

canım sizin morfoloji iyiymiş sayıda 21 milyon fene değil tüp bebeklik bi durum da yokmuş..

mrb arkadaşlar mavi rüya rüyana istegine kavuştun darısı herkezin bütün isteyenlerin bşına biz teoman cem kadıogluna gittik ve gercekten cok farklı ii bir doktor işinin uzmanı ve bizim sayılar baldır küldür düşmüş cok moralimiz bozuldu bayramdan sonra ameliyat göründü bizede arkadaşlar bizden cift taraflı varikosel ameliyatı için 4 mlyar istedi cok geldiii amane yapalım yaptırcaz arkadaşlar sonuc nie düşmüştür bilgisi olan varmı:KK43:(((((Çok üzgünüm çoook

varikosel testislerdeki ısı artışına neden oluyo spermlerde sıcağı sevmiyo sperm kalitesini bozuyo.bide varikoselden dolayı kan akımı iyi olmoyu testislere buda testis kanlanmasını azaltıyo ve doğal olarak spermleri etkiliyo diye biliyorum.

mrb arkadaşlar mavi rüya rüyana istegine kavuştun darısı herkezin bütün isteyenlerin bşına biz teoman cem kadıogluna gittik ve gercekten cok farklı ii bir doktor işinin uzmanı ve bizim sayılar baldır küldür düşmüş cok moralimiz bozuldu bayramdan sonra ameliyat göründü bizede arkadaşlar bizden cift taraflı varikosel ameliyatı için 4 mlyar istedi cok geldiii amane yapalım yaptırcaz arkadaşlar sonuc nie düşmüştür bilgisi olan varmı:KK43:(((((Çok üzgünüm çoook

geçmiş olsun canım bence amel,yat için çok para istemiş doktorunuz geçmiş sayfalarıda okursan yazılanlarda görürsün canım 4 milyar çok bence bizim doktorumuzda çok iidi ameliyat çokda başarılı geçti hatta ameliyattan sonra değerlerimz hızla artıyo allaha şükür ve 350 tl falana yaptırdık tek taraflı bence birazdaha araştırın varikosel varsa kesin ameliyat olsun çocuk için değil sağlık için ama bukadarda fazla para harcamaya gerek yok

bence de ameliyat için istenen para çok bi kaç doktora daha görünün bbence tamam iyi bi doktordur ama başka iyi doktorlar da vardır .şimdiden geçmiş olsun ama ameliyatı çok geciktirmeyin değerler daha çok bozulmasın.

kusurabakma ama ohaaa dicem ya tmm bu hoca okulunu okumuş vs vs.. ama ne drlar war işlerinde çok uzmanlarr we bu işi daha ucıza yapiolar sen bilirsin cnm bişe diyemem yaptr yada yaptrma gibi ben sadece ohaa demek istedim:umursamaz:neyse cnm hayırlısı olsun inş herşey gönlünce olur

ya arkadaşlar ben şu l-arginin ve l-karantini nerden bulcam netten baktım farklı farklı markaların yanında bunlar yazio anlamadım bişe salkmıyım ne kaydirigubbakcemile3 ya siz nerden aldınız bana bi fikir werin nolur site ismi bide tam olarak markasını.buarada bu yukarda werilen reklam war varikosel için dikkatinizi çektimi bilmem 2 ayda %90 gebelik dio ben çok merak ediorum açıkçası we almak istiorum ama fiyatı tuzlu geldi 350 bide 450 war denyen yada kullanmak isteyen warmı cwp yazın lütfen bekliim sizi kızlar öptmmmm

ya arkadaşlar ben şu l-arginin ve l-karantini nerden bulcam netten baktım farklı farklı markaların yanında bunlar yazio anlamadım bişe salkmıyım ne kaydirigubbakcemile3 ya siz nerden aldınız bana bi fikir werin nolur site ismi bide tam olarak markasını.buarada bu yukarda werilen reklam war varikosel için dikkatinizi çektimi bilmem 2 ayda %90 gebelik dio ben çok merak ediorum açıkçası we almak istiorum ama fiyatı tuzlu geldi 350 bide 450 war denyen yada kullanmak isteyen warmı cwp yazın lütfen bekliim sizi kızlar öptmmmm

l-arginine solgar ürünlerinden çoğu eczanede var..çok pahalı değil 20 tl falan

Sevgili hkn biz de bu hafta Doçent Teoman Cem Kadıoğlu na gideceğiz. Bu istenen rakama hastanenin alacağı, anestezi vs dahilmi ? Hastanede gece kalınıyormu ? Yani tam olarak neler dahil merak ettim. Bir de bu rakamı yüksek bulanlar var ama bu doktor eğer çok fazla istiyorsa bu ameliyatı arada bir yapıyordur, fazla ona ameliyat olan yoktur diye düşünülebilir ama biz zor randevu aldık valla ?

l-arginine solgar ürünlerinden çoğu eczanede var..çok pahalı değil 20 tl falan

saol canım ya yarın bi bazkım eczanelere fiyatıda iimiş ama önce eşim yarın başka bi dr gidicekti o dr ilaç wermesse ben kendim nolursa olsun bu tarz ilaçlardan alıcam içiricem heralde bişi yapmaz illa dr wermesi gerekmio sanırım

canım bu ilaçlar ne işe yarıyor varikosel içinmi?
gerçi daha benim eşim ameliyat olmadı ama sperm değerleri iyi doktor bu yüzdende ameliyat etmiyor acaba diyorum bu dediğin ilaçlar bizede yararmı cucuxxx ?

kızlar l arginin denen ilacı araştırdım ama l karantini ne onu bulamadım eşim alayım deneyim dedi spermde hızlandırıyormuş çünkü ama yan etkisi varmıdır acaba yok yazıyor ama dur bakalım eczacıda yardımcı olur herhalde.

merhaba gerçekten çok istemiş biz izmirde prof'a yaptırıcaz çift taraflı olucak ameliyat 2 milyar dedi çok ii doktor

mrb arkadaşım gercekten cok istemiş benim eşim devlet hastanesinde oldu 2 gecede kaldı hiç para ödemedik sigortanız yokmu

canım bu ilaçlar ne işe yarıyor varikosel içinmi?
gerçi daha benim eşim ameliyat olmadı ama sperm değerleri iyi doktor bu yüzdende ameliyat etmiyor acaba diyorum bu dediğin ilaçlar bizede yararmı cucuxxx ?

anım bilmiorum nedesem boşş ama siz genede vitaminler kullanın A C E B bide dr danışın o ilaçları biz danışçaz

kızlar l arginin denen ilacı araştırdım ama l karantini ne onu bulamadım eşim alayım deneyim dedi spermde hızlandırıyormuş çünkü ama yan etkisi varmıdır acaba yok yazıyor ama dur bakalım eczacıda yardımcı olur herhalde.

ya ben eczaneye sorum 2 3 tanesine salakmıdırlar ne anlamiolar bişeyden klomeni sordum onun içinde spermle ilgili yazıalr war bilmiomuş dedim sperm arttırıcı haplarınız yokmu yok dedi çinko aldım buda sperme yayrlımış dedim ona bilmiom dedi e dedim bi ara içini oku spermi onarırı tarzında bişi yazio dedim.. oyüsden dr dan başkasına sormicam walla

slmlar arkadaşlar eşim 18 ağustosta varikoselden ameliyat oldu bizimki 3 grade yazıyodu ne demekse onu da bilmiyorum.bende netten teoman cem kadıoğlunu bulmuştum muayene için temiz temiz 200 ytl yi aldılar sonra alt katında laboratuar var spermiogram için gönderiyo 260 da oraya verdik ve mecidiyeköyde kadıoğlu hastanesinde 3500 ytl ye yapıyorum eğer daha iyi yerlerde olmak isterseniz 7000 ytl ye kadar var dedi biz de mecidiyeköye gittik ve hastane dökülüyo sağlık ocakları bile inanın daha bakımlı iğrenç bi hastaneydi neyse kayıtlarımız yaptırdık bizim içimiz rahat değil tabi o kadar paraya o hastanede yaptırmak araştırmaya devam ettik sema hastanesine gittik onlarda 3500 tl dedi.ama ben bol bol dua ediyorum hakkımızda neresi hayırlıysa bizi oraya yönlendir ALLAHım diye eşim bi gün aradı ve fahit sultan mehmet araştırma hastanesine netten bak bakalım dedi devlet hastanesi ve ssk geçiyo randevu aldık 3 gün sonraya ameliyat günü verdiler her kontrol yapılıp ameliyata aldılar ve 1 ytl bile ödemeden tek kişik son derece lüks odaları olan c blokta bizi ameliyat ettiler.şimdi daha 1 hafta olmadı bakalım inşallah iyi sonuçlarımız da yazarım buraya arkadaşlar bize tavsiyeniz var mı şunu için gibi filan.ben saraçoğlundan kür satın aldım onu yapcam şimdilik.:eek:

merhaba arkadaşlar benim eşimde 7 ay önce ameliyat oldu.özel hastanede yaptırdığımız için sanırım 300 civarı bi para ödedik ama devlette yaptırmak istemiştik dr un tarihi uymadı.devlette yaptırsaydık hiç ödemeyecektik.diyeceğim o ki sizden çok para isteniyor.ben olsam o kadar vermezdim.çünkü bu ameliyat oldukça basit bir ameliyat iyi bir üroloji uzmanı rahatlıkla yapıyor.

gelelim şu ilaç konusundaki sorulara.dr umuz ameliyattan 4 ay sonra verdi bize o ilacı l-arginine. o ilaç satılan bi ilaç değil.her eczanede bulamazsınız.raporlu bir ilaç.raporu olmadan vermiyor eczane.hem de o ilaç gibi bi şey değil.beyaz küçük bi kavanozun içinde.üzerinde eşimin ve dr un adı yazıyor.ha bi de ilacın ismi.tuz gibi suya karıştırıp içiyor.fiyatı 100 lira 80 inini ssk karşılıyor.varikoselo için en iyi ilaçlardan biri.isveçten geliyor sanırım.biz ilacı kullandıktan sonra henüz test yaptırmadık.ramazandan sonra yaptıracağız.ama bizim değerler ameliyattan sonra çok artmıştı zaten.hala tık yok :KK43:
arkadaşımın eşinin de değerleri düşüktü bu ilacı kullandıkları ay hamile kaldı.varikosel yoktu onlarda.

slm kızlar nasılsınız görüşmeyeli.topiğimiz ilerliyo artık ama okuduklarıma şaşırıyorum ne kadar yüksek fiyatlar bunlar yazık paralarınıza ameliyat olduktan hemen sonra hamile kalınmıyoki ondan sonrada bir sürü kont.testler vs bunlarada para vereceksiniz daha ii araştırın arkadaşlar ameliyat olacak diye korkuorsunuz ve herşeyin çok güzel olması için en iisini istiyorsunuz ama bukadar para vermedende başarılı olabilir bu ameliyat.bence biraz daha araştırın
son olarak arkadaşlar sizinle bişi paylaşmak istiyorum eşimin bikaç arkadşının çocuğu olmuyordu hemde bizler gibi değil doktorlar imkansız diyorlardı canlı bitane bile spermleri yoktu.biz ankarada yaşıyoruz burda lokman hekim diye aktarlar var.test sonuçlarını gösterip size uygun olan karışımlar hazırlıyorlar tamamen bitkisel.işte bukarışımlar hamile kalmalarına sebep oldu Rabbim ol dedi bunlarda vesile oldu.eşimde bikaç gün önce gidip yaptırdı inş yakında faydasını görürüz bir ay sonra test yaptırcaz belli olur zaten.bence sizde deneyin ankarada oturan varsa yardımcı olabilirm yada bişekilde burdanda gönderebilirz belki yaşadığınız yerlerdede vardır böle yerler bence ilaçlardan daha faydalı olacağını düşünüyorum

X