Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
hayırlısı fatıma zehra bende tam doktora gidecektim sabah oldum sonunda.bu arada ben tatile gidiyorum 15 gün yokum döndüğümde inşallah sayfamızı şenlenmiş görürüm.

ennes en azından oldun kurtuldun ohh yeni ay yeni umut dfemekki geç yumurtlamışsın buay tatilde sana moral olacak inş müjdeli haberi sen verirsin.
incili kaftan zatenm topik ilk sayfada değilmi nasıl öne geçecek

ennes hayırlı tatıller canım.bol bol calısın gelırkende uc kısı gelın bakalım..

s.a kızlar bayadır giremiyorum kişiler değişmiş sanırım eşleriniz daha ameliyat olmadı benim eşim ocakta oldu ileri derecede 2 kasıktada varikosel vardı bir kasık 4. kademede diğeri 2. kademedeydi sperm sayısı 1,600,000 ve morfoloji 0 ilk 4 aylık süre geçtikten sonra tahlili tekrarladık sayı 5,000,000 morfoloji ise 1 e yükseldi bu ay 2. dört aylık periyot bitecek ya ramazandan önce yada sonra tahlili tekrarlıyacağız hala gebelik oluşmaması normal seviyeye gelmediğini düşündürüyor tabi muhtemelen ama umarım iyi dereceye gelmiştir doktorumuz 8. ayda maxsimum seviyeye ulaşacağına ve sonuçlara göre normalse normal yada sayı aşılamaya yeterse aşılama yoksa tüp bebek bunu belirleriz dedi rabbim herkese yardım etsin sizin eşlerinizin sayıları ve durumları nasıl morfolojide çok önemli

aleyküm selam BEBEĞıMMMM hoşgeldin ilerleme olmuş olması güzel bize de doktor 1yıl bekleyin ondan sonra başka tedavilere bakarsınız dedi,biz de öyle yapmayı düşünüyoruz,biz de ocakta ameliyatı geçirdik çift taraflı 5.ayda test yaptık çok az ilerleme olmuştu ben beklemek taraftarıyım 1ci yılı doldurduktan sonra gideriz doktora

kızlar bu arada eşi ameliyat olanlara soruyorum bize doktor ameliyattan sonraki dönemde ilaç vermedi vücudun normal tepkisini bozmak istemiyorum her ilacın azda olsa mutlaka yan etkileri var dedi eşine ilaç verilmiyen varmı aranızda

sayı kaçtan kaça çıktı yani artış ne kadar oldu arkadaşım bilmiyorum doktor 8. ayda belli olur ondan sonra o kadar artma olmuyo pek dedi siz 3. tahlili ne zaman yapacaksınız ilaç kullanıyomu eşin bize vermedi

bize de vermedi gerek yok ameliyattan sonra yapılacak tek şey beklemek dedi sabırla bekleyeceksiniz dedi

bize de vermedi gerek yok ameliyattan sonra yapılacak tek şey beklemek dedi sabırla bekleyeceksiniz dedi

evet bekliyoruz sabırla rabbim hayırlısını verisn ilaç kullanan çok var neden bazısını verip bazısına vermiyolar anlamıyorum

spermlerin sayısı kadar önemli olan bişey daha var yapısı yani morfoloji sayı normal seviyeye gelsede eğer yaısal bozukluk düzelmezse yine sonuç kötü

canım selam.
benim eşimde 2temmuzda ameliyat oldu sol tarafından,biizede vermedi dr ilaç. 3ay sonra spermiogram istedi sadece. umarım düzelme olmuştur.

Bız 3ay ılaÇkullandık sonrasında kontrole gıttıgımzde yıne ılaÇ verdı doktor eŞıme

valla benim eşimde 1 ay önce ameliyat oldu,ilaç falan vermedi doktor..1 sene bekleyelim bakalım dedi..3 ayda bir de spermiyogram istedi...İnşallah sayıda düzelme olur..ya bizim motilite indeksimiz 0..bu ne demek? normal değeri 80 olmalıymış..motilite hareket diyolar ama testte hareketli sperm sayısı=1,200 milyon diyo..anlamadım bişey ya..yardım edin nolur..

hayırlısı fatıma zehra bende tam doktora gidecektim sabah oldum sonunda.bu arada ben tatile gidiyorum 15 gün yokum döndüğümde inşallah sayfamızı şenlenmiş görürüm.

iyi tatiller cnm bol bol eğlenmene bak sonunda nasılsa anne olucaz elbet adetin de gelmesi güzel bi şey bebeiş yoksa hemen gelsin dimi ama:kedi:

öncelikle eşi ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum,benim 6 aylık bebeğim var, 2008 mayısta hamile kaldım, 2006 ağustosta evlendim, evlenikten 2 ay sonra eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu, sonrasında hiç korunmadık, ilaçta vermedi dr.umuz, 19 ay kadar tam emin deilim, olmadı bebek ama şu şekilde eşimin tahlillerinde değerleri çok iyi çıkıyordu,bendede sorun olmadığını söylüyordu dr. biraz psikolojik olmadı bizimki... dilerim isteyen herkese bir an önce nasip eder Allahım...

rabbım saglıkla buyumesını nasıp etsın canım.ne guzel melegınız gelmıs..
ınsallah bızlerde elbet bır gun duyacagız bu guzel haberlerı..

amin zehracım çok teşekkür ederim... inşalah canım güzel haberlerinizi paylaşırız burada, rabbimin hazinesinde çok, inanıyorum yürekten istekleri geri çevirmez ergeç gerçekleştirir, sanada bir an önce yaşatsın bu güze duyguyu canım...

kızlar merhaba ben de aranıza yeni katıldım..daha çok gebelik topiclerin de konuşuyodum..farkettim ki sizlerle daha çok ortak yanım var..benim eşimde varikosel ameliyt.oldu..9 ay oluyo halen olmadı..hayırlısı inşllh.en güzeli sabırla allahtan yardım dilemek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…