Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sevindim canım şuanın düğün telaşının tadını çıkar balayınızında ama aradabir kont yaptırın bunun sıkıntısı ilerdede çekebilirsiniz ilerlemiş diyosun şuan spermlere etkisi yoksada ilerde olabilir şiddetli ağrı yapabilir şuan erteleyin tabiki ama evlenince müsait olduğunuz zamanlar kont yaptırın.şimdiden mutluluklar canım

sağol canım.. öyleymiş basit bi operasyon diyorlar işte ama insan genede üzülüyor. eşim korkuyo çok belli ediyo korktugunu :):)

hayırlı olsun ameliyatınız canım korkulacak bişi yok tez zamanda sonuç almanızı dilerim....

merhaba kızlar benim eşimde de çift taraflı varikosel çıktı bu ameliyattan biraz bahsedermisiniz ve nerede ne kadara yaptırdınız ben istanbuldayım kızılay bize 1400 tl fiyat verdi ama şu anda okadar verecek gücümüz yok ne yapabiliriz diye düşünüyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim

mrb sever geçmiş olsun öncelikle geçen hafta benim eşim de ameliyat oldu genişleyen damarlar spermleri etkilediği için o damarları iptal ediolar kolay bi ameliyat merak etme kasıktan küçük bi kesiyle yapıolar biz bi gece hastanede kaldık ama kalmayanlarda varmış yarın dikişleri alınacak en az 3 ay süre veriolar düzelebilmesi için şu an bekleme aşamasındayız.
fiyata gelince biz para ödemedik emekli sandığına bağlıyız özelde olduk ama devlet karşıladı sigortanız varsa araştırın gerçekten çok söylemişler.istanbul büyük şehir bence araştırın yazık paranıza.
çok geçmiş olsun tez zamanda şifa bulun inşallah

merhaba kızlar benim eşimde de çift taraflı varikosel çıktı bu ameliyattan biraz bahsedermisiniz ve nerede ne kadara yaptırdınız ben istanbuldayım kızılay bize 1400 tl fiyat verdi ama şu anda okadar verecek gücümüz yok ne yapabiliriz diye düşünüyoruz yardımcı olabilirseniz sevinirim

cnm geçmiş olsun biz de ünv. hastanesinde yaptırdık hiç para ödemedik 1400 gerçekten çokmuş Allah yardımcınız olsun

Kızlar merhaba.
çok şükür kurtulduk ama siz birde bana sorun...
saat tam 11:30da girdi ameliyata tam 14:10'da çıktı öldüm resmen ameliyathane önünde mafoldumben mafoldumben anlamadım neden o kadar uzun sürdüğünü. ayıldıktan sonra içeride yarım saat bekletildigini söyledi ameliyat bittiginde de ayılması için bekletmişler herhalde ondan o kadar çok beklettiler.neyseki çıktı sonunda agrıyor dedi ben gene mafoldum öldüm üzüntüden agladım bi sürüü onu öyle görünce mafoldumben
Normalde bu akşam hastanede kalmamız gerekiyordu eşim hemen ayaklandı dr'la konuştuk çıkardı bizi çok şükür eşim çok iyi yürüyor. ara ara sancısı oluyor ama antibiyotik ve agrı kesici verdi dr onu verdim şimdi yatıyor.yarın pasumana gidicez haftaya perşembede dikişler için gidicez.
Ameliyat çok başarılı geçmiş,eşim ameliyathaneyi katıp karıştırmış kaydirigubbakcemile3
lokal antestezi yapacaklarmış yapmayın ben genel aneztesi istiyorum yoksa burayı katıp karıştırırım demiş kaydirigubbakcemile3 nitekimde öyle olmuş..Dr diyorki seni 6 kişiyle zor zapteddik kaydirigubbakcemile3 2 kere narkoz vermişler bayılmamış birde kalkmış drlara diyormuş ki ne yapıyorsunuz ayıp olmuyormu yaa diyormuş kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ne güldüm varya :KK66: neyse ki kurtulduk allah'ımıza bin şükür.. tez zamanda iyleşir umarım.
allah şifa versin herkeze.
allah bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin. :ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım şimdi ilk biz özel hastaneye gittik bize çift taraflı dedi 1500ytl dedi.
güvenemedik özele çünkü özellerde para için yapıyorlarmış. devlet hastanesine gittik iykide gitmişsiz. tek taraflıymış çünkü.
biz 500ytl yaptırdık sigortamız yok çünkü.özelden farkı yoktu zaten devlet hastaneleri özellerden çokçok iyiymiş bu varikosel konusunda. allah sizede acil şifalar versin.

canım geçmiş olsun bizim de 1 hafta oldu ameliyat olalı çok kısa süren ve basit bi ameliyat ben de panik yapmıştım ama hiç korkmayın çok kolay sonrası da rahat tez zamanda şifa buluruz inşallah

ay canım çok sağol sizede çok geçmiş olsun. 1haftada düzeldimi eşin?
ne kadar zamanda düzelir acaba merak ediyorum.. böyle parça parça yazdım ama napiyim yeni fark ettim. zaten cok yorgunum ayakta duramıyorum canım cıktı bugun resmen.

canım genel anesteziyle oldu çıkınca da gayet iyiydi çok iyiyim merak etme deyip duruyo ertesi sabah çıktı geldi ben kuldaydım kendi çıktı antibiotik ve ağrı kesici verdi doktor ama ağrı kesici almadı ağrısı olmadığı için sabah akşam pansuman yaptı banyo yapamadı ben bacaklarını yıkadım kollarını sildim falan hemen ayaklandı alışverişe bile o gidiyo ama çok nazlı benimki yanından geçerken bile dikişime dikkat et diyo pansuman yaparken öldürüyo yavaş çabuk falan filan şükür kurtuluoruz yarın dikiş alınacak estetik dikişmiş tek dikiş.çok nazlanıolar ama bi sorun yok çok şükür ben ameliyattan 3 ay önce k.boynuzu kürü yapıodum yarın havuç suyuna başlıcaz dene istersen.hemen şifa bulalım inşallah.

Deneyeyim bende şu keçi boynuzunu. Nasıl yapıcam ben bu keçi boynuzunu kürünü ? benimkiside iyi çok şükür bugun tek uyu dedim olmaz dedi beraber uyuduk agrın varmı diyesoruyorum yok diyor. bize de agrı kesici ve antibiyotik verdiler kullanmaya basladı dün aksamdan itibaren.
aman iyi olsunlar biran önce. bizde bebişlerimizi kucaklarımıza alalım:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :CüvCüv:

GÜnaydın kızlar yazdıĞınız ıÇın tŞkler aıca canım hangı devlet hastanesınde oldunuz taksım ılk yardım hastanesıne ıyı dıyolar bız anadolu yakasındayız ama bakalım benım eŞım ne zaman amelıyat olacak doktora 2 ayda gıttı amelıyat ıÇınde herhalde bı 6 ay beklerız :)))))

aica buarada geçmiş olsun allah tez zamanda şifasını verir inşallah

GÜnaydın kızlar yazdıĞınız İÇİn tŞkler aİca canım hangİ devlet hastanesİnde oldunuz taksİm İlk yardım hastanesİne İyİ dİyolar bİz anadolu yakasındayız ama bakalım benİm eŞİm ne zaman amelİyat olacak doktora 2 ayda gİttİ amelİyat İÇİnde herhalde bİ 6 ay beklerİz :)))))

Merhaba , eşine söyle bence ne kadar erken giderse o kadar iyi. Çünkü günden güne değerleri azalacaktır. Ameliyattan sonra da 3-6 içinde artmaya başlıyormuş.
Şimdiden acil şifalar. :Saruboceq:

Deneyeyim bende şu keçi boynuzunu. Nasıl yapıcam ben bu keçi boynuzunu kürünü ? benimkiside iyi çok şükür bugun tek uyu dedim olmaz dedi beraber uyuduk agrın varmı diyesoruyorum yok diyor. bize de agrı kesici ve antibiyotik verdiler kullanmaya basladı dün aksamdan itibaren.
aman iyi olsunlar biran önce. bizde bebişlerimizi kucaklarımıza alalım:ecrin_bebek::ecrin_bebek: :CüvCüv:

gecmıs olsun canım...ınsallah en kısa surede hamıle kalırsın...
yarım lıtre suya bes altı adet kecıboynuzunu kırıp atıyosun.tabı su kaynamaya baslayınca.uc dk.kaynatıp altını kapat.yırmı dk sonra ıcınden kecıboynuzlarını al.ılınınıca esıne ıcır.bunu ılk bır ay her sabah aksam uc ayda yataga gıderken yap canım.taze yap bekletmeyanı...ıste bu kadar..sıfa olur ınsallah..

GÜnaydın kızlar yazdıĞınız İÇİn tŞkler aİca canım hangİ devlet hastanesİnde oldunuz taksİm İlk yardım hastanesİne İyİ dİyolar bİz anadolu yakasındayız ama bakalım benİm eŞİm ne zaman amelİyat olacak doktora 2 ayda gİttİ amelİyat İÇİnde herhalde bİ 6 ay beklerİz :)))))

canım biz ümraniye devlet hastanesinde olduk ameliyatımızı. bizde anadolu yakasındayız.çok iyi diyorlardı gercekten de cok memnun kaldık.
sen biran önce kocanı ikna et biran evvel olsun ameliyatını ilerlemesin canım. benim kocişde ameliyat olmamak icin dua ediyordu ama ne oldu kurtulamadı kaydirigubbakcemile3

gecmıs olsun canım...ınsallah en kısa surede hamıle kalırsın...
yarım lıtre suya bes altı adet kecıboynuzunu kırıp atıyosun.tabı su kaynamaya baslayınca.uc dk.kaynatıp altını kapat.yırmı dk sonra ıcınden kecıboynuzlarını al.ılınınıca esıne ıcır.bunu ılk bır ay her sabah aksam uc ayda yataga gıderken yap canım.taze yap bekletmeyanı...ıste bu kadar..sıfa olur ınsallah..

teşekkür ederim canımmmmm. yaparımm. inşallahhh :ecrin_bebek:

kızlar test sonucunu almaya giderken böle bişeyle karşılacağımı hiç düşünmedim hep amann sanki nekadar değişecek bi iki sayı için bukadar stres dedim hiç umudum yoktu ama bi önceki test yanlışmış doktorumuz zaten o teste güvenmiyorum dedi.başka bi lab yaptırdık sonuçlar süper inş hepimizin dahada iş olur bizim ameliyattan sonra düzeldi şükür inş sizinde öle olur çok bekletmeden gelir meleklerimiz doktorumuz normal yolla olur artık yakında verirsiniz müjdeyi dedi biliyorum şşuan ayaklarım yerde değil sanki eşimle mutluluktan uçuyoruz
önceki testi biliyosunuz zaten oyüzden yazmadım ama isterseniz sölerim
hacim 3
sayı 58 ml
molilite %60
progresdiv hızlı %30
yavaş hareketli %20
yerinde hareketli %10
hareketsiz %40
morfoloji
normal %14
morfoloji who kriteri %65

önemli olan değerleri yazdm normalde sonuç 2 sayfa falan

canım gözlerim dolu dolu oldu ya çooooook sevindim ,yemin ederim şuan bizim değerler artmış kadar sevindim.inşallah tez zamanda gelir bebeğin arkasından da bizimkiler çok çok tebrik ederim ayyyyyyyyyyyyyyyyyy çok sevindim yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ameliyat sonuç verio demekki er ya da geç

aica çok geçmiş olsun canım
inşallah en yakın zamanda iyileşir

X