Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum gruba yazdıklarınızı okudum inşallah hepinizin istediği bebişlere en kısa zamanda sahip olursunuz.ama biraz korktumda açıkçası inşallah en kısa zamanda biriniz hamileyim müjdesini verirsiniz.çünkü ben 20 gün sonra evlenicem ama bügün nişanlımda ilerlemiş varikosel hastalığı tespit edildi.moralimiz bozuldu açıkçası düğünü falan düşünemiyoruz allah hepimize şifasını versin....
Allah yar ve yardımcınız olsun canım hiç kormayın çok basit bi operasyon eşinede destek ol ameliyattan sonra eve gelince hak vereceksin boşuna panik yapmışız diye enfeksiyona dikkat edin yeter şimdiden geçmiş olsunarkadaşlar eşimin ameliyatı çarşambaya alındı herkesten dua bekliorum
kızlar hepimiz gün saymaktan bıktık,yorulduk size tavsiyem kaçabiliyorsanız bikaç gün bile olsa biryerlere gidin nefes alın.biz eşimle tatile çıkıp,herşeyi unutup güzel bir tatil yapmayı düşünüyoruz ve inşallah tatil dönüşü bütün sitresimizden arınmış bir şekilde geleceğiz,ben şimdiden çocuk için değil tatil için gün saymaya başladım bile ve her işte bir hayır varmış diyorum eğer önce hamile kalsaydım belki de gidemezdim,zaten uzun zamandır tatil yapmadık hamilelik çocuk küçüktü derken uzar gider,mevlam en iyi zamanı bilendir,neylemişse güzel eylemiş...
haklısın leyl biraz şu bebek işnden sıyrılmak lazım ben ne güzel rahattım demek içimde bi ryerlerdeymiş yine adet oldum ağlamıcam dedim yine ağladım neyse ağlayıp açıldım biz de haftaya kısa bi tatile çıkıcaz dönüşte tüpe geçmek zorunda kalıcaz galiba keşke bebiş bi sürpriz yapıp kendi gelseekafamçokkarıştı
canım sizin değerleriniz nasıldı.zaten aşılamaya kimse umut bağlamıyo.hayırlısı aşılamayı devlet hast yoksa özeldemi yaptırdınız maaliyeti nekadar tuttu.
tatile çıkmak çok güzel olurdu gerçekten ama eşime eylüle kadar izin yok işleri çok yoğun benim yerimede eğlenin tadını çıkartın herşeyi unutun orda inş tatil dönüşü meleklerinizle gelirsiniz
canım sizin değerleriniz nasıldı.zaten aşılamaya kimse umut bağlamıyo.hayırlısı aşılamayı devlet hast yoksa özeldemi yaptırdınız maaliyeti nekadar tuttu.
tatile çıkmak çok güzel olurdu gerçekten ama eşime eylüle kadar izin yok işleri çok yoğun benim yerimede eğlenin tadını çıkartın herşeyi unutun orda inş tatil dönüşü meleklerinizle gelirsiniz
canım bildiğim kadarıyla 2 aşılama dan sonra tüp bebeğe geçilebiliyor artık neden kasıma kadar bekliyosun