Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
amin canım hepimizin yüzü çok beklemeden güler inş.
buarada mavirüya ne yaptın doktorlarla görüştünmü

selam arkadaşlar bende yeni üye oldum gruba yazdıklarınızı okudum inşallah hepinizin istediği bebişlere en kısa zamanda sahip olursunuz.ama biraz korktumda açıkçası inşallah en kısa zamanda biriniz hamileyim müjdesini verirsiniz.çünkü ben 20 gün sonra evlenicem ama bügün nişanlımda ilerlemiş varikosel hastalığı tespit edildi.moralimiz bozuldu açıkçası düğünü falan düşünemiyoruz allah hepimize şifasını versin....

arkadaşlar eşimin ameliyatı çarşambaya alındı herkesten dua bekliorum

allah yardımcınız olsun canım.ılk gun bıraz sıkıntı cekersınız sonrası gecıcı..sımdıden gecmıs olsun..

hoşgeldin aramıza hiç moralini bozma canım nişanlının değerlerini nasıl?siz yeni evli olacaksınız herşey daha farklı olur en güzel zamanlarınızı geçireceksin eşinle.aklına hiç getirme çocuk meselesini ben inanıyorum sizin istediğiniz zaman çocuğunuz olurçokda açık konuşamıyorum .hesap kitap yapmadan yaşayın.nişanlın ameliyatını ister düğünden önce ister sonra olsun ama olsun sağlık için bide ilerlemiş diyosun kesin ağrısı falan vardır.sağlığı için ameliyat olsun ama kesinlikle aklına getirme benim çocuğum olmaz diye sen evliliğin ilk günlerinin tadını çıkar canım

arkadaşlar eşimin ameliyatı çarşambaya alındı herkesten dua bekliorum
Allah yar ve yardımcınız olsun canım hiç kormayın çok basit bi operasyon eşinede destek ol ameliyattan sonra eve gelince hak vereceksin boşuna panik yapmışız diye enfeksiyona dikkat edin yeter şimdiden geçmiş olsun

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
24 haziran 2009 maviumutolsun

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
emel82-beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
Aica - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

Aycank kusura bakma görmemişim sayfayı bu rarada ben de kırmızı kartı bugün gördüm 3. Aşılamada koca bir negatiffffffff ben artık tüp bebeğe gecicem kızlar çare yok

Maviumutolsun endişe etmeyin canım hayırlısıyla bunu da atlatacaksınız

kızlar hepimiz gün saymaktan bıktık,yorulduk size tavsiyem kaçabiliyorsanız bikaç gün bile olsa biryerlere gidin nefes alın.biz eşimle tatile çıkıp,herşeyi unutup güzel bir tatil yapmayı düşünüyoruz ve inşallah tatil dönüşü bütün sitresimizden arınmış bir şekilde geleceğiz,ben şimdiden çocuk için değil tatil için gün saymaya başladım bile ve her işte bir hayır varmış diyorum eğer önce hamile kalsaydım belki de gidemezdim,zaten uzun zamandır tatil yapmadık hamilelik çocuk küçüktü derken uzar gider,mevlam en iyi zamanı bilendir,neylemişse güzel eylemiş...

haklısın leyl biraz şu bebek işnden sıyrılmak lazım ben ne güzel rahattım demek içimde bi ryerlerdeymiş yine adet oldum ağlamıcam dedim yine ağladım neyse ağlayıp açıldım biz de haftaya kısa bi tatile çıkıcaz dönüşte tüpe geçmek zorunda kalıcaz galiba keşke bebiş bi sürpriz yapıp kendi gelseekafamçokkarıştı

canım sizin değerleriniz nasıldı.zaten aşılamaya kimse umut bağlamıyo.hayırlısı aşılamayı devlet hast yoksa özeldemi yaptırdınız maaliyeti nekadar tuttu.
tatile çıkmak çok güzel olurdu gerçekten ama eşime eylüle kadar izin yok işleri çok yoğun benim yerimede eğlenin tadını çıkartın herşeyi unutun orda inş tatil dönüşü meleklerinizle gelirsiniz

aycank canım benım kasımda uc yılım doluyor ve unuversıte hastanesınde asılama yaptırıcam.devlet uc asılama olmadan tup bebek masrafını karsılamıyor zaten..asılama ıle hamıle kalan bır cok arkadasımız var.daha gecenlerde sevgı dıye bır arkadasımız %1 morfolojıyle kaldı.tabı hersey kısmet ama denemekte fayda var dıye dusunuyorum..ya tutarsadelikafadulden

%6 ileri hızlı ile 3. aşılamamızdan da negatifi aldık ama fatıma zehranın da dediği gibi kiminin ki tutuyo işte ilk aşıyıdokuz eylül ünv. hastanesinde %0 ileri hızlıyla yaptırdık ona para vermedik 2. ve 3.tayin olunca diyarbakırda euroferti,l tüp bebek merk. yaptırdık eşimdr olduğu için 450 istediler merkeze göre değişiyo sanırım inşallah bu yaz bitmeden herkez kendiliğinden hamiş kalır temennnim ozemuszemus

canım bildiğim kadarıyla 2 aşılama dan sonra tüp bebeğe geçilebiliyor artık neden kasıma kadar bekliyosun

aşılama bana ilişkiye giremeyenler için daha faydalı gibi geliyo normal ilişkiye girmenin bi başka yolu sanki yinede fazla bilgim yok ama ben aşılamadan çok bişey beklemiyorum

ben aşılamayla gebelik elde ettim ama dış gebelik oldu.bizmde sayı çok iyi değildi ileri har.%10 du ama bazı maddelerle spermleri hareketlendiriyolar yıkıyolar daha hızlı hale geliyolar doktorum olması çok zor demişti o bile şaşırdı.hem spermlerin katetmesi gereken yol kısalıyo yumurtaya en yakın noktaya bırakıyolar ama ilişkide daha zor ulaşması birsürü yolu var.tembel spermler için uygun bi yöntem yani:))))))))

kızlar ameliyat yarın öğleden sonra....iyiyim bugün kocama çanta hazırladım yarın hastanede kalacağımız için giremicem.inşallah emeklerimizin karşılığını verir allahım .ameliyattan sonra da gün saymak istemiorum.zaten yaz tatili var beni oyalar.1 seneden önce umut etmicem desemde inanmayın yine öyle gün saymıcam ama yine de umudumu kaybetmicem.kolay ameliyat korkma diosunuz içim rahatlıyo sağolun ama yine de dua edin bize nolur.eşim hayırlısıyla ve fayda görmüş olarak çıksın hastaneden...

çok geçmiş olsun canım acil şifalar inşallah en kısa sürede hamiş kalırsın....bizlerede umut olursun

canım bildiğim kadarıyla 2 aşılama dan sonra tüp bebeğe geçilebiliyor artık neden kasıma kadar bekliyosun

evlılıkte uc yılını doldurmadan asılama ve tup bebege gecılmıyor burda canım.baska yerlerde prosodur nasıl bılmıyorum ama eger devlet ılac masraflarımı karsılasın dıyorsan hem asılamada hem tup bebekte uc yılını doldurman gerekıyor...bızımde kasımda uc yılımız doluyor...:sm_cool:
kızlar bısey daha dıcem.yarın gece regaıp kandılı bılıyorsunuz..bugunde rabbım bır sene ıcınde dogacakları ve oleceklerı tayın edıyor.cok dua edelım ınsallah bu sene hepımızın bebıslerı gelsın.dua vesıle olurda bu sene yavrucaklarımızı alırız kucagımıza..opuyorumnanaktan

canım geçmiş olsun içini rahat tut bol bol dua et.hayırlısıyla hiç bi sorun olmadan çıkacaksınız senle durumlarımız aynı sayı iyi ama hareket az inş ameliyatın size faydası olur ne kadarda gün saymayacam desende olmuyo canım insan engelleyemiyo inş sen başarırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…