canım gebelik bölümünde ateş ölçme bölümü var ordanda takip edebilirsin.hergün sabah aynı saatlerde dil altında ateşini ölçüyorsun bölelikle yumurtlama gününü öğreniyorsun yumurtlamadan sonra ateşin düşmezse hamile oluyosun genelde öle oluyo.hamilelik içinsağlıklı bitest değil ama yumurtlama için doğru yapıldığında kesin sonuç veriyo
kızlar ben 28 günde bir düzenli adet olurum ve 2 gün geçti hala olmadım şu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var belki bi mucize olacak umutlanmakda istemiyorum ateşim yüksek ve bir haftadır sabitlendi neolur bana dua edin
slm arkadaşlar,
benimde eşim eylülde ameliyat oldu ve dün hamile olduğumu öğrendim,darısı başınıza inşallah :Saruboceq:
evet aycank bu şekilde yumurtlama gününü hesaplayabiliyosun ama bu düzenli regli olanlar için geçerli tabi... bide yumurtlamadan sonra ateşin düşmezse hamilesin kısmında bi yanlışlık var; çünkü zaten kadınların yumurtlama gününden adet gününe kadar olan sürede vücut ısısı yüksektir. regli olduğun zman da ısı düşer.. eğer hamile kalmışsan regli olmuyorsun ve vucüt ısında doğuma kadar yüksek devam ediyooo....
canım inşallah allah gönlüne göre versinn. inşallah en kısa zamanda hayırlısyla hamile olduğunu öğrenirsin. bi durum olursa burdan paylaşki biz de bilelim...
kızlar ameliyattan sonraki 5. ayımızı bitiriyoruz..dün tahlil yaptırdık..daha ii olmasını bekliyorduk..umudumuzu yitiriyoruz artık..doktorda yokmuş,pztsi bakıp değerlendirecek sonucu..anlayanlar bir bakabilir mi?
Volüm : 2,5 ml
Likefaksiyon süresi : 60 dak
Viskozite : normal
Agglütinasyon : yok
Lökosit : 300 bin
Sayı : 18 milyon
Motilite % : 61
Progresivite % : 11
TPHSS : 5 milyon
Kruger % : 2
Oligoastenoteratazoospermi.
hareketlilik artmış görünüyor,eskiden 1,5 milyondu..ama kruger değerlerine göre %2 tüp bebek oluyormuş...aşılamada şansı varmı bu değerlerin..?
hayılı olsun canım:teytey: çok sevindim sizler umut olun bizlere ve bol bol dua edin hamilelerin duuası kabul olurmuş listeye ekliyorum senideslm arkadaşlar,
benimde eşim eylülde ameliyat oldu ve dün hamile olduğumu öğrendim,darısı başınıza inşallah :Saruboceq:
hayırlı olsun canım allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin benim eşim de çarşamba günü ameliyat olucak darısı benim de başıma inşallah tekrar tebrik ederim umarım sağlıklı hamilelik geçirirsin
canım hızlı yazdığım için öle olmuş dediğin gibi yumurtlamadn sonra ateşin yükselir ve hiç düşmezse hamilesindir.ama hamile olduğunu öğrenmek için sağlıklı bi test değil benim ateşim 37,1 di adet oldum ama yumurtlama için doğru çıkıyo adeti düzensiz olanlarda faydalanıyo bilmiyorum ama doğru çıkıyomu.bu arada umutlanmamakla haklıymışım buğün adetim oldu okadar çok isterdimki eşime babalar günü hediyesi vermek ama hayırlısı(
canım bende çok anlamıyorum ama sayı 20 mliyon ve üzeri olması lazım seninkisi çok az düşükOligoastenoteratazoospermi:
hem hacim hem hareketlilik hem de morfoloji bozuklukluklarinin ücünün bir arada oldugu erkek infertilitesi demek doktorun daha ii bilir kruger 2 yazan yer bildiğim kadarıyla %4 olması lazım yinede en iisni doktorunuz bilir canım neden böle oluyo bilmiyorum demekki biizm eşlerimizin sorunu varikosel değil başka bişey var am ne inş herşey yoluna girer canım şuan nekadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum ne desek boş ne umutlarla bekleniyo şu 3 - 5 ay neyle karşılaşıyoruz ama yapabileceğimiz bişi yok maalesef en azından çaresi olan bi rahatsızlık tedavisi var deyip kendimizi teselli edecz maddi imanı olan için hiç sorun değil aslında bu değerlerle tedaviyle bebek sahibi olunabilir oyüzden sıkmayın canınızı
hayılı olsun canım:teytey: çok sevindim sizler umut olun bizlere ve bol bol dua edin hamilelerin duuası kabul olurmuş listeye ekliyorum senide
slm arkadaşlar,
hayırlı olsun bebişin canım:teytey:a.s.
çok sevindim bengusu allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısıda bizlerin başına olsun inşallah.sizin değerleriniz nasıldı peki?
aycank aycank canım gelen giden yok demi hadi bakalım hayırlısı bize listeden moral lazım[/QUOTE .!.:aycank ne var ne yok.test yapsana canım ya merak ettık..
mavıruya uzulme canım belkı altıncı aydan sonra dahada duzelır.ya bız bır sene beklemeden kendımızı uzmeyelım bence.herseyın hayırlısı artık..
canım dün yazmıştım ama sayfa geride kaldı görmediniz sanırım dün sabah adet oldum maalesef babalar günü hediyesi vereyi çok istemiştim eşime ama nasip değilmiş bu değerlerle zaten mucize olurdu.valla kızlar benimde morala çok ihtiyacım var şu hast işinin düşüncesi bile mahvediyo
canım dün yazmıştım ama sayfa geride kaldı görmediniz sanırım dün sabah adet oldum maalesef babalar günü hediyesi vereyi çok istemiştim eşime ama nasip değilmiş bu değerlerle zaten mucize olurdu.valla kızlar benimde morala çok ihtiyacım var şu hast işinin düşüncesi bile mahvediyo
hayırlısı olsun canım.ben ınanıyorum burdakı herkez bır gun annelık duygusunu tadacak.rabbım daha beter sıkıntılar vermesın..