Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım gebelik bölümünde ateş ölçme bölümü var ordanda takip edebilirsin.hergün sabah aynı saatlerde dil altında ateşini ölçüyorsun bölelikle yumurtlama gününü öğreniyorsun yumurtlamadan sonra ateşin düşmezse hamile oluyosun genelde öle oluyo.hamilelik içinsağlıklı bitest değil ama yumurtlama için doğru yapıldığında kesin sonuç veriyo

inşallah aycank inşallah ama merak ettim nasıl sabrediyorsun hala test yapmadan )

canım hiç umudum yok bikaç gündür çok üzüldüm ondan adetim olmadı gibi.sonuçları görmeseydim şimdie kaç defa test yapmıştım ama %6 yla biraz zor hiç umudum yok ondan test yapıpda kendimi daha fazla üzmek istemiyorum

kızlar benim eşim şu anda 29 yaşında fakat 22 yaşındayken varikosel ameliyatı olmuştu. ameliyattan belli bi süre sonra sayıma gittiğinde sayısı pek yükselmemişti. 24 yaşındayken evlendik va geçen seneye kadar hep korunduk, korunmayı bıraktığımız zaman da 2 ay içinde hamile kaldım fakat ilk hamileliğimde düşük oldu.. dolayısıyla 3 ay korunduk ve korunma bittikten 4 ay sonra tekrar hamile kaldım şu anda da 23 haftalık hamileyim... ki benimde reglim düzensizdi. ama herşeye rağmen hamile kalabildim o yüzden olabildiğince rahat olmak gerekiyo ve doğal yollardan takviyeler yapılması gerekiyo.. ameliyattan çok uzun züre geçmiş olmasına rağmen gene de hamile kaldığım için paylaşmak istedim... allah isteyen herkese istediği zamanda bebiş nasip etsin. hamile olanlara da bebeğini sağlıkla kucağına almayı....

evet aycank bu şekilde yumurtlama gününü hesaplayabiliyosun ama bu düzenli regli olanlar için geçerli tabi... bide yumurtlamadan sonra ateşin düşmezse hamilesin kısmında bi yanlışlık var; çünkü zaten kadınların yumurtlama gününden adet gününe kadar olan sürede vücut ısısı yüksektir. regli olduğun zman da ısı düşer.. eğer hamile kalmışsan regli olmuyorsun ve vucüt ısında doğuma kadar yüksek devam ediyooo....

canım inşallah allah gönlüne göre versinn. inşallah en kısa zamanda hayırlısyla hamile olduğunu öğrenirsin. bi durum olursa burdan paylaşki biz de bilelim...

kızlar ameliyattan sonraki 5. ayımızı bitiriyoruz..dün tahlil yaptırdık..daha ii olmasını bekliyorduk..umudumuzu yitiriyoruz artık..doktorda yokmuş,pztsi bakıp değerlendirecek sonucu..anlayanlar bir bakabilir mi?
Volüm : 2,5 ml
Likefaksiyon süresi : 60 dak
Viskozite : normal
Agglütinasyon : yok
Lökosit : 300 bin
Sayı : 18 milyon
Motilite % : 61
Progresivite % : 11
TPHSS : 5 milyon
Kruger % : 2

Oligoastenoteratazoospermi.

hareketlilik artmış görünüyor,eskiden 1,5 milyondu..ama kruger değerlerine göre %2 tüp bebek oluyormuş...aşılamada şansı varmı bu değerlerin..?

slm arkadaşlar,
benimde eşim eylülde ameliyat oldu ve dün hamile olduğumu öğrendim,darısı başınıza inşallah :Saruboceq:

slm arkadaşlar,
benimde eşim eylülde ameliyat oldu ve dün hamile olduğumu öğrendim,darısı başınıza inşallah :Saruboceq:

hayırlı olsun canım allah sağ salim kucaklamayı nasip etsin benim eşim de çarşamba günü ameliyat olucak darısı benim de başıma inşallah tekrar tebrik ederim umarım sağlıklı hamilelik geçirirsin

canım inşallah allah gönlüne göre versinn. inşallah en kısa zamanda hayırlısyla hamile olduğunu öğrenirsin. bi durum olursa burdan paylaşki biz de bilelim...

canım hızlı yazdığım için öle olmuş dediğin gibi yumurtlamadn sonra ateşin yükselir ve hiç düşmezse hamilesindir.ama hamile olduğunu öğrenmek için sağlıklı bi test değil benim ateşim 37,1 di adet oldum ama yumurtlama için doğru çıkıyo adeti düzensiz olanlarda faydalanıyo bilmiyorum ama doğru çıkıyomu.bu arada umutlanmamakla haklıymışım buğün adetim oldu okadar çok isterdimki eşime babalar günü hediyesi vermek ama hayırlısı(

canım bende çok anlamıyorum ama sayı 20 mliyon ve üzeri olması lazım seninkisi çok az düşükOligoastenoteratazoospermi:
hem hacim hem hareketlilik hem de morfoloji bozuklukluklarinin ücünün bir arada oldugu erkek infertilitesi demek doktorun daha ii bilir kruger 2 yazan yer bildiğim kadarıyla %4 olması lazım yinede en iisni doktorunuz bilir canım neden böle oluyo bilmiyorum demekki biizm eşlerimizin sorunu varikosel değil başka bişey var am ne inş herşey yoluna girer canım şuan nekadar üzüldüğünüzü tahmin edebiliyorum ne desek boş ne umutlarla bekleniyo şu 3 - 5 ay neyle karşılaşıyoruz ama yapabileceğimiz bişi yok maalesef en azından çaresi olan bi rahatsızlık tedavisi var deyip kendimizi teselli edecz maddi imanı olan için hiç sorun değil aslında bu değerlerle tedaviyle bebek sahibi olunabilir oyüzden sıkmayın canınızı

slm arkadaşlar,
hayılı olsun canım:teytey: çok sevindim sizler umut olun bizlere ve bol bol dua edin hamilelerin duuası kabul olurmuş listeye ekliyorum senide

LİSTEMİZ;
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
eylül 2008 bengusu -20 haziran 2009 hamile kaldı
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009 hamile kaldı
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
ocak 2009 sema_yavuzerdem - şubatta hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
16 mart 2009 ennes
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
22 nisan2009 tülay
15 mayıs 2009 fatıma zehra
27 mayıs 2009 gokkbb
27 mayıs 2009 coco383
22 haziran 2009 maviumutolsun

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
emel82-beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
Aica - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

[QUOTE=aycank

aycank canım gelen giden yok demi hadi bakalım hayırlısı bize listeden moral lazım

sağol canım,inşallah sende en yakın zamanda hamile kalırsın,eşine şimdidn geçmiş olsun diliyorum a.s.

teşekkür ederim hem tebrik ettğin hemde listeye eklediğin için :lepi: umudunuzu kaybetmeyin,dualrım sizinle

aycank ne var ne yok.test yapsana canım ya merak ettık..
mavıruya uzulme canım belkı altıncı aydan sonra dahada duzelır.ya bız bır sene beklemeden kendımızı uzmeyelım bence.herseyın hayırlısı artık..

çok sevindim bengusu allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısıda bizlerin başına olsun inşallah.sizin değerleriniz nasıldı peki?

çok sevindim bengusu allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.darısıda bizlerin başına olsun inşallah.sizin değerleriniz nasıldı peki?

sağol canım,ameliyattan önceki sperm sayısımız 8 milyondu ve hareketllkte epey düşüktü tam hatırlamıyorum,ameliyattan yaklaşık 10 ay sonra hamile kaldım eşim eylülde ameliyat olmuştu,aralıkta askere gitti,17 mayısta askerlik bitti,birkaç ay sonra test yaptırırız demiştik ama bebiş hemen geldi çok şükür,darısı sizlerin başına inşallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…