Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba sever.
varikosel tanısı konulduysa ameliyat kaçınılmaz. benim eşimde olucak bu ay içerisinde bekliyoruz. benimde eşimin hızlı ileri hareketlisi düşüktü.
kızlar bizde dr'un tavsiyesi üzerine özel bir lab.da yaptırdık spermiogramı 110ytl. en pahalıya biz yaptırmışız herhalde kaydirigubbakcemile3

canım bizde lab yyaptırıyorduk ama burdaki arkadaşlar sağlıklı olmadığını ve yanlış sonuç verdiğini yazdılar yarın biz tüp bebek merk yaptıracaz bence sizde bundan sonraki testleri öle yaptırın

ya kızlar bır kere yazmıstım yıne yazayım.sızın sehrınızde arastırma hastanesı yokmu krugere gore morfolojıye bakan.oralarda yaptırın.bız kac kere yaptırdık 20 mılyon.sızın fıyatlar bana cok yuksek geldı..
test vercek arkadaslar sonucları hemen yazın bızı merakta bırakmayın olurmu

kızlar testten hiç bişi anlamadım bana yardımcı olun
VOLÜM (ml) : 3
RENK : OPAK SARI
SPERM SAYISI (Milyon/ml) : 95
PROGRESĐF MOTĐLĐTE (&#37:KK66: : +4(%)... 6 .... +3(%)... 42 .... +2(%)... 21 .... +1(%)... 31 ....
MOTĐLĐTE (%) : 69
LÖKOSĐT (Milyon(ml) : 0,5
AGLUTĐNASYON : YOK

* KRUGER Kriterleri Dikkate Alınmıstır.
NORMAL (%) : 5
BAS ANOMALĐLERĐ (%)
HAFĐF AMORF : 10
SĐDDETLĐ AMORF : 5
YUVARLAK : 6
SĐVRĐ : 10
PRĐFORM : 10
BÜYÜK BAS : 7
KÜÇÜK BAS : 7
UZUN BAS : 6
ÇĐFT BAS : 1
NÜKLEER : 6
AKROZOM : 5
DĐĞER ANOMALĐLER (%)
BOYUN : 9
SĐTOPLAZMĐK DROPLET : 6
KUYRUK : 7
SERBEST BAS:0

kızlar ben biraz anladım sanırım
ileri hareketli %31 yavaş
yavaş-yerinde hareketliler %69
sayıda 95 milyon

4 ay önce:ileri hareketli %15
yanlış anlamadıysam böle kızlar doktorumuz şuan ameliyatta çıkınca görüşecez.eğer böleyse artış olmuş kızlar ama yeterlimi bilmiyorum

yaaaa kızlar nerdesiniz ben burda konuşacak kimseyi bulamıyorum sabahtan beri çatladım valla kimse yardımcı olmuyoooo:KK43:((

aycank sayı ve hareketlilik normal anlaşılan,bence doktorunuz bu sayılarla hamile kalman an meselesi diyecek :)))

canım sayı ameliyattan öncede 95 ml.anlaşılan ameliyatın buna bi faydası olmamış.eşim yaklaşık 5 aydır sırayla keçiboynuzu ve havuçsuyu içti bunlarınmı faydası oldu ameliyatın mı bilmiyorum ama hareketlilik artmış sanırım.inş dediğin gibidir canım :))yarın adet günüm büyük ihtimal adetim olacak bu ay olmadı bidaki aya kadarda inş değerler düşmez

kızlar doktor eşimi aramış sayı normal ileri hareketli %15den %6 düşmüş morfoloji düzelmiş demiş.moralim çok bozuldu kaç aydır keçiboynuzu havuç kürü uyguluyoruz ameliyat oldu hiç bi işe yaramamış gerçi eşimin sağlığı daha önemli ama insan yinede biraz olsun artış bekliyo bu sonuçlarla ne olacak bilmiyorum

aycank moralini bozma sizin durum çok vahim değil bak bize 3milyon spermle hala umutla bekliyoruz,dua et Allahın izniyle olur,kafanızı oraya takmayın,ben kendime 1yıl dolana kadar süre verdim ondan sonra üzülmeye başlarım

canım biizm bi yıl doldu zaten geri kalan 2 senedede öle çok ciddi korunmamıştık yani 3 sene dolacak ağustosta.doktorumuz 15 gün sonra başka bi yerde testi yenilememizi ve 15 gün sonrada sonuç aynı çıkarsa tedaviye başlayacaz dedi. tesellimiz morfolojinin iyi ve sayının yüksek olması.morfoloji kaç olunca normal ama bizim %5 iimiş.bilmiyorum herkes gibi bende doğal yolla olmasını çok isterdim ama hayırlısı bu şekildede çaremiz var dermansız dert vermesin rabbim bunada şükür

tedavi derken aşılamamı yapılcak.ya bizde baktırıcaz ama korkuyorum yaaa.hareketlilik niye düşmüşki şimdi ya:KK43:ama 6 ayda en iyi sonucu elde edersiniz diyolar biraz daha beklesenmi aycank ne bileyim sayınız çok güzel ama tabi sayıyla bitmiyooo.neyse canım ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun.

aycank bence test sonucu guzel.en azından hareketlılık sıfıra dusmemıs.demekkı zamanla artıcak.bak on bes gun sonrakı test daha farklı cıkıcak gorursun.sen kurlere devam et canım.benım esımınde morfolojı sıfırdı ıkıncı testte %1 cıkmıstı.agustosun onbesınde yaptırcaz ılk testımızı.
kafana takma canım.bencede sen dogal yolla hamıle kalabılırsın.en azından morfolojın yeterlı bence...

aycank ne diyeyim bilmiyorum daha önce senle konuşmuştuk bu hareket neden düşüyo acaba havuç suyu mu ters etki gösteriyo biz ameliyat öncesi %0 olan ileri hızlıyı ameliyattan 3 ay sonra %15 e çıkarmıştık o zaman keçioynuzu kürü içiriyodum sayımız 25 mil dan 130 mil. çıkmıştı hareketi arttırmak için 1 aydan fazla hergün havuç suyu içirdim eşim sigara kullanmıyo sayı 76mil düştü ileri hızlı %6 mı ne olmuştu bu ay ameliyatın 7. ayı ama hiç umudum yok

tedavi derken aşılamamı yapılcak.ya bizde baktırıcaz ama korkuyorum yaaa.hareketlilik niye düşmüşki şimdi ya:KK43:ama 6 ayda en iyi sonucu elde edersiniz diyolar biraz daha beklesenmi aycank ne bileyim sayınız çok güzel ama tabi sayıyla bitmiyooo.neyse canım ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
doktorumuz 15 gün sonra yapılacak test sonucuda böle çıkarsa aşılama diyo aşılamayada çok umut bağlamıyorum ben aşılamada ilişkiye girmenin bi başka boyutu çok fark yok.bilmiyorum artık neyapacaz ama kesin karalıyız tedaviye başlayacaz beklemek insanı daha çok yoruyo

aycank bence test sonucu guzel.en azından hareketlılık sıfıra dusmemıs.demekkı zamanla artıcak.bak on bes gun sonrakı test daha farklı cıkıcak gorursun.sen kurlere devam et canım.benım esımınde morfolojı sıfırdı ıkıncı testte %1 cıkmıstı.agustosun onbesınde yaptırcaz ılk testımızı.
kafana takma canım.bencede sen dogal yolla hamıle kalabılırsın.en azından morfolojın yeterlı bence...

hareketlilik %15 ken kalamamıştım şimdi %6.Allaha şükür morfolojide sayıda çok iyi.en azından çaremiz var kızlar dermansız dert değil

aycank ne diyeyim bilmiyorum daha önce senle konuşmuştuk bu hareket neden düşüyo acaba havuç suyu mu ters etki gösteriyo biz ameliyat öncesi %0 olan ileri hızlıyı ameliyattan 3 ay sonra %15 e çıkarmıştık o zaman keçioynuzu kürü içiriyodum sayımız 25 mil dan 130 mil. çıkmıştı hareketi arttırmak için 1 aydan fazla hergün havuç suyu içirdim eşim sigara kullanmıyo sayı 76mil düştü ileri hızlı %6 mı ne olmuştu bu ay ameliyatın 7. ayı ama hiç umudum yok

valla bilmiyorumki canım neden böle oldu ama kür falan uygulamayacam artık eşim diyo zorla içirdin içirdin çok işe yaradı olanlarıda yok etti:roflol:düzelirmi ilerde bilmiyorumki arkadaşım bence bu varikosel ameliyatı olanların 3 ay içinde düzelen düzeliyo sonrası biraz zor gibi geliyo bana.ben çok sabırlı bi insan değilim keşke olabilsem ama değilim daha fazla beklemek istemiyorum eşimde bende çok yıprandım hayat geçiyo ne güzel hayatın tadını çıkarmak varken çocuk meselesini düşünüp günlerimizi mahvediyoruz eşlerimizi bile damızlık gibi düşünüyoruz hesaba testlere ateşe göre birlikte oluyoruz

vallahı sımdı dogru soyledın canım.benımde bırıncı ayım ama tadını cıkarıyorum ısın napıyım.yok ates yok yumurtlama gunu hıc takmıyorum bunları.oluruna bıraktık tadını cıkarıyoruz.olmazsa uc yılımız dolunca baslıcaz tedavıye.zaten o zamana kadar yedı ay dolmus olcak amelıyat olalı.herseyın hayırlısı olsun.vaktı var onu bejklıyor baska bısey bılmıyorum ben ya..

kızlar ben 28 günde bir düzenli adet olurum ve 2 gün geçti hala olmadım şu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var belki bi mucize olacak umutlanmakda istemiyorum ateşim yüksek ve bir haftadır sabitlendi neolur bana dua edin

kızlar ben 28 günde bir düzenli adet olurum ve 2 gün geçti hala olmadım şu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var belki bi mucize olacak umutlanmakda istemiyorum ateşim yüksek ve bir haftadır sabitlendi neolur bana dua edin

aycank canım hadi hayırlısı inş. tutmuştur bize de umut olursun yaaaaa RABBİM LÜTFEEEN

inşallah arkadaşım inşallah .bide bişiy sorcam genelde hep ateşim yükseldi felan diyosunuz hamilelik belirtileri arasındamı ateş yükselmesi hiç duymamıştım.merak ettim.

X