doktorumuz 15 gün sonra yapılacak test sonucuda böle çıkarsa aşılama diyo aşılamayada çok umut bağlamıyorum ben aşılamada ilişkiye girmenin bi başka boyutu çok fark yok.bilmiyorum artık neyapacaz ama kesin karalıyız tedaviye başlayacaz beklemek insanı daha çok yoruyotedavi derken aşılamamı yapılcak.ya bizde baktırıcaz ama korkuyorum yaaa.hareketlilik niye düşmüşki şimdi yaama 6 ayda en iyi sonucu elde edersiniz diyolar biraz daha beklesenmi aycank ne bileyim sayınız çok güzel ama tabi sayıyla bitmiyooo.neyse canım ya hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
aycank bence test sonucu guzel.en azından hareketlılık sıfıra dusmemıs.demekkı zamanla artıcak.bak on bes gun sonrakı test daha farklı cıkıcak gorursun.sen kurlere devam et canım.benım esımınde morfolojı sıfırdı ıkıncı testte %1 cıkmıstı.agustosun onbesınde yaptırcaz ılk testımızı.
kafana takma canım.bencede sen dogal yolla hamıle kalabılırsın.en azından morfolojın yeterlı bence...
aycank ne diyeyim bilmiyorum daha önce senle konuşmuştuk bu hareket neden düşüyo acaba havuç suyu mu ters etki gösteriyo biz ameliyat öncesi %0 olan ileri hızlıyı ameliyattan 3 ay sonra %15 e çıkarmıştık o zaman keçioynuzu kürü içiriyodum sayımız 25 mil dan 130 mil. çıkmıştı hareketi arttırmak için 1 aydan fazla hergün havuç suyu içirdim eşim sigara kullanmıyo sayı 76mil düştü ileri hızlı %6 mı ne olmuştu bu ay ameliyatın 7. ayı ama hiç umudum yok
kızlar ben 28 günde bir düzenli adet olurum ve 2 gün geçti hala olmadım şu mübarek günde dualarınıza ihtiyacım var belki bi mucize olacak umutlanmakda istemiyorum ateşim yüksek ve bir haftadır sabitlendi neolur bana dua edin