Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşallah hayırlı gelir bu ameliyat. bizim de % 1 canlı spermimiz vardı oldukça düşüktü. ameliyat oldu eşim bakalım 3 ay sonra tekrar test yaptırcaz.inşallah yükselme olur o zamana kadar. sperm hareketliliğini arttırmak için başka tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar. ben sadece keçiboynuzu kürünü duydum...

inşallah hayırlı gelir bu ameliyat. bizim de % 1 canlı spermimiz vardı oldukça düşüktü. ameliyat oldu eşim bakalım 3 ay sonra tekrar test yaptırcaz.inşallah yükselme olur o zamana kadar. sperm hareketliliğini arttırmak için başka tavsiyeleriniz var mı arkadaşlar. ben sadece keçiboynuzu kürünü duydum...

=coco38 mrb benim eşim de aralıkta ameliyat oldu sayı için keçiboynuzu kürü uyguladık maşallah sayımız düzeldi hareket için havuç suyu diyorlar yaklaşık 2 haftadır da havuç suyu içiriyorum eşime fakat ikisi bi rarada kullanılmıyormuş haberin olsun :teselli:

=coco38 mrb benim eşim de aralıkta ameliyat oldu sayı için keçiboynuzu kürü uyguladık maşallah sayımız düzeldi hareket için havuç suyu diyorlar yaklaşık 2 haftadır da havuç suyu içiriyorum eşime fakat ikisi bi rarada kullanılmıyormuş haberin olsun :teselli:

teşekkür ederim mavioje senin eşin nerde ameliyat oldu?

:dilcikar:eek:oo walla ben giriom bomboş kimse yazmamış 3 gün girmedim anaaa dolmuş burası küstüm beni nie çağırmadınız kendi kendinize konuştunuz hep mirmirmirmir

teşekkür ederim mavioje senin eşin nerde ameliyat oldu?

canım eşim dokuz eylül de ameliyat oldu ameliyat sonrası hafif ağrısı oldu normalmiş keçiboynuzundan sonuç aldık havuç suyunu kullanıp hamilekalan arkadaşlar var bakalım bi de onu denicez eşim 1 buçuk aydır evicap kullanıyo geçen hafta da klomen e başladı dört koldan asılıyoruz aşılamamız da var bu ay ne bileyim işte biraz yedik kafayı galibadelikafadulden-tatlicadiarzu-

:dilcikar:eek:oo walla ben giriom bomboş kimse yazmamış 3 gün girmedim anaaa dolmuş burası küstüm beni nie çağırmadınız kendi kendinize konuştunuz hep mirmirmirmir

sen girme o girmesin bu girmesin tabi boş olur :eek:klava: herkez kk her açtığında bişiler yazsın topiğimize bi de artık şu şeytanın pabucunu kıralım kızlar hayyyyyddddddiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

bumuyani hadi haber bekliyoruz senden müjdeyi ver artık
cucuxx diğer bi topikde yazını okudum canım çok üzüldüğünü yazmışsın seni anlıyorum çünki ateş düştüğü yeri yakıyo hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yaşamayan bilemez ama bukadar sıkma üzülme.sen isyan etmek istemiyorum demişsin ama sözlerin isyana giriyo canım neden diye soramayız biz neden onlara veriyosun diye rabbimi sorgulamayız bizim olmuyosa bilmediğimiz bi hayır vardır hep kendine böle söle benim bi bebebğim olmuyosa vardır bi hayır belki sakat olacaktı belki hayırsız olacaktı belki gün gelecekti doğurmasaydım keşke diyecektin bunları yaşatmamak için rabbim belki vermiyordur kolay değil inan biliyorum ama dayanılmayacak kadar değil okadar çok tesellimiz varki çaresi olan bi rahatsızlık dermanı olan bi dert yaa hiç bi çözümü olmasaydı bitane bile canlı spermi olmasaydı eşinin yada sendede olsaydı.bence bunlarla şükretmeliyiz.erkeklerdeki sorunun çaresi bayanlara göre daha kolay tedavisi olan bi rahatsızlık bu ama sabır isteyen bi dönemdeyiz hepimiz sabretmeliyiz hayırlısını istemeliyiz her zaman.rabbim ol dedikten sonra kim geçebilirki önüne sen bol bol dua et canım söleyecek çok söz var ama uzun konuştum .yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm

--------------------------------------------------------------------------------

bumuyani hadi haber bekliyoruz senden müjdeyi ver artık
cucuxx diğer bi topikde yazını okudum canım çok üzüldüğünü yazmışsın seni anlıyorum çünki ateş düştüğü yeri yakıyo hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz yaşamayan bilemez ama bukadar sıkma üzülme.sen isyan etmek istemiyorum demişsin ama sözlerin isyana giriyo canım neden diye soramayız biz neden onlara veriyosun diye rabbimi sorgulamayız bizim olmuyosa bilmediğimiz bi hayır vardır hep kendine böle söle benim bi bebebğim olmuyosa vardır bi hayır belki sakat olacaktı belki hayırsız olacaktı belki gün gelecekti doğurmasaydım keşke diyecektin bunları yaşatmamak için rabbim belki vermiyordur kolay değil inan biliyorum ama dayanılmayacak kadar değil okadar çok tesellimiz varki çaresi olan bi rahatsızlık dermanı olan bi dert yaa hiç bi çözümü olmasaydı bitane bile canlı spermi olmasaydı eşinin yada sendede olsaydı.bence bunlarla şükretmeliyiz.erkeklerdeki sorunun çaresi bayanlara göre daha kolay tedavisi olan bi rahatsızlık bu ama sabır isteyen bi dönemdeyiz hepimiz sabretmeliyiz hayırlısını istemeliyiz her zaman.rabbim ol dedikten sonra kim geçebilirki önüne sen bol bol dua et canım söleyecek çok söz var ama uzun konuştum .yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm

--------------------------------------------------------------------------------
ay canım ewet yazmıştım bi yerde doru sölüosun hayatım isyan ettim resmen :)ama onun sebebide çocuklarını öldüren anneler warya onlar gözümün önüne geldi haberlerde izlemişindr onun için etkilendim we dygularımı tutarsızca yansıttım vede allaha saygısızlık yaptım affetsn artık beni :)artık dua etmekten başka çaremiz yok dün zaten yasin okudum hem kendim hemde tüm isteyenler için cani gönülden hayırlı bebişler diledim inş kbl olur....insan üzülüo çünkü kimse üzülsün istemiom burdaki insanlar çok üzülüo bende etkileniorum ama öle işte anladın sen beni :)allah hepimizin yüzünü güldürsün ama allaha saldım canım 1 sene denicem olmassa napim tüp yaparız napalım dediğin gibi en azından çaremiz war o olmassa bu olur diyeceğimiz çareler...ya hiç sperm olmasaydı çok bencillik yaptım utaniorum yemin ederim çünkü ben kadere inanan allah inancı olan bi insanım isyanım gereksizdi ama oldu işte ...nedemek wermiosun dimi milletin ne sorunları war ben bu konuya taktım deli gibi allah başka dert wermesin allah bize yetrki o dayanma gücünü wersin... izledinizmi blmiorum ama dün haberlerde bbi kadının organları tersmiş ama normal yolla hamile kalmış neden çünkü stres yapmamış kendisi öle söledi dua ettim dedi demekki allah werince oluo...bundan sonra arkadaşlar stresss yokk bol bol dua war bidegerekenleri yapıcaz yani tedawi olucaz elimizden geleni yapalım inanalım allah wericek ben inaniorum er yada geç bizde bi gün ANNE OLACAĞIZ.....

şuan okuduklarımdan sonra çok mutlu oldum canım böle düşünmene sevindim halimize şükretmeliyiz daha beter durumda olanlar var çocuğu olupda perişan olanlar var oyüzden çokda takıntılı olmamak lazım inanıyorumki hayırlısıyla hepimiz yüzü gülecek sadece biraz sabır.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.hepimiz bazen dayanamayacak duruma geliyoruz bazen ne dediğimizi bilmeden sölüyoruz ama Allah affetsin inş affeder.

Merhaba Arkadaşlar! Varikosel ile ilgili olan topicleri 2 aydır takip ediyorum. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır bebek istiyorduk.3 ay önce eşimin varikosel olduğunu öğrendik ve öğrendiğimizden 1 ay sonra çift taraflı ameliyat oldu,ameliyattan 2 ay sonra yani bugün hamile olduğumu öğrendim,ameliyat için tereddütü olan ve ameliyat sonrası bekleyen arkadaşlara moral olması ve de sevincimi paylaşmak için yazdım. Dilerim bekleyen arkadaşlar da bir an önce bebeklerine kavuşurlar.ıyi geceler

Son düzenleyen: Moderatör:
şuan okuduklarımdan sonra çok mutlu oldum canım böle düşünmene sevindim halimize şükretmeliyiz daha beter durumda olanlar var çocuğu olupda perişan olanlar var oyüzden çokda takıntılı olmamak lazım inanıyorumki hayırlısıyla hepimiz yüzü gülecek sadece biraz sabır.dualarımızı eksik etmeyelim birbirimizden.hepimiz bazen dayanamayacak duruma geliyoruz bazen ne dediğimizi bilmeden sölüyoruz ama Allah affetsin inş affeder.

ewt arkadaşlar halimize şükretmemiz lazım dün kula gitmek için minibüse bindim kafam yine her zamanki gibi bebişteydi kendi kendime ah ne zaman acaba bu ay olur mu diye düşünüp mutsuz hissettiğim bi anda araç durdu ve yanıma gelen kadının kucağında engelli bi çocuk vardı o an HERŞEYİN HAYIRLISI DİYE DÜŞÜNDÜM olacak arkadaşlar biz de hayırlısıyla anne olucaz inşallaha.s.

Merhaba Arkadaşlar! Varikosel ile ilgili olan topicleri 2 aydır takip ediyorum. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır bebek istiyorduk.3 ay önce eşimin varikosel olduğunu öğrendik ve öğrendiğimizden 1 ay sonra çift taraflı ameliyat oldu,ameliyattan 2 ay sonra yani bugün hamile olduğumu öğrendim,ameliyat için tereddütü olan ve ameliyat sonrası bekleyen arkadaşlara moral olması ve de sevincimi paylaşmak için yazdım. Dilerim bekleyen arkadaşlar da bir an önce bebeklerine kavuşurlar.İyi geceler

yazcicegi senin adına çok sevindim canım paylaşımın bize moral oldu kucağına almak nasip olsun sağlıkla inş.

kızlar merhaba.ne guzel haberler gelmıs oyle..rabbım hayırlısıyla dogumlarınıda gostersın ınsallah...
kızlar kafama bısey takıldı.benım esım mıkrocerrahı ıle amelıyat olmadı sanırım.devlet hastanesınde oldu.bu sıstem cok yenıymıs.ozel hastanelerde bulunuyor sanırım..sızın eslerınız hangı yontemle oldu bılıyormusunuz.bu teknık daha etkılı oluyormus dıye okudum ama...
bırde bızım doktorumuz ılac falan vermedı.bazı arkadasların eslerı kullanıyor..sıze doktormu tavsıye ettı kızlar..

bizede ilaç varmedi doktor canım burdakilerin çoğuna ilaç verilmiş neden vermedi doktor bilmiyorum

ay bizede wermedi yaa neden acaba test yaptırmaya gittiğimizde sölicem hap yazsın bari bakarsınız işe yarar

Merhaba Arkadaşlar! Varikosel ile ilgili olan topicleri 2 aydır takip ediyorum. Biz de 2,5 yıldır evliyiz ve 1,5 yıldır bebek istiyorduk.3 ay önce eşimin varikosel olduğunu öğrendik ve öğrendiğimizden 1 ay sonra çift taraflı ameliyat oldu,ameliyattan 2 ay sonra yani bugün hamile olduğumu öğrendim,ameliyat için tereddütü olan ve ameliyat sonrası bekleyen arkadaşlara moral olması ve de sevincimi paylaşmak için yazdım. Dilerim bekleyen arkadaşlar da bir an önce bebeklerine kavuşurlar.İyi geceler

yazçiçeği çok güzel,tebrik ederim,inşallah allah bizlerin de yüzünü güldürür.:CüvCüv:
eşinin test sonuçları nasıldı?bize biraz bilgi verebilir misin,ameliyat öncesi ve sonrası için..

kızlar merhaba.ne guzel haberler gelmıs oyle..rabbım hayırlısıyla dogumlarınıda gostersın ınsallah...
kızlar kafama bısey takıldı.benım esım mıkrocerrahı ıle amelıyat olmadı sanırım.devlet hastanesınde oldu.bu sıstem cok yenıymıs.ozel hastanelerde bulunuyor sanırım..sızın eslerınız hangı yontemle oldu bılıyormusunuz.bu teknık daha etkılı oluyormus dıye okudum ama...
bırde bızım doktorumuz ılac falan vermedı.bazı arkadasların eslerı kullanıyor..sıze doktormu tavsıye ettı kızlar..

fatma zehra öncelikle geçmiş olsun,artık genelde bütün hastanelerdre mikrocerrahi yöntemiyle yapılıyormuş,ama yıne de doktora sorma imkanın varsa sor öğren istersen..
ilaç konusu da doktordan doktora değişiyor,eşimi ameliyat eden prof. ilaçların etkinliği kanıtlanmadı o yüzden ilaç vermicem size dedi..sadece sana önerim kilo ver dedi,çünkü kilo vücut ısısını sureklı arttırıyor ve testis ısısıda arttığı için sperm kalitesi düşüyor dedi..
biz vitamin,kür vb destek alıyoruz..

yazçiçeği çok güzel,tebrik ederim,inşallah allah bizlerin de yüzünü güldürür.:CüvCüv:
eşinin test sonuçları nasıldı?bize biraz bilgi verebilir misin,ameliyat öncesi ve sonrası için..

teşekkür ederim hennas! bundan 1 yıl önce yapılan testte sayı 50 milyon-hareketlilik %60'tı,ancak morfoloji bozukluğu vardı.doktor sayı ve hareketlilik iyi (varikoselin etkilemediğini düşünüyordu)biraz daha deneyin dedi.fakat 9 ay sonra hala sonuç alamayınca gene gittik ve test tekrarlandı.9ay içinde sayı ve hareketlilikte ciddi bir düşme olunca doktor ameliyat olması gerektiğini belirtti ve ameliyattan 2 ay sonra mutlu haberi aldım :nazar:ama ameliyat sonrası henüz bir test yaptırmadık.

X