Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ooo maşallah muhabbet iyiymiş...
hanımlar ben bu ayki umutlarımı da bidahaki aya ertelendim hasta oldum ve yarın doktora gidip semen testi yaptıracağız sonucu merak ediyorum inşallah iyi haber alırız dua edin,hepiniz sağlıkla kalın...
günaydın arkadaşlarr.. direk son sayfaya geldim yazçiçeğinin yazısı içimi rahatlattııı..
bizde 1,5yıllıkevliyis ilkgünden beri çocuk istiyorus fakat olması doktora gittiğimizde eşimin spermsayısının20milyon olduğunu ve sol stopta VARİKOSEL OLDUNU ÖRENDİK
eşim ameliyatı hemen kabul etmedi kendince bacı karışımlar yedi yaptırıp sperm sayısını artırıcı ama hala bişi yok. önümüzdeki hafta doktora gidicezz bakalım ne durumda die. eşimin ameliyata yanaşmaması korkusundan.eşi ameliyat olanlar biraz bilgi verebilirmi bana nasıl bi süreç hastanede yatıyomu hemen kalkabiliyomu v.s..
bu arada yazçiçeği gözünaydın canım ne mutlu sana umarım bizde o günleri görürüz...
yazçiçeği çok güzel,tebrik ederim,inşallah allah bizlerin de yüzünü güldürür.:CüvCüv:
eşinin test sonuçları nasıldı?bize biraz bilgi verebilir misin,ameliyat öncesi ve sonrası için..
fatma zehra öncelikle geçmiş olsun,artık genelde bütün hastanelerdre mikrocerrahi yöntemiyle yapılıyormuş,ama yıne de doktora sorma imkanın varsa sor öğren istersen..
ilaç konusu da doktordan doktora değişiyor,eşimi ameliyat eden prof. ilaçların etkinliği kanıtlanmadı o yüzden ilaç vermicem size dedi..sadece sana önerim kilo ver dedi,çünkü kilo vücut ısısını sureklı arttırıyor ve testis ısısıda arttığı için sperm kalitesi düşüyor dedi..
biz vitamin,kür vb destek alıyoruz..
hanımlar size bugün güzel haberler vermeyi çok isterdim fakat sabah eşimle doktora gittik test için öğleden sonra da eşim sonuçları gidip aldı eve geldi yüzünden anladım mutsuzluğunu5 ay geçti ameliyattan bu yana ama malesef hiç güzel bir haber değil elimde tuttuğum kağıtta yazan,neyse merak edenleriniz varsa önceki ve sonraki test sonuçlarını yazayım ama bu testte morfoloji yazmıyor;
02.01.2009 ;hızlı ileri hareketli:%4 yavaş ileri hareketli:%39 yerinde haretetli:%7 hareketsiz:%50 ve toplam sperm;2.240.000
03.06.2009 ;hızlı ileri haretetli:%9 yavaş ileri hareketli:%29 yerinde hareketli:%18 hareketsiz:%44 ve toplam sperm;3.360.000
işte böyle hanımlar çok az bir ilerleme var ama bu sayı aşılamaya bile yetmiyor,ne yapacağımı bilmiyorum kocacığımı böyle görmek ve tüp bebeksiz bebeğimizin olamayacağını düşünmek beni yıkıyor,dua edin kızlar şu sıralar en çok buna ihtiyacım var[/QUO