- 13 Şubat 2008
- 8.984
- 43
hanımlar size bugün güzel haberler vermeyi çok isterdim fakat sabah eşimle doktora gittik test için öğleden sonra da eşim sonuçları gidip aldı eve geldi yüzünden anladım mutsuzluğunu5 ay geçti ameliyattan bu yana ama malesef hiç güzel bir haber değil elimde tuttuğum kağıtta yazan,neyse merak edenleriniz varsa önceki ve sonraki test sonuçlarını yazayım ama bu testte morfoloji yazmıyor;
02.01.2009 ;hızlı ileri hareketli:%4 yavaş ileri hareketli:%39 yerinde haretetli:%7 hareketsiz:%50 ve toplam sperm;2.240.000
03.06.2009 ;hızlı ileri haretetli:%9 yavaş ileri hareketli:%29 yerinde hareketli:%18 hareketsiz:%44 ve toplam sperm;3.360.000
işte böyle hanımlar çok az bir ilerleme var ama bu sayı aşılamaya bile yetmiyor,ne yapacağımı bilmiyorum kocacığımı böyle görmek ve tüp bebeksiz bebeğimizin olamayacağını düşünmek beni yıkıyor,dua edin kızlar şu sıralar en çok buna ihtiyacım var
canım seni çok iyi anlıyorum:teselli:
bende her ay yapılan sperm testlerinde ufakta olsa bir düzelme görmek istedim hep ama malesef 6. ayın sonunda bile aynıydı
gene sizin ileri hareket var
bizim ileri hareket hep %0 di hemde morfoloji %1
ama Allahıma şükür ameliyattan sonra 7. ayda bir mucize oldu
beni bu değerlerle hayatta bulmaz dediğim bir mucize
bol bol dua ettim okuduğum ayetler oldu
ne olur umudunuzu yitirmeyin
böyle şeyleri okumak bana acaba bende bir gün dedirtir morel verirdi
sizi gerçekten çok iyi anlıyorum
dularımda ve kalbimdesiniz
bide en önemlisi bu düşünceyi kafanızdan atın biliyorum zor ama
ben annemler taşınacağı anada koşturmaca kardeşimde nişanlandı o arada koşturmaca sonunda öğrendim
rabbime bin şükür sağlıcakla tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: