Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar merhaba.bugun esımın kontrolu vardı ama doktoru yokmus.pazartesı yıne gıdıcek..kendıne bır suru sey almıs..kecıboynuzu arısutupolen bal karısımı fındık ezmesı falan.masallah kendıne ıyı bakıyor ınsallah duzelırde faydasını goruruz..
hazıranda test yaptıracakları merakla beklıyorum..

kızlar eşim bi de devlet hastanesine göründü o da ameliyat dedi haziranda ameliyat olucak ama keçiboynuzu sayesinde sayı çok çok artmış.bırakmayın deneyin mutlaka

merhaba kızlar.eşimin sperm sayısı 6 milyon.sol tarafta 4.evre varikosel çıktı..4.evre ne demek..en kötüsü mü?acaba ankarada ameliyat olup fayda gören var mı?iyi ve güvenilir bir doktor ve hastane adı istiyorum..özelden atabilirseniz sevinirim..

emelcim 4ewre benm bldiğim en ilerlemiş olanı galiba benm eşiminde ilerlemişti canım ameliyatını oldu 3 ay olucak nerdeyse sonucu haziranda yaptrcağımız testte belli olucak sıkma canını inş düzelir canım

arkadaşlar şu an çok mutluyum aslında bugün adet oldum ama asıl mutluluğumun nedeni az önce eşim eve geldi ben malesef ona negatif haberi verdim o da depresyona giricem ya bu ay de beklemeyelim aşılama yapalım dedi böylece ameliyat öncesi 1 aşılama sonrası 1aşılama ve değerler hazır biraz daha iyiyken bi aşılama artık bu da olmazsa tüüüüüüüüppppppppp bebekkkkkkk ay bana noluyosa sanki hamileymişim gibi içim sevinçle dolduuuu hepinizi çok seviyorum kader arkadaşlarımmmm

Arkadaşlar daha önce eşimin varikosel olduğunu öğrendiğimde üzüntüden kahrolmuştum.Sonra bu siteyi buldum imdat benim eşim varikosel diye yardım çığlıkları attım ve hepiniz buna içtenlikle cevap verdiniz.hatta hiç tanımadığım sizleri en yakın dostlarımmışsınız gibi (ki öyle oldunuz zaten) sorularımla bunalttım resmen .ama yinede bana sabırla katlanıp her soruma cevap verdiniz.Bende şimdi sizle bir sevincimi paylaşmak istiyorum içtenliğime hepinizin inandığına eminim.Şimdi güzel hatunlar biz de durum şuydu ben sağlıklıydım hemde çok sağlıklıydım eşim ise çift taraflı varikoseldi,sperm sayısı çok çok düşük olanlarında kalitesi ve hareketliliği çok düşükdü. Ama ben şu an yüce rabbimin izniyle hamileyim.ve elbette çok mutluyum ne varikosel ameliyatı,ne aşılama, ne tüp ,ne müp.Benim için tam bir süpriz oldu. Eşimde, komik ama, hindi gibi kabardı. Sanki varikosel olan benmişim gibi; azda olsa işe yarıyor demekki diye diye sırıtıyor. ne komik değil mi.Giitiğimiz her doktor ssk dan kızılaya en iyi özel hastaneye kadar direk kendisine bu sayılarla çocuk sahibi olmanız çok ,çok zor demişlerdi oysa .Neyse bununla erkeklerin şu meşhur egosuna kısaca bir değindikten sonra ,tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum.ve şunu bilin hepiniz için dua ediyorum yüce rabbim tüm çocuk istiyenlere çocuk versin,her kadını beni sevindirdiği gibi sevindirsin. hepinizi öpüyorummmm

azhurebadelef ayy canım çok sewindim eline almayı nasip atsın allah.çok mutlu ol canım kib

ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldığını öğrendi
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
15 mayıs 2009 fatıma zehra

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
maviumutolsun-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)

Çok güzel maşallah listemizden hamileler çıkmaya başlamış, bereketli olsun inşallaahh:Saruboceq:

Arkadaşlar daha önce eşimin varikosel olduğunu öğrendiğimde üzüntüden kahrolmuştum.Sonra bu siteyi buldum imdat benim eşim varikosel diye yardım çığlıkları attım ve hepiniz buna içtenlikle cevap verdiniz.hatta hiç tanımadığım sizleri en yakın dostlarımmışsınız gibi (ki öyle oldunuz zaten) sorularımla bunalttım resmen .ama yinede bana sabırla katlanıp her soruma cevap verdiniz.Bende şimdi sizle bir sevincimi paylaşmak istiyorum içtenliğime hepinizin inandığına eminim.Şimdi güzel hatunlar biz de durum şuydu ben sağlıklıydım hemde çok sağlıklıydım eşim ise çift taraflı varikoseldi,sperm sayısı çok çok düşük olanlarında kalitesi ve hareketliliği çok düşükdü. Ama ben şu an yüce rabbimin izniyle hamileyim.ve elbette çok mutluyum ne varikosel ameliyatı,ne aşılama, ne tüp ,ne müp.Benim için tam bir süpriz oldu. Eşimde, komik ama, hindi gibi kabardı. Sanki varikosel olan benmişim gibi; azda olsa işe yarıyor demekki diye diye sırıtıyor. ne komik değil mi.Giitiğimiz her doktor ssk dan kızılaya en iyi özel hastaneye kadar direk kendisine bu sayılarla çocuk sahibi olmanız çok ,çok zor demişlerdi oysa .Neyse bununla erkeklerin şu meşhur egosuna kısaca bir değindikten sonra ,tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum.ve şunu bilin hepiniz için dua ediyorum yüce rabbim tüm çocuk istiyenlere çocuk versin,her kadını beni sevindirdiği gibi sevindirsin. hepinizi öpüyorummmm

Rabbim ol deyince olmayacak birşey yok ki, maşallaaaahhh! Allah tamamına erdirsin dilerima.s., dularına da AMİİNN diyorum:Saruboceq:

azhurebadelef paylaşımın için teşekkürler umut oluyor böyle hikayeler sağlıklı gebelik ve hayırlı evlat olsun inşallah

Mevlam ol diyince nasıl da oluveriyor...:nazar:
canım benim çok tebrik ediyorum,rabbim kucağınıza almayı da nasip etsin buradaki diğer arkadaşlarında mutlu haberlerini duymayı nasip etsin.dikkat et kendine kal sağlıcakla...a.s.

azhurebadelef
hayırlı uğurlu olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin nasıl umut oluyo böle haberler bi bilsen ama eşinde varikosel varsa yinede tedavi olması lazım bebek oldu diye boşvermeyin ilerde daha başka sıkıntılar açar başınıza.
bide değerleriniz nekadardı

kendimi de ekledim kızlar..Allah listemizdeki hamişlerin sayısını artırsın inşallah...
ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldığını öğrendi
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds
15 mayıs 2009 fatıma zehra

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
maviumutolsun-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)
emel82-beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

hoşgeldin aramıza emel inş en yakın zamanda şifa bulur eşin ve kavuşursun meleğine

mavıoje hayırlı olsun canım.haberlerını beklıyoruz..
hamıle kalan arkdasımızıda kutluyorum.rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..
benımde ıkı amcamın kızınında cocukları oldu..onları gorunce cok uzuluyorum..cok zor ya allahım yardım etsın sabır ıhsan etsın hepımıze ınsallah..

fatıma zehra sizinde ameliyatınız hayırlı olur inşallah en kısa sürede değerleriniz düzelir tüm arkadaşlarım Allah gönlümüze göre versin ıNŞALLAH amiiin.

buarada biz keçi boynuzu kürüne başladık inş işe yarar buarad bizim sper testimizle yumurtlama günüm aynı döneme denk gelio onun için test işini erteledik bakalinş busefer olur

ay lıstede adımz en ustte bızım ya.
arkadaşlr 11gunluk bı gecıkmem var dualrınızı beklıyoruzzz.haber edrım size durumdan

ay lıstede adımz en ustte bızım ya.
arkadaşlr 11gunluk bı gecıkmem var dualrınızı beklıyoruzzz.haber edrım size durumdan

canım 11 gün uzun bi süre test yapmadın mı ayy inş güzel haberler verirsin bize canım merakla müjdeni bekliyoruz

X