Arkadaşlar daha önce eşimin varikosel olduğunu öğrendiğimde üzüntüden kahrolmuştum.Sonra bu siteyi buldum imdat benim eşim varikosel diye yardım çığlıkları attım ve hepiniz buna içtenlikle cevap verdiniz.hatta hiç tanımadığım sizleri en yakın dostlarımmışsınız gibi (ki öyle oldunuz zaten) sorularımla bunalttım resmen .ama yinede bana sabırla katlanıp her soruma cevap verdiniz.Bende şimdi sizle bir sevincimi paylaşmak istiyorum içtenliğime hepinizin inandığına eminim.Şimdi güzel hatunlar biz de durum şuydu ben sağlıklıydım hemde çok sağlıklıydım eşim ise çift taraflı varikoseldi,sperm sayısı çok çok düşük olanlarında kalitesi ve hareketliliği çok düşükdü. Ama ben şu an yüce rabbimin izniyle hamileyim.ve elbette çok mutluyum ne varikosel ameliyatı,ne aşılama, ne tüp ,ne müp.Benim için tam bir süpriz oldu. Eşimde, komik ama, hindi gibi kabardı. Sanki varikosel olan benmişim gibi; azda olsa işe yarıyor demekki diye diye sırıtıyor. ne komik değil mi.Giitiğimiz her doktor ssk dan kızılaya en iyi özel hastaneye kadar direk kendisine bu sayılarla çocuk sahibi olmanız çok ,çok zor demişlerdi oysa .Neyse bununla erkeklerin şu meşhur egosuna kısaca bir değindikten sonra ,tekrar tekrar hepinize teşekkür ediyorum.ve şunu bilin hepiniz için dua ediyorum yüce rabbim tüm çocuk istiyenlere çocuk versin,her kadını beni sevindirdiği gibi sevindirsin. hepinizi öpüyorummmm