Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
neser bende ankdayım.ihtisasda ameliyat oldu eşim.istersen yardımcı olabilirim

dudu adetinmi düzensiz yoksa yumurtlama sorunun mu var.yumurtlama için bal çörekotu tarçını önerebilirim çok faydası oluyo

çok sevinirim aycank dr ismi verebilirmisin ve nekadar sürede iyileşti eşin.

benıde ekleyın listeye.
2007ekimde eşim amliyat oldu.2007martta bıatne dusugum oldu.eşimin sperm sayısı 2mılyondu amelıyattan önce.ameliyattan 6ay sonrakı kontrolde40 milyon olmuştu 1yılsonra ki tahlilde 45milyon oldu.ama hala hamilelık olmadı .17mayıs bekledıgım ve inş olmam dediğim adet tarıhı bakalım.bızde çok sey yaptık kurler bıtkısel ilaçlar faln rabbımnezman yazdıysa ozman olck melegımız

çok sevinirim aycank dr ismi verebilirmisin ve nekadar sürede iyileşti eşin.
canım 3 ay dolmadı test yaptırmadık daha iyileşip iyileşmediğini bilmiyoruz ama ameliyatı soruyorsan öğleden sonra oldu ertesi gün ayağa kalktı hattta bi gün sonra işe bile gitti hiç korkmayın içinizi rahat tutun bol bol dua edin inş hiç bi sorun olmadan atlatacaksınız.doç dr o.gürhan özdemir 0312 419 45 82.ameliyatı ihtisasda oldu ama doktorumuz ameliyata girdi.

ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldığını öğrendi
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
13mart 2009 aycank
19mart 2009 hennas
15 mayıs 2009 fatıma zehra

ayknds-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)
neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
maviumutolsun-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)

canım 3 ay dolmadı test yaptırmadık daha iyileşip iyileşmediğini bilmiyoruz ama ameliyatı soruyorsan öğleden sonra oldu ertesi gün ayağa kalktı hattta bi gün sonra işe bile gitti hiç korkmayın içinizi rahat tutun bol bol dua edin inş hiç bi sorun olmadan atlatacaksınız.doç dr o.gürhan özdemir 0312 419 45 82.ameliyatı ihtisasda oldu ama doktorumuz ameliyata girdi.

dr nasıl sence iyi mi? yani bu konuda uzmanmı? valla ameliyatı eşim olacak ben araştırıyorum. o pek ameliyat olmak istemiyo ben araştırıp ayarlıcam oda ameliyat olacak bu gidişle. Hiç araştırıp soruşturmaz geçiştirmeye çalışıyo çünkü.Bende ameliyat sonra ters bişeyler olmasın iyileşsin istiyorum. Sonra senin yüzünden oldu demesin :) O yüzden çok inceliyorum. Kusura bakma uzun yazdım :)

dr nasıl sence iyi mi? yani bu konuda uzmanmı? valla ameliyatı eşim olacak ben araştırıyorum. o pek ameliyat olmak istemiyo ben araştırıp ayarlıcam oda ameliyat olacak bu gidişle. Hiç araştırıp soruşturmaz geçiştirmeye çalışıyo çünkü.Bende ameliyat sonra ters bişeyler olmasın iyileşsin istiyorum. Sonra senin yüzünden oldu demesin :) O yüzden çok inceliyorum. Kusura bakma uzun yazdım :)

ne kusuru:1hug: benim eşimde ilk başta istemedi kabullenemedi ama sen ona bunu çocuk için değil kendi sağlığı için olması gerektiğini anlat.bu rahatsızlık çocuğu olan insanlarda da oluyo ileride şiddetli ağrı gibi daha büyük sorunlar çıkartır eşine.erkekler hep böle o dönemde bende çok üzülmüştüm hep ben araştırıyordum herşeyi ben ayarlamıştım hatta ,bayanların yaradılışında var daha duygusal daha merhametli ve hep verici biz oluyoruz onlar kadar soğukkanlı olamıyoruz ama inan korkulacak hiçbişi yok telaş yaptığın kadar büyük bi operasyon olmayacak bikaç saat içine eşin yanında olacak bir gün içinde kalkıp yürümeye başlayacak.doktoruma gelince daha önce butür ameliyatları çok yapmış bu konudada uzmandı bizi çok rahatlattı her sorumuza tek tek moral vererek cevapladı istersen ilk önce sen eşinle birlikte doktorla görüşme yap sana bukonuda yardımcı olabilirim.biizm ameliyatımızda ve sonrasında bi sorunumuz olmadı inş sizinde olmaz canım

mrb arkadaşlar bir haftadır taip edemedim siteyi iyi ki girdim burası beni rahatlatıyo kimseyle konuşamıyoruz ki biz bugün eşime havuç suyuna başladık ya artık bu da fayda etmezse tüp kaçınılmaz oluyo Allahım bütün elleri açanları görsün inşallah hepinizi öptüm

hello bayanlarrr buarda herkese geçmiş olsun hamile kalanlarda hayırlı olsun darısı isteyenlere ayyy haziranın ilk haftasında bizde test yaptırcaz bakalım yaww heycanlıyım biraz ama o gün gelince heralde daha çok heycanlanırım sonuçları yazarım bilenler değerlendirir yardımcı olur bana.buarada biz ilk denememizi yaptık bu ay yani nisanda ümitli diilim açıkçası adetime 1 hafta kaldı gelişmeleri yazarım nese sizde çalışmalara dewamm yılmak yokkkkk.............

listemiz;
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
4aralık 2008 mavioje
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
13mart 2009 aycank
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds

kendimi güncelledim temmuz yada ağustosda da tahlil yapılacak bakalım hayırlısı

selam cucuxxx biz de haziranın ilk haftası test yaptıracağız ama umarım gerek kalmaz.listeye adını tarihini eklesene canım

haziranın 2, haftasıda biz yaptıracaz bakalım neler olmuş inş sonuçlar tavan yapmıştır:))

merhaba kızlar.ya esım amelıyat olalı bırhafta oldu bız bugun bırlıkte olduk.dayanamadı zavallım.ınsallah bır aksılık olmaz.enfeksıyon falan.korkuyorum acıkcası.bızde uc ay dolunca test yaptırıcaz.sızınkılerı heyecanla beklıyorum arkadaslar..

leyl ne listesi nerde ben bilmiorum canım haberim yok öle bişiden :) benide ekleyin yewriimm

kızlar tekrar slm biz havuç suyuna devam ediyoruz bakalım kendimize 3 adet dönemi belirledik son 3 te de olmazsa tüpe geçeriz diye karar verince çok rahatladım adetime bikaç gün kaldı bakalım kimbilir umut fakirin ekmeğidir belki tutmuştur

ekim 2007 bumuyani
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
4aralık 2008 mavioje
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
6 martta 2009 cucuxxx
13mart 2009 aycank
19mart 2009 hennas
06nisan 2009 ayknds

X