Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
benim eşimde genel anestezi ile oldu.korkulacak bir ameliyat değil yeterki sonu hayırlı olsun.bizde ameliyat sonrası test sonuçlarımızı yarın alıcaz bakalım 3 ayda ne kadar düzelme olmuş.

hadı bakalım hayılısı olsun canım..a.s.

uffff 15 gün sonra sperm testi yaplcak çok heycanlıyım acaba sayısı arttımı yaaa çok inş herkesin işi rast gider öptm hepinizi

Arkadaşlar tedirgin olmanıza gerek yok aksine sevinin bence :) çünkü ameliyattan sonra baya bi gelişme oluyo. benim eşim 1 sene önce oldu eşimin spermi yok derecede azdı ama ameliyattan sonra baya bi gelişme oldu ama olağan sınıra gelemedi yinede.genel anestezi ile oldu yaklaşık 1,5 saat sürdü 2-3 gün yatması gerekiyo ameliyattan sonra ağır kaldırmayacak bu şekilde yani.eşim şuan ilaç takviyesi alıyo hala bebişimiz yok ama umutluyum :)

listemiz;
15temmuz 2008 Fadik
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 eşi ameliyat oldu,19 şubat 2009da hamile kaldığını öğrendi
4aralık 2008 mavioje
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
13mart 2009 aycank
19mart 2009 hennas
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
kurnaz ameliyat yakında
fatıma zehra -beklemede(ameliyat tarihi belli değil)
ayknds-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)

aramıza yeni arkadaşlar geldi bu listeye ekleme yapmak yada düzeltmek isteyen varsa yazsın ekleyelim düzenli bi listemiz olsun sonuçlarda ii olsun hepimize umut olsun inş

arkadaşlar benimde eşimde varikosel var.1. derece.dotor ameliyat dedi.Ameliyat için doktor ve hastane arıyoruz.Ankarada iyi bir doktor ve hastane bilen varmı

Selam arkadaşlar. Kendimde aynı dertten muzdarip olduğum için ben bu forumu sürekli takip ediyordum. Biz 1,5 yıllık hiç korunmasız ilişkiden sonra bebek sahibi olamadık. Ben gitmiştim ama eşim görünmemişti doktora. 6 ay önce iyi bir hastanenin kadın dogum doktoruna görünmek için gittim. Hep kabahati kendimde arıyorum tabi. Yapılan tetkiklerden sonra bende bir problem olmadığı ama eşimde çift taraflı varikosel ayrıca spermlerde şekil bozukluğu olduğu anlaşıldı. Neyse 27 Aralıkta eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu. Doktor 3 ay sonra eşin hamile kalmazsam tekrar görüşelim dedi. Ama gitmesine gerek kalmadan 3 Mart 2009 tarihi itibariyle son adetimi gördüm ve şimdi 11 haftalık hamileyim. Şimdilik bir problem olmadığını ve bebeğin sağlıklı göründüğünü söylüyor doktor. İnşallah bu sitede benimle aynı sorunu yaşayan herkes en yakın zamanda mutlu haberler alır. Bu satırları herkese umut olsun diye yazıyorum :ecrin_bebek: İyi günler

Fatih Üniversitesi Hastanesi üroloji doktoru ömer bey eşim bu doktora ameliyat oldu hemde çift taraflı ve ben 3 ay sonra hamile kaldım

merhaba arkadasım.ben cok sık yazmam ama genelde hep burdayım.okuyucuyum yanı.sanada ara ara rastladım bazı topıklerde.konusmak nasıp olmamıstı ama.
senın esın ne zaman oldu amelıyat canım.sanırım sekız aylık hamılesın.rabbım yardımcın olsun.hayırlısıyla bır nefeste kurtulursun ınsallah..eger ozel olmazsa yasadıklarını bızımle paylasırmısın.belkı aklımıza takılan olurda sorarız sana..a.s

Tabiki canım ya ne demek 2008 haziranda ameliyat oldu eşim 2009 haziranda kavuşuyoruz inşallah kızımıza. Teşhis konulduktan sonra gerisi çok çabuk gelişti hemen ameliyat oldu eşim devlet hastanesinde çokta çabuk kalktı ayağa maşallah. Doktor bir sene bekleyin ameliyattan sonra demişti ama 3.ayda aldık hayırlı haberi korunmasız 2 yıldır olmuyordu bebeğimiz tesadüfen öğrendik eşimde varikosel olduğunu darısı hepinizin başına inşallah.

arkadaşlar benim damat da bu amaliyatı oldu doktor altı ay sonla cocugun olur demiş ama kızım dört ay sonra hamile kaldı şimdi on yaşında oğlumuz dokuz yaşında kızimız var darısı başınıza güzel kızlarım üzülmeyin allah büyüktür hayırlı evlat versin cümle isteyene sizleri çook iyi anlıyorum yazma gereyi duydum sevgiyle öpüyorum hepinizi

arkadaşlar eşimin varikosel ameliyatı sonrası yapılan test sonuçları çokk iii.8 milyondan 25 milyona çıktı ileri hareketli ve sağlam yapısıda çok güzel darısı bebeğimiz için inş:)ama benim adet düzenim ne olacak ne yapmalıyım bişi söleyinnn

listemiz;
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldığını öğrendi
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
13mart 2009 aycank
19mart 2009 hennas
2 şubat 2009 mavirüya

fatıma zehra -beklemede(ameliyat tarihi belli değil)
neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)

neser bende ankdayım.ihtisasda ameliyat oldu eşim.istersen yardımcı olabilirim

dudu adetinmi düzensiz yoksa yumurtlama sorunun mu var.yumurtlama için bal çörekotu tarçını önerebilirim çok faydası oluyo

yumurtlama sorunum olduğunu söylemedi dr.ama adetim düzensiz bunun için ne yapmalıyım.öneriniz var mı?

doktorun daha ii bilir canım bunun için bi ilaç önermedimi sitede düzensiz adet için çok kür var iice araştırmak lazım

kızlar beni de ekleyin bi doktora daha görünüp o da ol derse ameliyat olucak eşim haziran da olur heralde biz sorunu daha yeni örendik yani 1 ay olmadı varikosel deneli 1.5 yıllık evliyim ve ocaktan beri istiyoruz.ameliyata kadar keçiboynuzu,incir kürü ve gnc nin vitaminini deniyoruz.herkese bol şanslar................

teşekkürler.artık önce dr sonra kürler bakalım belki de bahardandır:)

kızlar merhaba.esım persembe gunu oldu amelıyat.guzel gectı dedı doktor.cıft taraflı oldu.suan evde yatıyor.ama ıyı cok sukur.doktor bızede bır ay cınsel perhız verdı.bu ay bos gecıcek yanı...lısteye benıde ekleyın.ben hamıle kalana kadar bu topıgı bırakmıcam ınsallah..sızınde hayırlı haberlerını beklıyorum ınsallah...
bu arada guzel haberler verıp bızı umutlandıran herkese tesekkur etmek ıstıyorum herkese hayırlı gunler...

fatma zahra geçmiş olsun,inşallah ameliyat işe yarar,biz de 2 ay oldu ameliyat olalı..1 ay sonra test yaptırıcaz,bakalım düzelme olmuşmu....bu arada eşlerimizin ilk test sonuçlarını beklerken kendi problemlerımızı de halledelım,ben mesela, kılo vermeye calısıyorum su an,çünkü sonuclara gore tup bebege gıtmek zorunda kalırsak,kilo tüp bebek tedavısınde çok onemli,hatta bazı merkezler kılo ver oyle gel dıyorlarmış,oyle bırsey olursa daha fazla beklemek ıstemıyorum zaten yasım 32..
amelıyattan sonra kurlerle de tadaviyi destekleyın kızlar,keçiboynuzu kürü ve vitamın mıneral takvıyesi alsın eşleriniz...sigarayı bıraksınlar,kılo problemı olanlar kılo versınler..

listemiz;
15temmuz 2008 Fadik
27ağustos 2008 yeliz 39
11ekim 2008 gozdem
13ekim 2008 nilos1981
28ekim 2008 zehra87 - 19 şubat 2009da hamile kaldığını öğrendi
4aralık 2008 mavioje
27aralık 2008 buse 321 - mart 2009 hamile kaldı
6ocak 2009 leyl
19ocak 2009 birebira
20ocak 2009 seynep
2 şubat 2009 mavirüya
13mart 2009 aycank
19mart 2009 hennas
15 mayıs 2009 fatıma zehra

neser - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
kurnaz - beklemede (ameliyat tarihi belli değil)
maviumutolsun-beklemede(ameliyat tarihi belli değil)

X