Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ya çok sağol..darısı hepinize inşallah..nickini görünce sevindim..umarım herşey yolundadır..varmı gelişme?

inşallah canım bizimde 4 ay doldu test yapıldı değerler yükseldi biraz daha beklicez bakalım morfoloji %7 oldu en çok ona sevindim sayıda ml 24 milyon oldu inşallah senin gibi 7. ayda bende bebişime kavuşurum opuyorumnanaktan

ooo canım maşallah..sizin değerler bizimkinden daha iyi..olucak inşallah..biz de güzel haberlerini alıcaz buralarda..hem kızın olur ,alırım oğluma belki:)) oğluma kız aramaya başladım da dermişiiiiiim:))

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. Maşallahh..Bizim sayımızda 2milyon ml'de. Sayı ne kadar arttı ameliyattan sonra. Ameliyat sonrası 7 ay içinde kür yada ilaç kullandınız mı? Bizim doktorumuz da sayı çok artmayabilir dedi. Bende eşime dediklerinden ve birkaç şey daha dahil yediriyorum. Hem umutlanıyorum hem de bazen umutsuzluk çalıyor kapımı. Ameliyat olalı 1 ay oldu. Beklemek sabretmek zor. Denediğin farklı şeyler varsa tavsiye eder misin?

merhabalar hanımlar,topiğe bu aralar uğrayamıyorum,bu konuyu açtığımda en yakın zamanda hamileyim haberini vermeyi ümit etmiştim ama olmadı ben de beklemekten sıkılıp tüp bebek yaptırmaya karar verdim o yüzden tüp bebek kısmında vakit geçiriyorum artık,umarım benim veremediğim haberi sizler verirsiniz benim de tedavim sonuçlandığında yazarım doğal yolla olcağı yok madem biz de teknolojinin bize sunduğu imkanlardan yararlanalım dedik,sağlıkla kalın...

İnşallah muradını verir Allah tez vakitte hayırlısıyla..Değerleriniz nasıldı ameliyat öncesi ve sonrası?

İnşallah muradını verir Allah tez vakitte hayırlısıyla..Değerleriniz nasıldı ameliyat öncesi ve sonrası?

sağol canım herkesin inşallah
öncesi sonrası değişmedi hatta düşüş bile oldu 1-2milyon civarı sperm var 2yıl bekledik ama yetti gari:)

sağol canım herkesin inşallah
öncesi sonrası değişmedi hatta düşüş bile oldu 1-2milyon civarı sperm var 2yıl bekledik ama yetti gari:)

Haklısın canım..Sana da dua ederim. Buradaki tüm arkadaşlara ediyorum ama isimle dua daha makbul. İnşallah meleğine kavuşursun..

Canımmmm içim cız etti walla rabbimin izniyle hiçbirşey olmayacak olumlu düşün olumlu olsun.Hem o kadacık kanamaya sana yat diyen doktorun aklına şaşayım ben istanbulun en iyi doktorlarına gittim eğer bir pedi dolduracak kadar knaman yoksa ona düşük demiyorlar sadece ağr iş yapma diyorlar,çoksa(benim olduğum gibi)o zaman yatak istirati werilir gereksiz bir endişe içine seni sokmuşlar.
canım benim ikizdi8 haftaya kadar bişey hissetmedim sonrasında bi oldu tam oldu ,inşallah sen olmazsın öyle gebişlerde çok..
keseyi gördüysen alttan ultrasonl kal atışlarını bile 6. haftada görebilirsin,korkma iste hi bir zararı yok ^3 aya kdar bana tüp bebek uzmanım hep alttan baktı
Sakın buraya bidaha kötü bişey yazma görmücem ona göre....
Sen we bebişin allaha emenet olsun sağlıkla kalın bayyy

Merhaba canım. Çok teşekkür ederim. Ameliyat çok rahat bir ameliyat. Ameliyattan hemen sonra biraz ağrısı oldu sadece. Akşam ayağa kalkabildi eşim. 1 gün hastanede kaldık. Ertesi gün taburcu ettiler. Ertesi gün rahatlıkla yürüdü. Hiçbir sıkıntısı olmadı. İşe gitmek istedi 1hafta raporlu olduğu halde ben müsade etmedim. Ameliyat sonrası kendini ne kadar iyi hissederse hissetsin istirahat bence şart. Çalışmak demek risk almak demek. Dikişler ağrımasa bile zorlamamak gerekli. Ameliyattan sonra çok ayakta kalmamaya ve ağır kaldırmamaya dikkat edilmeli.
Varikoseliniz kaçıncı derce bilmiyorum canım ama bence bir an önce iyi bir doktora ameliyatını olsun eşin. Zararın neresinden dönersek kardır. Çok geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallahhh..[/QUOTE]

tamöam canım teşekkürler yaa bilmiyorum eşim pe amelıyat olmak istemıyor.tutturdu ekımd eolcam diyor anlamdım giti valla yaa sinirlerim cok bozuk bende sorun var pko var e c.çtesi doktora gttim doktorum kan tahlılı ve smiar testi istedeı bakalım nılcaak.eşim korkuyormu ne anlamadımkı yaa niyee ekimd iyorr off yaa off

doktorunuz adı neydı

basıt ama eşim ekımde yaptırcam dıyorrr mafoldumben[/QUOTE]

valla benim eşimde pek yanaşmıyodu ameliyat olmaya kaç tane doktora gittik sonunda ikna oldu çünkü başka çaresi yok çocuk istiyosa olucak onuda bırak sağlık açısındanda önemli.gerçi çokta sıkmamak lazım adamları belki ozamana kadar konuşa konuşa ikna edersin canım daha erken olması için ...

ayyy şekerim olsunda eveririz tabe :))))naniknanik

canım arkadaşım:1hug:çok şükür çarşamba günü kalp atışlarını duydum bebeğimin:Saruboceq:ama doktor riskin hala devam ettiğini söyledi.ultrason görüntüsünde kan odağı görünüyo ve o sıfırlanana kadar risk devam ediyormuş.progestanın ikinci kutusuna başlıycam işte umarım bebeğime zararı yoktur.doktor yok diyor ama insan endişe ediyo yinede.hiç kanamam olmuyo ama içeride niye kanama gözüküyo anlamıyorum.ama kalp atışlarını duydum ya içim daha rahat allahın izniyel kötü birşey olmıycak.zaten sürekli evdeyim dinleniyorum.yarın gidip kan testlerini yaptırıcam.6 haftalıkmış bebeğim.öyle işte hayatım hem endişeyle hem mutlulukla geçiyor işte günler.sen neler yapıyorsun aşılama falan yazmıştın sanırım neye karar verdiniz.hakınızda hayırlısı neyse o olsun canım.güzel haberlerini bekliyorum.çok öpüyorum.allaha emanet ol.opuyorumnanaktan

hı anladım canım bizde agrı falan oktu bişey yok yanı ama doktor amelıyta dedı degerler biraz düüktü dur bakayım yazayım sagol bilgi için

13 mılyon biizmde sayı hareketlı saısyı düşük ve morfolojı amelıyat sart dedıler bakalım en zamn olcak eşim amelıyta inş.beginisaglıkla kucagına alırsın cnaım darısı biizm başımıza

valla benim eşimde pek yanaşmıyodu ameliyat olmaya kaç tane doktora gittik sonunda ikna oldu çünkü başka çaresi yok çocuk istiyosa olucak onuda bırak sağlık açısındanda önemli.gerçi çokta sıkmamak lazım adamları belki ozamana kadar konuşa konuşa ikna edersin canım daha erken olması için ...[/QUOTE]

inş.evet cokda üstüne gitmemk lazım o zaman daha cok terslenıyorr bakalım beklyorum belkı erken olurda bebişşim gelir :)

canı m çok sevindim içinde atan bir kalbin oldıuğunu bilmek bu dünyadaki en mutlu oladır emiynimki.günden güne büyüyen bir bebiş...
eğer kan dişa akmıyorsa demekki rahim emiyo kanamayı,coraspirin yada bebe aspirini kullanmaya başladınmı ama kullanma kan sulandırmaya yarar kanmanın dışa akmasını kolaylaştırır.kanama bölgen bebeğin kesesinden küçükse endişe daha az olur.
Ama hiçbir zaman normal sayılmaz, inşallah birşey olmıyacak sakın stres yapma benim doktorum her zaman stres birinci düşük nedeni derdi o yüzden Rahat ol
onu sana seni yaradan werdi ,ne olcağını yada neyin hayırlı oldugunu ondan bska kimse iyi bilemez.
Bebişim bizim değerlerde çıktı rabbimin izniyle dedik ki bi ay daha bekleyelim belki ieri hızlı hareketlilik artar o zaman gene değerler ıyı olursa aşılama deneriz.
Ne şaşırtıcı değilmitüp bebekten aşılamaaya geçiş inanamıyorum saanki rüyadayım bakmışsın bide kendiiğinden gelmiş bebişim.
hep rabbime namazlarımda aldığın bebişlerimin yerine sağlıklılarını wer diye du dediyorum"Rabbimkatındn bana hayırlı bir zürriyet nasip et ,muhakkakı sen duaları hkkıyla işitensin" amin(Hz zekeriyanın duası),oğlum olursada adını yahya koyacağım ,yahya eymen insallah.
Sen we bebişin Allaha emanet dikkatli ol hazinene çok iyi bak

arkadaslar benm esim bugün saat 15 civarında ameliyat oldu tek mi çiftmi bilmiyoruz doktor birşey demedi simdi taburcu oldu sperm sayısını arttıracagını söyledi 25 milyondu sizce bi katkısı olurmu gercekten

inş.evet cokda üstüne gitmemk lazım o zaman daha cok terslenıyorr bakalım beklyorum belkı erken olurda bebişşim gelir :)[/QUOTE]

canım bizimde hareketli sayısı azdı ondan doktor ameliyat şart dedi varikosel spermlerin hareketinide bozuyomuş çünkü.hepimizin isteği o bende sabırsızlıkla bekliyorum daha 1 ay oldu eşim ameliyat olalı ilaçlarını falan düzenli olarak veriyorum 3 ay dolana kadar beklicez sonra test yapılcak bakalım hayırlısı

arkadaslar benm esim bugün saat 15 civarında ameliyat oldu tek mi çiftmi bilmiyoruz doktor birşey demedi simdi taburcu oldu sperm sayısını arttıracagını söyledi 25 milyondu sizce bi katkısı olurmu gercekten

doktorunuzla konuşup ayrıntılı öğrenseydiniz.varikoselin sperm sayısını hareketliliğini yapısını bozduğunu sölüyolar doktorlar ama herkestede düzelme olmuyomuş burdada okuduğum yazılar kadarıyla.ama düzelme olursada anca 3 ay sonra düzelmeye başlarmış değerler.çokta az değil aslında sperm sayısı normal.inş. bian önce değerleriniz düzelirde bebek sahibi olursunuz

inş.evet cokda üstüne gitmemk lazım o zaman daha cok terslenıyorr bakalım beklyorum belkı erken olurda bebişşim gelir :)

canım bizimde hareketli sayısı azdı ondan doktor ameliyat şart dedi varikosel spermlerin hareketinide bozuyomuş çünkü.hepimizin isteği o bende sabırsızlıkla bekliyorum daha 1 ay oldu eşim ameliyat olalı ilaçlarını falan düzenli olarak veriyorum 3 ay dolana kadar beklicez sonra test yapılcak bakalım hayırlısı[/QUOTE]

gecmiş olsun canım ne güzel 2 ayın kalmıs keşke bende bekleeme süresnde olsaydım ama olcam inş.:)

mrb arkadaşlar benim eşim 26 haziran 2009 da varikosel ameliyatı olmuştu
3 ay sonra hamile kalmıştım ama 8 haftalıkken kalbi durmuştu(((
bugün öğrendim yeniden hamileyim
ama idrar yolu enfeksiyonum olabilir
korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan dua edin bana nolur

Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu darısı başınıza umudunuzu kaybetmeyin

cok sevındım rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın bısı sorucaktım varıkoselden once degerlerınız nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…