canım ya çok sağol..darısı hepinize inşallah..nickini görünce sevindim..umarım herşey yolundadır..varmı gelişme?
bizim de ameliyatı kaan hoca yaptı.ameliyatla çok yükselmeyebilir şansınız dedi,ama biz bir deneyelim dedik..tüpe başvurmadan normal yolla olması için istedik açıkcası..Vee çok şükür ameliyattan sonraki 7.ayda hamile kaldım...oğlumuz olacak teyzeleri..(maşallah).....inanamadık..çünkü ameliyattan önce sayı 2 milyondu..ameliyattan sonra kademe kademe arttı...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.eşlerinizi iyi besleyin bu arada..bol yeşil salata,domates,meyve yedirmiştim ben..
merhabalar hanımlar,topiğe bu aralar uğrayamıyorum,bu konuyu açtığımda en yakın zamanda hamileyim haberini vermeyi ümit etmiştim ama olmadı ben de beklemekten sıkılıp tüp bebek yaptırmaya karar verdim o yüzden tüp bebek kısmında vakit geçiriyorum artık,umarım benim veremediğim haberi sizler verirsiniz benim de tedavim sonuçlandığında yazarım doğal yolla olcağı yok madem biz de teknolojinin bize sunduğu imkanlardan yararlanalım dedik,sağlıkla kalın...
İnşallah muradını verir Allah tez vakitte hayırlısıyla..Değerleriniz nasıldı ameliyat öncesi ve sonrası?
sağol canım herkesin inşallah
öncesi sonrası değişmedi hatta düşüş bile oldu 1-2milyon civarı sperm var 2yıl bekledik ama yetti gari:)
canım benim unuturmuyum hiç hep aklımda ama eşimin korkusuna giremiyorum internete.bu gün artık gözümü karartım girdimkaydirigubbakcemile3geçen çarşamba kanamam oldu hemen dr a gitti düşük tehlikesi var dedi ilaç falan yazdı sürekli yat sadece wc ye kalk yerinden dedi:1no2:eşimde çok endişelendin yerimden kaldırmıyor beni ama o günde sonrasındada birdaha kanamam olmadı çok şükür.zaten olduğundada çok az olmuştu iç çamaşırıma bile gelmedi.ama dr düşük tehlikesi diyince insan korkuyor tabi.şimdi çarşamba birdaha gidicez bakalım ne diycek.keseyi gördük ama böyle bir olay için gidince sevinemedik bile buna.allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.:Saruboceq:
ooo canım maşallah..sizin değerler bizimkinden daha iyi..olucak inşallah..biz de güzel haberlerini alıcaz buralarda..hem kızın olur ,alırım oğluma belki:)) oğluma kız aramaya başladım da dermişiiiiiim:))
canım arkadaşım:1hug:çok şükür çarşamba günü kalp atışlarını duydum bebeğimin:Saruboceq:ama doktor riskin hala devam ettiğini söyledi.ultrason görüntüsünde kan odağı görünüyo ve o sıfırlanana kadar risk devam ediyormuş.progestanın ikinci kutusuna başlıycam işte umarım bebeğime zararı yoktur.doktor yok diyor ama insan endişe ediyo yinede.hiç kanamam olmuyo ama içeride niye kanama gözüküyo anlamıyorum.ama kalp atışlarını duydum ya içim daha rahat allahın izniyel kötü birşey olmıycak.zaten sürekli evdeyim dinleniyorum.yarın gidip kan testlerini yaptırıcam.6 haftalıkmış bebeğim.öyle işte hayatım hem endişeyle hem mutlulukla geçiyor işte günler.sen neler yapıyorsun aşılama falan yazmıştın sanırım neye karar verdiniz.hakınızda hayırlısı neyse o olsun canım.güzel haberlerini bekliyorum.çok öpüyorum.allaha emanet ol.opuyorumnanaktanCanımmmm içim cız etti walla rabbimin izniyle hiçbirşey olmayacak olumlu düşün olumlu olsun.Hem o kadacık kanamaya sana yat diyen doktorun aklına şaşayım ben istanbulun en iyi doktorlarına gittim eğer bir pedi dolduracak kadar knaman yoksa ona düşük demiyorlar sadece ağr iş yapma diyorlar,çoksa(benim olduğum gibi)o zaman yatak istirati werilir gereksiz bir endişe içine seni sokmuşlar.
canım benim ikizdi8 haftaya kadar bişey hissetmedim sonrasında bi oldu tam oldu ,inşallah sen olmazsın öyle gebişlerde çok..
keseyi gördüysen alttan ultrasonl kal atışlarını bile 6. haftada görebilirsin,korkma iste hi bir zararı yok ^3 aya kdar bana tüp bebek uzmanım hep alttan baktı
Sakın buraya bidaha kötü bişey yazma görmücem ona göre....
Sen we bebişin allaha emenet olsun sağlıkla kalın bayyy
Canim morfolojinin 0 olmasi kesin ameliyati gerektirmiyor baska sebeplerden de olabiliyormus
varikosel ameliyati herkesin sperm degerlerini duzeltmiyormus yani bazilarina varikosel olsa bile ameliyati onermiyorlar ama varikoseli fazlaysa ve agrii yapiyorsa o ayri .
bizimde morfolojimiz oyleydi bakalim 2 ay oldu ameliyat olali 1 ay sonra test vericez,
sende yaz sonuclarini Kaan bey e o yonlendirir sizi.
13 mılyon biizmde sayı hareketlı saısyı düşük ve morfolojı amelıyat sart dedıler bakalım en zamn olcak eşim amelıyta inş.beginisaglıkla kucagına alırsın cnaım darısı biizm başımızabizim de ameliyatı kaan hoca yaptı.ameliyatla çok yükselmeyebilir şansınız dedi,ama biz bir deneyelim dedik..tüpe başvurmadan normal yolla olması için istedik açıkcası..Vee çok şükür ameliyattan sonraki 7.ayda hamile kaldım...oğlumuz olacak teyzeleri..(maşallah).....inanamadık..çünkü ameliyattan önce sayı 2 milyondu..ameliyattan sonra kademe kademe arttı...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.eşlerinizi iyi besleyin bu arada..bol yeşil salata,domates,meyve yedirmiştim ben..
canım arkadaşım:1hug:çok şükür çarşamba günü kalp atışlarını duydum bebeğimin:Saruboceq:ama doktor riskin hala devam ettiğini söyledi.ultrason görüntüsünde kan odağı görünüyo ve o sıfırlanana kadar risk devam ediyormuş.progestanın ikinci kutusuna başlıycam işte umarım bebeğime zararı yoktur.doktor yok diyor ama insan endişe ediyo yinede.hiç kanamam olmuyo ama içeride niye kanama gözüküyo anlamıyorum.ama kalp atışlarını duydum ya içim daha rahat allahın izniyel kötü birşey olmıycak.zaten sürekli evdeyim dinleniyorum.yarın gidip kan testlerini yaptırıcam.6 haftalıkmış bebeğim.öyle işte hayatım hem endişeyle hem mutlulukla geçiyor işte günler.sen neler yapıyorsun aşılama falan yazmıştın sanırım neye karar verdiniz.hakınızda hayırlısı neyse o olsun canım.güzel haberlerini bekliyorum.çok öpüyorum.allaha emanet ol.opuyorumnanaktan
13 mılyon biizmde sayı hareketlı saısyı düşük ve morfolojı amelıyat sart dedıler bakalım en zamn olcak eşim amelıyta inş.beginisaglıkla kucagına alırsın cnaım darısı biizm başımıza
valla benim eşimde pek yanaşmıyodu ameliyat olmaya kaç tane doktora gittik sonunda ikna oldu çünkü başka çaresi yok çocuk istiyosa olucak onuda bırak sağlık açısındanda önemli.gerçi çokta sıkmamak lazım adamları belki ozamana kadar konuşa konuşa ikna edersin canım daha erken olması için ...
arkadaslar benm esim bugün saat 15 civarında ameliyat oldu tek mi çiftmi bilmiyoruz doktor birşey demedi simdi taburcu oldu sperm sayısını arttıracagını söyledi 25 milyondu sizce bi katkısı olurmu gercekten
inş.evet cokda üstüne gitmemk lazım o zaman daha cok terslenıyorr bakalım beklyorum belkı erken olurda bebişşim gelir :)
mrb arkadaşlar benim eşim 26 haziran 2009 da varikosel ameliyatı olmuştu
3 ay sonra hamile kalmıştım ama 8 haftalıkken kalbi durmuştu(((
bugün öğrendim yeniden hamileyim
ama idrar yolu enfeksiyonum olabilir
korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan dua edin bana nolur
Allah hepinize yaşatsın bu duyguyu darısı başınıza umudunuzu kaybetmeyin