- 3 Mart 2010
- 4.610
- 5
keci boynuzu kurunu birakip sadece havuc suyu kuru yap . sayiniz simdilik iyi hareketi havuc suyu arttiriuyor ve ikiside ayni anda yapilmiyor zaten .
sen esine ihm al etmeden her gece havuc suyu sik .
Canim inaniyorum siz bu isi halledeceksiniz:)) bence gelismeniz cok iyi .
nikotinden de sakizindan da uzak dursun artik .
portakalin icine at ozaman havuc suyunu oyle ver anlamaz bile:) hatta 1 de greyfurt olsun.
Benim aklımdanda öyle geçti .
Bir araştırma yptım hareketliliği c vitamini sağlıyor ,en çok neyde warsa onu yedıemek lazım ,benim listende c vitamini eksikliği wardı.En çok kuşburnuda,,portakalda,kiwi,enginar,greyfurt,kayısı,kabak ve lahanaolrak buldum ama araşştırmaya dewam edeceğim.
Heyyyyyyt korkun benden yakında hermalist olmazsam şaşmayın öpüyorum byyyy
Hayatim sen coktaaaan herbalist oldun:))
nasılsın canışımnasıl gidiyo çalışmalr
Sonuc yok . Bugun regl oldum( Artik onumuzdeki ay insallah ameliyat olali bugun tam 2 ay oldu en az 3 ay gerekiyormus sonuc icin bakalim . Ama biz tedaviye tamgaz devam caksir kokune basladik. Korkuyorum adamin karacigeri bozulacak diye (
sagol canim.
esim pek su icmez acaba onunda zarari olmusmudur
ameliyat tan 2 ay once 9 milyondu kurlerle 19 milyon yaptik ve ameliyat olduk . ameliyattan da 2 ay gecti onumuzdeki ay tekrar test yapacagiz .
ilaclara ve kurlere devam ediyoruz.
Sonuc yok . Bugun regl oldum( Artik onumuzdeki ay insallah ameliyat olali bugun tam 2 ay oldu en az 3 ay gerekiyormus sonuc icin bakalim . Ama biz tedaviye tamgaz devam caksir kokune basladik. Korkuyorum adamin karacigeri bozulacak diye (
canım benim unuturmuyum hiç hep aklımda ama eşimin korkusuna giremiyorum internete.bu gün artık gözümü karartım girdimkaydirigubbakcemile3geçen çarşamba kanamam oldu hemen dr a gitti düşük tehlikesi var dedi ilaç falan yazdı sürekli yat sadece wc ye kalk yerinden dedi:1no2:eşimde çok endişelendin yerimden kaldırmıyor beni ama o günde sonrasındada birdaha kanamam olmadı çok şükür.zaten olduğundada çok az olmuştu iç çamaşırıma bile gelmedi.ama dr düşük tehlikesi diyince insan korkuyor tabi.şimdi çarşamba birdaha gidicez bakalım ne diycek.keseyi gördük ama böyle bir olay için gidince sevinemedik bile buna.allahım inşallah sağlıkla kucağıma almayı nasip eder.:Saruboceq:kızlar bugün gene kırmızızılar basladı,moralim bozuk anlıcanız.eşim bugün test werdibi bakalım dediık gelişme warmı yoksa 1 ay sonra tekrarlarız amaaa bu sefer krogeer yöntemide istedi eşim bakalım hayırlısı kürlerin hikmetini görecekmiyiz acaba ,sonuçlar cuma günü çıkacak,haberdar ederim. LEYLMELEK, KRİSHAZEL CCanlarım yoksunuz özledim sizler i,biriniz gebiş birinizde olmak üzere unuttunuz bizi.ikinizide öpüyorum bayyyyy
hayatım bende hiç ağrı mide bulantısı falan yok ama yağmurada yazdım kanamam oldu ve düşük tehlikesi olduğunu söyledi dr.keşke benimde bulantım ağrım olsaydıda bebeğim iyi olsaydı.gerçi içimde hiç kötü bir his yok benimle kalacak biliyorum.keseyi gördük geçen hafta çarşamba yine dr a gidicem ama kalp atışı için erken sanırım.ben öyle bir durumda gittimki dr a kaç haftalık falan hiçbirşey sormak aklıma gelmedi.inşallah bu hafta herşey yolunda olur ve normal bir kontrol geçiririm.hayatım bol bol su içmen lazım enfeksiyon için biliyosundur mutlaka ayaklarınıda sıcak tut.bebeğin ve sende allaha emanet olun.çok öpüyorum.benim için dua et canım:1hugcanım benim allahın izniyle görürsün inşallah sakın kendini üzme benim cok iii gecmiyo benim kasıklarımda agrı oluyo sabahları bulatı cok fazla bide 2 gün hastanede yatdım daha dün cıktım enfeksiyon olmuşum idrar yollarından gerci başında yakaladık cok şükür bebegimde hic bişey yok daha dün gördüm ilk gördügüm günle şimdi o kadar farklıydıki anlatamam ben keseyi gördüm ama aramızda 1 haftta var galiba ben 6 haftayı bitirmek üzereyim pazartesi 7 haftaya giriyorum benimde randevum pazartesi kalp atışını ozaman duyucaz inşallah ne yapalım annelik başından başlıyomuş kollarım mosmor oldu serum yemekten ama bebegim cok saglıklı sende iii düşün iii olsun
kızlar geçmiş sayfalarda çok yazıldı varikosel ameliyatının nasıl yapıldığı ve nerelerde yapıldığı geçmişi biraz okuyun isterseniz.yazanlardan biri de bendim boşuna özellere para dökmeyin 1 ytl bile vermeden biz fatih sultan mehmet araştırma hastanesinde olduk 3 ay dolmadan hamile kaldım ve şuan 7 aylık hamileyim rica ediyorum para tuzaklarına düşmeyin varikosel ameliyatı basit bi operasyon.biz hastaneyi çok beğendik netten bakın bana dua ediceksiniz.biz de çok araştırdık hepimiz de geçtik o yollardan acemiliğiniz anlıyorum ama devlete hastanesinden vazgeçmeyin.vereliniortak isterseniz mail adresimden yardımcı olurum bilgi isterseniz.
rica ederim sendende allah razı olsun.abartılcak bişey yok eğer varikosel varsa ve doktor ameliyat dediyse mecbur olucak basit bir ameliyat toplam bi saat sonra odasına geldi.ameliyattan beş saat sonra çıktık hastaneden.inş. rabbim hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inş.
eşiminki çok ileri derecedeydi hatta doktor seninki derste okutmalık demiş.ve morfolojisi %1 di.sayısı 75 milyondu ileri heraket de kötüydü.kızlar testi yaptırdığınız yer normal bi özel hastane olmasın biz ilk yaptırdığımız özel hastanede %40larda gösteriyodu morfolojiyi,ama gerçek bi laboratuarda yaptırdık 260 tümlabda yaptırdık.morfoloji %1 çıktı.zaten yüzde 40 olsa 2 sene hiç korunmadığımız halde bebeğe hasret kalmazdık.yasakkelimeArkadasim esin kacinci derece varikoseldi ve ameliyat oncesi sperm degerleri neydi?
ocak 2010 da çift taraflı varikosel ameliyatı oldu eşim ameliyattan önce sayı ml 18milyon, hareket ileri hızlı %0 yavaş ileri %37, morfoloji %5 di
ameliyattan 4 ay sonra sayı ml 24 milyon, ileri hızlı %14 , ileri yavaş %21, morfoloji %7
doktor 2 ay kadar daha beklememizi önermiş. sizce değerler nasıl kızlar ??
merhabalar,ben foruma yeni katıldım.benim eşimde mart 2010 da varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sayı çok düşüktü ama hareketli oranı iyiydi.keçiboynuzu kürü falan uyguluyoruz (tam kitabına uygun olmasa da).3 ay demişti doktor bekleme süresi henüz dolmadı ama benim umudum azaldı niyeysetavsiye edeceğiniz şeyler varsa çok sevinirim...