Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sayı 1ml de 19-10 değişiyodu
hareket ileri %15 ti morfoloji %5 ti

1.5 ay önce sayı toplamda 92 mil
ileri hareket %15
morfoloji %7 çıkmıştı

preseed kullandım ben 1 kere ama belki faydası olmuştur bence denemeye değer

arkadaşlar yeni üye oldum, bizde yakında 2 senelik evli olacağız. 1,5 senedir deniyoruz hamile kalamadım, ilk aylarda doktora da gittim ama bekleyin olur dediler. Bekle, bekle tabiki olmadı. Sonuçta bütün tahlillerimi yaptırdım, rahim filmi dahil bende herşey normal ve beklenmeyen gelişme eşimde varikosel :çok üzgünüm: Sperm sayısı : 58 milyon, ileri hızlı hareketli spermi düşükmüş. bir hafta sonra ameliyat olacak ama bilemiyorum, çünkü gittiğimiz ürolog da biraz daha bekleyin isterseniz, ilaç da verebilirim falan diyor, kafam karmakarışık, verdiği ilaç da evicap yani bilmiyorumkismile.... yardım ediiinnnnnn mafoldumben

gecmiş olsun canım ne güzel 2 ayın kalmıs keşke bende bekleeme süresnde olsaydım ama olcam inş.:)[/QUOTE]

sağol canım. beklemekte zor ama napalım herşeyin hayırlısı böle olması gerekiyomuş bunuda yaşıcakmışız diyorum kendimi rahatlatıyorum.sende canım en kısa zamanda eşini ikna edersin ve sende bekleme süresine ulaşırsın:))

bence bi doktora bağlı kalmayın derim benim eşimde ameliyat oldu ama biz bikaç doktora gösterdik hepsi ameliyat dedi.ilaçlar sperm hareketini arttırıyomuş ama varikosel spermlerin sayısını yapısını hareketliliğini bozuyomuş hadi ilk çocukta ilaçla oldu diyelim ikinci çocukta yine aynı sorun olcak.benim eşimdede hareket sorunu vardı biz aynı sorunları bidaha yaşamamak için ameliyatı mantıklı bulduk doktorlarda zaten ameliyat şart demişti

bizim sayı normalmiş, sadece ileri hızlı hareketli de sorun varmış. Spermogram tahilli şu anda yanımda değil, değerlerini yazacaktım ama....

Zaten bizde ameliyattan yanayız, eşim de allahtan istekli ameliyat için, o da çok üzülüyor bil bilseniz :1shok: .... Ama bazıları da ameliyattan sonra daha kötü olmuş, ondan da korkuyorum, pirince giderken bulgurdan da olmayalım akannehir
allahım artık espri bile yapabiliyorum bu konuda demekki ilk şoku atlattım ohaoldumsmile
sevgiler, görüşmek üzere a.s.

inşllah cok istiyorum etrafımda 4-5 tane hamile var cok özeniyorum:gitme:

inşllah cok istiyorum etrafımda 4-5 tane hamile var cok özeniyorum:gitme:
valla benimde etrafımda ya hamile yada yeni doğum yapan arkadaşlarım var bende çok istiyorum valla rabbim en kısa zamanda bizede versin.2 ayımız kaldı doktora gitmeye zamanda sanki geçmiyo hiç:))

valla canım öle ama napalım doktorlara emanet artık inş. kötü bişey olmaz valla bide o ihtimali düşünmek istemiyorum zaten iki ay kaldı doktora gitmeye zaman geçmiyo bide onu düşünüp iice üzülmek istemiyorum şimdiden.ama düzelenlerde çok onalrda umut oluyo valla bize inş. düzelir bian öncede bizde o güzel duyguları yaşarız.eşim ilaç kullanıyo bide keçiboynuzu kürüne başladık elimizden geleni yapıyoruz valla:))

senın adına çok sevındım inş.eski acılarını yaşamazsın cnaım benım rabbım saglıkla verırı inş.melegını

hoşgeldin cnaım sende benım gibi tam herşeyy normal dedık gercı bende pko cıktı ama olsun dedı doktor iğne tedavısı yapcaz dedı tam tedavıye başlıyordukkı eşimde varkısoel cıktı 3,derec hemde amelıyat sart dendım ama eşim nedense biraz inat etti ekimnde olcakmıs senın eşin ne güzel bak olcakmıs.inş en kısa zamanda saglıkla melegıne kausursun canım

gecmiş olsun canım ne güzel 2 ayın kalmıs keşke bende bekleeme süresnde olsaydım ama olcam inş.:)

sağol canım. beklemekte zor ama napalım herşeyin hayırlısı böle olması gerekiyomuş bunuda yaşıcakmışız diyorum kendimi rahatlatıyorum.sende canım en kısa zamanda eşini ikna edersin ve sende bekleme süresine ulaşırsın:))[/QUOTE]

eşim ikn a olcak gibi degıl canım ben ne kadar one almaya calısıyorsam o gerı atıyorr ekımde olcaktı ama ben agustos sonu ol diye ikna etmeye çalısıyordum ama daha cok kzıdı acele edıyorum dıyee bende daha bişey demiyecem kendımı diyete verdım biraz zayıflamam lazım bakalım belkı bu sırada eşim ikna olur.

[
valla benimde etrafımda ya hamile yada yeni doğum yapan arkadaşlarım var bende çok istiyorum valla rabbim en kısa zamanda bizede versin.2 ayımız kaldı doktora gitmeye zamanda sanki geçmiyo hiç:))

aynen cnaım aynenn

eşim ikn a olcak gibi degıl canım ben ne kadar one almaya calısıyorsam o gerı atıyorr ekımde olcaktı ama ben agustos sonu ol diye ikna etmeye çalısıyordum ama daha cok kzıdı acele edıyorum dıyee bende daha bişey demiyecem kendımı diyete verdım biraz zayıflamam lazım bakalım belkı bu sırada eşim ikna olur.

[

aynen cnaım aynenn[/QUOTE]

napıcaksın canım ozaman hiç üstüne gitme bende geçtim valla o yollardan doktor ameliyat dedi eşim 6 ay sonra oldu benimde ikna etmem zor oldu ama başka yapıcak bişey yoktu mecbur oldu napalım bebiş için bir sürü şeye katlanıyoruz katlanmakta zorundayız anne olmak kolay değil allah bizede tattrısın o duyguyu inş.sende sıkma canını zaman çabuk geçer bi bakmışsın ekim olmuş eşin ameliyat olmuş:))

mervetasar eşin ilaç olarak evicap mı kullanıyor, bize de onu verdi doktor ama burada okuyorum hep mg.ları değişik. senin eşin ameliyat oldu heralde.... bende keçiboynuzu kürüne başlıyım bari her yerde yazıyor. :hulya:

aaa şaşırdım valla eşlerinize de yani. Benim eşim benden daha çok acele davrandı ameliyat günü almak için, o da korkuyor aslında (erkek milleti yerimseniben) ama bizim çektiklerimizin binde birini çekmiyor onlar. Ben de herşey normal çıktığı halde rahim filmine kadar çektirdim, yapılan muayeneler de yanında cabası yani. Alt tarafı küçük bir operasyon, onu da heralde anesteziyle yaparlar, bizimkiler gibi canlı canlı değil.

kimini belden aşağısını uyuşturuyolarmış benim eşimi tamamen uyuttular ama küçük bi operasyon gerçekten sonra biraz ağrı oluyo ama dayanılmıcak gibi değilmiş eşim öle diyodu valla:))

hayatım doktor sadece progestan verdi şu an ikinci kutuya başladım.cumartesi doktordaydım çok şükür kanamalı bölge küçülmüş ince bir hilal şeklinde dedi doktor.eminim oda kalmıycak birdahaki gidişimde.içim zaten çok rahat canım kalp atışını duyduktan sonra garip bir rahatlık oldu bende.rabbime güveniyorum.hayatım hareket için neler yapıyorsunuz ilaç kür falan varmı kullandığı eşinin.arısütü bal polen karışımı ve proxeed plus ı tavsiye edebilirim hareket için arı sütü bal poleni kullanmıştık biz ama proxeede kullanmaya başlamamıştık daha biraz pahalıya geliyodu kullandığı ilaçlrda vardı eşimin onların bitmesini bekliyoduk.ama onunla ilgili çok yazı okumuştum istersen bir deneyin hayatım vesile olur belki size.o duayı bende çok okumuştum canım allahım umarım seninkinide kabul eder.çok öpüyorum.kendine iyi bak allaha emnanet ol arkadaşım.slogan şu olsun sonunda zafer varsa çekilen çile kutsaldır:lepi:kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

duygucum nerelerdesin seni çook merak ettim.umarım kötü birşey yoktur.lütfen bizi habersiz bırakma:1hug:

canım çok sewindim bebişin gün ve gün büyüyo ne mutlu sana..
hareketlilik için bi kür uyğulamadım yiyeceklerine bi seyler ekledim,awakdo,çilek kayısı yediriyorum.Arginmax war iki kutu onlar bitsin hareketlilik değişmezse ona gaçarim artık .
Seni çokça öpüyorumküçük uğurunla mutluluklar ,hayrlı güünlerrrrkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…