Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Degerler super kesin hamile kalirsin artik:) Ameliyat oncesi degerlerimiz tipatip ayni okuyunca gozlerime inanamadim bizimde tam 2 ay oldu ameliyat oldugumuz insallah sizin gibi bizde sonuc aliriz cok sevindim canim umit oldun bana .

inşallah canım doktor da gayet iyi demiş değerlerimizin aynı olması da çok ilginç hakikaten inşallah değerlerimiz artarak devam eder. bu arada morfolojinin değişmeyeceğini söyleyen umutsuzluğa düşen arkadaşlar ameliyattan sonra morfoloji de düzelebiliyor. Canım sizinde artar değerleriniz hiç umutsuzluğa kapılma zemuszemus

merhabalar,ben foruma yeni katıldım.benim eşimde mart 2010 da varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sayı çok düşüktü ama hareketli oranı iyiydi.keçiboynuzu kürü falan uyguluyoruz (tam kitabına uygun olmasa da).3 ay demişti doktor bekleme süresi henüz dolmadı ama benim umudum azaldı niyeyse:KK43: tavsiye edeceğiniz şeyler varsa çok sevinirim...

benim eşim ameliyattan sonra larginine evicap zinco ve arı sütü polen kullandı tavsiye ederim.

merhabalar,ben foruma yeni katıldım.benim eşimde mart 2010 da varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sayı çok düşüktü ama hareketli oranı iyiydi.keçiboynuzu kürü falan uyguluyoruz (tam kitabına uygun olmasa da).3 ay demişti doktor bekleme süresi henüz dolmadı ama benim umudum azaldı niyeyse:KK43: tavsiye edeceğiniz şeyler varsa çok sevinirim...

Merhaba. Hoşgeldin aramıza. Sayı düşüklüğüne kürlerin çok faydası oluyor. Önemli olan hareketlilik ve morfoloji. Onlarda da sorun yoksa neden umudun azalsın. Kaçtı ameliyat öncesi değerler?

Merhaba. Hoşgeldin aramıza. Sayı düşüklüğüne kürlerin çok faydası oluyor. Önemli olan hareketlilik ve morfoloji. Onlarda da sorun yoksa neden umudun azalsın. Kaçtı ameliyat öncesi değerler?
sayı 3.7 milyon,hızlı ileri %14 orta ve yavaş ileri%50 sanırım bunlar ve morfoloji önemli olan ama morfoloji ile ilgili bişe yazmıyo bizim testte.doktor 3 ay sonra bakalım gerekirse ilaç yazalım dedi bizde o yüzden keçiboynuzu hariç bişey kullanmadık.ama burda e vitamininden falan bahsetmişler bilemiyorum bi tarafım unut boşver zamanı gelince olacak inş diyo bi tarafımda bişeyler yapmak lazım diyo..

sayı 3.7 milyon,hızlı ileri %14 orta ve yavaş ileri%50 sanırım bunlar ve morfoloji önemli olan ama morfoloji ile ilgili bişe yazmıyo bizim testte.doktor 3 ay sonra bakalım gerekirse ilaç yazalım dedi bizde o yüzden keçiboynuzu hariç bişey kullanmadık.ama burda e vitamininden falan bahsetmişler bilemiyorum bi tarafım unut boşver zamanı gelince olacak inş diyo bi tarafımda bişeyler yapmak lazım diyo..

Kesinlikle bişeyler yapmak lazım canım. İlk etapta insanın kafası çok karışıyor gerçekten. Çok haklısın. Bir taraftan kürler bir taraftan acaba ilaç mı kullansak diyorsun..Bu topiğin ilk sayfasını okursan boncukboncuk arkadaşımızın uyguladığı yöntem ve sonuçtan çok etkilenirsin. Bu uygulanmış ve sonuç alınmış bişey hem de sadece yediklerine dikkat ederek. Ben deniyorum. Bizimde test yapmak için 2 ayımız var. Faydasını göreceğimize inanıyorum. Bence sende hiç durma canım. Yapman gereken tek şey ayrıntılı bir alışveriş ve hergün onları hazırlayıp eşinin önüne koymak. En zor olanı da bu:)) Herşeyi yemeye çalışmaktan bir hal oluyor. Ama yapacak bişey yok. Herşeyi denemek zorundayız. Bizimde sınavımız bu. Ve bu sınavı aşacağız birbirimizden aldığımız güç ile..

sevgili gülümgülüm ben bulamadım o yöntemi yazabilir misin acaba?

Çok özür dilerim canım. Bahsettiğim şey bu topikte değil. Birçok topiği bir arada takip ettiğim için karıştırmışım. Google arama motoruna şunu yaz. Burada o topiğin hangi bölümde olduğunu şu an hatırlayamadım. O yüzden google da arat. "2milyondan 76 milyona yolculuğumuz" diye yazarsan boncukboncuk arkadaşımızın beslenme programına erişebilirsin. Kolay gelsin canım..

arkadaşlar merhaba biz 2 ay kadar önce test yaptırmıştık. eşimde varikosel çıktı fakat spermıogram değerleri iyi çıktı.
bu hafta tekrar test yaptırdık. doktor sonuçlar çok iyi fakat varikosel ileri olduğu için ameliyat yapalım dedi siz ne dersiniz kararsız kaldık?? 3 ay içinde normal değerlere gelirsin abartılacak bir şey yok diyor. mikrocerrahi ile yapıyorlarmış. çok emin konuşuyor ama sonuçta ameliyat ve insan tedirgin oluyor. ben testlerimi yaptırdım hiçbir sorun çıkmıyor.bitürlü çözemedik sebebi...sonuçlar böyle.

sperm sayısı:40.000.000
aktif hızlı hareketli %25
aktif yavaş hareketli %15
yerinde hareketli %30
hareketsiz %30
aglütinasyon şiddetli
morfoloji %35normal form %25(who standart değer)
mikroskobi 4-5 lokosit ve 7-8 spermatogenesis hücresi görüldü.
sonuç: normozoospermi+uzamış likefaksiyon süresi+ şiddetli aglutinasyon

yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaşlar merhaba biz 2 ay kadar önce test yaptırmıştık. eşimde varikosel çıktı fakat spermıogram değerleri iyi çıktı.
bu hafta tekrar test yaptırdık. doktor sonuçlar çok iyi fakat varikosel ileri olduğu için ameliyat yapalım dedi siz ne dersiniz kararsız kaldık?? 3 ay içinde normal değerlere gelirsin abartılacak bir şey yok diyor. mikrocerrahi ile yapıyorlarmış. çok emin konuşuyor ama sonuçta ameliyat ve insan tedirgin oluyor. ben testlerimi yaptırdım hiçbir sorun çıkmıyor.bitürlü çözemedik sebebi...sonuçlar böyle.

sperm sayısı:40.000.000
aktif hızlı hareketli %25
aktif yavaş hareketli %15
yerinde hareketli %30
hareketsiz %30
aglütinasyon şiddetli
morfoloji %35normal form %25(who standart değer)
mikroskobi 4-5 lokosit ve 7-8 spermatogenesis hücresi görüldü.
sonuç: normozoospermi+uzamış likefaksiyon süresi+ şiddetli aglutinasyon

yardımcı olursanız sevinirim..

arkadasim bize gore degerler cok normal gozukuyor ama cocuk olmuyorsa demekki ortada bir sorun var
bence bu sonuclari hemen mail ile Prof dr Kaan Aydos a gonder o size ne yapacaginizi soyler ameliyat olun derse olursunuz .

kaan aydos kim pardon??kusura bakmayın çok takip edemiyorum burayı..nasıl mail gönderebiliriz acaba??

çok teşekkür ederim buldum sanırım kendi sitesinde danışma bölümü var. siz ona mı ameliyt oldunuz peki?? doktordan dolayı da tedirgin oluyorum açıkçası..

çok teşekkür ederim buldum sanırım kendi sitesinde danışma bölümü var. siz ona mı ameliyt oldunuz peki?? doktordan dolayı da tedirgin oluyorum açıkçası..

Hayir biz istanbulda yiz o ankarada . ameliyati da ona olmadik ama o ameliyat olun dedigi icin olduk, Ondan baska hicbirine guvenmiyoruz neredeyse en unlu butun urologlara gittik. Tedavimizi maille o devam ediyor:) Allah ondan razi olsun.

çok teşekkürler...biz de çok stres olduk. doktor çok önemli çünkü. bakalım mail gönnderdim inşallah bize de yrdımcı olur.

slm arkadaşlar kaan aydosa bende bi bakayım bende maıl atayım belkı cvplar ama biizmki kesin amelıyta yanı morfolojı %0

slm arkadaşlar kaan aydosa bende bi bakayım bende maıl atayım belkı cvplar ama biizmki kesin amelıyta yanı morfolojı %0

Canim morfolojinin 0 olmasi kesin ameliyati gerektirmiyor baska sebeplerden de olabiliyormus
varikosel ameliyati herkesin sperm degerlerini duzeltmiyormus yani bazilarina varikosel olsa bile ameliyati onermiyorlar ama varikoseli fazlaysa ve agrii yapiyorsa o ayri .
bizimde morfolojimiz oyleydi bakalim 2 ay oldu ameliyat olali 1 ay sonra test vericez,
sende yaz sonuclarini Kaan bey e o yonlendirir sizi.

bizim de ameliyatı kaan hoca yaptı.ameliyatla çok yükselmeyebilir şansınız dedi,ama biz bir deneyelim dedik..tüpe başvurmadan normal yolla olması için istedik açıkcası..Vee çok şükür ameliyattan sonraki 7.ayda hamile kaldım...oğlumuz olacak teyzeleri..(maşallah).....inanamadık..çünkü ameliyattan önce sayı 2 milyondu..ameliyattan sonra kademe kademe arttı...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.eşlerinizi iyi besleyin bu arada..bol yeşil salata,domates,meyve yedirmiştim ben..

bizim de ameliyatı kaan hoca yaptı.ameliyatla çok yükselmeyebilir şansınız dedi,ama biz bir deneyelim dedik..tüpe başvurmadan normal yolla olması için istedik açıkcası..Vee çok şükür ameliyattan sonraki 7.ayda hamile kaldım...oğlumuz olacak teyzeleri..(maşallah).....inanamadık..çünkü ameliyattan önce sayı 2 milyondu..ameliyattan sonra kademe kademe arttı...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.eşlerinizi iyi besleyin bu arada..bol yeşil salata,domates,meyve yedirmiştim ben..

maşallah emel demek oğlun olcak ne güzel sağlığıda yerindedir inşallah bizde senin gibi en kısa zamanda muradımıza ereriz zemuszemus

canım ya çok sağol..darısı hepinize inşallah..nickini görünce sevindim..umarım herşey yolundadır..varmı gelişme?

X