Degerler super kesin hamile kalirsin artik:) Ameliyat oncesi degerlerimiz tipatip ayni okuyunca gozlerime inanamadim bizimde tam 2 ay oldu ameliyat oldugumuz insallah sizin gibi bizde sonuc aliriz cok sevindim canim umit oldun bana .
merhabalar,ben foruma yeni katıldım.benim eşimde mart 2010 da varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sayı çok düşüktü ama hareketli oranı iyiydi.keçiboynuzu kürü falan uyguluyoruz (tam kitabına uygun olmasa da).3 ay demişti doktor bekleme süresi henüz dolmadı ama benim umudum azaldı niyeysetavsiye edeceğiniz şeyler varsa çok sevinirim...
merhabalar,ben foruma yeni katıldım.benim eşimde mart 2010 da varikosel ameliyatı oldu ameliyat öncesi sayı çok düşüktü ama hareketli oranı iyiydi.keçiboynuzu kürü falan uyguluyoruz (tam kitabına uygun olmasa da).3 ay demişti doktor bekleme süresi henüz dolmadı ama benim umudum azaldı niyeysetavsiye edeceğiniz şeyler varsa çok sevinirim...
sayı 3.7 milyon,hızlı ileri %14 orta ve yavaş ileri%50 sanırım bunlar ve morfoloji önemli olan ama morfoloji ile ilgili bişe yazmıyo bizim testte.doktor 3 ay sonra bakalım gerekirse ilaç yazalım dedi bizde o yüzden keçiboynuzu hariç bişey kullanmadık.ama burda e vitamininden falan bahsetmişler bilemiyorum bi tarafım unut boşver zamanı gelince olacak inş diyo bi tarafımda bişeyler yapmak lazım diyo..Merhaba. Hoşgeldin aramıza. Sayı düşüklüğüne kürlerin çok faydası oluyor. Önemli olan hareketlilik ve morfoloji. Onlarda da sorun yoksa neden umudun azalsın. Kaçtı ameliyat öncesi değerler?
sayı 3.7 milyon,hızlı ileri %14 orta ve yavaş ileri%50 sanırım bunlar ve morfoloji önemli olan ama morfoloji ile ilgili bişe yazmıyo bizim testte.doktor 3 ay sonra bakalım gerekirse ilaç yazalım dedi bizde o yüzden keçiboynuzu hariç bişey kullanmadık.ama burda e vitamininden falan bahsetmişler bilemiyorum bi tarafım unut boşver zamanı gelince olacak inş diyo bi tarafımda bişeyler yapmak lazım diyo..
sevgili gülümgülüm ben bulamadım o yöntemi yazabilir misin acaba?
arkadaşlar merhaba biz 2 ay kadar önce test yaptırmıştık. eşimde varikosel çıktı fakat spermıogram değerleri iyi çıktı.
bu hafta tekrar test yaptırdık. doktor sonuçlar çok iyi fakat varikosel ileri olduğu için ameliyat yapalım dedi siz ne dersiniz kararsız kaldık?? 3 ay içinde normal değerlere gelirsin abartılacak bir şey yok diyor. mikrocerrahi ile yapıyorlarmış. çok emin konuşuyor ama sonuçta ameliyat ve insan tedirgin oluyor. ben testlerimi yaptırdım hiçbir sorun çıkmıyor.bitürlü çözemedik sebebi...sonuçlar böyle.
sperm sayısı:40.000.000
aktif hızlı hareketli %25
aktif yavaş hareketli %15
yerinde hareketli %30
hareketsiz %30
aglütinasyon şiddetli
morfoloji %35normal form %25(who standart değer)
mikroskobi 4-5 lokosit ve 7-8 spermatogenesis hücresi görüldü.
sonuç: normozoospermi+uzamış likefaksiyon süresi+ şiddetli aglutinasyon
yardımcı olursanız sevinirim..
kaan aydos kim pardon??kusura bakmayın çok takip edemiyorum burayı..nasıl mail gönderebiliriz acaba??
çok teşekkür ederim buldum sanırım kendi sitesinde danışma bölümü var. siz ona mı ameliyt oldunuz peki?? doktordan dolayı da tedirgin oluyorum açıkçası..
slm arkadaşlar kaan aydosa bende bi bakayım bende maıl atayım belkı cvplar ama biizmki kesin amelıyta yanı morfolojı %0
bizim de ameliyatı kaan hoca yaptı.ameliyatla çok yükselmeyebilir şansınız dedi,ama biz bir deneyelim dedik..tüpe başvurmadan normal yolla olması için istedik açıkcası..Vee çok şükür ameliyattan sonraki 7.ayda hamile kaldım...oğlumuz olacak teyzeleri..(maşallah).....inanamadık..çünkü ameliyattan önce sayı 2 milyondu..ameliyattan sonra kademe kademe arttı...Rabbim hepinize nasip etsin inşallah.eşlerinizi iyi besleyin bu arada..bol yeşil salata,domates,meyve yedirmiştim ben..