Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

kızlar 3. denememde fos cıktı dun adet oldum.esımde varıkosel var solda.haftaya bırdaha sperm testı yaptrcak capaya gıtcek bu sefer.sonuclar ıyı cıkarsa amelıyatı bıraz daha ertelerız.bende pzt gunu rahım fılmı cektrcem bakalım.offf cok uzuluyorum yaaa

üzülme canım yaaa allah yardımcınız olsun.aşılamamı yaptırdınız canım benım rahim filmi içinde korkma bende çektirdim ve hiç agrım olmadı

üzülme canım yaaa allah yardımcınız olsun.aşılamamı yaptırdınız canım benım rahim filmi içinde korkma bende çektirdim ve hiç agrım olmadı

yok canım normal deneme.ama bız 3 yıl korunduk 28 yasındayım.olsun dedıgımızdede olmadı.bırde varıkosel cıktı basımıza.offf bızım grade 3 shunt tıpı varıkoselmıs solda.bu ne demekse.3. derecelerde amelıyat sansı ne.yanı amelıyatla duzelme sansı ne

ya zaten fılmden korkmuyorum ısterse acısın.tıklaı cıkarsa dıye kormuyorum.ıyı cıksında onemlı olan o

kızlar ben pzt rahım fılmı cektrcem ınsallah ıyı cıkar.esımde 14 hazıranda teoman cem kadıogluna muayene olcak.tabı ondan once de capada bı spermıyoram yaptrcak.bakalım ne olcak.insallah hersey cok guzel olur.sonuclarımız guzel cıkar ınsallah.amelıyat ne zamana verrse artık olsun da kurtulalım su varıkosel belasından

Hazir Capa ya gitmisken mutlaka
fsh
lh
tetesteron
prolaktin
testide yaptirsin cunki bunlar a bakmadan tedavi baslayamiyor . Bosuna vakit kaybetmeyin tahliul sonrasi icinde randevu alamaya calisacaksiniz

nasıl yani tahlıl sonrası randevu almaya calısacagız.anlamadım canım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…