- 4 Şubat 2009
- 624
- 2
bize doktor ilişki yasağı koymadı.eşim ameliyattan 5 gün sonra kontorole gitti doktora sormuş dorktor öle bi yasak olmadığını sölemiş.zaten spermeler 3 ayda üretiliyomuş o yüzden değerlerin değişme göstermesi için 3 ay beklemek gerekiyo bize işte doktor ek olarak sperm ve hareket arttırıcı ilaç verdimrh arkadaşlar benimde eşim nisan 15 ameliyat oldu tek taraflı varikosel ama 2ay ilişki yasak dedi ameliyattan önce değerleri düzensizdi 12 milyondan 81 milyona çıkabiliyordu doktor ameliyat olmasada bebeğin olabileceğini söyledi ama olmadı hareketlilikte %55 di 2. ayımız doldu 3.ayı beklememiz gerekiyor
bize doktor ilişki yasağı koymadı.eşim ameliyattan 5 gün sonra kontorole gitti doktora sormuş dorktor öle bi yasak olmadığını sölemiş.zaten spermeler 3 ayda üretiliyomuş o yüzden değerlerin değişme göstermesi için 3 ay beklemek gerekiyo bize işte doktor ek olarak sperm ve hareket arttırıcı ilaç verdi
bizede doktor ilaçları verdi iki ya kullan gel demiş eşime ama ben üç ay sonra git diyorum eşime çünkü her yerde okudum 3 ay sonra spermler normale dönemye başlıyomuş.gerçi bilmiyorum doktor eşime 3 tane ilaç verdi belki bu ilaçlar çabuk etkisini gösterirbize 2. ay test yapılacağı söylendi eşim bugün sonuçları aldı 61 milyon sayı yine %55 hareketlilik çıktı bugün doktora göstermiş sonucu doktor 3 aydan önce test yapılmaması gerektiğini söylemiş yani çıkan sonuçlar 3 ay önceki sonuçlarmış yeni sonuçlar daha çıkmazmış beni biraz sinirlendirdiler madem niye yaptırdınızkötükedihüso
Ha bu arada 1 ay sonra hormon testi yapılarak ilaç tedavisine karar verilmesini de Kaan Aydos hocanın yanıtladığı sorulardan öğrendim. Böylelikle 1 ay sonra hormon testine karar verdik. Yani kendi doktorumuza kalsak 3ay bekleyecektik.
Senin eşin hangi ilaçları kullanıyor canım? Sizin değerleriniz ameliyat öncesi ve sonrası nasıl? Eminim önceki sayfalarda anlatmışsındır derdini..Genelde okuyorum aslında. Bugün okumaktan çok yoruldum. Burada insanların birbirine umut olması harika bir şey. Allah senden de herkesten razı olsun..
bize 2. ay test yapılacağı söylendi eşim bugün sonuçları aldı 61 milyon sayı yine %55 hareketlilik çıktı bugün doktora göstermiş sonucu doktor 3 aydan önce test yapılmaması gerektiğini söylemiş yani çıkan sonuçlar 3 ay önceki sonuçlarmış yeni sonuçlar daha çıkmazmış beni biraz sinirlendirdiler madem niye yaptırdınızkötükedihüso
kafamçokkarıştı
ya kızlar sızın degerler bayagı ıyıymıs.kac defa denedınız amelıyattan once.sımdı amelıyat olmazsa cok zaman mı gecmesı gerekır cocuk ıcın.kafamçokkarıştı
pekı bısı daha sorcam.amelıyattan sonra degerler dahada dusermı.yoksa en kotu ıhtımal amelıyat oncesı donemdekı gıbı kalır ve 3 ay sonra mı yukselme gosterır
kıslar benım esımde 6 ay once amelıyat oldu ama 3.derece varıkoseldı dr bıze en cok basarı saglananlar 3.dereceler ama duzelmesıde en cok zaman alanda 3.dereceler dedi ve tamoxifen verdı klomene gore daha az yan etkılı ve basarı oranı daha fazla devlet karsılamıo yaksalık 65 lıra 3 aylık hap var içinde yardımcı olur dıye yazayım dedım kıslar
o soru bizimdi canim:)
arkadaşlar ben de size umut olmak için güzel haberimi paylaşayı benim eşim ekim 2009 yani 7 aya önce ameliyat oldu bu hafta hamile olduğumu öğrendim eşimin morfolojisi % 0 dı sayıda 12milyon diye hatırlıyorum ameliyattan sonra extra hiç bi şey yaptıramadım eşime hiç bitki falan içmedi tekrar kontrole gitmedi tekrar tahlil de yaptırmadı ama çok şükür şimdi 6 haftalık hamileymişimhihoyyyt
benım eşimde 3,derece varıkosel canım daha amelıyat olmadı ekım gibi olcak inş.canım.bilgi için teşekkürler.kıslar benım esımde 6 ay once amelıyat oldu ama 3.derece varıkoseldı dr bıze en cok basarı saglananlar 3.dereceler ama duzelmesıde en cok zaman alanda 3.dereceler dedi ve tamoxifen verdı klomene gore daha az yan etkılı ve basarı oranı daha fazla devlet karsılamıo yaksalık 65 lıra 3 aylık hap var içinde yardımcı olur dıye yazayım dedım kıslar
Geçmiş olsun..Benim eşimdede 3.derece varikosel vardı. 15 gün oldu ameliyat olalı. Sizin ameliyat öncesi ve sonrası değerlerinizde nasıl bir değişme oldu, yani ameliyatın faydası oldu mu?
inş.güzel sonuclar alırsnız canımmm.kızlar bugün gene kırmızızılar basladı,moralim bozuk anlıcanız.eşim bugün test werdibi bakalım dediık gelişme warmı yoksa 1 ay sonra tekrarlarız amaaa bu sefer krogeer yöntemide istedi eşim bakalım hayırlısı kürlerin hikmetini görecekmiyiz acaba ,sonuçlar cuma günü çıkacak,haberdar ederim. LEYLMELEK, KRİSHAZEL CCanlarım yoksunuz özledim sizler i,biriniz gebiş birinizde olmak üzere unuttunuz bizi.ikinizide öpüyorum bayyyyy
arkadaşlar ben de size umut olmak için güzel haberimi paylaşayı benim eşim ekim 2009 yani 7 aya önce ameliyat oldu bu hafta hamile olduğumu öğrendim eşimin morfolojisi % 0 dı sayıda 12milyon diye hatırlıyorum ameliyattan sonra extra hiç bi şey yaptıramadım eşime hiç bitki falan içmedi tekrar kontrole gitmedi tekrar tahlil de yaptırmadı ama çok şükür şimdi 6 haftalık hamileymişimhihoyyyt
canım ne guzel.allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın.
acaba esın nerde amelıyat oldu.ne kadar fıyatıydı amelıyatın.ve amelıyattan once ne kadar denedınız de olmadı.ne yapsak bılemıyorum.darısı bıze ınsallah:CüvCüv:
kızlar bugün gene kırmızızılar basladı,moralim bozuk anlıcanız.eşim bugün test werdibi bakalım dediık gelişme warmı yoksa 1 ay sonra tekrarlarız amaaa bu sefer krogeer yöntemide istedi eşim bakalım hayırlısı kürlerin hikmetini görecekmiyiz acaba ,sonuçlar cuma günü çıkacak,haberdar ederim. LEYLMELEK, KRİSHAZEL CCanlarım yoksunuz özledim sizler i,biriniz gebiş birinizde olmak üzere unuttunuz bizi.ikinizide öpüyorum bayyyyy
Kızlar bugün itibariyle eşimde varikosel olduğunu öğrendik doktor çok var demiş.Sperm testi istemiş varikosel her zaman kısırlığa sebep olmaz demiş ama cok varikosel varsa spermleri etkilemiştir diye düşünüyorum.Sizin fikirlerinizide alabilirmiyim ne yapıcaz biz şimdi ?
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu biz bikaç doktora gittik hepsi ameliyat diyince ameliyat olmaya karar verdik çünkü ameliyat olmadan düzelcek bi hastalık değilmiş.doktor bizede dedi çocuk olmamasının tek sebebi varikosel olmayabilirmiş ama spermin ya yapısını ya sayısını yada hareketliliğini bozarmış.ama siz bi doktora daha görünün bencede sonra karar verin.eşim oldu ameliyatı çokta rahat geçti.hayırlısı allah hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inş...Kızlar bugün itibariyle eşimde varikosel olduğunu öğrendik doktor çok var demiş.Sperm testi istemiş varikosel her zaman kısırlığa sebep olmaz demiş ama cok varikosel varsa spermleri etkilemiştir diye düşünüyorum.Sizin fikirlerinizide alabilirmiyim ne yapıcaz biz şimdi ?