çok teşekkürler hayatım.benim eşim ameliyat olmamıştı o yüzden listeye eklemedim ama duygucum hamilelik tarihini yazsın hemen ekliyim.:1hug:
canım sen keseyi gördün sanırım ben daha o aşamaya gelemedim malesef.dün dr aradım 1 hafta daha bekle daha çok küçük dedi.önümüzdeki hafta cuma yada perşembe randevu alıcam umarım keseyi görürüm.dua et benim için.hiç kasıklarımda falan ağrı yok hiçbir belirtim yok sadece göğsüm şiş korkuyorum o yüzden ya keseyi görmezsem diye.sende durum ne ağrı falan varmı.ah hayatım ben neler yaptım neler en son öğrendiğim gün pazar arabası ağzına kadar dolu zorla merdivenlerden çekiyodum sonrasında çok belim ağrımıştı tabi..dikkat et kendine hayatım allaha emanet ol bende seni çok öpüyorum.umarım sende hayırlısıyla kalp atışlarınıda duyarsın.:1hug:
Çok tşk ederim kızlar inşallah hepimiz en yakın zamanda anne baba oluruzcanım baska bır doktora muayene olun .ve baska bıryerde sperm testını tekrarlayın sonrada ne olacagına karar verın.bır doktorla kalmayın ve ıstanbuldasınız sanırım.burda ıkı dr duydum bırı teoman cem kadıoglu capada docent ama o amelıyatı 4000 tl ye yapıyor.dıgerıde denız ersev o da 2000 tl ye amelıyat yapıyrmus.ıkısıde mıkrocerrahıyle yapıyor.okuduguma gore mıkrocerrahıyle yapılması daha ıyıymıs cunku mıkrocerrahıyle yapılmazsa masadan varıkoselı duzelmeden kalkma ıhtımalı varmıs kı boyle olursa degerler duzelmez ve tekrar edermıs.ama normal yolla yapılan amelıyatlardada hamıle kalan ve esının degerlerı duzelen arkadaslar var burdans bırazda.bız daha yaptrmadık ogrenelı 10 un oldu bakalım.1 ay sonra degerler nasıl cıkcak ona gore karar vercez amelıyata.bızım degerler cok cok dusuk degıldı.ınsallahta daha dusmez.rabbım bıze bebıslerımızı verır hemen ınsallah.
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu biz bikaç doktora gittik hepsi ameliyat diyince ameliyat olmaya karar verdik çünkü ameliyat olmadan düzelcek bi hastalık değilmiş.doktor bizede dedi çocuk olmamasının tek sebebi varikosel olmayabilirmiş ama spermin ya yapısını ya sayısını yada hareketliliğini bozarmış.ama siz bi doktora daha görünün bencede sonra karar verin.eşim oldu ameliyatı çokta rahat geçti.hayırlısı allah hepimize hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inş...
arkadaşlar benim eşim 22 nisanda ameliyat oldu çok küçük bi kesik var 3 cm falan.sabah ameliyat oldu akşam hastaneden çıktık ve arabayıda eşim kullandı öle abartılcak bi ağrı olmuyo doktor eşime ağrı kesici falan vermişti antibiyotiği içti ağrı kesiciyi içmeye gerek kalmadı tabi biraz arada ağrı oluyomuş ama dayanılmıcak bişey değil.doktor eşime 4 5 gün istirahat et dediği için zorla yatırdım ben biiki gün eşimi ona kalsa kalkıp gezicekti öle çok fazla bi ağrı olmuyo yani
kızlar geçmiş sayfalarda çok yazıldı varikosel ameliyatının nasıl yapıldığı ve nerelerde yapıldığı geçmişi biraz okuyun isterseniz.yazanlardan biri de bendim boşuna özellere para dökmeyin 1 ytl bile vermeden biz fatih sultan mehmet araştırma hastanesinde olduk 3 ay dolmadan hamile kaldım ve şuan 7 aylık hamileyim rica ediyorum para tuzaklarına düşmeyin varikosel ameliyatı basit bi operasyon.biz hastaneyi çok beğendik netten bakın bana dua ediceksiniz.biz de çok araştırdık hepimiz de geçtik o yollardan acemiliğiniz anlıyorum ama devlete hastanesinden vazgeçmeyin.vereliniortak isterseniz mail adresimden yardımcı olurum bilgi isterseniz.
kızlar hemen yazıp çıkacagım acelem war.eşim test sonuçlarını aldı sayımız 3.9 milyondan 16 milyona çıkmış hemde 3 ay dolmadan daha 50 gün oldu kürlere başlıyalı. bu iyi haber kötü haber ise hareketlikik %10 üstüne çıkmadı wede kroger yöntemine göre morfoloji yapıldı oda malesef%1 çıkmış sewnsemmı üzülsemmi bilmiyorum.bu değerlerle asılama olurmu bana yazarsanız sewinirim geç saatlerde açıcam ACELE YARDIM YAZIN LUTFEN ONA GÖRE KADIN DOGUM DOKTORUMDAN RANDEWU ALACAGIM ÖPÜYORUN BAYYYY
bilgi için teşekkürler canım benım allah razı olsun cok sagol.benim eşimde abartıyor biraz nasıl calıscam nasıl düzelcek faan diyee.barı dıyeyımde hemen olsun amelıyatını
canim toplam hareketlimi yuzde 10 yoksa ileri hareketlimi 10?
toplam hareketlilik%5 ilerı hılı,%5 yawas iler hızlı,%90 hareketsiz((( ve ilk kez miktar 1 cc normalddde hep 3 cc altına düşmüyodu azalma war nedeni ne olabilirki acaba eşimi bir ürologa mı götürsem yoksa bn hiç wakit kaybetmeden benmi gitsem .
Şu an reglimin 3 .günü pazartesiye kadar waktim war ,bi akıl werin sewgiler:teselli:
canim her yaptirdiginda miktar degisebiliyor belki haftaya yaptirsaniz 3 cc cikar ama sayinin 16 milyon olmasi ve ileri hizlinizin olmasi cok iyi gelisme. Beslenmesine dikkat et esinin bal pekmez falan ydir bol bol. 1 ay sonra tekrarlasin ve swim up a baksinlar yikama yani ona gore asilamada yapilabilir bakalim yikama sonrasi hareketlilik kac . cunki esimin toplam hareketlilik 32 ama yikama sonrasi yuzde 60. bizde morfoloji 0 o yuzden asilama yapmiyolar ve ileri hizlimizda 0 . sizinki gayet iyiye gidiyor hareketi arttirirn havuc suyu kurune basla bir an once .
yağmur belki stresten falan miktarı azdır canım sayı 16 milyonsa yapılır ,ileri hareket te
yıkamayla falan artar
değerlere falan bakmıyo ki bu aşılama sperm problemi olmayanlar yaptırıyo tutmuyo bi bakıyosun ki azcık spermle tutumuş kısmet biraz bu işler
sen git görüş bence doktorunla
şansın bol olsuuun
saol canım o zaman bi ay daha bekliyelim,ama bizin önceki hareketlimiz %20 di ,%10 ileri hızlı,%10 yawas iler hızlı son iki teste hızları düştü oda kafama takıldı,,
ne yapsak ya haretliyi arttırmak için avakado diyorlar ama onun tadıda iğrenç,yencek gibi değil.bu hawuç kürüryle keçi boynuzu aynı anda yapılyomu öyleyde ikisinide yaparım.
kızlar acaba hareketliliği eşim sigarayı bıraktığı için nikotın sakızı çiğniyordu,şu bi seneden beride kahve aromalı bir sakız çığniyo ama tiryakısı,tadı gidince atıp yenısını çiğniyo bana sankı o düşürdü gibi geliyo olabilirmi?****öpüyorum
haklısın bebişim ,eşimde bizde dedkti kürlri yapalı 50 gün oldu yanı spermler kendini am yenilemedi bi ay sonra tekrar yapıp ona göre aşılama yaparız,inşallah .
ewt esimde stres çok ama değerleri böyle görünce bayagı rahatladı.
Doğru tamemiyle rabbimin dilemesi ,hayırlısı olsun .öptüm byyyyy