Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geçen ay hamile kalırsam hayatımda alacağım en güzel hediyeyi anneler günü hediyesini alırım diyordum ama nasip olmadı,şimdi diyorum ki eşim bu mutluluğu benden çok hakediyor çünkü daha dünyaya gelmeden onun için birsürü fedakarlık yaptı,keşke bu ay hamile kalsam ve eşime baba olacağı müjdesini babalar gününde versem,hakediyor çünkü..tabi ki mevlam en iyi zamanı bilendir,o'nun her işinde bilinmeyen nice hikmetler vardır...
kızlar merhaba.herkez ıyıdır umarım..ne guzel yavasta olsa ılerlıyor sayfamız..bızde gun aldık.esım persembe amelıyat olcak ınsallah...ya cok panık yapıyorum ben.esım rahat ama ben olamıyoum.nedense ıcımde bır korku var.lokal olcakmıs anestezı.sızınde boylemı oldu kızlar...
kızlar merhaba.herkez ıyıdır umarım..ne guzel yavasta olsa ılerlıyor sayfamız..bızde gun aldık.esım persembe amelıyat olcak ınsallah...ya cok panık yapıyorum ben.esım rahat ama ben olamıyoum.nedense ıcımde bır korku var.lokal olcakmıs anestezı.sızınde boylemı oldu kızlar...
şimdiden geçmiş olsun canım allah yarcımcınız olsun hiç panik yapma ameliyattan sonra bukadar üüzlmeseymişim keşke dersin.biz kimseye sölemedik bile.inş herşey yolunda gidecektir benim eşim genel anestezi yapılarak ameliyat oldu ama kişiye göre değişiyo sanıırm
bende nişanlım ameliyat olcağı zaman çok panik yaptım araştırım sordum soruşturdum hatta buraya yazdım kızlar korkmama gerek olmadığını sölediler saolsunlar ve ölede oldu bi sorun çıkmadı canım yani ilk gün belki biraz acı olmustur ama özellikle belden vurulan iğne filan ama genel olarak ameliat çok basit bi ameliat nişalım kalktı ayağa hemen allah sizede acil şifalar versin umarım minicik bebişleri alırsınız kucağnızaa
Benim eşim genel oldu daha kolay geçti galiba yanında belden iğneyle uyuşturulup ameliyata giren bi arkadaş vardı oda keşke bende senin gibi yapsaydım demişti