Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
selam busem senin durumun nasıl ameliyattan sonra bekleyenlerden misin

leyl canım smhsmh yi duydun mu o da bizim durumdaymış doğal yoldan hamile kalmış dr mikro olmadan olmaz diyorken hemde bize de bebişlerimiz gelecek inşallah 5. aydayız Allah yardımcımız olsun ne diyelim

ay mavioje çok güzel bir haber bu,varikoselden ne kadar sonra hamile kalmış

Slm arkadaşlar benimde eşim varikosel ameliyatı oldu.3 ay bitti sonuçlar iyiye gidiyor.ama bu seferde benim adetlerim gecikiyor.önceden bebek sahibi olmayı çok kolay sanırdım.varikosel sonrası rakamsal gelişmelerinizi paylaşabilirseniz sevinirim.

Eşlerinize ve sizlere geçmiş olsun.Benim eşim eylülde tektaraflı varikosel ameliyatı oldu .Varikosel çift taraflıydı ama doktor tek taraflı uygun görmüş.ameliyattan önce sayı 20.000.000 kruger normal morfoloji %1 ileri hareket %0 toplam hareket %25 idi.80 gün sonra sayı 25.000.000 ileri hareket %30 toplam hareket %60 kruger morfoloji½10 idi. Yani tamamen normal sonuçlar.Bende de pkos olduğu için o ay aşılama ile hamile kaldım fakat dış gebelik...Ameliyattan 7 ay sonrada sayı 40.000.000. ve hareket %80 ileri hareket %30 çıktı.bu ay tekrar aşılama yapıldı hayırlısı bakalım...

sitede sorun olduğu için kaç gündür giremiyorum kızlar nasılsınız valla beklemek ne kadar zormuş kızlar.leyl canım 4 ay dolmuş korkunun ecele faydası yok derler bence bi test yapın sonucu hepimiz merak ediyos kıss:) hem sonuçlar iise size moral olur dahada umutlanırsınız spermler yenilemiştir artk.

fatma ameliyattan 20 -30 gün ilişkiye girmeyin diyo doktorlar ama yinede kendi doktorunuz daha ii bilir

berayna canım sonuçlarınız normal yolda hamile kalabilmek için çok güzel neden aşılama yapıldı size

Bende de pkos var yumurtaları iğne yada hapla geliştiriyorlar ..Şansı arttırmak için aşılama yapıldı.Oldukça basit 5-10 dk lık işlem burda fiyatlarda uygun olunca karar verdik.

ben geçen ay hamile kalırsam hayatımda alacağım en güzel hediyeyi anneler günü hediyesini alırım diyordum ama nasip olmadı,şimdi diyorum ki eşim bu mutluluğu benden çok hakediyor çünkü daha dünyaya gelmeden onun için birsürü fedakarlık yaptı,keşke bu ay hamile kalsam ve eşime baba olacağı müjdesini babalar gününde versem,hakediyor çünkü..tabi ki mevlam en iyi zamanı bilendir,o'nun her işinde bilinmeyen nice hikmetler vardır...

selam kıslar..çatlatma iğnesini vuruldum bugün..ameliyat sonrası 3 ay oldu..buı sefer aşılama düşünmedik..bakalım belki kendiliğinden tutar..sperm testi yaptırmaya korkuyoruz ama bir o kadar da merak ediyoruz..bu ay da geçsin bidahaki ay aşılama olur..o da olmazsa naaapim artık..

selam inşallah olur.Ancak rahim içi film çektirmeden ve spermiyogram yaptırmadan denemek şansa kalmış.Tetkikleri tam olarak yaptırmanızı tavsiye ederim.Yüce mevlam isterse olur,Allah emeklerinizi boşa çıkarmaz inşallah.Bizde de benzer problem var.4 senelik evliyim,eşim 2 defa ameliyat oldu ,sonuç içaçıcı olmadı bende bir problem yok 2defa aşılama denedik tutmadı,3.de cuma günü oldu 12 gün sonra belli olacak buda olmazsa tüp bebek inşallah olur ümitle bekliyoruz.

kızlar merhaba.herkez ıyıdır umarım..ne guzel yavasta olsa ılerlıyor sayfamız..bızde gun aldık.esım persembe amelıyat olcak ınsallah...ya cok panık yapıyorum ben.esım rahat ama ben olamıyoum.nedense ıcımde bır korku var.lokal olcakmıs anestezı.sızınde boylemı oldu kızlar...

şimdiden geçmiş olsun canım allah yarcımcınız olsun hiç panik yapma ameliyattan sonra bukadar üüzlmeseymişim keşke dersin.biz kimseye sölemedik bile.inş herşey yolunda gidecektir benim eşim genel anestezi yapılarak ameliyat oldu ama kişiye göre değişiyo sanıırm

ben geçen ay hamile kalırsam hayatımda alacağım en güzel hediyeyi anneler günü hediyesini alırım diyordum ama nasip olmadı,şimdi diyorum ki eşim bu mutluluğu benden çok hakediyor çünkü daha dünyaya gelmeden onun için birsürü fedakarlık yaptı,keşke bu ay hamile kalsam ve eşime baba olacağı müjdesini babalar gününde versem,hakediyor çünkü..tabi ki mevlam en iyi zamanı bilendir,o'nun her işinde bilinmeyen nice hikmetler vardır...

inşallah hepimize en kısa zamanda böyle bir haber vermek nasip olur..:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar merhaba.herkez ıyıdır umarım..ne guzel yavasta olsa ılerlıyor sayfamız..bızde gun aldık.esım persembe amelıyat olcak ınsallah...ya cok panık yapıyorum ben.esım rahat ama ben olamıyoum.nedense ıcımde bır korku var.lokal olcakmıs anestezı.sızınde boylemı oldu kızlar...

bende nişanlım ameliyat olcağı zaman çok panik yaptım araştırım sordum soruşturdum hatta buraya yazdım kızlar korkmama gerek olmadığını sölediler saolsunlar ve ölede oldu bi sorun çıkmadı canım yani ilk gün belki biraz acı olmustur ama özellikle belden vurulan iğne filan ama genel olarak ameliat çok basit bi ameliat nişalım kalktı ayağa hemen allah sizede acil şifalar versin umarım minicik bebişleri alırsınız kucağnızaa :emir_bebek:

Benim eşim genel oldu daha kolay geçti galiba yanında belden iğneyle uyuşturulup ameliyata giren bi arkadaş vardı oda keşke bende senin gibi yapsaydım demişti

benim eşimde genel anestezi ile oldu.korkulacak bir ameliyat değil yeterki sonu hayırlı olsun.bizde ameliyat sonrası test sonuçlarımızı yarın alıcaz bakalım 3 ayda ne kadar düzelme olmuş.

şimdiden geçmiş olsun canım allah yarcımcınız olsun hiç panik yapma ameliyattan sonra bukadar üüzlmeseymişim keşke dersin.biz kimseye sölemedik bile.inş herşey yolunda gidecektir benim eşim genel anestezi yapılarak ameliyat oldu ama kişiye göre değişiyo sanıırm

canım saol destegın ıcın.ınan rahatlıyorum bırazda olsa..:1hug:

bende nişanlım ameliyat olcağı zaman çok panik yaptım araştırım sordum soruşturdum hatta buraya yazdım kızlar korkmama gerek olmadığını sölediler saolsunlar ve ölede oldu bi sorun çıkmadı canım yani ilk gün belki biraz acı olmustur ama özellikle belden vurulan iğne filan ama genel olarak ameliat çok basit bi ameliat nişalım kalktı ayağa hemen allah sizede acil şifalar versin umarım minicik bebişleri alırsınız kucağnızaa :emir_bebek:

tesekkurler sevdecım.allah razı olsun guzel temennılerın ıcın..:1hug:

Benim eşim genel oldu daha kolay geçti galiba yanında belden iğneyle uyuşturulup ameliyata giren bi arkadaş vardı oda keşke bende senin gibi yapsaydım demişti

merhaba arkadasım.ben cok sık yazmam ama genelde hep burdayım.okuyucuyum yanı.sanada ara ara rastladım bazı topıklerde.konusmak nasıp olmamıstı ama.
senın esın ne zaman oldu amelıyat canım.sanırım sekız aylık hamılesın.rabbım yardımcın olsun.hayırlısıyla bır nefeste kurtulursun ınsallah..eger ozel olmazsa yasadıklarını bızımle paylasırmısın.belkı aklımıza takılan olurda sorarız sana..a.s

X