Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
valla canım listemiiz gördün sadece bir hamilemiz var inş çoğalacak. ameliyattan önce ileri hareketli %15 yavaş %30 du yavaşıda hızlandırırsak inş bi sorun kalmayacak.sayımız normaldi morfolojide %8 di. bizim haziranda 3 ay dolacak ozaman tekrarlıyacaz testi inş düzelir ozaman kadar.marankinin dediklerini hemen hemen uyguladık zaten eşimle ben sigara içiyorduk çocuk için ikimizde 1 seneyi geçti bırakalı.düzenli keçiboynuzu kürü havuç suyu içiyo fındıkla cevizide normal yiyo valla biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış ol diyecek olacak Olmazsa da napıım Rabbimden gelen herşeye razıyım

bebeğim ay ne güsel kız ahmet maranki yardım edicekmiş bak allah şifasını weriri inş.walla ben allaha saldım kızlar artık şuan için çocuk olayını kafamdan attım azcık hayatımı yaşiim olursa olur olmassa allah bilir

valla canım listemiiz gördün sadece bir hamilemiz var inş çoğalacak. ameliyattan önce ileri hareketli %15 yavaş %30 du yavaşıda hızlandırırsak inş bi sorun kalmayacak.sayımız normaldi morfolojide %8 di. bizim haziranda 3 ay dolacak ozaman tekrarlıyacaz testi inş düzelir ozaman kadar.marankinin dediklerini hemen hemen uyguladık zaten eşimle ben sigara içiyorduk çocuk için ikimizde 1 seneyi geçti bırakalı.düzenli keçiboynuzu kürü havuç suyu içiyo fındıkla cevizide normal yiyo valla biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış ol diyecek olacak Olmazsa da napıım Rabbimden gelen herşeye razıyım

evet rabbim neyler neylerse güzel eyler keçi boynuzunu nasıl kullanıyosunuz ben bugün pekmezini aldım

4-5 adet keçiboynuzunu parçalara ayırıp bir bardak kadar suda kısık ateşte 3 dakika kaynatırorum kullanmaya başladığımız ilk hafta sabah akşam içmişti eşim sonra sadece akşam yatarken içiriyorum 20dakika üstü kapalı bi şekilde dinlendir.her akşam her akşam içmesi zor ama bütün angarya işler kadınlarda zaten bu işi de yapıversinler dimi ama

amelıayttan once 2milyon,4 milyondu eşimin sperm sayısı amelıattan snra 40mılyon oldu 2.derecden avrıkosel vardı 6ay sonra tahlılyaptırdı doktorumz.
14aysonra yıne tahlıl yaptırdık45mıly cıktı sonuc
18ay oldu yanı 1bucuk yıloldu eşim amelyatolalı hamılelık yok henüz.
ama bızım söle bı durumuuz var 2mılyonken hamıle kladım ben.ama sğlıksız gebelıkoldu kapl atışalrı duuylmadı kurtaj oldum

canım k.boynuzu kürü, pekmezinden daha çok işe yarıyor.6-7 tane keçiboynuzu kırıp yarım litre suyun içine atacaksın orta ateşte ağzı kapalı 3 dk kaynatacaksın sonra 20 dk dinlendireceksin.20 dk sonra içinden k.boynuzu parçalarını alıp bi sabah bi akşam içecek eşin ama ilk bir hafta böle.bir hafta bitince sadece akşamları içecek.bir ay böle devam edecek.sonraki ay havuç suyunu içecek her akşam taze sıkılmış olacak buda hareketli sperm için

inşallah bir gün bende buraya hamile olduğumu yazacağım,12 Eylülde eşim varikosel ameliyatı oldu,Aralıkta askere gitti,Mayısta dönüyor,inşallah güzel haberler verebilirim sizlere :1hug:

canım çok geçmiş olsunbenim eşimde ağustos 2008 de ameliyt oldu ama değişende hiç bişey olmadı bizde 8 9 ay bekledikten sonra bir tüp bebek merkezine başvurduk daha doğrusu doktorumuz yonlendirdi
tüp bebek merkezinde ki doktor da varikosel ameliyatında en fazla 5 kişiden birine fayda ettiğini soylediği yani benim eşime ameliyat hiç iyi gelmemiş şimdi de tup bebek tedavisine başlıyoruz .
inşallah senin eşine iyi gelir bu ameliyat hiç bir zaman umudunuzu kaybetmeyin

amelıayttan once 2milyon,4 milyondu eşimin sperm sayısı amelıattan snra 40mılyon oldu 2.derecden avrıkosel vardı 6ay sonra tahlılyaptırdı doktorumz.
14aysonra yıne tahlıl yaptırdık45mıly cıktı sonuc
18ay oldu yanı 1bucuk yıloldu eşim amelyatolalı hamılelık yok henüz.
ama bızım söle bı durumuuz var 2mılyonken hamıle kladım ben.ama sğlıksız gebelıkoldu kapl atışalrı duuylmadı kurtaj oldum

çok iyi arkadaşım anladığım kadarıyla sizde bir sorun kalmamış maşallah

ay kızlar bir yerde suyu kaynattıktan sonra keçi boynuzlarını içine atın yazıyo berabermi kaynattınız yoksa kaynayıncamı içine atıp 3 dk daha kaynattınız ayrıca arkadaşın yazdığı canımı sıktı ben bunu hiç duymamıştım hakikaten 5 kişiden 1 indemi sonuç veriyo bu ameliyat halbuki herkes çok basit bişey genelde ameliyattan sonra rahatlıkla hamile kalınıyo demişti

arkadaşlar be 3 gündür siteye giremiyorum şuanda çok zor girdim ve düşüyo geri ,sizdede varmı böle bi sorun

arkadaşlar be 3 gündür siteye giremiyorum şuanda çok zor girdim ve düşüyo geri ,sizdede varmı böle bi sorun

evet canım sitede varmış sorun geçti şimdi.ya arkadaşlar bişe sorcam eşim varikosel ameliyatı olacak.heralde haziran da çünkü ben ancak o zaman uygun olcam.çok korkuyorum eşim kimseye haber vermeyelim dio.basit bi ameliyatmış.ama ben korkuyorum nasıl oluyo anlatırmısınız ağrı sızı çok oluyomu?genel anestezi mi yoksa sadece o bölge mi uyuşturuluyo???yardım lütfeeeen

eşim geçen sene haziranda tek taraflı varikosel oldu ameliyattan sonra sperm arttırıcı ilaçlar verdi dr onları kullandı bol bol pekmez ve fındık yedi tahlillere iyi dedi dr bu halde çocuğun olur dedi ve ben 8 ay sonra hamile kaldım fakat gebeliğim boş gebelikti kürtaj oldum.

evet canım sitede varmış sorun geçti şimdi.ya arkadaşlar bişe sorcam eşim varikosel ameliyatı olacak.heralde haziran da çünkü ben ancak o zaman uygun olcam.çok korkuyorum eşim kimseye haber vermeyelim dio.basit bi ameliyatmış.ama ben korkuyorum nasıl oluyo anlatırmısınız ağrı sızı çok oluyomu?genel anestezi mi yoksa sadece o bölge mi uyuşturuluyo???yardım lütfeeeen

canim benim esimde tek tarafli varikoselden ameliyat oldu cok basit bi ameliyat esim sabah oldu aksami eve geldik sadece bolge uyusturuluyo kasiktan oluyo 3 yada 4 dikis oluyo basit yani hic korkma allahim bol sifalar versin

--------------------------------------------------------------------------------
benim eşim de tek taraflı varikosel ameliyatı oldu.
1 ARALIK 2008 değeri:18.600.000
mart 2008de ameliyat oldu
27 AĞUSTOS 2008 değeri:14.200.000
en son 9 mart 2009 da gitti ameliyattan bir sene sonra 11.400.000 oldu.sonuçlar düşünce
doktor tüp bebek yaptırın canlı hücreleri kaybetmeyin dedi.
eşim keçiboynuzu suyunu içti ve ısırgan tohumu çörekotu bal karışımını yedi (günde iki defa)
şimdi 6 haftalık hamileyim,geçen hafta keseyi gördük bu cuma yine gideceğiz. düşük tehlikem var.:1rolleyes:
siz de deneyin inşallah olur.

--------------------------------------------------------------------------------
benim eşim de tek taraflı varikosel ameliyatı oldu.
1 ARALIK 2008 değeri:18.600.000
mart 2008de ameliyat oldu
27 AĞUSTOS 2008 değeri:14.200.000
en son 9 mart 2009 da gitti ameliyattan bir sene sonra 11.400.000 oldu.sonuçlar düşünce
doktor tüp bebek yaptırın canlı hücreleri kaybetmeyin dedi.
eşim keçiboynuzu suyunu içti ve ısırgan tohumu çörekotu bal karışımını yedi (günde iki defa)
şimdi 6 haftalık hamileyim,geçen hafta keseyi gördük bu cuma yine gideceğiz. düşük tehlikem var.:1rolleyes:
siz de deneyin inşallah olur.

hayırlı olsun darısı tüm isteyenlerin başına olsun

canim benim esimde tek tarafli varikoselden ameliyat oldu cok basit bi ameliyat esim sabah oldu aksami eve geldik sadece bolge uyusturuluyo kasiktan oluyo 3 yada 4 dikis oluyo basit yani hic korkma allahim bol sifalar versin

teşekkür edrim canım şimdi biraz rahatladım genel anesteziden korkuyodum ben de sağol inşallah hepimize bol şifa çifter çifter bebişler olsun

kızlar merhaba.buralar cok ıssız ya.arada bakıyorum ama pek gelen yok.
sonunda bızde amelıyat tarıhı alıcaz bakalım haftaya bugunlerde belkı olmus olur esım..
doktor basıt bısey gozunuzde buyutmeyın dedı.cok moral verdı.ınsallah hayırlısıyla gelıcek bızım bebıslerımızde ben ınanıyorum..
he bu arada kızlar amelıyattan ne kadar sonra bırlıktelık oluyor.yanı yasak varmı bır sure

hanımlar bugün eşimin ameliyatının 4ayı doldu ama ben hasta oldum,umutlar diğer aya kaldı biz test falan yaptırmadık açıkçası korkuyorum daha kötü sonuç çıkar diye o yüzden 6ay dolduğunda yaptıracağız.hakkımızda hayırlısı olsun ben bu durumu iyice kanıksadım pek üzülmedim...

X