slm kızlar uzun zamandır giremiyodum umutlarım yine kırmızılarla hüsrana uğradı neden olmuyo yaaa ameliyatsa ameliyat dr sa dr ama bi türlü sonuc alamıyoruz canım cok sıtkın içim sızlıyo kendimi cok caresiz hissediyorum yasam hevesimi yitirmeye basladım içimden hiçbişey yapmak gelmiyo gün gectikce ruhum yaslanıyo sanki moralim yerlerde....senağlamasenağlama
kızlar hamileyimmm...
slm kızlar uzun zamandır giremiyorum moralim cok bozuk kardeşim tüp bebek yapmıştı 5 ayındaydı şuan hastanede yatıyo dogum yapıcak cünkü rahim normal dogum gibi acık şuan her an dogum yapa bilir öle kötüyüm ki 5 aylık ve cok saglıklı bebekler doktorun hatası yüzünden olan bişey ne yazıcagımı bile şaşırdım kendimemi üzileyim kardeşimemi bilemedim ne yapıcagımı
Hadi kız hayırlısı inşallah Rabbim gönlüne göre werirkaydirigubbakcemile5merhaba kızlar ameliyata gerek kalmadı çok mutluyum
eşimin sperm sonuçları çok iyi çıktı...zemuszemus
biz 15 gün önce ürolojiye gitmiştik eşimde çift taraflı varikosel ve iltihab vardı
eşimin spermleri çok düşük olmadıgından ilk önce dr iltihabı için ilaç yazdı bu iltihab çok önemliymiş meninin % 95 ini teşkil ederek spermi sulandırıyormuş ve döllenmeyi kolaylaştırıyormuş.
dr ilk önce spermi etkileyen bu iltihabı yok etmemiz lazım dedi.
ve 15 günlük ilaç tedavisi sonucunda çok şükür eşimin sonuçları çok iyi çıktı
iltihabı geçmiş ve sperm testi sonucumuzada dr süper dedi hepsinde artış olmuş
en kısa zamanda müjdeli haberinizi bekliyorum dedi.
ameliyatın ise A sını bile söylemedi İNŞAALLAH RABBİM melegimi en kısa zamanda gönderir bize
umutlarım tükenmişti artık bu haber beni çok mutlu etti.sırnaşık şey
dua edin kızlar inş. müjdeli haberi en kısa zamanda sizlerle paylaşırım...delikafadulden
malesef canım sonuç hüsran bebek değil kistmiş 4,5cm büyüklüğünde 3 doktora gittim biri ameliyat dedi diğerleri ilaçla erir dedi devamlı gittiğim doktorun yazdiğı ilaçları aldım umarım erir bide doktorum eşime ilac yazdı bitkisel falan dedi bende aldım gönderdim eşimi ameliyat eden hiçbişey yazmamaıştı işte böyle güzelim sen nasılsın bu arada
slm kızlar uzun zamandır giremiyodum umutlarım yine kırmızılarla hüsrana uğradı neden olmuyo yaaa ameliyatsa ameliyat dr sa dr ama bi türlü sonuc alamıyoruz canım cok sıtkın içim sızlıyo kendimi cok caresiz hissediyorum yasam hevesimi yitirmeye basladım içimden hiçbişey yapmak gelmiyo gün gectikce ruhum yaslanıyo sanki moralim yerlerde....senağlamasenağlama
tatalım çok geçmiş olsun ne kadar üzüldüğümü yazsam azdır.Demek doktor hatası wah wah ,Allah kardeşine sana sabır wersim daha kötü günlr önünüzde yaşadıklarım aklıma geldide kardeşinin bayağı desteğe ihtiyaı olcak yanından hiç ayrılma....
canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun şuan durum ne
saol bitanem allah razı olsun biliyorum sende yaşadın en cok üzücü olanda cocuklar dogana kadar yaşıyodu ama işte rahim yetmezligi varmış bu doktor öle şeyler sölediki inanamadık megersem kardeşimin 13 haftata rahimin dikilmesi gerkiyomuş doktorun kızdıgıda bu nasıl anlamaz böle hastalar en başından anlaşılıyomuş allah onu nasıl bilyosa öle yapsın neyseki sevindirici şeylerde oldu artık kendiliginden hamile kalabilicek ama işte gel görki ooo nalet doktor kardeşimin dün yasını yıktı 1 kız 1 oglandı ya hala inanamıyorumsenağlama
amin canım .canım çok sevindim Allah kuçağına almayıda nasip eder inşallah darısı diğer isteyenlerin başına
inşallah allah herkese nasip etsin2yengeç tebrik ederim canım hayırlı evlat olur inşallah
amin allah kimseyi bu yolda oyalamasın.beklemek gerçekten zor.düşmanıma bile bu güzl duyguyu tattırsıncanim cok sevindimm allh diger isteyenlerin basinaa böle haberler bizi mutlu ediorrr allh saglikla kucana almayi nasip etsin inslhha.s.:enbuyukkk:
2yengeç tebrikler Rabbim hayırlı ewlwt eylesin
canım benim inan çook üzüldüm.doktorlardan zaten nefret ediyordum ikiye katlandı yaa inanamıyorum hiçmi insan ruhundan anlamıyorlar hadi anlamıyorsun bari mesleğini doğru dürüst yap.insanın beddua edesi geliyoda şu mübarek günde ağzımı bozmıyım.canım allah size sabır versin inşallah en kısa zamanda doğal yoldan bebeği gelirde bu acıların ilacı olur.biz neye kime güvenicez hiç bilmiyorum.rabbim senden başka kimsemiz yok bizi sana muhtaç olanlara muhtaç etme.amiiinnsaol bitanem allah razı olsun biliyorum sende yaşadın en cok üzücü olanda cocuklar dogana kadar yaşıyodu ama işte rahim yetmezligi varmış bu doktor öle şeyler sölediki inanamadık megersem kardeşimin 13 haftata rahimin dikilmesi gerkiyomuş doktorun kızdıgıda bu nasıl anlamaz böle hastalar en başından anlaşılıyomuş allah onu nasıl bilyosa öle yapsın neyseki sevindirici şeylerde oldu artık kendiliginden hamile kalabilicek ama işte gel görki ooo nalet doktor kardeşimin dün yasını yıktı 1 kız 1 oglandı ya hala inanamıyorumsenağlama
mrb arkadaşlar bana istanbulda varikosel için iyi bir hekim önerebilirmisiniz..eşimde azospermi cıktı... hormonal ve genetik testler normal cıktı..ama eşimde varikosel cıktı..sanıyorum cok ileri degil ama ikini grup dedi doktorumuz..biz memorial de yaptırmayı istedik fakat semih beye ..ama biraz pahalı olunca vazgecmek sorunda kaldık neyazıkkı..ondan dolayı soruyorum iyi bir hekim ve ya hastane biliyorsanız ..şimdiden tesekkurler
canım benim inan çook üzüldüm.doktorlardan zaten nefret ediyordum ikiye katlandı yaa inanamıyorum hiçmi insan ruhundan anlamıyorlar hadi anlamıyorsun bari mesleğini doğru dürüst yap.insanın beddua edesi geliyoda şu mübarek günde ağzımı bozmıyım.canım allah size sabır versin inşallah en kısa zamanda doğal yoldan bebeği gelirde bu acıların ilacı olur.biz neye kime güvenicez hiç bilmiyorum.rabbim senden başka kimsemiz yok bizi sana muhtaç olanlara muhtaç etme.amiiinn