Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ya nolur öyle düşünme bu kadar umutsuz olma lütfen Allah neler verir yeterki sabret duaların kabul olmak için doğru zamanı bekliyo lütfen buna yürekten inan her hayırda bir şer her şerde bir hayır var kendini yıpratma hem biliyosun her hastalığın çaresi moral değilmi hem psikolojikte olabilir benim ablam 2 sene uğraştı hiç bi problemi olmadığı halde hamile kalamadı dr psikolojik olduğunu söyledi ve bu düşünceyi kafasından sildiği ay hamile kaldı üzülme canım biraz rahatla

mrb arkadaşlar bana istanbulda varikosel için iyi bir hekim önerebilirmisiniz..eşimde azospermi cıktı... hormonal ve genetik testler normal cıktı..ama eşimde varikosel cıktı..sanıyorum cok ileri degil ama ikini grup dedi doktorumuz..biz memorial de yaptırmayı istedik fakat semih beye ..ama biraz pahalı olunca vazgecmek sorunda kaldık neyazıkkı..ondan dolayı soruyorum iyi bir hekim ve ya hastane biliyorsanız ..şimdiden tesekkurler

tatalım çok geçmiş olsun ne kadar üzüldüğümü yazsam azdır.Demek doktor hatası wah wah ,Allah kardeşine sana sabır wersim daha kötü günlr önünüzde yaşadıklarım aklıma geldide kardeşinin bayağı desteğe ihtiyaı olcak yanından hiç ayrılma....

Hadi kız hayırlısı inşallah Rabbim gönlüne göre werirkaydirigubbakcemile5

Yaaaaaaaa böyle bir sonuç idden beklemiyordum,Allah acil şifalar wersin.Yazık sana umarım erirde cerrahi bir operasyona gerek kalmaz,moralini yüksek tut,Rabbim bir kapıyı kapatırsa muhakkak başka bir kapı açar,sana hayırlı olur inşallah,
Beni sormuşsun ben hala yarım aklımla kendimi dolandırıyorum biliyormusun bazen düşünüyorumda ben 2 ay önce hamileydim ama bana rüyayamış gibi geiyor sanki o anları hiç yaşamadım.
Rabbim nelere kadir insanoğlu ne kadar nankör asla unutamam dediğm bu olay bana masalmış gibi geliyor sanki bir başkası yaşadı ...
tuhaf dimi ....:sinifsinif:

ya lütfen böyle yapmyın kızlar hepimiz aynı amaçiçin atan kalpler taşıyoruz ,en büyük destekçilerimizde gene biziz seni bizden başka kimse anlayamaz umudunu kaybetme Allahtan hiçbir zzaman umt kesilmez ,ayetlerde geçerki sadece inkar edenler umudunu kesermiş,elhamdürillah inanıyoruz bazen hassas dönemlerimiz olabiliyor sonuçta insanız ama kısa zamanda toprlanmak bizlere yakışandır ağla ma sakın dışarıya balli etme emin olkisenın açığını arayanlar okadar çokki.
kendine iyi bak bende öyle birduruma düşersem sende beni uyar gerçek dost öyle yapar...:1hug:

saol bitanem allah razı olsun biliyorum sende yaşadın en cok üzücü olanda cocuklar dogana kadar yaşıyodu ama işte rahim yetmezligi varmış bu doktor öle şeyler sölediki inanamadık megersem kardeşimin 13 haftata rahimin dikilmesi gerkiyomuş doktorun kızdıgıda bu nasıl anlamaz böle hastalar en başından anlaşılıyomuş allah onu nasıl bilyosa öle yapsın neyseki sevindirici şeylerde oldu artık kendiliginden hamile kalabilicek ama işte gel görki ooo nalet doktor kardeşimin dün yasını yıktı 1 kız 1 oglandı ya hala inanamıyorumsenağlama

amaaaaaaaaan size cewap yazyım diye kendimde hiç bahsedemedim.
Eşime dün arginmax men aldım onları içmeye başladı kendimede argiinmax women aldım eşime ayak uydurmak için:)))
anlıcanız ne warsa dyadım ,diğer stelerde arginmax women kullanan bayanların fsh düşdüğünü okudum murta üretimine katkısı warmış bazı doktorlarda yzıyormuş zaten benden şidilik bu kadar bird iş yapıyorm am bi türlü yorulmuyorum çok enerjiğim yani tawsiye ederim ...

canım çok geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun şuan durum ne

saol canım allah razı olsun şuan bebeklerimiz yok artık okadar büyük acı ki anlatamam normal dogum yaptı erkek hemen dogdu kız 1 bucuk saat sonra suni sancıyla dogdu malesef cünkü cok saglıklı bebeklerdi neyseki allah kardeşimi bize bagışladı onuda kabediyoduk cok kanaması oldu cünkü allahdan tek dilegim onu bu cileyi yaşatana sorsun

anım hiçkolay değil bir anda iki kayıp we düşününce bile çıldırasım geliyo ve yaşıyorlardı .Kardesin şimdi nee yapıca ya ne kadar zor rabbim, yaşayamayan bilemez onu o kar iyi anlıyorumki acısını inanki bende kalbimde yasıyorum ..:1no2:

biliyormusn bazen bende düşünüyorum benım bebeğiminde ölmesi doktor hatasım diye çünkü ben 11 .haftaya kadar krnımdan kannın pıhtılaşmasını önleyen iğneler vuruyordum hergün ,kanam olunca kessin diye doktorun kesti,o zman bebek hersyiyle uyumluydu sonrdan 15 haftaya dogru geişmesi yawaşladı sonndada kalbi durdu we bana çok sağlıklıydı dediler ammmmmaaaaaaaaaaaaan ne bileyim hepsi birşey diyr kimse suçunu kabul etmiyor tekraradan geçmiş olsun hayrl geceler .
ben bu gece uyuyamamda senide bilmem

canım çok sevindim Allah kuçağına almayıda nasip eder inşallah darısı diğer isteyenlerin başına
amin canım .
2yengeç tebrik ederim canım hayırlı evlat olur inşallah
inşallah allah herkese nasip etsin
canim cok sevindimm allh diger isteyenlerin basinaa böle haberler bizi mutlu ediorrr allh saglikla kucana almayi nasip etsin inslhha.s.:enbuyukkk:
amin allah kimseyi bu yolda oyalamasın.beklemek gerçekten zor.düşmanıma bile bu güzl duyguyu tattırsın
2yengeç tebrikler Rabbim hayırlı ewlwt eylesin

allah razı olsun.

canım benim inan çook üzüldüm.doktorlardan zaten nefret ediyordum ikiye katlandı yaa inanamıyorum hiçmi insan ruhundan anlamıyorlar hadi anlamıyorsun bari mesleğini doğru dürüst yap.insanın beddua edesi geliyoda şu mübarek günde ağzımı bozmıyım.canım allah size sabır versin inşallah en kısa zamanda doğal yoldan bebeği gelirde bu acıların ilacı olur.biz neye kime güvenicez hiç bilmiyorum.rabbim senden başka kimsemiz yok bizi sana muhtaç olanlara muhtaç etme.amiiinn

duygu3583 çok geçmiş olsun canım,insanın boğası geliyor o doktoru,Allahdan korksunlar neye sebep olduğunun farkında mı böyle kasaplar,vicdanlarıı da mı ameliyatla aldırmış bunlar

selam canım doktorunuz azospermlilere varikosel ameliyatının fayda vermeyeceğini söylemedi mi,biraz araştırın boşuna para ve emek harcamayın

saol bitanem ya inanırmısın göz yaşlarım kurudu o kadar üzülüyorum ki anlatamam cocuklar salıksız olsa insan kabul etdicek ama doktor hatası olunca insan kabullenemiyo bide biz gidiyoruz bıraksam dogum yapıcaksın diyoo sonra bizi ünversite hastanesine kendi arkadaşı olnan doktora yönlendirdi ooo doktor bile inanamadı bunu nasıl görmezdiee cünkü kardeşimde rahim yetmezligi varmış böle hastalarda 13 hafata rahime dikiş atılması gerekiyomuş ama işte yapmadı artık hamile kalırsa normal yolla bile rahime 13 haftada dikiş atılıcak bide gecen hafta kardeşimle cinsiyetlerini ögrenmye gittik orda rahimin acık oldugunu gördü ve bizi eve yolladı bizi gecen hafta yollasaydı cocuklar yaşıcakdı ya hala inanamıyorum cocuklar dogana kadar yaşıyodu

duygu3583 hayatım dokttorun isminide yazarsan kime gidip gitmeyeceğimizi biliriz ,bu acyı başka arkada.şlarda yaşamsın,o kişiyi deşifre etmek en doğrusu hatta onlada yetinmeyip bir güzelde pataklasak o zaman işini doğru yapıyorsa yapar yoksa taaa............. kadar yolu war.Ağzımı bozdurdu bu mubarek günde Rabbim sen beni haklı dawamda affet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…