- 3 Mart 2010
- 4.610
- 5
Canım yazını okurken içim cız etti başınıza da gelmedik kalmamış.Genede buna da şükür kocanon canı içinde birbirinize desteksiniz.merhaba arkadaslar , ben almanyada yasiorum, buraya geleli 3 sene olcak 8. ayda evlendim evlenelide cocuk istedik ve olmadi ben dr uma git gel vs sonra dr umu degistirdim ve prolaktin yüksekligi cikti mr a girdim beyinde adenom cikti cok kücükte olsa neyse sonra ilaca basladim sonra dr um bizi bi klinige gönderdi ayrica tüp bebk merkezide diyebilirim cünkü hastanenin icinde bi yer ,neyse iste beni iyice kontrol etti bisey cikamdi tüplere felan bakildi prolaktin disinda hersey iyidi sonra bide esin gittin dedi dr esimin gittigi gün dr a testisinin sis oldugu ögrenildi ve ultrasyona alinmasi gerektiig sölendi ve alindiginda ortaya tek testisinin alinmasi gerektigi ortaya cikti kanser nedeniyle ,ve hemen 1 hafta icinde ameliyat oldu tek testisni aldilar esimin ameliyat olmadan öncede esimin spermlerini alip dondurdular tabi cokta iyi degildi spermler hasta oldugu iicn ama biz spermmin var olduguna cok sevindik cok sükürr,herneyse simdi esim ameliyat olali2 ay olcak ve ameliyattan sonra hastalik tekrarlamamasi icin kemoterapi ilaci aldi bi kereye mahsuz, simdi iyi 6 ay sonra tekrar verecek sperm kalitesine bakilacak inslh düzelir ve bende yazdan sonra tüp bebk yaptirmayi düsünüorum, BENIM GIBI OLAN ARKADASLAR VARMI VE HAMILE KALAN VARMI TÜPLE YADA NORMAL YOLLA??
Yaşadıklarının binde birii yaşamadım ama emiynimki tek değilsindir Allahım seni daha beterinden sakınsın büyük geçmiş olsun.
Hadi kızlar arkadaşımıza destek ollım bilgimizolmayabilır ama moralman yanında olduğumuzu hissettirelim .