Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bu aksam yine kimsecikler yok yağmurcum nerelerdesn siteyi hoşsohbetinle şenlendiriyodun yokluğun hissediliyo

CANIMMMM o senin güzel yüreğinden dolayı hissettiklerin .Girip çıkıyordum kimse birşey yazmıyordu o yüzden sen ne yaptın dewmm dimi çalışmalarakaydirigubbakcemile

CANIMMMM o senin güzel yüreğinden dolayı hissettiklerin .Girip çıkıyordum kimse birşey yazmıyordu o yüzden sen ne yaptın dewmm dimi çalışmalarakaydirigubbakcemile

bi yanım eşin okulu bitirsin dio bi yanım hemen bebek yap diyo ne yapsam bilmiyorum sensye temmuzda okul bitecek şimdi döndü okuluna yaz tatilinde başlarız inşallah hayırlısı bakalım

ışin gırgırı şöyle dursun biz birşeyerin normalolmadığını anlayana kadar iş işten geçmişti,sonrada o doktor bu doktr gezdik durduk.Kısmet canlı doğum olmadı ama inşallah oda olcak hepimizin dualarım hep o yönde.Benbu steye girei 2 ay oldu herks tembel çıktı hadi ben lohusaydım sizin elleriniz armutmu topuyodu hala hamileli haberi weren olmadı kafamın tasını attırmayın .Ne warsa ot ,toz içirin

karadeniz bbeb,ş,m affını istiyorum çıkmak zorundayım eşim gözlerimin içine bakıyor hadi bu gece sallayalım ist .öpüyorum bbbbyyyyyyyyyyyyy

Fazla olmamış ama gebelik olması lazımdı eşindemiydi problem yoksa siiiiz tembelmisiniz.klava:

evlendim 3 ay sonra kontrole gittim bende bi sorun yoktu ha bu ay ha öteki ay bekledik durduk ama olmadı benim akıl küpü doktorum eşinde muayene olsun demeyi akıl edemedi tesadüf öğrendik varikoseli işte böyle canım

9 yıllık ewliyim 2 tüp denemem war problem eşimde ,bende çok normalsayılmam 31 yaşındayım zekiyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimhihoyyytlaelaelaelaelae

biliyomusun ben şimdiye kadar hiç inanmadım bebeğimin olmayacağına çok büyük bi umudum var bigün benimde bebeğim olacak sende inan olurmu inançını asla yitirme ben tüm kalbimle inanıyorum Rabbim duayla ona uzanan ellerimizi boş çevirmeyecek önce sen bizi teyze yap sonrada biz seni vereliniortak

anneler gününe anne adayı olarak girmeyi okadar çok istiyorum ki senağlama

kan degerlerini hic bilmiyorum ama tamamen sifirdi hic sperm yoktu
ameliyattan sonra normal yolla hamilelik oldu
ameliyati alman hastanesinde olmustu .

caannnnnnnnnnnnnnnııım ağzından bal damlıyo,dua niyetine olsun imşalllah,kendine iyi bak..

iyi aksamlar canım hani demiştinya yumurtalıkları hassastı diye eşimde aynı şeyden şikayetçi bu konuda bana bilgi verirsen sevinirim bu hassasiyet ortalama ne kadar sürdü?

Evet canım hassasiyet ilk bir ayda cok fazlaydı dokunamıyordu bıle ama suan masallah dıyım 2.ay oldu nerdeyse artık hıc yok.

merhaba arkadaslar , ben almanyada yasiorum, buraya geleli 3 sene olcak 8. ayda evlendim evlenelide cocuk istedik ve olmadi ben dr uma git gel vs sonra dr umu degistirdim ve prolaktin yüksekligi cikti mr a girdim beyinde adenom cikti cok kücükte olsa neyse sonra ilaca basladim sonra dr um bizi bi klinige gönderdi ayrica tüp bebk merkezide diyebilirim cünkü hastanenin icinde bi yer ,neyse iste beni iyice kontrol etti bisey cikamdi tüplere felan bakildi prolaktin disinda hersey iyidi sonra bide esin gittin dedi dr esimin gittigi gün dr a testisinin sis oldugu ögrenildi ve ultrasyona alinmasi gerektiig sölendi ve alindiginda ortaya tek testisinin alinmasi gerektigi ortaya cikti kanser nedeniyle ,ve hemen 1 hafta icinde ameliyat oldu tek testisni aldilar esimin ameliyat olmadan öncede esimin spermlerini alip dondurdular tabi cokta iyi degildi spermler hasta oldugu iicn ama biz spermmin var olduguna cok sevindik cok sükürr,herneyse simdi esim ameliyat olali2 ay olcak ve ameliyattan sonra hastalik tekrarlamamasi icin kemoterapi ilaci aldi bi kereye mahsuz, simdi iyi 6 ay sonra tekrar verecek sperm kalitesine bakilacak inslh düzelir ve bende yazdan sonra tüp bebk yaptirmayi düsünüorum, BENIM GIBI OLAN ARKADASLAR VARMI VE HAMILE KALAN VARMI TÜPLE YADA NORMAL YOLLA??

arkadaşlar biliyomusunuz günüm tam 11 gün geçikti ama hamile olduğumu hiç sanmıyorum daha öncede geldi başıma 13 gün geçmişti testte yok çıktı doktora gitttim kist var dedi yine aynı şey galiba moralim öyle bozukki 5 6 senedir aynı dava hastane hastane dolaşmaktan bıktım bu kisti ben eritiyorum o büyüyo yoruldum artık

Bebeişim niye öyle düşünüyorsun kim bilir belkide göbişinde küük b,r canlı war,senin kanınla beslenen.Eğer yarında omazsan kesin git test yaptır kafamın tasını attırma bak ona göre.Hayırlı haberlerini dört gözle bekliyorum ...Sewgilerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…