Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
duygu3583 hayatım dokttorun isminide yazarsan kime gidip gitmeyeceğimizi biliriz ,bu acyı başka arkada.şlarda yaşamsın,o kişiyi deşifre etmek en doğrusu hatta onlada yetinmeyip bir güzelde pataklasak o zaman işini doğru yapıyorsa yapar yoksa taaa............. kadar yolu war.Ağzımı bozdurdu bu mubarek günde Rabbim sen beni haklı dawamda affet

izmirde tüp bebek merkezi doktor kaan bey diee biri vallaha ne bileyim iiimi olur kötü olur olan oldu artık ama izmirdeki arkadaşlar gitmesinler ege ünüversitesine gitsinler

selam canım doktorunuz azospermlilere varikosel ameliyatının fayda vermeyeceğini söylemedi mi,biraz araştırın boşuna para ve emek harcamayın

Aslında konustuk ama yinede varikosel sperm üretimini ve hareketliliğini etkiledigi için..normal cıkış olmasada dahi tesede ve tüp bebekte sansı artırır dedi..bizde kararsız kaldık ama bılemıyorum canım yaa..düşünüyoruz yani anlaycagınız

duygu3583 çok geçmiş olsun canım,insanın boğası geliyor o doktoru,Allahdan korksunlar neye sebep olduğunun farkında mı böyle kasaplar,vicdanlarıı da mı ameliyatla aldırmış bunlar
saol canım inan böle doktorlarda vicdan ne arar onlar senin benim düşündügümü düşünmez parayı düşünüyolar tapiii hepsi böle degil ama işte biz bölesine düşdük

saol bitanem ya inanırmısın göz yaşlarım kurudu o kadar üzülüyorum ki anlatamam cocuklar salıksız olsa insan kabul etdicek ama doktor hatası olunca insan kabullenemiyo bide biz gidiyoruz bıraksam dogum yapıcaksın diyoo sonra bizi ünversite hastanesine kendi arkadaşı olnan doktora yönlendirdi ooo doktor bile inanamadı bunu nasıl görmezdiee cünkü kardeşimde rahim yetmezligi varmış böle hastalarda 13 hafata rahime dikiş atılması gerekiyomuş ama işte yapmadı artık hamile kalırsa normal yolla bile rahime 13 haftada dikiş atılıcak bide gecen hafta kardeşimle cinsiyetlerini ögrenmye gittik orda rahimin acık oldugunu gördü ve bizi eve yolladı bizi gecen hafta yollasaydı cocuklar yaşıcakdı ya hala inanamıyorum cocuklar dogana kadar yaşıyodu
offff canım offff ne yapalım yapacak hiçbirşey yok allah sabır versin.aslında bildiğim kadarıyla farkedilmesi çok kolay birşey nasıl bir doktormuş anlamadım.ya birde böyle durumlarda şikayet falan edecek biryer yokmu.gözden kaçmış deyip kenara çekilmek kolaymı böyle:eek:klava: biliyorum şu moralle bunun arkasından koşmak zor sizin için ama bir yolu varsa şikayet edin yaptığı yanına kalmasın canım.sonuçta iki canın yok olmasına sebep oldu bu kişi.öyle kolay olmamalı:kızgın:

saol canım allah razı olsun şuan bebeklerimiz yok artık okadar büyük acı ki anlatamam normal dogum yaptı erkek hemen dogdu kız 1 bucuk saat sonra suni sancıyla dogdu malesef cünkü cok saglıklı bebeklerdi neyseki allah kardeşimi bize bagışladı onuda kabediyoduk cok kanaması oldu cünkü allahdan tek dilegim onu bu cileyi yaşatana sorsun

canım benim çok üzüldüm tekra geçmiş olsun bunada şükür ablana bişey olmamış yine olur inşallah üzülmeyin moral çok önemli

offff canım offff ne yapalım yapacak hiçbirşey yok allah sabır versin.aslında bildiğim kadarıyla farkedilmesi çok kolay birşey nasıl bir doktormuş anlamadım.ya birde böyle durumlarda şikayet falan edecek biryer yokmu.gözden kaçmış deyip kenara çekilmek kolaymı böyle:eek:klava: biliyorum şu moralle bunun arkasından koşmak zor sizin için ama bir yolu varsa şikayet edin yaptığı yanına kalmasın canım.sonuçta iki canın yok olmasına sebep oldu bu kişi.öyle kolay olmamalı:kızgın:

dogru sölüyosun ama işte biz şuan kardeşimin derdine düşdük ooo bizim icin cok önemli bide istedigini yap genede onların hep bi bahanesi var annemden biliyoruz annemide yanlış ameliyatdan kanser oldu ondada sonuc alamadık senin anlıcagın insan hayatı bu kadar ucuz ben allaha saldım onları allah herşeyi görüyo benim icin kardeşim önemli allah ona gene vericek bunu biliyor ve inanıyorum artık tüp bebekde olmucak normal yolla hamile kalabilicek hastanedeki bütün doktorlar söledi 40 gün icinde gebe kala bilir ama kardeşim şuan istemiyo şimdiki doktoru cok iii en azından cok rahatlatıyo hasta yakınlarını bile allah kardeşime can salıgı versin bunuda yaşıcakmışız ne yapalım daha büyük acı yaşatmasın

Aslında konustuk ama yinede varikosel sperm üretimini ve hareketliliğini etkiledigi için..normal cıkış olmasada dahi tesede ve tüp bebekte sansı artırır dedi..bizde kararsız kaldık ama bılemıyorum canım yaa..düşünüyoruz yani anlaycagınız

cicişim meraba benim kocamada azosperm tehşisi konuldu ameiyay sonrası 2miılyondu değerleri amabizimönceden değerler normaldi bianda düştü olmanı tawsiye ederim kim bilebiirki bakmışsın mormalden olmuş..

dogru sölüyosun ama işte biz şuan kardeşimin derdine düşdük ooo bizim icin cok önemli bide istedigini yap genede onların hep bi bahanesi var annemden biliyoruz annemide yanlış ameliyatdan kanser oldu ondada sonuc alamadık senin anlıcagın insan hayatı bu kadar ucuz ben allaha saldım onları allah herşeyi görüyo benim icin kardeşim önemli allah ona gene vericek bunu biliyor ve inanıyorum artık tüp bebekde olmucak normal yolla hamile kalabilicek hastanedeki bütün doktorlar söledi 40 gün icinde gebe kala bilir ama kardeşim şuan istemiyo şimdiki doktoru cok iii en azından cok rahatlatıyo hasta yakınlarını bile allah kardeşime can salıgı versin bunuda yaşıcakmışız ne yapalım daha büyük acı yaşatmasın
anlıyorum canım haklısın malesef bizde insan hayatı çook ucuz:1no2:umarım kardeşin biran önce toparlar ve normal yoldan en kısa zamanda hamile kalır canım:Saruboceq:allah ailene ve kardesine sabır versin hayatım.bundan sonrada hep iyilerle karşılaştırsın:1hug:

ya nolur öyle düşünme bu kadar umutsuz olma lütfen Allah neler verir yeterki sabret duaların kabul olmak için doğru zamanı bekliyo lütfen buna yürekten inan her hayırda bir şer her şerde bir hayır var kendini yıpratma hem biliyosun her hastalığın çaresi moral değilmi hem psikolojikte olabilir benim ablam 2 sene uğraştı hiç bi problemi olmadığı halde hamile kalamadı dr psikolojik olduğunu söyledi ve bu düşünceyi kafasından sildiği ay hamile kaldı üzülme canım biraz rahatla

bana moral verdiğiniz için çok tesekkür ederim ama insan bi yerde artık bitti olmıycak duygusuna kapılıyo bu o kadar zor ki yinede sabretcem rabbim hayırlısını verir inşallah hersey için cok tesekkür ederim arkadaslıgınız dostluğunuz için sağolun

ya lütfen böyle yapmyın kızlar hepimiz aynı amaçiçin atan kalpler taşıyoruz ,en büyük destekçilerimizde gene biziz seni bizden başka kimse anlayamaz umudunu kaybetme Allahtan hiçbir zzaman umt kesilmez ,ayetlerde geçerki sadece inkar edenler umudunu kesermiş,elhamdürillah inanıyoruz bazen hassas dönemlerimiz olabiliyor sonuçta insanız ama kısa zamanda toprlanmak bizlere yakışandır ağla ma sakın dışarıya balli etme emin olkisenın açığını arayanlar okadar çokki.
kendine iyi bak bende öyle birduruma düşersem sende beni uyar gerçek dost öyle yapar...:1hug:

tamam canım söz (inşallah benim durumuma düşmessin)benim durumuma düşersen bende seni uyarcam hersey için sağolun destekleriniz içinde zaten herseyimi burda paylasıyorum içimi buraya döküyorum sizlerde olmasanız ne yaparım bilmiyorum kafayı yerim heralde

tebrikler canım böyle mutlu haberler almaya cok ihtiyacımız vardı bu iyi oldu darısı tüm isteyenlerin basına inşallah sıradada bana AMİNNN:Saruboceq:

teşekkürler.sabırlı ol canım.allah ummadığın anda bebişi koyuveriyor karnına.rabbim tüm bebek isteyen kullarına yaşatsın bu duyguyu.

izmirde tüp bebek merkezi doktor kaan bey diee biri vallaha ne bileyim iiimi olur kötü olur olan oldu artık ama izmirdeki arkadaşlar gitmesinler ege ünüversitesine gitsinler

hangi tüp bebek merkezi canım ben izmirdeyim de açıkcası bilmek isterim ALLAH SABIR VERSİN çok zor bir durum

anlıyorum canım haklısın malesef bizde insan hayatı çook ucuz:1no2:umarım kardeşin biran önce toparlar ve normal yoldan en kısa zamanda hamile kalır canım:Saruboceq:allah ailene ve kardesine sabır versin hayatım.bundan sonrada hep iyilerle karşılaştırsın:1hug:

saol bitanem bende başladım tedaviye buarada aslında gitmicektim ama kardeşim kızdı kan tahlili verdim pazartesi doktorum arıcak sonuclardan haber vericek bana bakalım ne gibi bi tedavi uygulucak sen neler yapıyosun bu aralar senin calışmalar nasıl gidiyo

hangi tüp bebek merkezi canım ben izmirdeyim de açıkcası bilmek isterim ALLAH SABIR VERSİN çok zor bir durum

saol bitanem kahramanlarda ata kalp hastenesinin yanında sakın gitme böle bi düşüncen varsa sana ege ünüversitesini öneririm kardeşime orda b doktor bulduk doktor fuat bey inanılmaz iii bi insan piskolojik acıdanda cok iii motie ediyo tavsiye ederim ben bile gitmeyi düşünüyorum

saol bitanem kahramanlarda ata kalp hastenesinin yanında sakın gitme böle bi düşüncen varsa sana ege ünüversitesini öneririm kardeşime orda b doktor bulduk doktor fuat bey inanılmaz iii bi insan piskolojik acıdanda cok iii motie ediyo tavsiye ederim ben bile gitmeyi düşünüyorum

sağol canım ben yaza düşünüyorum çocuk oyuncağı değil bu iş gerçekten çok sinir bozucu dava açma şansınız varsa bence açın maddi manevi allah sabır versin

X