Erkek İnfertilitesi Varikosel Ameliyatından Sonra Hamile Kalanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

izmirde tüp bebek merkezi doktor kaan bey diee biri vallaha ne bileyim iiimi olur kötü olur olan oldu artık ama izmirdeki arkadaşlar gitmesinler ege ünüversitesine gitsinler

selam canım doktorunuz azospermlilere varikosel ameliyatının fayda vermeyeceğini söylemedi mi,biraz araştırın boşuna para ve emek harcamayın

Aslında konustuk ama yinede varikosel sperm üretimini ve hareketliliğini etkiledigi için..normal cıkış olmasada dahi tesede ve tüp bebekte sansı artırır dedi..bizde kararsız kaldık ama bılemıyorum canım yaa..düşünüyoruz yani anlaycagınız

duygu3583 çok geçmiş olsun canım,insanın boğası geliyor o doktoru,Allahdan korksunlar neye sebep olduğunun farkında mı böyle kasaplar,vicdanlarıı da mı ameliyatla aldırmış bunlar
saol canım inan böle doktorlarda vicdan ne arar onlar senin benim düşündügümü düşünmez parayı düşünüyolar tapiii hepsi böle degil ama işte biz bölesine düşdük

offff canım offff ne yapalım yapacak hiçbirşey yok allah sabır versin.aslında bildiğim kadarıyla farkedilmesi çok kolay birşey nasıl bir doktormuş anlamadım.ya birde böyle durumlarda şikayet falan edecek biryer yokmu.gözden kaçmış deyip kenara çekilmek kolaymı böyleklava: biliyorum şu moralle bunun arkasından koşmak zor sizin için ama bir yolu varsa şikayet edin yaptığı yanına kalmasın canım.sonuçta iki canın yok olmasına sebep oldu bu kişi.öyle kolay olmamalı

canım benim çok üzüldüm tekra geçmiş olsun bunada şükür ablana bişey olmamış yine olur inşallah üzülmeyin moral çok önemli

dogru sölüyosun ama işte biz şuan kardeşimin derdine düşdük ooo bizim icin cok önemli bide istedigini yap genede onların hep bi bahanesi var annemden biliyoruz annemide yanlış ameliyatdan kanser oldu ondada sonuc alamadık senin anlıcagın insan hayatı bu kadar ucuz ben allaha saldım onları allah herşeyi görüyo benim icin kardeşim önemli allah ona gene vericek bunu biliyor ve inanıyorum artık tüp bebekde olmucak normal yolla hamile kalabilicek hastanedeki bütün doktorlar söledi 40 gün icinde gebe kala bilir ama kardeşim şuan istemiyo şimdiki doktoru cok iii en azından cok rahatlatıyo hasta yakınlarını bile allah kardeşime can salıgı versin bunuda yaşıcakmışız ne yapalım daha büyük acı yaşatmasın

cicişim meraba benim kocamada azosperm tehşisi konuldu ameiyay sonrası 2miılyondu değerleri amabizimönceden değerler normaldi bianda düştü olmanı tawsiye ederim kim bilebiirki bakmışsın mormalden olmuş..

anlıyorum canım haklısın malesef bizde insan hayatı çook ucuz:1no2:umarım kardeşin biran önce toparlar ve normal yoldan en kısa zamanda hamile kalır canım:Saruboceq:allah ailene ve kardesine sabır versin hayatım.bundan sonrada hep iyilerle karşılaştırsın:1hug:

bana moral verdiğiniz için çok tesekkür ederim ama insan bi yerde artık bitti olmıycak duygusuna kapılıyo bu o kadar zor ki yinede sabretcem rabbim hayırlısını verir inşallah hersey için cok tesekkür ederim arkadaslıgınız dostluğunuz için sağolun

tamam canım söz (inşallah benim durumuma düşmessin)benim durumuma düşersen bende seni uyarcam hersey için sağolun destekleriniz içinde zaten herseyimi burda paylasıyorum içimi buraya döküyorum sizlerde olmasanız ne yaparım bilmiyorum kafayı yerim heralde

tebrikler canım böyle mutlu haberler almaya cok ihtiyacımız vardı bu iyi oldu darısı tüm isteyenlerin basına inşallah sıradada bana AMİNNN:Saruboceq:

teşekkürler.sabırlı ol canım.allah ummadığın anda bebişi koyuveriyor karnına.rabbim tüm bebek isteyen kullarına yaşatsın bu duyguyu.

izmirde tüp bebek merkezi doktor kaan bey diee biri vallaha ne bileyim iiimi olur kötü olur olan oldu artık ama izmirdeki arkadaşlar gitmesinler ege ünüversitesine gitsinler

hangi tüp bebek merkezi canım ben izmirdeyim de açıkcası bilmek isterim ALLAH SABIR VERSİN çok zor bir durum

saol bitanem bende başladım tedaviye buarada aslında gitmicektim ama kardeşim kızdı kan tahlili verdim pazartesi doktorum arıcak sonuclardan haber vericek bana bakalım ne gibi bi tedavi uygulucak sen neler yapıyosun bu aralar senin calışmalar nasıl gidiyo

hangi tüp bebek merkezi canım ben izmirdeyim de açıkcası bilmek isterim ALLAH SABIR VERSİN çok zor bir durum

saol bitanem kahramanlarda ata kalp hastenesinin yanında sakın gitme böle bi düşüncen varsa sana ege ünüversitesini öneririm kardeşime orda b doktor bulduk doktor fuat bey inanılmaz iii bi insan piskolojik acıdanda cok iii motie ediyo tavsiye ederim ben bile gitmeyi düşünüyorum

sağol canım ben yaza düşünüyorum çocuk oyuncağı değil bu iş gerçekten çok sinir bozucu dava açma şansınız varsa bence açın maddi manevi allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…